בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ירחמיאל מפתיע!!! קליפ חדש " ut ut "

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2015 23:53 לינק ישיר 

הוווו. מזל טוב לרגל הקליפ החדש! ריענון מפתיע בהחלט!:-) ואין לי איך לראות x-( יש אפשרות להוריד דרך אתר אחר, בבקשה? אשמח מאד :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2015 00:07 לינק ישיר 

netson כתב:
משורר - "מיאמי בירושלים" זה גם באולפן.

אלבום ה-DVD 'Miami in Yerushalayim' הוא בהחלט שילוב של וידאו שצולם במרחבי העיר עם אודיו שהוקלט באולפן הזעיר.

ככלל, מקטעי כמו אלבומי וידאו לצפייה מתחלקים לשתי קבוצות. הראשונה: קליפים [בדגש על קליפים. משום שכמעט ואין בנמצא אלבום צפייה המשתייך לסוגה הזו של מקטעי וידאו לצפייה. אלבום הצפייה 'Miami in Yerushalayim' הוא בהחלט עוף חריג במרחבי הנוף המוסיקלי] הערוכים ממקטעים שונים של האמן כשהוא מבצע את השיר תוך תנועות שונות ובמיקומים שונים וכיו"ב. והשניה: קליפים המתעדים בצורה חיה קונצרט זה או מופע אחר.

כל הקליפים מהסוגה הראשונה - ללא יוצא מן הכלל - יעברו עריכה מקצועית, במהלכה ברוב הפעמים יוענק להם הרצף הויזואלי הרצוי, ובכל הפעמים כולם יתווסף להם פס קול אודיו מתוך הקלטת אולפן. עריכה זו היא הכרחית המציאות הן מבחינה ויזואלית – כל צילום בלוקיישן (Location) כזה או אחר מצולם בדרך-כלל בכל-כך הרבה 'שוטים' (Shot's), כך שלא ניתן בכלל להקרין את הקליפ המורכב מרצף של 'שוטים' מבלי שיעבור עריכה מוקדמת; והן מבחינה אודיטורית – אתה לא באמת מעוניין להאזין לפס הקול המקורי שהוקלט בחוצות העיר. הוא הוקלט במקום פתוח, חשוף לרעשי רקע שונים, ומובן שאיכות האודיו שלו בהתאם.

אמנם, בעוד שאלו מהסוגה הראשונה אכן עוברים עריכה יסודית והמוסיקה שתלווה אותם תהיה תמיד פס קול אחר שיתווסף בין קירות האולפן, הרי שהקליפים ואלבומי הצפייה מהסוגה השניה יעברו עריכה מעט פחות מורכבת. מלאכת העריכה תתמקד בעיקר בהחלטה איזו מצלמה [ואם מדובר בקונצרט כפול: איזה מן הקונצרטים, ובכל אחד מהם איזו מצלמה] תיבחר לשמש כפס הוידאו בכל רגע נתון [ללא כל הערכה פחותה למלאכה קשה זו] – מהפן הויזואלי, ובהקפדה על סאונד נקי – מהפן האודיטורי, כשעל-פי רוב היא תדאג גם להוסיף לו רעש מחיאות כפיים של קהל משולהב.

[מכאן אגב שלוחה תשובתי לשאלתך - שהספיקה ככל הנראה להשיב אל עצמה ולמחוק את עצמה מהודעתך - האם רעשי מחיאות הכפיים שבקליפ האמור הם הוספת אולפן. ובכן, התשובה היא: אכן].

מובן מאליו, כי אלבום ה-DVD י'Miami in Yerushalayim' המשתייך אחר כבוד לתיעודי הוידאו מן הסוגה הראשונה אכן עבר עריכה מאומצת, ופס הקול המלווה אותו אינו זה שהוקלט בחוצות עיר הקודש.

תוקן על ידי משוררששיער ב- 30/09/2015 00:08:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2015 00:09 לינק ישיר 

netson כתב:

מעניין אותי האם השיר 'נקדש' המפורסם הוא אכן מתוך הופעה או גם באולפן?

הלחן המדהים והכה מזוהה עם ירחמיאל - 'נקדש' - למרות העובדה כי הוא ראה אור במסגרת אלבום שמע, הוא אינו הקלטת אולפן אלא הקלטה חיה של קונצרט.

הוא בוצע במסגרת הקונצרט 'Miami Experience 4' שהתקיים בחול המועד פסח ה'תשנ"ד (1994), הופיע כמובן באלבום ה-DVD שהכיל את תיעוד הקונצרט, ומשם הועתק כעבור כשבע שנים והופיע באלבום השמע 'Yerushalayim - Can You Hear Our Voice' – אלבום שקיבץ בקרבו ארבע עשר לחנים ישנים כשעליהם נוספו שנים חדשים, כולם סובבים סביב עיר הקודש והמקדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2015 00:10 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

אגב, מיאמוש, על החידה המוסיקלית שהעליתי באשכול הסמוך, התוהה לשם מה מצרף ירחמיאל להרכב התזמורתKeyboard נוסף, הגבת: "באמת שאלה שעלתה לי. ניסיתי לתרצה בכך שאולי לכל אורגן יש תפקיד שונה... אבל זה לא באמת כך. מעניין באמת למה".

כעת, אם ברשותך תיעוד וידאו חי מהקונצרט [והוא אכן ברשותך...], נסי להשוות אותו עם תיעוד הוידאו שיצא זה עתה [המלווה כאמור בקולות הפרחים והכלים שהוקלטו באולפן לטובת האלבום], ונדמה לי שהשוואה מוסיקלית - בדגש על השוואה ויזואלית - זו, תשיג את הפתרון האינסטרומנטלי המבוקש.

ויזואלית?
2 אורגנים מוסיף למראה הוויזואלי של ההופעה? 

הפרספקטיבה הויזואלית אינה הפתרוןההשוואה הויזואלית (בין פס הקול האודיטורי שבאלבום אל מול הפן הויזואלי שבקליפ הוידאו) היא שיכולה להביא אל הפתרון.

[השוואה זו היתה יכולה להתבצע כבר בעבר, לאור העובדה שהינך מחזיקה בתיעוד וידאו מהקונצרט, אולם קליפ וידאו זה המאחד בקרבו את פס הקול האודיטורי מתוך האלבום עם התיעוד הויזואלי מתוך הקונצרט מקל מאד על ההשוואה].

אם רק תביטי על אצבעות הפסנתרן הרצות על הקלידים, ותנסי להבחין אילו תווים הוא מנגן המתועדים.

כן. לכן אמרתי שלכל אורגן תפקיד שונה;-) זה נראה כך לפי התווים.

ולשם מה זקוקים לשני 'Keyboards' בעלי תפקידים שונים?

רמז: כשהוקלט האלבום באולפן היה שם 'Keyboard' אחד בלבד.

[למען ההגינות ושקיפות אחורי הקלעים המלאה: שימשו באולפן שני 'Keyboards', כשבשירים מסוימים פורט לו בנאמנות על קלידי הפסנתר ירון, אולם את השיר הספציפי הזה - 'אט אט' - ליווה לו בשלווה 'Keyboard' אחד בלבד].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2015 00:32 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

אגב, מיאמוש, על החידה המוסיקלית שהעליתי באשכול הסמוך, התוהה לשם מה מצרף ירחמיאל להרכב התזמורתKeyboard נוסף, הגבת: "באמת שאלה שעלתה לי. ניסיתי לתרצה בכך שאולי לכל אורגן יש תפקיד שונה... אבל זה לא באמת כך. מעניין באמת למה".

כעת, אם ברשותך תיעוד וידאו חי מהקונצרט [והוא אכן ברשותך...], נסי להשוות אותו עם תיעוד הוידאו שיצא זה עתה [המלווה כאמור בקולות הפרחים והכלים שהוקלטו באולפן לטובת האלבום], ונדמה לי שהשוואה מוסיקלית - בדגש על השוואה ויזואלית - זו, תשיג את הפתרון האינסטרומנטלי המבוקש.

ויזואלית?
2 אורגנים מוסיף למראה הוויזואלי של ההופעה? 

הפרספקטיבה הויזואלית אינה הפתרוןההשוואה הויזואלית (בין פס הקול האודיטורי שבאלבום אל מול הפן הויזואלי שבקליפ הוידאו) היא שיכולה להביא אל הפתרון.

[השוואה זו היתה יכולה להתבצע כבר בעבר, לאור העובדה שהינך מחזיקה בתיעוד וידאו מהקונצרט, אולם קליפ וידאו זה המאחד בקרבו את פס הקול האודיטורי מתוך האלבום עם התיעוד הויזואלי מתוך הקונצרט מקל מאד על ההשוואה].

אם רק תביטי על אצבעות הפסנתרן הרצות על הקלידים, ותנסי להבחין אילו תווים הוא מנגן המתועדים.

כן. לכן אמרתי שלכל אורגן תפקיד שונה;-) זה נראה כך לפי התווים.

ולשם מה זקוקים לשני 'Keyboards' בעלי תפקידים שונים?

רמז: כשהוקלט האלבום באולפן היה שם 'Keyboard' אחד בלבד.

[למען ההגינות ושקיפות אחורי הקלעים המלאה: שימשו באולפן שני 'Keyboards', כשבשירים מסוימים פורט לו בנאמנות על קלידי הפסנתר ירון, אולם את השיר הספציפי הזה - 'אט אט' - ליווה לו בשלווה 'Keyboard' אחד בלבד].

למה צריך שתיים? 
נראה לי שזה יותר עניין של עיבוד. וזה יותר יפה. אבל זו תשובה פשטנית כנראה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2015 00:37 לינק ישיר 

משורר - החכמת אותי! לגזור ולשמור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2015 12:23 לינק ישיר 
תמרור25 - הורדה:

netson כתב:

הורדה לאתרוגים ולרימונים: קישור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2015 15:54 לינק ישיר 

פחות הייתי קורא לזה קליפ...

זהו צילום יפה ונחמד לשיר טוב - שעושה כאן הרבה מהיופי,
אך הילדים נראים חלושים וחסרי מרץ, חסרה לי חיוניות ושמחה.

אבל נדמה שאת הנאמנות שלי גם כל רוחות שבעולם לא יזיזו, ואמשיך לעקוב ולרכוש - כל קליפ, כל דיסק, וכל הופעה.

מה לעשות? ישנם הדברים הללו שאי אפשר להנתק מהם, הם מסמלים בשבילך משהו טוב ונעלה -
שתלך אחריו באש ובמים, ותמשיך לאהוב אותו עד כלות - גם אם הוא יטיח בוץ בפרצופך.

ככה זה.

את האמת? ממש לא מפריעים לי כבלי האהבה האלה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/10/2015 16:19 לינק ישיר 

ברוקלינאי כתבה:

פחות הייתי קורא לזה קליפ...

זהו צילום יפה ונחמד לשיר טוב - שעושה כאן הרבה מהיופי,
אך הילדים נראים חלושים וחסרי מרץ, חסרה לי חיוניות ושמחה.

אבל נדמה שאת הנאמנות שלי גם כל רוחות שבעולם לא יזיזו, ואמשיך לעקוב ולרכוש - כל קליפ, כל דיסק, וכל הופעה.

מה לעשות? ישנם הדברים הללו שאי אפשר להנתק מהם, הם מסמלים בשבילך משהו טוב ונעלה -
שתלך אחריו באש ובמים, ותמשיך לאהוב אותו עד כלות - גם אם הוא יטיח בוץ בפרצופך.

ככה זה.

את האמת? ממש לא מפריעים לי כבלי האהבה האלה.

ישר לפנתיאון!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/10/2015 16:41 לינק ישיר 

כתבת את מה שחשבתי:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2015 19:56 לינק ישיר 

כבר מעל 7300 אנשים צפו בקליפ.הוא לא פורסם בשום אתר רשמי ..על כן כל אחד מוזמן להפיץ את הסרטון ככל יכולתו:-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2015 08:34 לינק ישיר 
עבר את ה10000 צפיות!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2015 10:26 לינק ישיר 

בכלל לא הרבה אם נשווה אותם לקליפים האחרונים שיצאו  באותו זמן לישיבה בויס ולאבישי רוזן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2015 12:07 לינק ישיר 

למה להיות פסימיים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2015 15:00 לינק ישיר 

זה תלוי בנו, חברה שילחו קישורים לחברים, ואגב לא צריך לכתוב תראו קליפ יפה של "מיאמי"  אפשר לכתוב על זה שזה מדבר על משיח, לחבדניקים שבינינו אפשר לשלוח ולכתוב שזה מילים של הרבי.. שזה נכון. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ירחמיאל מפתיע!!! קליפ חדש " ut ut "
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.