|
|
| נשלח ב-17/9/2015 08:54 |
|
| |
איזה השקעה? רק פתחתי אשכול:-). מגיע תודה לאלו שהוזכרו קודם שטרחו ועמלו בראיון ובעריכתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 21:21 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
אחח. מעלה ניחוח נוסטלגי [כבר ניתן לכנות זאת כנוסטלגיה?...] מתקופתה של אידי. תודה רבה לכל העוסקים במלאכה, אם בראיון, אם בהעלאה, אם בהקלטה ואם בעריכה. |
|
אפשר.  תודה לכל המעריכים! וכן, גם לנטסון מגיעה הערכה, למרות כל ההצטנעויות שלו. בלעדיו זה היה ממשיך לשכב במגירה. גמר חתימה טובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2022 06:19 |
|
| |
היי יש למישהו לשלוח לי קובץ שעובד?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 21:01 |
|
| |
יש לי את זה... אני יכולה לשלוח את זה דרך מייל, וקחי בחשבון שאין שם כמעט כלום... שומעים אותו מדבר יש תרגום לעברית ורואים תמונה שלו, שנראה לי מפורסמת בטיקטוק או ברשת... אם את רוצה שאני אשלח לך תשלחי לי בהודעה פרטית את המייל שלך ואני אשלח לך את הסרטון
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2023 23:08 |
|
| |
האם הראיון יהיה זמין שוב בעתיד? מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את זה אם יש לך את זה? אני מרגיש קצת רע תמיד לבקש סרטונים ישנים, אבל למי ששולח לי סרטונים ישנים אני מאוד מעריך את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2023 03:23 |
|
| |
ayalambc
| jfinch כתב: |  | | האם הראיון יהיה זמין שוב בעתיד? מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את זה אם יש לך את זה? אני מרגיש קצת רע תמיד לבקש סרטונים ישנים, אבל למי ששולח לי סרטונים ישנים אני מאוד מעריך את זה. |
|
אני אשלח לך עוד כמה דקות..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2023 04:59 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | האם הראיון יהיה זמין שוב בעתיד? מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את זה אם יש לך את זה? אני מרגיש קצת רע תמיד לבקש סרטונים ישנים, אבל למי ששולח לי סרטונים ישנים אני מאוד מעריך את זה. אני אשלח לך עוד כמה דקות.. |
|
תודה רבה לך!!!
|
|
|
|
|