|
|
| נשלח ב-18/9/2015 13:02 |
|
| |
*באיזור גיל 30 האמת, לגבי הרגשת מצוקה פיזית, לא ברור לי כל כך עד כמה יש מצוקה, באיזה גיל זה באמת מציק ומשגע, ועד כמה זה משגע לגבי בנים ולגבי בנות. אז מי שמוכן לעזור לרחם עלינו ולהושיענו - לשדך, יבורך מפי עליון, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 13:38 |
|
| |
הדודאים נתנו ריח אלו בחורי ישראל שלא טעמו טעם חטא
ועל פתחינו כל מגדים אל בנות ישראל שמגידות פתחיהן לבעליהן
לא יודע מה לומר אבל הנסיון מתגבר מיום ליום אני עדיין קצת רחוק מ- 30 קשה לי מאוד להאמין
שבני ה-30 מכל המינים מחזיקים מעמד
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 13:40 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | הדודאים נתנו ריח אלו בחורי ישראל שלא טעמו טעם חטא
ועל פתחינו כל מגדים אל בנות ישראל שמגידות פתחיהן לבעליהן
לא יודע מה לומר אבל הנסיון מתגבר מיום ליום אני עדיין קצת רחוק מ- 30 קשה לי מאוד להאמין
שבני ה-30 מכל המינים מחזיקים מעמד |
|
יש המון שנופלים אכן..
ואז?
זה הנסיון שלך.זו ההתמודדות..
נפלת? תקום!!
ואין זמן כיום הכיפורים..כדי לדעת זאת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 14:20 |
|
| |
רציף, אתה באמת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה כשכתבת שמישהו שרוצה מגע שילך לעיסוי.... ממך זה נשמע שהכירויות בלי שידוך וכו יובילו ישר למגע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 15:50 |
|
| |
מי שטוען שבנות מבוגרות יותר נופלות, מה ההבדל לצצטרך העניין בין בחורה בת 23 לבת 30? מה משתנה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 15:50 |
|
| |
מאוד מעניין אותי מה אתם מחשיבים כנפילה, רק קשר 'אפלטוני' או יותר מזה, ועד כמה יותר מזה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 15:56 |
|
| |
מן הסתם כל קשר שהוא רומנטי אפילו בלי "יותר מזה" וצילצולים... להוציא למשל בחורה שקולגה מהעבודה שלח לה סמס "איך את מרגישה?" כשהיא חולה ולא מגיעה לעבודה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 09:20 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | | מאוד מעניין אותי מה אתם מחשיבים כנפילה, רק קשר 'אפלטוני' או יותר מזה, ועד כמה יותר מזה... |
|
כשאני אמרתי נפילה, התכוונתי למגע מכל סוג שהוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 09:38 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | מי שטוען שבנות מבוגרות יותר נופלות, מה ההבדל לצורך העניין בין בחורה בת 23 לבת 30? מה משתנה? |
|
כמה דברים משתנים:
א. הבדידות מתגברת מיום ליום. אין לתאר הסבל של בחורה הסובלת מבדידות. זה כאב נוראי שבלתי ניתן לכמת במילים.
ב. היא כבר לא באותה רמה חרדית, קשה להשאר חזקה מאד, כשהיא מתמודדת עם החיים לבד.
ג. המוח והרגשות מתפתחים, היא מודעת לשלל דחפים ורצונות שלא היתה מודעת להם כל כך בגיל צעיר יותר.
ד. תחושת פספוס, תחושה שהחיים עוברים והיא פשוט מפספסת את הדברים הכי יפים.
כל הדברים הנ"ל ביחד גורמים, שבאיזה שהוא יום, כבר קשה לה מדי לעמוד בפתוי.
וכמובן, יש בנות בקצה השני שככל שעוברים השנים הן יותר מסתגרות, כי כך הן יודעות הכי טוב להתמודד עם ניסיון הבדידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 10:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 12:00 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | מי שטוען שבנות מבוגרות יותר נופלות, מה ההבדל לצורך העניין בין בחורה בת 23 לבת 30? מה משתנה?
כמה דברים משתנים:
א. הבדידות מתגברת מיום ליום. אין לתאר הסבל של בחורה הסובלת מבדידות. זה כאב נוראי שבלתי ניתן לכמת במילים.
ב. היא כבר לא באותה רמה חרדית, קשה להשאר חזקה מאד, כשהיא מתמודדת עם החיים לבד.
ג. המוח והרגשות מתפתחים, היא מודעת לשלל דחפים ורצונות שלא היתה מודעת להם כל כך בגיל צעיר יותר.
ד. תחושת פספוס, תחושה שהחיים עוברים והיא פשוט מפספסת את הדברים הכי יפים.
כל הדברים הנ"ל ביחד גורמים, שבאיזה שהוא יום, כבר קשה לה מדי לעמוד בפתוי.
וכמובן, יש בנות בקצה השני שככל שעוברים השנים הן יותר מסתגרות, כי כך הן יודעות הכי טוב להתמודד עם ניסיון הבדידות. |
|
בסד
בגדול אתה צודק.אבל לא אהבתי שאתה משייך את זה רק לנשים.לדעתי זה גם אצל הגברים אפילו במינון מוגבר יותר אולי לא מאותה סיבה....אבל כן אותה תוצאה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 12:11 |
|
| |
מצחיק איך שאתם נעלבות בשם כל הנשים בעולם
אז הוא אמר ! ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 14:45 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  |
רציף, אתה באמת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה כשכתבת שמישהו שרוצה מגע שילך לעיסוי.... ממך זה נשמע שהכירויות בלי שידוך וכו יובילו ישר למגע.
|
|
בגיל מסוים כשמרגישים שאי אפשר להמשיך וחייבים מגע אז לא פעם מדובר בטעות עקב זה שהגוף חלש ומלא מתח. אז יש את הפיתרון של התעמלות עיסוי ורפלקסולוגיה וסירטונים מרגיעים של מדיטציה ביוטיוב, ולימוד תורה ובמיוחד לימוד גמרא, שיעור של שעה ביום ממלא אותנו בסיפוק רוחני וגם גשמי, וזה , עוד חידוש שקשה להאמין עד כמה זה עובד, וכבר אמרו חכמינו שהתורה הקדושה משולה לאלת אהבים ויעלת חן. ואכן, מגיע גיל שאין ברירה, כמו שמחללים את השבת כשאין ברירה, וכשממש אין ברירה. ולכן התורה מביאה לנו את מעשה יהודה וראובן ודוד כדי שנדע שגם אם יש ירידה זה לא פוגע ברמה הרוחנית שלנו, ואדרבה, עלינו לשמור על בריאותינו הגופנית והרגשית. יש מדד בעניין נראה לי, כשאנחנו הופכים לעצבנים במיוחד אות היא שאי אפשר ככה להמשיך. וחשוב להתייעץ עם תלמיד חכם בעניין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 14:46 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  |
מאוד מעניין אותי מה אתם מחשיבים כנפילה, רק קשר 'אפלטוני' או יותר מזה, ועד כמה יותר מזה...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 14:52 |
|
| |
אם במבוגריםעסקינן.. מידיעה מאוד מאוד קרובה למציאות. ישנם המון בחורים שסובלים מדכאון..ואינם מטופלים. כי אינם מודעים לכך.. הם מגדירים את זה כמשבר..אבל המשבר הזה ממשיך על פני שנים ורק מחריף. ובהעדר סמכות תורנית..שהבחור פתוח אליה ושהסמכות ההיא גם מבינה בנפש האדם. הנה התוצאה. המון בחורים מסתובבים מדוכאים. וההשלכות לכך...
|
|
|
|
|