|
|
| נשלח ב-9/10/2015 02:25 |
|
| |
וואיי וואי..אם מפריע לך מפריע..ניסיתי להפגש עם בחורים בגובה סביר?? כי יכול להיות שתראי את הבחור ואז דעתך תשתנה??
שדכנית אחת ספרה לי שבחור אחד גבוה מאד התעקש על בחורה מעל 1.70 , יום אחד היא פגשה בחורה שממש התאים לה בשבילו , אבל היא היתה די נמוכה..היא החליטה להפגיש אותה איתו , ולא להזכיר את עיניין הגובה שלה.. הוא מצידו לא שאל כי ידע שהיא יודעת שאכפת לו מהגובה. ואז הוא נפגש איתה , בתחילה הוא כעס נורא על השכנית למה הוא הציע לו אותה, אבל אח"כ כשהוא שוחח איתה הוא כל כך התרשם..נהיה לו פרפרים בבטן מהתרגשות ממנה ..והם התחתנו!!!
אצלינו בעלי גבוה מאד, משהו כמו 1.90 .. ואני 1.57 .. ובשידוכים אמרתי שאני 1.62 כי ככה חשבתי שהגובה שלי..יש לי מראה גבוה, אבל תכלס אני די נמוכה.. ההפרש ביננו מושלם בעיני!!! אני מתה על זה!! אבל לא היתה כ"כ בעיה עם מישהו בגובה סביר. העדפתי גבוה כמובן , גובה נמוך כמוני קצת הפריע לי אבל לא הורדתי כי קודם היה חשוב לי האישיות מכל דבר אחר..נפגש ונשקלל את הכל..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2015 20:04 |
|
| |
וואו שטויעס....
את ובעלך מוכיחים לי את המשפט המקסים..
של יהונתן גפן..כי לאהבה אין מדינה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2015 21:39 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| uניק כתב: |  | וואו שאנל התגעגעתי!! אני לא בגובה שלך בכלל(הייתי רוצה) ובכל אופן לא מתפשרת על פחות מ-1.80 יש ישראליים גבוהים רק שצריך קצת לחפש אחריהם בנרות. אני חושבת שזה קצת מצחיק לראות בחורה גבוהה ליד בחור נמוך ממנה (כשרואים את ההפרש) אם הכל מתאים ואת מעוניינת להוריד את העקבים אז מה השאלה?! |
| הדדי יקירה! לא אני לא יצאתי איתו אני פשוט מכירה אותו הוא כלכך חכם שהגובה כבר לא משנה ..;) אבל לא בקטע רומנטי פשוט בכללי אמרתי שבשביל ראש כזה מתפשרים על גובה ..;) כעעע אפילו אניייי |
|
מיומנה של מטומטמת  מחילה, אתן מה זה מוזרות  וזאתי שמחפשת בנרות אחד מעל 1.80 ... איזה בנות רדודות יוווווווווו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מדבר כך אחרי שכתבת את התגובה על רזות. בוגר מאוד מצידך
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 10:04 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | וואיי וואי..אם מפריע לך מפריע..ניסיתי להפגש עם בחורים בגובה סביר?? כי יכול להיות שתראי את הבחור ואז דעתך תשתנה??
שדכנית אחת ספרה לי שבחור אחד גבוה מאד התעקש על בחורה מעל 1.70 , יום אחד היא פגשה בחורה שממש התאים לה בשבילו , אבל היא היתה די נמוכה..היא החליטה להפגיש אותה איתו , ולא להזכיר את עיניין הגובה שלה.. הוא מצידו לא שאל כי ידע שהיא יודעת שאכפת לו מהגובה. ואז הוא נפגש איתה , בתחילה הוא כעס נורא על השכנית למה הוא הציע לו אותה, אבל אח"כ כשהוא שוחח איתה הוא כל כך התרשם..נהיה לו פרפרים בבטן מהתרגשות ממנה ..והם התחתנו!!!
אצלינו בעלי גבוה מאד, משהו כמו 1.90 .. ואני 1.57 .. ובשידוכים אמרתי שאני 1.62 כי ככה חשבתי שהגובה שלי..יש לי מראה גבוה, אבל תכלס אני די נמוכה.. ההפרש ביננו מושלם בעיני!!! אני מתה על זה!! אבל לא היתה כ"כ בעיה עם מישהו בגובה סביר. העדפתי גבוה כמובן , גובה נמוך כמוני קצת הפריע לי אבל לא הורדתי כי קודם היה חשוב לי האישיות מכל דבר אחר..נפגש ונשקלל את הכל..
|
| אמא שלי 1.57 ואבא שלי 1.96 .. עד היום אני כועסת על אמא שלקחה לי את הבחור היחיד בארץ עם הגובה האידיאלי שלי..;) תמיד הנמוכות לקוחות לנו את מה שאנחנו מחפשות..;) אבל סחטיין מדהים בהחלט תודה על התגובה שטוייעס
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 10:04 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| uניק כתב: |  | וואו שאנל התגעגעתי!! אני לא בגובה שלך בכלל(הייתי רוצה) ובכל אופן לא מתפשרת על פחות מ-1.80 יש ישראליים גבוהים רק שצריך קצת לחפש אחריהם בנרות. אני חושבת שזה קצת מצחיק לראות בחורה גבוהה ליד בחור נמוך ממנה (כשרואים את ההפרש) אם הכל מתאים ואת מעוניינת להוריד את העקבים אז מה השאלה?! |
| הדדי יקירה! לא אני לא יצאתי איתו אני פשוט מכירה אותו הוא כלכך חכם שהגובה כבר לא משנה ..;) אבל לא בקטע רומנטי פשוט בכללי אמרתי שבשביל ראש כזה מתפשרים על גובה ..;) כעעע אפילו אניייי |
|
מיומנה של מטומטמת  מחילה, אתן מה זה מוזרות  וזאתי שמחפשת בנרות אחד מעל 1.80 ... איזה בנות רדודות יוווווווווו נשלח מהאנדרואיד שלי
מדבר כך אחרי שכתבת את התגובה על רזות. בוגר מאוד מצידך |
| פה בפורום סייג החכמה הוא בהחלט רק שתיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 10:37 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | וואיי וואי..אם מפריע לך מפריע..ניסיתי להפגש עם בחורים בגובה סביר?? כי יכול להיות שתראי את הבחור ואז דעתך תשתנה??
אצלינו בעלי גבוה מאד, משהו כמו 1.90 .. ואני 1.57 .. ובשידוכים אמרתי שאני 1.62 כי ככה חשבתי שהגובה שלי..יש לי מראה גבוה, אבל תכלס אני די נמוכה.. ההפרש ביננו מושלם בעיני!!! אני מתה על זה!! אבל לא היתה כ"כ בעיה עם מישהו בגובה סביר. העדפתי גבוה כמובן , גובה נמוך כמוני קצת הפריע לי אבל לא הורדתי כי קודם היה חשוב לי האישיות מכל דבר אחר..נפגש ונשקלל את הכל.. אמא שלי 1.57 ואבא שלי 1.96 .. עד היום אני כועסת על אמא שלקחה לי את הבחור היחיד בארץ עם הגובה האידיאלי שלי..;) תמיד הנמוכות לקוחות לנו את מה שאנחנו מחפשות..;) אבל סחטיין מדהים בהחלט תודה על התגובה שטוייעס |
|
לדעתי באמת כדאי לך לנסות גם אחרת. אני 1.58, ותמיד רציתי בחור גבוה - שוב, לגבי - ובזמן האחרון פגשתי אחד שגבוה ממני בכמה סנטימטרים בודדים - ממש נמוכצ'יק - והוא גם גדול ממני יחסית בהרבה, אבל אלו החסרונות היחידים. חוץ מזה זה פשוט מושלם - ואת יודעת מה? ממש לא אכפת לי מהגובה שלו עכשיו! לדעתי לא כדאי לך להתעקש על זה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 16:57 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| חניחניחני כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
|
מיומנה של מטומטמת  מחילה, אתן מה זה מוזרות  וזאתי שמחפשת בנרות אחד מעל 1.80 ... איזה בנות רדודות יוווווווווו נשלח מהאנדרואיד שלי
מדבר כך אחרי שכתבת את התגובה על רזות. בוגר מאוד מצידך |
| פה בפורום סייג החכמה הוא בהחלט רק שתיקה |
|
אנשים לא מתעמקים יותר מדי מה שכתוב. עניין אחד זה להתעקש על גבוה, או מעל 1.80 בדווקא ! ועניין אחר זה לשתף מה מושך (בתאוריה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 18:03 |
|
| |
| uניק כתבה: |  | וואו שאנל התגעגעתי!! אני לא בגובה שלך בכלל(הייתי רוצה) ובכל אופן לא מתפשרת על פחות מ-1.80 יש ישראליים גבוהים רק שצריך קצת לחפש אחריהם בנרות. אני חושבת שזה קצת מצחיק לראות בחורה גבוהה ליד בחור נמוך ממנה (כשרואים את ההפרש) אם הכל מתאים ואת מעוניינת להוריד את העקבים אז מה השאלה?! |
|
גם אני בדקתי הרבה כאלה... ראי הוזהרת!! יש כאלה שהמוח הקטן שלהם מתפרש על כל הגובה הזה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|