בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פורום פרחי מיאמי החדש מציג: ראיון בלעדי עם יושי בנדר!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/9/2015 08:54 לינק ישיר 

איזה השקעה? רק פתחתי אשכול‎:-)‎‏. מגיע תודה לאלו שהוזכרו קודם שטרחו ועמלו בראיון ובעריכתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2015 21:21 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

אחח. מעלה ניחוח נוסטלגי [כבר ניתן לכנות זאת כנוסטלגיה?...] מתקופתה של אידי.

תודה רבה לכל העוסקים במלאכה, אם בראיון, אם בהעלאה, אם בהקלטה ואם בעריכה.

אפשר.

תודה לכל המעריכים! וכן, גם לנטסון מגיעה הערכה, למרות כל ההצטנעויות שלו. בלעדיו זה היה ממשיך לשכב במגירה.

גמר חתימה טובה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 06:19 לינק ישיר 

היי יש למישהו לשלוח לי קובץ שעובד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2022 21:01 לינק ישיר 

יש לי את זה...
אני יכולה לשלוח את זה דרך מייל, וקחי בחשבון שאין שם כמעט כלום... שומעים אותו מדבר יש תרגום לעברית ורואים תמונה שלו, שנראה לי מפורסמת בטיקטוק או ברשת...
אם את רוצה שאני אשלח לך תשלחי לי בהודעה פרטית את המייל שלך ואני אשלח לך את הסרטון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2023 23:08 לינק ישיר 

האם הראיון יהיה זמין שוב בעתיד? מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את זה אם יש לך את זה? אני מרגיש קצת רע תמיד לבקש סרטונים ישנים, אבל למי ששולח לי סרטונים ישנים אני מאוד מעריך את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2023 03:23 לינק ישיר 
ayalambc

jfinch כתב:
האם הראיון יהיה זמין שוב בעתיד? מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את זה אם יש לך את זה? אני מרגיש קצת רע תמיד לבקש סרטונים ישנים, אבל למי ששולח לי סרטונים ישנים אני מאוד מעריך את זה.

אני אשלח לך עוד כמה דקות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2023 04:59 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
אני אשלח לך עוד כמה דקות..
תודה רבה לך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פורום פרחי מיאמי החדש מציג: ראיון בלעדי עם יושי בנדר!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.