בית פורומים עצור כאן חושבים

נבואות שהתגשמו בוודאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2015 02:40 לינק ישיר 
נבואות שהתגשמו בוודאות

חבר שאל אותי על נבואות שהתגשמו בוודאות, יכולים לעזור לי בעניין ?
והאם יש מגבולות הדתות אחרות וכד'.
תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 05:54 לינק ישיר 

נבואתו של הרצל (51 שנה לפני קום המדינה)   

"אם אסכם את קונגרס באזל באמרה אחת - שמתוך זהירות לא אגיד אותה בפומבי - הרי היא זאת: בבאזל ייסדתי את מדינת היהודים. לו אמרתי זאת היום בפומבי, הייתה התשובה צחוק מכל העברים. אולי בעוד חמש שנים, לכל היותר בעוד חמישים שנה, יכירו בה הכל.

תוקן על ידי נישטאיך ב- 22/09/2015 06:00:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 10:50 לינק ישיר 

בגדול, הנבואות שמדברים על כך שיהיה רע די התגשמו פחות או יותר (או הרבה יותר)
לנבואות הטובות אנחנו עדיין מחכים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 10:52 לינק ישיר 

החכם המומר שראה את הנולד יותר מכל הגדויילים יחד :  היינריך היינה.

"יום יבוא ורעמי הסערה הגרמנית יזעזעו עולם ומלואו כפי שלא עשתה שום סערה בעבר. ברעמי סערה זו יפלו הנשרים מתים במעופם, והאריות במדבר הנידח ביותר באפריקה יסתתרו במאורותיהם המלכותיות. בגרמניה יועלה מחזה, שלעומתו תיראה המהפכה הצרפתית כאידיליה תמימה"
"במקום בו שורפים ספרים ישרפו בני -אדם"

(הדברים נאמרו מאה שנה לפני השואה.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 10:52 לינק ישיר 

בשנת 1930 כותב ז'בוטינסקי באותה רוח: "ואם אפשר להוציאם בעתיד הקרוב, הרי בזה יצילו אותם ואולי גם אתשאר שני השלישים. ואם לאו – יהיה המצב רע ביותר, ולבסוף אפילו קאטאסטרופאלי".[2]   

בשנת 1933 עלה היטלר לשלטון, וז'בוטינסקי צפה את העומד להתרחש ואמר: "אם הטראגדיה תישנה, נראה, שאנו לא נהיה העם היחיד שיושמד, אבל אנו נהיה הראשונים להשמדה".3]        

לשם הוצאת תוכנית פינוי היהודים לארץ ישראל, הוא ניסה לתאם את ההגירה בצורה הגונה ומסודרת עם ממשלות אנטישמיות שרוצות להוציא את היהודים מקרבם, כאינטרס משותף. חיש-מהר התחולל סביב ז'בוטינסקי מחול-שדים ומערכת השמצות שלא היו להם 'אח ורע' בכל תולדות הציונות. מפלגות וארגונים יהודיים קמו כאיש אחד להלחם בו בגלל שלדעתם הוא קעקע את עצם בסיס קיומו של העם בתפוצות.  

בקיץ 1939 (ערב השואה), קורא ז'בוטינסקי בזעם נבואי לבני עמו: "אם לא תחסלו את הגולה – הגולה תחסל אתכם", "ואני אומר לכם, חברים נכבדים, שאין זה מעבר אל סדר-היום אלא חורבן. ח-ו-ר-ב-ן, לימדו את המלה בעל-פה, והלוואי ואני אתבדה".    [4]   

בשנת 1938, פנה ז'בוטינסקי אל יהודי וארשה בקריאה נואשת: "מזה שלוש שנים אני פונה אליכם, יהודי פולין, עטרת יהדות העולם, בקריאה. אני מזהיר אתכם בלא הפוגה,שהקאטאסטרופה מתקרבת. שערותי הלבינו וזקנתי בשנים אלו, כי לבי שותת דם על שאתם, אחים ואחיות יקרים, אינכם רואים את הר-הגעש שיתחיל תיכף לפלוט את אש ההשמדה. אני רואה מראה איום. הזמן קצר בו אפשר עוד להינצל... אלה שיצליחו למלט את נפשם מהקאטאסטרופה, יזכו לרגע החגיגי של שמחה יהודית גדולה: לידתה מחדש ותקומתה של מדינה יהודית. איני יודע אם אני אזכה לזאת, בני - כן !". [5]

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:01 לינק ישיר 

דברים פרק כח, מט-נג

(מט) ישא יקוק עליך גוי מרחק מקצה הארץ כאשר ידאה הנשר גוי אשר לא תשמע לשנו:

מקצה הארץ, כאשר ידאה הנשר.  - לא יכול להתפרש בשום אופן, ללא המציאות בת ימינו שיש מטוסים.

אמנם, אפשר לפרש את זה כמשל להרבה דברים, (וככה פירשו המפרשים, לפני שיוצר המטוס הראשון) אבל שום דבר לא הולם את המשמעות האמיתית של פשט המקרא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:01 לינק ישיר 

אגב, קבלו ציטוט מהנ"ל
בבית הלאומי נכריז על אותם יהודים שלא יסירו מעליהם את חלד הגלות ויסרבו לגלח את הזקן ואת הפאות כעל אזרחים מדרגה שנייה. לא ניתן להם זכות בחירה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:07 לינק ישיר 

עמוס פרק ט

הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם יְקֹוָק וְנִגַּשׁ חוֹרֵשׁ בַּקֹּצֵר וְדֹרֵךְ עֲנָבִים בְּמֹשֵׁךְ הַזָּרַע וְהִטִּיפוּ הֶהָרִים עָסִיס וְכָל הַגְּבָעוֹת תִּתְמוֹגַגְנָה:
(יד) וְשַׁבְתִּי אֶת שְׁבוּת עַמִּי יִשְׂרָאֵל וּבָנוּ עָרִים נְשַׁמּוֹת וְיָשָׁבוּ וְנָטְעוּ כְרָמִים וְשָׁתוּ אֶת יֵינָם וְעָשׂוּ גַנּוֹת וְאָכְלוּ אֶת פְּרִיהֶם:
(טו) וּנְטַעְתִּים עַל אַדְמָתָם וְלֹא יִנָּתְשׁוּ עוֹד מֵעַל אַדְמָתָם אֲשֶׁר נָתַתִּי לָהֶם אָמַר יְקֹוָק אֱלֹהֶיךָ:

מילה במילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:29 לינק ישיר 

אתה מדבר על שיבת ציון בבית שני ? או בזמנינו
בזמנינו אין זה מוזר שחילוניים שפינוזיסטים/אתאיסטים הם "שבו" את שבות ה' ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי קרדיולוג ב- 22/09/2015 11:29:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:38 לינק ישיר 

קרדיולוג,בשנת 38 להזהיר על השואה זו ממש לא נבואה.
כל מי שלא היה עיוור לגמרי יכל היה לראות את מה שמתחולל.

ירוחם,אבל את העיקר עמוס לא ניבא .
את הפרחת השממה עשו דווקא פורקי העול שראו את הנולד וברחו מהגולה אל הארץ. (בגלל ששום ארץ אחרת לא קיבלה אותם בברכה.)
הגדויילים והנוהים אחריהם רק קוצרים את הפירות.

עמוס גם לא ניבא שאם אנחנו לא ניתשים מאדמתנו (בינתיים )זה גם לא בזכות הגדויילים והנוהים אחריהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:44 לינק ישיר 

התייחסת רק לאחרון, האמת שאת העיקר פיספסתי.

בשנת 1924, ציטוט: "לנוכח העובדה ששערי אמריקה הצפונית והדרומית נעולים לגמרי מפני מהגרים יהודים מאירופה, הרי הדרך היחידה למניעת שואה הממשמשת ובאה היא להעביר את המוני היהודים הסובלים במהירות האפשרית לארץ-ישראל".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:45 לינק ישיר 

"וככל שתתמהמה האנטישמיות, כן עתידה לפרוץ ביתר זעף. הסתננותם של יהודים מהגרים, הנמשכים בכח הבטחה המדומה, וכמו-כן תנועת העליה המעמדית של היהודים בני-המקום, פועלות אף הן באדיר יחד ודוחקות לקראת שואה, אין לך דבר פשוט מהיסק הגיוני זה".
(הרצל, מדינת היהודים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 11:46 לינק ישיר 

קרדיולוג
הנבואה של עמוס היא על היום. בבית שני זה לא התגשם.

לדעתי מה שמוזר כי על אף  הגדויילים החרדים. שעשו ועושים הכל שהנבואה לא תתגשם.
הנבואה וההבטחה של ה' גדולה וחזקה יותר מהגדוילים השועלים הקטנים המחבלים בכרמים.
אין לך שום סימן לגאולה שעליה דעברו הנבאים וחז"ל שלא התגשמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 12:07 לינק ישיר 

חברים, התבלבלתם. הנבואה שלא התגשמה היא נבואת משה 'ושבת עד ה' אלוקיך ושמעת בקולו - ושב ה' אלוקיך את שבותך וריחמך וגו'', נבואת עמוס לא תלויה בתשובה.
והנה נבואתו של ר' מאיר שמחה הכהן מדווינסק בספרו משך חכמה בסוף פרשת "בחקתי" ביחס לקללות המוזכרות בפרשה,וזאת בסביבות שנת 1920:
"עוד מעט ישוב לאמר "שקר נחלו אבותינו", והישראלי בכלל ישכח מחצבתו ויחשב לאזרח רענן. יעזוב לימודי דתו, ללמוד לשונות לא לו, יליף מקלקלתא ולא יליף מתקנא, יחשוב כי ברלין היא ירושלים, וכמקולקלים שבהם עשיתם כמתוקנים לא עשיתם. "ואל תשמח ישראל אל גיל כעמים" (הושע ט, א)

אז יבוא רוח סועה וסער, יעקור אותו מגזעו יניחהו לגוי מרחוק אשר לא למד לשונו, ידע כי הוא גר, לשונו שפת קדשנו, ולשונות זרים כלבוש יחלוף, ומחצבתו הוא גזע ישראל, ותנחומיו ניחומי נביאי ה', אשר ניבאו על גזע ישי באחרית הימים. ובטלטולו ישכח תורתו, עומקה ופלפולה, ושם ינוח מעט, יתעורר ברגש קודש, ובניו יוסיפו אומץ, ובחוריו יעשו חיל בתורת ה'."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 12:11 לינק ישיר 

והמגיד מקלם, בשנת 1,870:
"הגרמני לא ירדוף את היהודים סתם בעלמא, ולא יהיה פשוט מיצר לישראל בשעה שירים ראש, אלא הוא יעשה משנאת ישראל, מין "שולחן ערוך" רחמנא ליצלן ... מורי ורבותי! שימו זאת על לבבכם. כי על חטא השולחן ערוך של גייגר (ספר שולחן ערוך של התנועה הרפורמית) יקום שולחן ערוך חדש נוסח גרמניה נגד כלל ישראל, ושם רחמנא ליצלן יהיה כתוב: הטוב שביהודים הרוג, הטוב שביהודים."
יש גם את נבואת שפינוזה שעם ישראל ישוב לארצו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2015 12:12 לינק ישיר 

נבואה שלא התגשמה בוודאות:

בשנת תרע"ד (1914) ביקר הברון רוטשילד בארץ ישראל, וכחלק מביקורו הגיע למושבה בית-גן. כאשר ראה הברון את ר' שם טוב, יהודי זקן בעל הדרת פנים, עובד בגינה שעל יד הבית, פנה אליו בשאלה: "האם אתה מאושר בארץ ישראל?". ענה ר' שם טוב: "כן! מאושר אני עד כדי כך שאם היה בא אליי אליהו הנביא בחלום הלילה, ושואל אותי במה אני רוצה, להיות עשיר כברון רוטשילד ובעל ארמון יפה בפריז, או עני כאן בארץ ישראל, ובניי מתפרנסים מלקט, שכחה ופאה, כי אז הייתי עונה לו: רצוני שיהיו בניי מלקטים בשדות אחיהם בארץ ישראל, ולא בעלי אוצרות בפריז".

עניים בא"י לא יכולים להתפרנס מלקט, שכחה ופאה, ולדאבוננו אם זה היה תלוי בחלק מהכלכלנים, לא היתה כלל חקלאות בארץ, אלא היו מייבאים את כל המזון מחו"ל, אולם להיות עשיר כרוטשילד אפשר גם אפשר בקיסריה, בסביון, ואפילו בת"א. לפחות שהעשירים כרוטשילד ישתדלו לעשות מעשי חסד רבים כרוטשילד.

תוקן על ידי מם80 ב- 22/09/2015 12:18:24

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > נבואות שהתגשמו בוודאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext