|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:51 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | שמתם לב שאין מנחה?!! |
|
ראי במאמר המוסגר בתחילת דבריי שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:52 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | | וואו איזה יופי בני התורה קידס מבצעים את השיר ה אחד של גד אלבז באנגלית |
|
מדובר בשיר 'Hashem Is One', שככל שאר השירים באלבום, מילותיו נכתבו בידי אשתו של ירחמיאל שושנה. אלא שבשונה מרוב השירים בהם המלודיה היא חדשה והולחנה בידיו של ירחמיאל, הרי ששיר זה הוא גירסת 'Cover' [-כיסוי] לשיר קיים ומפורסם. אגב, הוא לא שיר ה'Cover' היחיד באלבום. את דעתי האישית עליו אשמור להזמנות אחרת, אם אמצא זמן לסקר את האלבום ואף לגעת בו בביקורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:55 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | ההפרדה בהופעה ממש לא כמו שצריך
|
|
ראי את דבריי כאן.
תוקן על ידי משוררששיער ב- 01/10/2015 15:04:55
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:56 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | חשבתי שיסדרו את הבמה לפני הופעת הפרחים.התבדיתי. למה הם צריכים לרקוד עם כל האביזרים של הפעלולנים על הבמה? !
|
|
למה? בדיוק מאותה הסיבה שפיזור כלי הנגינה על הבמה אינה נעשית תמיד בצורה נכונה [ראי לשם דוגמא את תמונת הבמה בקונצרט שנערך אצלכם בארץ הקודש בקיץ אשתקד. דוקא לאור העובדה שמדובר בהופעת 'חוץ', ולא במופע במגרש הביתי בו כמעט תמיד ניתן לתקן את הרושם כעבור חדשים ספורים, עמדתי כהלום רעם אל מול תמונת הבמה שניבט לנגד עיני בוידאו. העיפו מבט חטוף והבינו למה כוונתי], ובדיוק מאותה הסיבה שפעמים רבות צריכים הפרחים לסחוב בעצמם את הכסאות אל תוככי הבמה, שלא לדבר על ירחמיאל עצמו שנכנס אל הבמה אוחז בידו כסא משל היה זה כלי נגינה חדש שהוא מתעתד לחשוף בפני הקהל. קרי: בהפקות של ירחמיאל [אם-כי יהיה זה חוסר הגינות מוחלט שלא לציין כי כך זה גם ברוב רובם של הקונצרטים הנערכים בידי כלל האמנים במוסיקה היהודית. בשנים האחרונות ניתן אמנם לצפות במגמת שיפור] חסרה משבצת של איש הפקה המאייש את תפקיד מנהל הבמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:57 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | כאן אסתרק
שוב בני והתורה קידס שיר התעוררות...
צבי שמחון חזר להיות רענן וחמוד, בשונה מההופעה בפסח (למי שזוכר...)
|
|
ממש בן האשה השונמית...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:58 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | זה בתשכה היי כולם המופע מאכזב ביותר !!!
יש פלייבק במקום תזמורת והקוסם והאופנייים האלה גורמים לי להירדם
|
|
אצטט את עצמי מאשכול סמוך: "אכזבה בקרב חבר פורום שמצא עצמו ללא כלים חיים או חברת פורום שמצאה עצמה כמעט נרדמת".
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 14:59 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | מיאמוש כתבה: |  |
דיברנו כאן עם מישהי מבוגרת בחוץ.כולה משועממת וכועסת.. במיוחד מהכושים.היא אומרת שזה ממש לא מתאים ואני מסכימה איתה..
|
|
במיוחד שנכתב במודעה שזה קרקס מיאמי.וזה יותר קרקס ממיאמי. היא אמרה שחשבה שעה וחצי מיאמי ושעה וחצי ה'משוגעים' האלה.(ככה היא הגדירה.והיא צודקת)
|
|
באשר לטענה אודות יחסי הזמן בין המופעים – היא בהחלט מובנת. באשר לטענה אודות עצם מופע האקרובטיקה – הרשי לי להחציף פניי ולברר באיזו שפה שוחחתם עימה?...
תוקן על ידי משוררששיער ב- 01/10/2015 15:05:39
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 15:02 |
|
| |
כן. אני מכיר את 'בני'. בשונה מיושי, הוא דווקא מסכים להצטלם עם כל דורש...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 15:03 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | יקח לי קצת זמן כמו תמיד אני צריך לסדר וגם התמונות...
אני גם יעלה תמונה איך הסיקור שלי נראה תוך כדי ההופעה לפני שאני מסדר... |
|
אתה ממש רושם לעצמך ראשי פרקים תוך כדי מהלך ההופעה? מדהים!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 15:03 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | כאן אסתרק
רציתי לציין שהאיזורים המופרדים היו מעצבנים מאד. קודם כל לא היו שם כמעט אנשים, שנה שעברה היה מלא יותר. דבר שני, אני מאמינה שבגלל הבלגן והבלבול בכרטיסים באתר היו אנשים שקנו מקומות באיזור הנשים וכן להפך. תכלס בשטח אנחנו לא ישבנו במקומות החדשים שנתנו לנו אלא במקומות פנויים אחרים כי ישב שם איזה אחד, וגם במקומות שישבנו- באיזשהו שלב הגיעה לשם משפחה עם אבא וילדים והיינו צריכות לומר לו בנימוס שכאן המקומות לנשים. והיה גם איזה זוג שישבו כמה שורות מאחורינו... ירחמיאל- הבטחתם איזורים נפרדים למי שזה חשוב לו, בבקשה תעמדו מאחורי הדיבורים שלכם ואל תעמידו אותנו במצבים לא נעימים. |
|
ראי את דבריי כאן.
תוקן על ידי משוררששיער ב- 01/10/2015 15:06:18
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 15:04 |
|
| |
אסכם ואציין למופת את שילוב הכוחות שם בעת הקונצרט, מי על ההסרטות, מי על המקלדת ומי אף על הקלידים. פשוט מעורר השתאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 15:56 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  |
| מיאמוש כתבה: |  |
כאן אסתרק
שוב בני והתורה קידס שיר התעוררות...
צבי שמחון חזר להיות רענן וחמוד, בשונה מההופעה בפסח (למי שזוכר...)
|
|
בהחלט צבי מאוד מתוק וזורם!! מיאמוש
|
|
זה כבר מסקרן... הקול שלו פתאום חזר לעצמו??? |
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 15:57 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
| ניורק כתב: |  | | עכשיו היה השיר אמר הקב"ה ו... יש ילד חדש |
|
ילד אחד חדש וכמה שיצאו מהמקהלה... |
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 16:00 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | | מיאמוש כתבה: |  |
דיברנו כאן עם מישהי מבוגרת בחוץ.כולה משועממת וכועסת.. במיוחד מהכושים.היא אומרת שזה ממש לא מתאים ואני מסכימה איתה..
|
|
במיוחד שנכתב במודעה שזה קרקס מיאמי.וזה יותר קרקס ממיאמי. היא אמרה שחשבה שעה וחצי מיאמי ושעה וחצי ה'משוגעים' האלה.(ככה היא הגדירה.והיא צודקת)
|
|
באשר לטענה אודות יחסי הזמן בין המופעים – היא בהחלט מובנת. באשר לטענה אודות עצם מופע האקרובטיקה – הרשי לי להחציף פניי ולברר באיזו שפה שוחחתם עימה?...
תוקן על ידי משוררששיער ב- 01/10/2015 15:05:39 |
|
|
|