|
|
| נשלח ב-20/9/2015 18:24 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אנא אלוקימית יקרה, תעשי שהפיצות בכל הארץ יעלו 10שח למגש.. וגם שהשידוך שלנו יגיע בקלות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אוי ואבוייייי הסדר עדיפויות שלך על הפנים!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 20:13 |
|
| |
| די88 כתב: |  | תראו אני חייבת להתוודות שזאת הסיבה שלא הייתי כאן הרבה זמן חתמתי את כל הצדיקים(הנסתרים) אני אלוקים!(חס ושלום...) כל הבקשות לתיבה הפרטית שלי |
|
אההה ברור..הרי מלא כל העולם כבודך!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 11:39 |
|
| |
בסד
אויש חחחח אתם לא נורמליים(=
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 12:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 12:29 |
|
| |
אני חושב שהנושא, והסטיגמטיות שנובעת פה באשכול מנעה ממני להגיב עד כה.
אבל בבחינת "אל תמנע טוב מבעליו" החלטתי להגיב למרות הכל.
לא חושב שיש גיל שקובע, לא חושב שיש 'מין' שקובע.
לכל אדם באשר הוא יש את הרצונות, החשקים, והקשיים שלו כשנמנע ממנו צורך מסויים, בין אם הוא נפשי ובין אם הוא פיזי, כל שכן כשזה משהו שמכיל את שני הדברים יחד (למי שמשכיל להבין לעומק את העניין... לא לגסים שבינינו).
המוטו אמור להיות שיש תורה והיא זו שמדריכה אותו בקשיינו. בגלל קושי לא זונחים את הדרך!!!
(גם אם מדובר במשהו מאד ספציפי, כי הוא דווקא החמור מכל, ואכמ"ל)
כדי לעודד את אלו שקשה להם, שיוכלו מעט להתגבר ולהבין.. אתן לכם טיפ קטן...
מכיר באופן אישי מקרה שהתעסקתי בו, שבו היה מי שנשבר (לא משנה המין אליו הוא משתייך), ובאמת נשבר, ובנושא זה פרק את עולו. שני צדדי הקשר היו מאנ"ש.
המכות שהגיעו מלמעלה היו כל כך כואבות, עד ששניהם הבינו שזה קשור לעניין הנ"ל.
כן, הם גם בחנו כביכול את הקב"ה בפן המעשי, התרחקו והתקרבו, וכל פעם נחתה עליהם עוד מכה... כואבת מקודמתה.
אז נכון, לא כולם זוכים לראות, לא לכל אחד יש סייעתא דשמיא שמראים לו במה הוא טועה והיכן עליו לתקן.
אבל לפני שאתם חושבים ש"אם קשה, אז אין ברירה", תחשבו שוב...
כן, דיברתי מבחינה רוחנית, יש לכל הדברים הללו גם השלכות גשמיות, השלכות על הזוגיות בעתיד. אבל לא כאן בפורום הכללי המקום להרחיב בנושא.
קבלו קבלה לעתיד ותזכו לגמח"ט, שפע ברכה בכל הנושאים, ברוחניות וגשמיות. אמן.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 21/09/2015 12:36:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 12:40 |
|
| |
בסד
אתה צודק. אבל למה ללכת בגישה הליטאית...של הפחדות? רק כך אפשר לעבוד עם אנשים משכילים כמונו?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 12:43 |
|
| |
בואי לא ננסה לשייך מישהו לאנשהו....
לא הייתה בי כוונה של הפחדות (אם תשימי לב שהזכרתי בהתחלה את העניין האיסורי שבנושא וכו')
פשוט שיתפתי במקרה שאני יודע עד לפרטי פרטים, ובמקרה ההוא זה בהחלט היה מפחיד. עניין טכני ולא אסטרטגיה.
וגם תשובה מיראה ולא מאהבה ממש, אלא בריחה מ'אהבה' (...) היא דרגה....
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 21/09/2015 12:45:21
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 12:54 |
|
| |
בסד
אההה יש בזה משו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 13:41 |
|
| |
בסד
מעניין דווקא אותי זה מסקרן לראות מה יקרה ....
סתם ...
כל הכבוד על התגובה המושקעת שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 16:04 |
|
| |
| נועם_ושלום כתבה: |  |
אני חושב שהנושא, והסטיגמטיות שנובעת פה באשכול מנעה ממני להגיב עד כה.
אבל בבחינת "אל תמנע טוב מבעליו" החלטתי להגיב למרות הכל.
לא חושב שיש גיל שקובע, לא חושב שיש 'מין' שקובע. לכל אדם באשר הוא יש את הרצונות, החשקים, והקשיים שלו כשנמנע ממנו צורך מסויים, בין אם הוא נפשי ובין אם הוא פיזי, כל שכן כשזה משהו שמכיל את שני הדברים יחד (למי שמשכיל להבין לעומק את העניין... לא לגסים שבינינו).
המוטו אמור להיות שיש תורה והיא זו שמדריכה אותו בקשיינו. בגלל קושי לא זונחים את הדרך!!! (גם אם מדובר במשהו מאד ספציפי, כי הוא דווקא החמור מכל, ואכמ"ל)
כדי לעודד את אלו שקשה להם, שיוכלו מעט להתגבר ולהבין.. אתן לכם טיפ קטן... מכיר באופן אישי מקרה שהתעסקתי בו, שבו היה מי שנשבר (לא משנה המין אליו הוא משתייך), ובאמת נשבר, ובנושא זה פרק את עולו. שני צדדי הקשר היו מאנ"ש. המכות שהגיעו מלמעלה היו כל כך כואבות, עד ששניהם הבינו שזה קשור לעניין הנ"ל. כן, הם גם בחנו כביכול את הקב"ה בפן המעשי, התרחקו והתקרבו, וכל פעם נחתה עליהם עוד מכה... כואבת מקודמתה. אז נכון, לא כולם זוכים לראות, לא לכל אחד יש סייעתא דשמיא שמראים לו במה הוא טועה והיכן עליו לתקן. אבל לפני שאתם חושבים ש"אם קשה, אז אין ברירה", תחשבו שוב...
כן, דיברתי מבחינה רוחנית, יש לכל הדברים הללו גם השלכות גשמיות, השלכות על הזוגיות בעתיד. אבל לא כאן בפורום הכללי המקום להרחיב בנושא.
קבלו קבלה לעתיד ותזכו לגמח"ט, שפע ברכה בכל הנושאים, ברוחניות וגשמיות. אמן.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 21/09/2015 12:36:14 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 19:29 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  |
רציף, אתה באמת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה כשכתבת שמישהו שרוצה מגע שילך לעיסוי.... ממך זה נשמע שהכירויות בלי שידוך וכו יובילו ישר למגע.
|
|
אני מדבר מהכרות עם אנשים, אני לא ממציא דברים מהשרוול. הכרות ללא שדכנית עשויה יותר לגלוש למחוזות לא רצוים. אגב, יכולתי לשתוק או להביא דבר תורה יפה על התגברות והתחזקות והייתי יוצא גדול לכאורה, אלא שאני צמוד לאמת ולתחושת השליחות שלי, לספר למי שלא יודע שיש צד שני תורני למטבע שמאוד מאוד חשוב וקריטי לדעת עליו. אשמח אם יהיה לטום מה לחדש בעניין, כי איפשהוא חסר פה מידע מה עושים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 19:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  |
רציף, אתה באמת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה כשכתבת שמישהו שרוצה מגע שילך לעיסוי....
ממך זה נשמע שהכירויות בלי שידוך וכו יובילו ישר למגע.
|
|
אני מדבר מהכרות עם אנשים,
אני לא ממציא דברים מהשרוול.
הכרות ללא שדכנית
עשויה יותר לגלוש למחוזות לא רצוים.
אגב, יכולתי לשתוק
או להביא דבר תורה יפה
על התגברות והתחזקות
והייתי יוצא גדול לכאורה,
אלא שאני צמוד לאמת
ולתחושת השליחות שלי,
לספר למי שלא יודע
שיש צד שני תורני למטבע
שמאוד מאוד חשוב וקריטי לדעת עליו.
אשמח אם יהיה לטום מה לחדש בעניין,
כי איפשהוא חסר פה מידע מה עושים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אז ככה חני...
הכירות לא בשידוך, לרוב מובילה למגע... בהחלט. אין עניין להתייפיף.
(ואגב, זה כמעט הנושא המרכזי של האשכול בעקיפין...)
אולי ההתנסחות של רציף הייתה בוטה מעט, אבל היא לא חוטאת כל כך רחוק מהאמת.
ורציף, חסר מידע?
אני דווקא לא חושב שחסר מידע. הדברים פשוטים וברורים. וקיצרתי למעלה במקום שצריכים לקצר. אכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2015 20:34 |
|
| |
רציף, אתה באמת לא רוצה לדעת איך זה היה נראה כשכתבת שמישהו שרוצה מגע שילך לעיסוי.... ממך זה נשמע שהכירויות בלי שידוך וכו יובילו ישר למגע.
|
|
אני מדבר מהכרות עם אנשים, אני לא ממציא דברים מהשרוול. הכרות ללא שדכנית עשויה יותר לגלוש למחוזות לא רצוים. אגב, יכולתי לשתוק או להביא דבר תורה יפה על התגברות והתחזקות והייתי יוצא גדול לכאורה, אלא שאני צמוד לאמת ולתחושת השליחות שלי, לספר למי שלא יודע שיש צד שני תורני למטבע שמאוד מאוד חשוב וקריטי לדעת עליו. אשמח אם יהיה לטום מה לחדש בעניין, כי איפשהוא חסר פה מידע מה עושים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז ככה רציף.....
בחור..או בחורה אמורים להבין
שהדרך היחידה שלהם לצלוח את המסע הארוך הזה.
היא על ידי הצמדות לדעת תורה,
שמבינה בנפש האדם,
ושיכולים להיו פתוחים איתה ולספר לה על הכל.
על הנפילות המחשבות על הכל.
ושיהיה רצון כנה.ללכת ולעשות ככל אשר יורוך.
זוהי הערובה היחידה...שתעזור להם להתמודד.
לבד..הם יפלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2015 10:46 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
|
|
אני מדבר מהכרות עם אנשים, אני לא ממציא דברים מהשרוול.
הכרות ללא שדכנית עשויה יותר לגלוש למחוזות לא רצוים.
אגב, יכולתי לשתוק או להביא דבר תורה יפה על התגברות והתחזקות והייתי יוצא גדול לכאורה,
אלא שאני צמוד לאמת ולתחושת השליחות שלי, לספר למי שלא יודע שיש צד שני תורני למטבע שמאוד מאוד חשוב וקריטי לדעת עליו.
אשמח אם יהיה לטום מה לחדש בעניין, כי איפשהוא חסר פה מידע מה עושים.
|
| אז ככה רציף.....בחור..או בחורה אמורים להביןשהדרך היחידה שלהם לצלוח את המסע הארוך הזה.היא על ידי הצמדות לדעת תורה,שמבינה בנפש האדם,ושיכולים להיו פתוחים איתה ולספר לה על הכל.על הנפילות המחשבות על הכל.ושיהיה רצון כנה.ללכת ולעשות ככל אשר יורוך.זוהי הערובה היחידה...שתעזור להם להתמודד.לבד..הם יפלו.. |
|
לא ! יש להזהר מאוד לא לספר לה על קשרים שהיו בעבר, כי האישה היא קנאית ורגישה. ובכלל, כשיוצאים, אין לשוחח איתה בעניינים שבינו לבינה, גם אם הקשר נפלא וזורם, בעניינים אלה אתה מראה לה שאתה מכבד אותה, אתה לא מקשקש שטויות, ואתה גבר . ברור שכל קשר קליל או קשר חזק עם בחורה ברווקות זה אסור באיסור חמור, כי נסחפים בכמויות, ועלול לפגוע בקדושת הנישואין אחר כך, וגם, הבן אדם מתרגל כל חייו להיות שקוע ואפוף בהירהורים וריגושים, ואין הוא מוצא לו מנוחה לנפשו, כל גירוי מסיח את דעתו.. הקנאה והתאווה מוציאה את האדם מהעולם הזה ומעולם הבא, והנפש צמאה ומשתוקקת למה שאי אפשר להשיג, וכמה תרבות העמים מליאה בתשוקות מטמטמות שרק מעכרות לנו את המצב רוח,,, אלא ידבק בתורה ושב ושקט ורענן כל הימים. ובלית ברירה, ישנם אי אילו אילוצים כמו שרמזתי לעיל, ואסור באיסור חמור להכנס לדיכאון או לעצבים, או לספק פיקוח נפש או התאפקות מזיקה ומסוכנת, אלא יילך אצל רב וכו' ואשרינו, כל נפילה שיש לנו היא קלה לתיקון, כי הרי קשה כוח הסבל והעבירה היא פגומה מרוב צער שיש לנו, וישנם אין סוף מצוות שממרקות אותנו, ואם זכינו להתגבר ולהתקדש ולהעפיל על הר גבוה, ברב או במעט, הרי אין ערוך לשכר הצפון לצדיקים בכל העולמות נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|