|
|
| נשלח ב-9/10/2015 08:26 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | בכל מקרה,נקווה שהקרקס הזה לא יחזור על עצמו.
|
|
דומני כי לא ניתן לעגן את התקווה הזו בהבטחה. מודל מופעי ה'קרקס' לא התחיל בשנה זו, ולצערינו אף אחד לא יערוב שיסתיים בשנה זו. ניתן לומר שהוא בעל שרשים מסורתיים [אם-כי לא קבועה] בימי חול המועד של חג הסוכות. [איני מתכוין למופעי קרקס הנוספים למופע המרכזי של הפרחים, כבשנים האחרונות, אלא למופעים מרכזיים של הפרחים עם פרחחים, כבשנה זו]. |
|
הכי טוב לדעתי שירחמיאל יערוך מופע לילדים (כמו בסוכות ע"ה) וגם מופע למבוגרים (שכאמור אז היה יחד עם אברהם פריד) וכך 2 הצדדים יצאו מורווחים. למרות שנראה לי שהיתה לו עכשיו הצלחה יחסית גדולה,כי לפחות 3000 אנשים השתתפו ב3 המופעים שהתקיימו השנה..,נקווה שיהיו אנשים שיסבו את תשומת ליבו לכך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/10/2015 08:39 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
| משוררששיער כתבה: |  |
|
|
דומני כי לא ניתן לעגן את התקווה הזו בהבטחה. מודל מופעי ה'קרקס' לא התחיל בשנה זו, ולצערינו אף אחד לא יערוב שיסתיים בשנה זו. ניתן לומר שהוא בעל שרשים מסורתיים [אם-כי לא קבועה] בימי חול המועד של חג הסוכות. [איני מתכוין למופעי קרקס הנוספים למופע המרכזי של הפרחים, כבשנים האחרונות, אלא למופעים מרכזיים של הפרחים עם פרחחים, כבשנה זו]. |
|
הכי טוב לדעתי שירחמיאל יערוך מופע לילדים (כמו בסוכות ע"ה) וגם מופע למבוגרים (שכאמור אז היה יחד עם אברהם פריד) וכך 2 הצדדים יצאו מורווחים. מסכים בהחלט, אולם, כאמור, ההיסטוריה לא תמיד הסכימה עמנו.
למרות שנראה לי שהיתה לו עכשיו הצלחה יחסית גדולה,כי לפחות 3000 אנשים השתתפו ב3 המופעים שהתקיימו השנה..,נקווה שיהיו אנשים שיסבו את תשומת ליבו לכך. למיטב ידיעתי ליבו כבר הוסב לכך בעבר לא פעם.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 09:37 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
|
|
דומני כי לא ניתן לעגן את התקווה הזו בהבטחה. מודל מופעי ה'קרקס' לא התחיל בשנה זו, ולצערינו אף אחד לא יערוב שיסתיים בשנה זו. ניתן לומר שהוא בעל שרשים מסורתיים [אם-כי לא קבועה] בימי חול המועד של חג הסוכות. [איני מתכוין למופעי קרקס הנוספים למופע המרכזי של הפרחים, כבשנים האחרונות, אלא למופעים מרכזיים של הפרחים עם פרחחים, כבשנה זו].
|
|
בשנה הבאה המועדים בחודש תשרי 'נופלים' על אותם תאריכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 10:04 |
|
| |
כן בדקתי את זה... אז עוד פעם יש יומיים חוה"מ בע"ה כבר נהיה בבית המקדש הרבה לפני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/10/2015 10:17 |
|
| |
ואז בישראל יהיה יותר ימי חול המועד כך שנרוויח עוד יום:)
תוקן על ידי netson ב- 09/10/2015 10:37:46
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 10:29 |
|
| |
|
| נשלח ב-9/10/2015 17:28 |
|
| |
| אידי כתב: |  | וואו, איזה הישג מדהים!
|
|
ואותנו הותרת עם ההתלבטות מה בדיוק ההישג המדהים כאן, העובדה שהעולה כאן לפיה גברת אמריקאית שוחחה בעברית, העובדה שמיאמושוסייעותיה ראיינו מספר כה רב של פרחים, או שמא בכלל העובדה שהצלחת למצא את הזמן להגיב...
|
|
תמשיך, תמשיך לצחוק עליי 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 03:02 |
|
| |
נראה לי ששיא נוסף הוא השתתפות של כל כך הרבה חברי פורום. אלא אם כן בארץ היו יותר, אבל אין מה להשוות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 05:37 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
| אידי כתב: |  | וואו, איזה הישג מדהים!
|
|
ואותנו הותרת עם ההתלבטות מה בדיוק ההישג המדהים כאן, העובדה שהעולה כאן לפיה גברת אמריקאית שוחחה בעברית, העובדה שמיאמושוסייעותיה ראיינו מספר כה רב של פרחים, או שמא בכלל העובדה שהצלחת למצא את הזמן להגיב... |
|
תמשיך, תמשיך לצחוק עליי 
|
|
אם תרבי להאציל מהגיגייך אף מתובנותייך, כמו לבקר לעיתים תכופות יותר בפורום פרי טיפוחייך – תגובותיי יוגדרו כ'לצחוק אתך'; לא לצחוק עלייך'...
|
|
|
|
|