|
|
| נשלח ב-27/9/2015 11:43 |
|
| |
"בסוד קדושים": אינו מזהה את בנותיו אבל חורץ גורלות
הרב קנייבסקי שלא הכרתם לא יודע מיהו ראש הממשלה, חולם על גמרא בלילה, לא מזהה את בנותיו - ובטוח שבית שמש היא באמריקה. ככה זה כש"גדול הדור" שקוע 24/7 בלימוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 11:49 |
|
| |
אתה לא מבין שאנשים זקוקים לזה. זה נותן להם משמעות לחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 12:13 |
|
| |
אינני יודע אם מה שכתוב שם נכון.
אבל גם אם היה נכון, מה הקשר? זה שהוא אינו מזהה את בנותיו לא אמור להיות קשור ליכולות הקוגנטיביות שלו. (וזה בלי להיכנס למה שכתוב בחז"ל שמי ששומר את עיניו המוח שלו עובד יותר חזק ממי שלא שומר את עיניו, ויש גם מחקרים שמאמתים את זה)
יש לך פה כשל לוגי פשוט.
מואי, איך אתה ממלא את הצורך הזה? מה המשמעות שלך לחיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 12:15 |
|
| |
תיזהר, בבון. הגזמת בכותרת... אתה יכול להביא את הכתבה אבל ה"אבל" שלך בכותרת יזכה אותך בעקרב אישי...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 12:24 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | מואי, איך אתה ממלא את הצורך הזה? מה המשמעות שלך לחיים? |
|
לתקן עולם במלכות שדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 13:30 |
|
| |
ואת זה מלמדים באוניברסיטה שאתה רוצה לשלוח לשם את כל העולם?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 13:59 |
|
| |
למה לא?
למשל במכון לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 14:12 |
|
| |
אויבי איש בני ביתו. לא יאומן שסכסוך כספי של הבן עם קופת העיר ועם מערכת הכשרות השדודה שארית ישראל, מביא אותו לביזוי אביו בראש כל חוצות...
בן קם באביו ובזקניו...
לתפארת... ה"י.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 15:19 |
|
| |
ואני שמעתי על אחד מגדולי עולם שלא הכיר את אשתו! ואת חז"ל אמרו, לא המקובלים..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2015 21:12 |
|
| |
| מואי כתב: |  | | אתה לא מבין שאנשים זקוקים לזה. זה נותן להם משמעות לחיים. |
|
ואם הציבור נבער וזקוק נואשות למופתים וסיפורי רוה"ק זה אומר שמותר לעבוד עליו?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2015 21:28 |
|
| |
בבא, אחרי שתפרוש אתה את משנתך היהודית, את התיחסותך לתורת ישראל ולגדוליה, ובמקום ללעוג לאחר, תשתף מהי אמונתך הנאורה? מי הם רבותיך? במה אתה חכם יותר מהציבור ה'נבער'? 'המשומד' וכד', וכל יתר פניני לשונך, או אז, אשמח מאד להגיב לאשכולותיך.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2015 21:40 |
|
| |
לא מכירם ברחוב. ידוע הקשר החם שיש למרן הגר"ח עם ילדיו נכדיו וניניו. ואתה. תיזהר לך . נשיכתן נשיכת שועל וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2015 22:04 |
|
| |
| דעת_תבונה כתבה: |  | לא מכירם ברחוב. ידוע הקשר החם שיש למרן הגר"ח עם ילדיו נכדיו וניניו. ואתה. תיזהר לך . נשיכתן נשיכת שועל וכו' |
|
בנו בראיון לעיתון 'משפחה' טוען כך.. ומוסיף שם שמתי שמתיישבת מולו אשה אזי הוא מבין שכנראה היא בתו.. אגב, הכתבה מדהימה וממומלצת ביותר! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2015 01:13 |
|
| |
כתבת תדמית על ר אברהם ישעיהו קניבסקי. זה מה שאני קראתי. יש גם כמה סיפורים על ר חיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2020 14:40 |
|
| |
באבא, זה טוב לראות שכבר חמש שנים אתה מנסה לבזות אותו וזה לא הולך. אתה לא מרים ידיים. צריך ללמוד ממך לדברים טובים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|