חברת "שומרים" בוויליאמסבורג בבית משפט בניו יארק. גוי שלטענתו הוכה ע"י חבר השומרים היה צריך לזהות מי מהם היכה ולא הצליח. כולם דומים נענה. בית משפט שחרר את כולם.
ואם לא די בפרצופיהם הדומים, החבר'ה האלה גם הניחו את כיפותיהם בקדמת ראשם, כנראה בכוונת מכוון.
נשלח ב-17/9/2015 09:00
טוב שהיה הוגן ולא הפיל תיק על מישהו....
נשלח ב-17/9/2015 09:38
ההליך של מסדר הזיהוי הייה חוקי ומחייב את מה שראיתם בתמונה. אי אפשר להפיל 'תיק' על מישהו (אלא א"כ הוא במקרה ינחש ויקלע במקרה על החשוד). לפני שמגיבים, נא לקרוא מה ואיך עורכים מסדר זיהוי
ברור שמדובר במסדר זיהוי, יש חשוד אחד וכל השאר הם ניצבים. ארצות הברית של אמריקה, איזה יופי. לקחו אנשים דומים ולא הניחו למשטרה לבצע מסדר חפיף, לקחת כמה חברה ולהלביש אותם ולתת למתלונן להצביע על החשוד.
נשלח ב-17/9/2015 10:30
האם מישהו מונע מהחשוד להוריד (או לגלגל פנימה) חצי מזקנו לפני המסדר, או ללבוש כמה בגדים תחת החולצה וכך להראות שמן יותר, או לחילופין ללבוש חגורת בטן ולהראות רזה, או להתאפר וכדו'?
נשלח ב-17/9/2015 12:02
אם היה מסתכל היטב, העצור/החשוד הוא זה שלקחו לו את השרוכים מהנעליים
נשלח ב-17/9/2015 13:53
עיניים להם ולא יראו
נשלח ב-17/9/2015 13:59
קשה לי להאמין שהחשוד היה בלי שרוכים, אני מעדיף לחשוב שאחד הניצבים הוריד אותם כדי להטעות את הגוי. הם נראים ישובים כולם בתנוחה מדויקת מוקפדת ומונחת, שום פריט לא נעלם מהעו"ד שהיה שם מטעמו של החשוד.
אגב, לא רק בארה"ב נותנים לניצבים להתארגן.
אני זומנתי למסדר זיהוי בעקבות פריצת פלסטיני אלי הביתה בעודי בבית (!), ולאחר מרדף במהלכו שלף הבחור סכין, נעצר החשוד ע"י כוחות משטרה גדולים.
למחרת בבוקר כשבאתי למסדר זיהוי במגרש הרוסים, הציג עורך דינו 9 אנשים דומים להפליא, ואפילו החליף את חולצתו הצהובה והבולטת של החשוד עם בחור אחר!
וכן את נעליו...
לצערו - זיהיתי אותו בוודאות מוחלטת.
הוא קיבל 3 בתוכו.
עוד שנתיים משתחרר....