|
|
| נשלח ב-24/9/2015 13:33 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | עדיף לספר בהתחלה גם אם זה לא נעים מאשר להסתיר ואז להסתבך ולגרום לאי נעימות עצומה |
|
בסכרת, עדיף להגיד מראש. גם כל מיני נתונים שעשוים להפריע כמו, מעשן, או נמוך, או שמנמן, או דל אמצעים, אומרים את זה מראש, ולמי שזה לא מתאים שלא יעשה טובות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2015 22:01 |
|
| |
מעשן וסכרת זה דברים שמפריעים לרוב האנשים ולכן חשוב לומר זאת מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2015 17:27 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | יש מחלות קלות יחסית שלא גנטיות ושמספרים אותם אחרי 3/4 פגישות סבבה...
אבל האלה שנגיד על כדורים ובלי כדור הם על הפנים וזה גנטי וכו...(זאת רק דוגמא) רמאות!!! |
|
כאלו שלוקחים כדורים זה תמיד עילה לבעיות אחר כך אם לא גילו קודם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 21:59 |
|
| |
מחלה של להתמכר לנט או לפורום הייתם מספרים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 10:19 |
|
| |
אם ההתמכרות היא קלה אז אין צורך לספר, זה גם תלוי - האם אתה מוכן ומזומן לטפל בעניין בכל הרצינות הראויה. מנהג העולם שלא מספרים על תכונות לא טובות... אם הקשר ניהיה פתוח יותר אז לאט לאט כל אחד מספר על עצמו יותר ויותר. מר אייזין, אתה מעלה כאן לא מעט שאלות השאלה אם הן באמת שאלות למעשה, או שאתה ממציא אותם, אנשים מתאמצים לענות לך ! באחד האשכולות - שאלת שאלה של רווק שמתמודד בתקופת החגים.. אז אולי תעלה נושאים לדיון, ולאו דווקא בעיות שצריכות פיתרון, כשאולי בכלל - אין בעיה ביכלל !? אלא זה בעיות שאתה ממציא ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 10:25 |
|
| |
אם היו מציעים לכם בחור/ה הסובלים ממחלת הציליאק, הייתם ניגשים להצעה כזו?
יש לי בת דודה שגילו שהיא רגישה לגלוטן בגיל קטן והיום היא נערה ואני תמיד חושבת עליה, מה יהיה כשתגיע לגיל שידוכים. כי בטוח זה יפריע לה ומצד שני, להורים אין הרבה כסף ואני פוחדת שהיא תקבל שידוך סוג ב'.
מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 10:49 |
|
| |
מדוע שתקבל סוג ב', אין בחורים רגישים לציליאק ?!
תוקן על ידי גרושי ב- 15/10/2015 10:48:58
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 10:53 |
|
| |
מסתבר שיש. מקווה בשבילה שתקבל הצעות מהסוג הזה. אתה יודע שמן הסתם היא אמורה למצוא מישהו שיתאים לה ולא רק בגלל הציליאק..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 11:36 |
|
| |
לדעתי זה עניין מאוד אינדוידואלי... יש אנשים- שאחרי 3-4 פגישות כשיספרו להם... הם יחשבו וכו ואולי גם יתחתנו וזה נשמע להם הגיוני וכאלה... אני מסוג האנשים שרוצים הכל על השולחן. שה' לא ינסה אותי, אבל יש מצב שאם הוא לא יספר לי כבר בפגישה הראשונה... או אפילו שיעדכנו אותי לפני... אז כנראה שזו תהיה הפגישה האחרונה. בעיקר כי אמון אצלי זה ערך ראשון בסולם. ראשון! ושוב, זה כל אחד לעצמו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 13:04 |
|
| |
מאדמוזל, בהוראת גדולי הדור ויועצי נישואים, אפילו אסור לספר על דברים כאלה מראש, כי ברור שבחורה לא תרצה, אבל מצד שני אחרי 3 פגישות יש סיכוי שאפילו הבחורה לא תרגיש ששיקרו לה, אלא תודה על ההזדמנות להכיר בחור מדהים, בעלה. שכמובן אם הייתה שומעת מלכתחילה- לא הייתה יוצאת איתו...וכן להיפך בחורה שלא מספרת. ככה זה עובד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 15:08 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
מאדמוזל, בהוראת גדולי הדור ויועצי נישואים, אפילו אסור לספר על דברים כאלה מראש, כי ברור שבחורה לא תרצה, אבל מצד שני אחרי 3 פגישות יש סיכוי שאפילו הבחורה לא תרגיש ששיקרו לה, אלא תודה על ההזדמנות להכיר בחור מדהים, בעלה. שכמובן אם הייתה שומעת מלכתחילה- לא הייתה יוצאת איתו...וכן להיפך בחורה שלא מספרת. ככה זה עובד.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 15:14 |
|
| |
| mademoisel כתב: |  | | IAF990 כתבה: |  |
מאדמוזל, בהוראת גדולי הדור ויועצי נישואים, אפילו אסור לספר על דברים כאלה מראש, כי ברור שבחורה לא תרצה, אבל מצד שני אחרי 3 פגישות יש סיכוי שאפילו הבחורה לא תרגיש ששיקרו לה, אלא תודה על ההזדמנות להכיר בחור מדהים, בעלה. שכמובן אם הייתה שומעת מלכתחילה- לא הייתה יוצאת איתו...וכן להיפך בחורה שלא מספרת. ככה זה עובד.
|
|
|
|
אני שונאת שאנשים מסתירים דברים ככה, זה מרגיש כלכך מלוכלך, לא ישר... וישר נותן לי קונוטציה של אנשים שמסתירים עד החתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 15:50 |
|
| |
| mademoisel כתבה: |  |
לדעתי זה עניין מאוד אינדוידואלי...
יש אנשים- שאחרי 3-4 פגישות כשיספרו להם... הם יחשבו וכו ואולי גם יתחתנו וזה נשמע להם הגיוני וכאלה...
אני מסוג האנשים שרוצים הכל על השולחן.
שה' לא ינסה אותי, אבל יש מצב שאם הוא לא יספר לי כבר בפגישה הראשונה... או אפילו שיעדכנו אותי לפני...
אז כנראה שזו תהיה הפגישה האחרונה. בעיקר כי אמון אצלי זה ערך ראשון בסולם. ראשון!
ושוב, זה כל אחד לעצמו...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 15:51 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
|
|
|
|
|
|
|