בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שנה טובה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/9/2015 01:18 לינק ישיר 
שנה טובה!

לכל חברי וחברות 'פורום פרחי מיאמי החדש' - הכותבים והקוראים, 
אוהדי פרחי מיאמי באשר הם,
ואחרונים חביבים פרחי מיאמי,
כתיבה וחתימה טובה ושנה טובה ומתוקה!

מצוות ההנהלה

ר"ת תשע"ו שלכם בהקשר המיאמי:

ת - תשירו

ש - שירים
ע - עוד
ו - ועוד

יש לכם עוד רעיונות? הוסיפו!

תוקן על ידי פרחי_מיאמי ב- 11/09/2015 11:54:15

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2015 01:33 לינק ישיר 

כתיבה וחתימה טובה ושנה טובה ומתוקה!
שנתיכף ניכנס לשנה החדשה ביחד משיח צדקנו ותהיה שנה זו  שנת אושר -רוחני וגשמי- ועושר, 
שנת ביטחון, בריאות ופרנסה, 
שנה שבה יתגשמו כל משאלותינו החיוביים לעיני בשר, 
שנה של שגשוג הפורום,
ושנה שבה נשמע יותר ונהנה ממקהלת הילדים 'פרחי מיאמי'!

נטסון

ר"ת שלי לשנת תשע"ו:
ת- תוציאו
ש - שירים
ע - עליזים
ו - ומיוחדים

תוקן על ידי netson ב- 11/09/2015 01:33:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 03:32 לינק ישיר 

השנה 
תהא
שנה
עמוסה
ומלאה
באושר, עושר, בריאות ונחת,
שנה שבה המוזיקה פורחת,
יצאו עוד שירים ואלבומים לרוב
ושנזכה לגאולה שלמה בקרוב
ובשביל להיות חבדניקית עד הסוף-
גאולה פרטית וכללית ורק טוב
או איך שלא אומרים את זה...
שנה טובה ומתוקה!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2015 11:56 לינק ישיר 

הלוואי שנזכה לשנה מדהימה

ת
מיד  שמחה בלב ,  ומוזיקה נעימה

ש
מיאמי יוציאו  לנו מוזיקה עם  תופים

ע
ם המון  ילדים ועוד הרבה  קליפים

ו
העיקר,תהיו טובים בלי לחטוף פליקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 12:30 לינק ישיר 

יפה שריונה!!

אני מאחלת לכל חברי הפורום המקסים שלנו,כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!
וכמובן,אם יצא שפגעתי במישהו חלילה, אני מבקשת סליחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2015 12:32 לינק ישיר 

גם אני מבקש סליחה אם אמרתי או השתמע ממני משהו לא במקום למישהוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2015 23:52 לינק ישיר 

יקירי, כן, גם אתם ברשימה ובסבב של הברכות. המון זמן לא בקרתי .... אין לי מושג מה קורה כאן , למי נולד מה ומי נגד או בעד מי... לצערי ולשמחתי , לפני שאצליח להשלים את החור הגדול שנפער בהשכלתי וגם באוזון , יש לי עוד הרבה דברים ,חשובים קצת יותר, לעשות... אבל על איחול לשנה החדשה ,לא מוותרת .(ותסלחו על כך שהוא לא מחורז. אחרי המניעות שהיו לי להכנס ושכמעט נמחקה ההודעה.. ) לכולכם , שנה טובה ומתוקה , שופעת ושמחה שיתמלאו משאלות לבכם, שיאיר מזלכם שנה של חיות וחיים למענו ולעבודתו יתברך גאולת עולמים , גאולת נפש וגוף מכל המיצרים ישועות ונחמות לכם ולכל עם ישראל !!!! (אין לי כאן אייקונים, אז תדמיינו כמה לבבות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2015 01:43 לינק ישיר 

שנה טובה ומתוקה לכולכם, חברים!
שנה שיתגשמו כל הברכות היפות והטובות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2015 06:19 לינק ישיר 

אחר כל אלו הברכות, איחולי שירות ותשבחות, הנני העני ממעש להוסיף את חלקי הזעיר, אחת בשנה בבואי אל העיר:

יהא רעווא מלפני שוכן מעונה, שישוב ויתגלה כבוד השכינה, והיה תהיה זו השנה:

שנת                  א ט אט קומט משיח צדקנו, בו יבנה בית המקדש ובתורתו יתן חלקנו.

שנה בה             ב ני וילדי התורה ימשיכו להצמיח פרחי-ילדי חמד, הגדלים על יסודות תורתיים נאמנים אל המלמד.

שנת                  ג מילות חסדים בין איש לרעהו עם סגולה, ובין ישראל לריע אביהם - הקב"ה בהביא להם גאולה.

שנה בה             ד אגה תהיה בנסיגה, דיסוננס (Dissonance) [-שילוב צלילים במרווחים בלתי שגרתיים היוצרים הצללה שאינה ערבה לאוזן] תיטול לעצמה הפוגה, כשאט אט תתפוס את מקומה החגיגה, ומוסיקה טהורה תישמע בפסגה.

שנת                  ה קְהֵל והרמוניה מופלאים בכל תחומי החיים והמישורים, כשבין כל תחום חיים למשנהו ייווצר יחס מוזיקלי אנכי אשר יגלה כישורים. [לא אתנגד לכך שירחמיאל ישוב לבצע בקונצרטים את הלחן המדהים בו הלביש את מילות הכתוב "הקהל את העם .. למען ישמעו ולמען ילמדו ויראו את ה' אלקיכם ושמרו לעשות את כל דברי התורה הזאת"].

שנה בה             ו יואצ'ה (Vivace) [-נגינה בקצב מהיר ומלא רוח חיים] מנוגנת תפיח חיות בתורה ובמצווה, וירחמיאל יוכיח שוב ושוב וירטואוזיות (Virtuoso) במיטבה.

שנת                  ז הרי חמה, בה יוציא הקב"ה חמה מנרתקה, ולעינינו יתגלו עולמות טמירים מעבר לארס פואטיקה [-אמנות השירה].

שנה בה             ח כמה תבנה בית ובינה אותו תכונן, כשתווים מוסיקליים יפרחו לעיני המתבונן.

שנת                  ט רבל (Treble) [-מונח המתאר את הצלילים הגבוהים בספקטרום המוסיקלי, כשבקול אנושי הוא יתייחס לקולות הילדים, סופרן נשי, וכיו"ב], בה קולות הפרחים ימשיכו להישמע ברמה, ואמת מוסיקלית תצמח מן האדמה.

שנה בה             י רחמיאל ומשפחתו יזכו לכל הברכות האמורות, כך שיהא בידו להלחין עוד ועוד דברי שירות זמירות ויצירות.

שנת                  כ בוד ה' נגלה וראו כל בשר יחדיו כי פי ה' דיבר, ולא יהיה עסק כל העולם אלא לדעת אותו ותורתו אשר חיבר.

שנה בה             ל יריקה (Lyrics) משובחת תמשיך לצאת מבית היוצר של התמלילנית המוכשרת שושנה [אשתו של...], ותחזור העטרה ליושנה כשמילותיה ישובו לאלבומי הפרחים כבראשונה.

שנת                  מ וסיקה תורתית אשר תישמע בערי יהודה, ולעשות רצון קונם ייקהלו וייעשו כולם כאגודה.

שנה בה             נ ערים ישמיעו קול מצהלות ממשתה נגינתם, וישראל ישימוהו על ליבם וזרועם כחותם.

שנת                  ס ולו יינשא קול המלאכים ברמה, ויכניסו לפני בעל הרחמים תפילה תמה, או אז יושיע שומע תפילה אדם ובהמה. 

שנה בה             ע ושר קניינים רוחניים יורעפו על קהל עם השרים עוזו, אשר להם מערכי לב וממנו מענה לשון זו.

שנת                  פ ריחת שושנים שלעולם לא תישמע במעונם הפינאלה (Finale) [-הפרק האחרון ביצירה מוסיקלית] החותמת, מנגינה שתתנגן שוב ושוב ולעולם לא תבא לידי סיומת.

שנה בה             צ יון תוציא תורתה ויהגו החכמים בה בכל עת בעליל, תוך פיהם מפזם קול נעימת זמר וצליל.

שנת                  ק ווינטט [-הרכב קאמרי בעל חמישה מוסיקאים, משוררים, וכיו"ב. כשכוונתי כמובן להרכב 'benny' וארבעת ה'torah kids'] או אנסבל תזמורת [-הרכב מוזיקלי גדול יותר מתשעה. כשכוונתי כמובן להרכב הפרחים] המנגנים יחד בקון אמורה (Con amore) [-הוראה לנגן באהבה] בקונצרט, אם בשירת קנטאטה (Cantata) [מוסיקה קולית עם ליווי כלים, בייחוד עבור מקהלה ותזמורת] ואם בשירת א-קאפלה (A cappella).

שנה בה             ר אה ה' את עניינו וגאלנו גאולה שלימה, ועם אבותינו ואמותינו הקדושים עם ישראל יזקוף קומה.

שנת                  ש ירות ותשבחות על אשר שמע צור ישראל לתפילת העני, ועלו מושיעים בהר ציון לשפוט את הר האדמוני.

שנה בה             ת ווים מוסיקליים-תורתיים ייצאו במחול אל מול שירת צוערי הלויים, ולישב בסוכת לוויתן אחת כל ישראל ראויים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2015 06:20 לינק ישיר 

איזו ברכה מושקעת ומיוחדת!!אין מילים!!
תודה לך משורר !
וכמובן,שנה טובה ומתוקה :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/9/2015 18:39 לינק ישיר 

שנה טובה ומתוקה שנה מלאה בהופעות ודיסקים חדשים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שנה טובה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext