|
|
| נשלח ב-2/10/2015 13:33 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
רציף, אצל בנות הצד הפסיכולוגי חזק יותר מאצלינו, ואישה צריכה להרגיש שיש לה בעל חזק ממנה, גבוה ממנה... מה שקשה לקבל כשהוא נמוך ממנה
|
|
גם בנים נמשכים אחרי כל מיני נתונים ובליטות שיש אצלה בגוף.. מסתבר שגם אצל בנות זה ככה, הן נמשכות אחרי עיניים וצבע עיניים, אחרי הקול ואחרי שרירים, ומי יודע מה עוד.. כן, נזכרתי, הן נמשכות אחרי גברים עם ארנק נפוח ורצוי גבר שמשלם עם כרטיס אשראי  ובכלל, כדי להשיג בת חייבים ללמוד לפחות תואר ראשון באומנות הפיתוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 13:39 |
|
| |
שאנלוש געגעתי!!
ואם אני 2.10.....לורוצה לחשוב מה איתך..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 13:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| uניק כתב: |  | וואו שאנל התגעגעתי!! אני לא בגובה שלך בכלל(הייתי רוצה) ובכל אופן לא מתפשרת על פחות מ-1.80 יש ישראליים גבוהים רק שצריך קצת לחפש אחריהם בנרות. אני חושבת שזה קצת מצחיק לראות בחורה גבוהה ליד בחור נמוך ממנה (כשרואים את ההפרש) אם הכל מתאים ואת מעוניינת להוריד את העקבים אז מה השאלה?! |
| הדדי יקירה! לא אני לא יצאתי איתו אני פשוט מכירה אותו הוא כלכך חכם שהגובה כבר לא משנה ..;) אבל לא בקטע רומנטי פשוט בכללי אמרתי שבשביל ראש כזה מתפשרים על גובה ..;) כעעע אפילו אניייי |
|
מיומנה של מטומטמת  מחילה, אתן מה זה מוזרות  וזאתי שמחפשת בנרות אחד מעל 1.80 ... איזה בנות רדודות יוווווווווו נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אם תוכל בפעם הבאה לברור יותר את הדיבור המלבלב הזה... זה לא מכבד אותך ולא אותי.. בברכה
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 02/10/2015 14:03:21
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 13:48 |
|
| |
| אייזין כתב: |  | בנות יכולות לגבוה עם עקבים
לגברים אין איך |
| ראה חגיגה בסנוקר.. נעלי זאב רווח ..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 13:50 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | IAF990 כתבה: |  |
רציף, אצל בנות הצד הפסיכולוגי חזק יותר מאצלינו, ואישה צריכה להרגיש שיש לה בעל חזק ממנה, גבוה ממנה... מה שקשה לקבל כשהוא נמוך ממנה
|
|
גם בנים נמשכים אחרי כל מיני נתונים ובליטות שיש אצלה בגוף.. מסתבר שגם אצל בנות זה ככה, הן נמשכות אחרי עיניים וצבע עיניים, אחרי הקול ואחרי שרירים, ומי יודע מה עוד.. כן, נזכרתי, הן נמשכות אחרי גברים עם ארנק נפוח ורצוי גבר שמשלם עם כרטיס אשראי  ובכלל, כדי להשיג בת חייבים ללמוד לפחות תואר ראשון באומנות הפיתוי נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אני מעוניינת להתחתן עם אחד ל98 שנים בערך פלוס מינוס... לא צריכה להתפשר ואחר כך להצטער...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 15:13 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
|
|
גם בנים נמשכים אחרי כל מיני נתונים ובליטות שיש אצלה בגוף.. מסתבר שגם אצל בנות זה ככה, הן נמשכות אחרי עיניים וצבע עיניים, אחרי הקול ואחרי שרירים, ומי יודע מה עוד.. כן, נזכרתי, הן נמשכות אחרי גברים עם ארנק נפוח ורצוי גבר שמשלם עם כרטיס אשראי  ובכלל, כדי להשיג בת חייבים ללמוד לפחות תואר ראשון באומנות הפיתוי  |
| אני מעוניינת להתחתן עם אחד ל98 שנים בערך פלוס מינוס... לא צריכה להתפשר ואחר כך להצטער... |
|
אם אי אפשר בלי עיניים ירוקות אז אי אפשר - מה לעשות  רצוי להתגמש, ולעשות זאת בכיף, זה חלק מהחיים, להתגמש בכיף כשבכללי הכל בסדר, ולא לשים לב לשטויות . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 15:15 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| uניק כתב: |  | וואו שאנל התגעגעתי!! אני לא בגובה שלך בכלל(הייתי רוצה) ובכל אופן לא מתפשרת על פחות מ-1.80 יש ישראליים גבוהים רק שצריך קצת לחפש אחריהם בנרות. אני חושבת שזה קצת מצחיק לראות בחורה גבוהה ליד בחור נמוך ממנה (כשרואים את ההפרש) אם הכל מתאים ואת מעוניינת להוריד את העקבים אז מה השאלה?! |
| הדדי יקירה! לא אני לא יצאתי איתו אני פשוט מכירה אותו הוא כלכך חכם שהגובה כבר לא משנה ..;) אבל לא בקטע רומנטי פשוט בכללי אמרתי שבשביל ראש כזה מתפשרים על גובה ..;) כעעע אפילו אניייי |
|
מיומנה של מטומטמת  מחילה, אתן מה זה מוזרות  וזאתי שמחפשת בנרות אחד מעל 1.80 ... איזה בנות רדודות יוווווווווו |
| אם תוכל בפעם הבאה לברור יותר את הדיבור המלבלב הזה... זה לא מכבד אותך ולא אותי.. בברכה
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 02/10/2015 14:03:21 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 20:30 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | כיוון שהשאלה הופנתה למין הנשי..אשאיר להן לענות
אבל אי אפשר שלא לומר..ברוך שובך..והכתיבה מדוייקת ומקסימה כמו תמיד..:)טנקס גולדן בוי.. תודה על הברכה כולה לא דרכה כף ידי כמה ימים מה התאבלת..;) ועדיין יכולת להגיב נסה להיכנס לראש שלנו..;) קטן עליך חחח
בכל מצב..בקשת שאכנס אז אנסה לומר כך..
יש כלל בסיסי..שחל על כולם נשים וגברים כאחד..
שלא לשפוט בדייט הראשון..
לתת צאנס ואלי גובה הלב והנשמה ימעיטו את נמיכות הקומה..
ויראו שהוא גבר גם כשהוא מטר שישים ושמונה.
אם ינמיכו..הרווחת ובגדול..
אם לא..לא נורא..יבוא איזה עודד קטש אחר..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2015 19:29 |
|
| |
|
|
גם בנים נמשכים אחרי כל מיני נתונים ובליטות שיש אצלה בגוף.. מסתבר שגם אצל בנות זה ככה, הן נמשכות אחרי עיניים וצבע עיניים, אחרי הקול ואחרי שרירים, ומי יודע מה עוד.. כן, נזכרתי, הן נמשכות אחרי גברים עם ארנק נפוח ורצוי גבר שמשלם עם כרטיס אשראי  ובכלל, כדי להשיג בת חייבים ללמוד לפחות תואר ראשון באומנות הפיתוי  |
| אני מעוניינת להתחתן עם אחד ל98 שנים בערך פלוס מינוס... לא צריכה להתפשר ואחר כך להצטער... |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2015 19:42 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| שאנל_22 כתב: |  | | כיוון שהשאלה הופנתה למין הנשי..אשאיר להן לענותאבל אי אפשר שלא לומר..ברוך שובך..והכתיבה מדוייקת ומקסימה כמו תמיד..:)טנקס גולדן בוי.. תודה על הברכה כולה לא דרכה כף ידי כמה ימים מה התאבלת..;) ועדיין יכולת להגיב נסה להיכנס לראש שלנו..;) קטן עליך חחח _________________ |
| נו..כמה ימים זה עניין של מה בכך??:)בכל מצב..בקשת שאכנס אז אנסה לומר כך..יש כלל בסיסי..שחל על כולם נשים וגברים כאחד..שלא לשפוט בדייט הראשון..לתת צאנס ואלי גובה הלב והנשמה ימעיטו את נמיכות הקומה..ויראו שהוא גבר גם כשהוא מטר שישים ושמונה.אם ינמיכו..הרווחת ובגדול..אם לא..לא נורא..יבוא איזה עודד קטש אחר..:) |
|
חיצוניות - רואים בפגישה הראשונה. לגבי פנימיות, יש מה לעשות עוד פגישה, וגם אם מרגישים שיש מקום לעוד פגישה. הרב שמחה כהן תמיד ממליץ על עוד פגישה, כי אין מה להפסיד, אפשר רק להרוויח. אלא שזה מבאס עוד פגישה, סתם  ובמיוחד למי שיש לה נתונים טובים, ומרגישה ומשוכנעת שאין צורך אז אין צורך ואין חובה ! בשידוכים תמיד פועלים לפי השכל הישר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2015 20:49 |
|
| |
רק במקרים שחסרים הורמונים... אצלי זאת תוצאה פשוטה של אמא נמוכה ואבא סטנדרטי עם אמא נמוכה... או בעברית: גנטיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2015 19:30 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
| IAF990 כתבה: |  |
|
|
|
ולעניין ההודעה הפותחת (מה זה הראשי תיבות!?!) אני מטר 80 עם נעליים... החונה פעה"ק אומן תובב"א: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|