בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ממופעי 'cirque miami' – חול המועד סוכות ה'תשע"ו + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2015 02:30 לינק ישיר 

אגב, חבל שהם לא לבשו את התלבושות מהופעת פסח, זה הרבה יותר יפה ומכובד מהחולצות הצבעוניות, ובטח יותר יפה מהחליפות הלבנות... בררר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2015 05:29 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אני לא הולכת לכתוב סיקור מפורט, אבל אני אתייחס לכמה נקודות ואגיב לכמה תגובות.

* היה מאכזב. כמו שכולם ידעו מראש בעצם, המופע הזה הוא יותר קרקס מאשר מיאמי. מה שכן, המופע התחלק לשניים כשבאמצע הייתה הפסקה, ואני לתומי חשבתי שכל השטויות (המשיגינערס:)) יתרכזו בתחילת המופע על מנת שמיאמי יקבלו במה מכובדת מספיק. כ א ן באמת התאכזבתי, כשגם בתחילתו של החלק השני עוד היינו צריכים להנות מהקרקסים השונים.

המבנה הקבוע של הקונצרטים בנוי בדרך כלל כך שהקונצרט מחולק לשני חלקים - ביניהם הפסקה, כשכל חלק מחולק אף הוא לשנים - בחלקו הראשון יופיעו האורחים ובחלקו השני יופיעו הפרחים. כך בדיוק סידרו אף את מפרט קונצרט זה. מה שמביא למסקנא המתבקשת, כי מבחינת זמן המופע של הפרחים לא היה כל הבדל אם שני חצאי המופע שלהם היו מתרכזים לחלק השני של המופע. אם-כי מבחינת האווירה, כמו גם סידור הבמה, היה אכן מקום לסדר זאת כך. אלא שכאן יש לקחת בחשבון - וכך אכן נעשה - את הצורך (האלמנטרי, יש לומר) והזכות הבסיסית של הפרחים לנוח מעט לאחר שהם נותנים בלחנים את קולם ובקיפוצים את כולם. הם זכאים לכך, לא?

* לא ממש התלהבתי מבני והתורה קידס, אני מאמינה שילדים קטנים אמריקאים נהנו מזה מאד, אבל אני אישית אוהבת את מיאמי בגלל סגנון השירים שלהם (פסוקי תורה ושירים באנגלית) ולא רק מיפי הקולות שלהם, כך שלסגנון החדש של שירי הילדים אני לא מתחברת. מחשבות ארוכות שלי בנוגע אליהם באשכול החדש שפתחתי- בני והתורה-קידס

בהתחשב בעובדה כי הלחנים הללו אף הם מבית היוצר של ירחמיאל, הרי שסגנון הלחנים אמור להיות זהה לשירי הפרחים אף כשהם יוצאים מפי בני וחבר 'בניו'. אם-כי צודקים דברייך (אם לכך התכוונת) כי ניחוח המלודיה אכן שונה מהשירים להם הורגלנו עד כה, כשהם מלווים בטעם מודגש של הגיל הרך.

*היה קצת טפשי שבמסך מאחור הקרינו תמונות. היה נראה שזה כדי להמחיש את המילים בתמונות (כאילו אנחנו ילדים קטנים. בעצם, זה אכן היה מופע לידלים קטנים...), אבל זה אפילו לא היה עשוי יפה או ברמה. אני לא מספיק מצליחה להעביר את התחושה שלי בנוגע לזה אבל נסתפק בכך.

עצם קיומו של המסך הוא חידוש מבורך, כשרק בקונצרטים הללו נוסף לתורף הקונצרט - מעבר לפן האודיטורי המהווה את בסיס הקונצרט - מימד שלישי לפן הויזואלי, כשנוסף על חוויה חושית של תאורה וצללים ניתן לצפות גם במקטעי מולטימדיה המרצדים על המסך מאחורי הזמרירים. אלא שכאן - כמו בכל נושא ניהול הבמה, בו נגעתי באחרונה - תופס לו מקום של כבוד האדם עליו נפל הפור לבצע זאת, ובנקודה זו אני בהחלט מסכים כי המולטימדיה שהוענקה לקונצרט בחול המועד סוכות בשנה הקודמת היתה מקצועית יותר, ואף לה כברת דרך לא קצרה להתקדם.

* השיר החדש באמת חמוד, ויש לו סגנון קצת מיוחד ולא מדי שגרתי, אבל בגלל שכל המופע ישבתי מאוכזבת וחסרת אנרגיות (בניגוד למופע הקודם) לא התלהבתי ממנו בזמן המופע והייתי די אדישה אליו. אני מסכימה עם מיאמוש שהיה אפשר לתת לו ביצוע מיוחד יותר.

ביצוע מיוחד יותר מאיזו בחינה? כוריאוגרפיה, צליל שירה, אחר?

*השירים המוכרים היו די משעממים, באמת חבל שירחמיאל לא חידש אפילו במעט (חוץ מהשיר החדש) וחזר על דברים חפורים. מה שכן, נהניתי מהשיר הראשון, קול קול, הגיטרות ממש חמודות והפעם גם כולם העתיקו משלמה גרוס ושמו חוט והיה להם נח יותר...

ארצה להתייחס בקצרה לגימיק הגיטרות, בהשוואה לגימיק כדורי 'הקהל' (תרתי משמע) בו עסקו מעט בחבורות. נדמה לכם שכל-כך קשה היה לירחמיאל 'לשדרג' את הגימיק, ולהורות לפרחים בתום השיר להשליך את ה'גיטרות' אל תוככי הקהל, מה שללא ספק היה מביא להתלהבות מרקיעה שחקים בקרב רבים מיושבי הקהל?

אלא שכאן נכנסים להם שיקולי ה'כובד ראש', או יותר מדויק: רגעי המחשבה הצלולה, ומצביעים כאחד בפס קול אחיד כי הדבר אינו נכון הן מבחינה מוסיקלית – אין קונצרט שמכבד את עצמו שיאפשר להשתוללות הזו לתפוס מקום במסגרתו [טוב, מן הראוי לסייג זאת ולציין כי זה כבר תלוי בסוגת המוסיקה, באמן המבצע, ועוד], ובראש ובראשונה: מבחינה יהודית – אין צורך להכביר במילים...

* החיסרון של דוד פרלמן יותר ממורגש. כמו גריני, גם לי היה בא לבכות מהסולו של יהודה בראון, על אף שיש לו קול סביר לגמרי, רק שליד דוד פרלמן זה נורא.... אין לו תחליף. שלמה גרוס חמוד, אבל זה לא מספיק. מה שכן, שלמה גרוס נראה כמו אחד שהולך ומשתבח עם השנים ובגלל הגיל שלו (אולי המראה מטעה?!) נראה שיש לו עוד זמן לבלות במיאמי, להשתפשף ולהנעים לנו...

שלמה יחגוג אי"ה בר מצוה בחודש הקרוב. כך שהחשבון לא סבוך מדי.

* היה ממש כייף להשיג כזאת כמות של ראיונות קצרים עם פרחים. כל הכבוד למיאמוש!! ולעוזרות שלה;), הם לא מדי ארוכים אבל אני בטוחה שלא תתאכזבו.

כל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה .. הקב"ה ישלם שכרם.

* היה מעצבן הקטע של ההפרדה אבל כבר פירטתי על זה בארוכה. אני מקווה לשלוח מייל מפורט לירחמיאל (מיאמוש, תעזרי לי לתרגם? ;)), ולחכות לתגובה שלו.

אני לא חושב שהתגובה שלו תחדש לך משהו מעבר לדבריי שפוזרו כאן בין בתרי התגובות, אולם אם להצטרף לרשימת הדיוור המקוונת של ההפקה – כבר שווה מכתב האזעקה.

*ממש ממש ממש חבל שלא היה את השיר "הקהל". א' כי אני לא מכירה אותו;), ב' כי זו שנת הקהל, ומעמד הקהל בבית המקדש היה בסוכות, וזה כזה פספוס. אני רוצה לכתוב לירחמיאל גם על זה. מי יודע, אולי נזכה לכך בפסח:).
האמת, נראה לי רק הרבי עושה מ"הקהל" כזה שטורעם, וכל כך חבל שלא כולם יודעים מזה... (חחח איך רואים שחזרתי מ770)

אכן. חבל שלא היתה לו עדנה. בפרט לאור העובדה שבאלבום מקומו נפקד, ולדעתי, לא לגמרי בבינה.

זה מה שאני זוכרת בינתיים, אם אזכר בעוד נקודות- אשתף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 05:29 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אגב, חבל שהם לא לבשו את התלבושות מהופעת פסח, זה הרבה יותר יפה ומכובד מהחולצות הצבעוניות, ובטח יותר יפה מהחליפות הלבנות... בררר

וכיצד היית מגיבה [או יושבי קהל אחרים] אם הם היו מופיעים עם התלבושת המדויקת של קונצרט חוה"מ פסח?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 06:09 לינק ישיר 

elmonsey כתב:

מיאמוש כתב:
אלימונסי יישר כח על התמונות! במיוחד של שלמה גרוס...היה ממש כיף לראיין אותו!
אגב, היה קטע בשיר של מה רבו בבני והתורה קידס.
היו צריכים להיות המילים the apple can be green ואביגדור התבלבל ואמר the apple can be red מה שגרם לצבי ששר אחרין להתבלבל ויושי המשיך אותו עד שהוא התעשת. 

לא יודע עם הוא התבלבל התמונה היה של תפוח ירוק אבל ביד היה תפוח אדום...

לא קשה מדי ללמד סנגוריא על הטעות הזו:

שימו לב למילות השיר המדויקות:

"The banana is yellow / The apple can be green / A blueberry's blue / How colorful they seem".

[ולטובת אלו שאינם בקיאים בשפה האנגלית: "הבננה היא צהובה / התפוח יכול להיות ירוק / האוכמניות כחולות / כמה צבעוני הם נראים"].

מכאן, שלעומת הבננה שהיא צהובה, התפוח רק יכול להיות ירוק. הוא בהחלט יכול להיות גם אדום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 06:27 לינק ישיר 

ברור.הטעות מובנת בהחלט! הוא גם דיבר על הצבעים השונים בהצגונת לפני השיר.
יפה איך שהם התבלבלו לרגע ומיד חזרו למסלול:-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2015 14:18 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

אסתרק כתב:

וכיצד היית מגיבה [או יושבי קהל אחרים] אם הם היו מופיעים עם התלבושת המדויקת של קונצרט חוה"מ פסח?...

טוב שלא לבשו מצד אחד.. אבל היו צריכים לבוש אחר מהחליפות הלבנות.
הלבוש של חוהמ"פ הינו לבוש למעמדים והופעות יותר מרכזיות. לבוש יותר תכובד דבר שיוצר אירוע גדול. אי אפשר ללבוש אותו בכל הופעה. זו דעתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 14:21 לינק ישיר 

משוררששיער"]

elmonsey כתב:

מיאמוש כתב:
אלימונסי יישר כח על התמונות! במיוחד של שלמה גרוס...היה ממש כיף לראיין אותו!
אגב, היה קטע בשיר של מה רבו בבני והתורה קידס.
היו צריכים להיות המילים the apple can be green ואביגדור התבלבל ואמר the apple can be red מה שגרם לצבי ששר אחרין להתבלבל ויושי המשיך אותו עד שהוא התעשת. 

לא יודע עם הוא התבלבל התמונה היה של תפוח ירוק אבל ביד היה תפוח אדום...

לא קשה מדי ללמד סנגוריא על הטעות הזו:

שימו לב למילות השיר המדויקות:

"The banana is yellow / The apple can be green / A blueberry's blue / How colorful they seem".

[ולטובת אלו שאינם בקיאים בשפה האנגלית: "הבננה היא צהובה / התפוח יכול להיות ירוק / האוכמניות כחולות / כמה צבעוני הם נראים כתב:

.

מכאן, שלעומת הבננה שהיא צהובה, התפוח רק יכול להיות ירוק. הוא בהחלט יכול להיות גם אדום...

עם כבר בעניני פירות: בננה זו מילה באנגלית. בעברית אומרים: מוז.( אות וא"ו בחולם).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 14:33 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

*היה קצת טפשי שבמסך מאחור הקרינו תמונות. היה נראה שזה כדי להמחיש את המילים בתמונות (כאילו אנחנו ילדים קטנים. בעצם, זה אכן היה מופע לידלים קטנים...), אבל זה אפילו לא היה עשוי יפה או ברמה. אני לא מספיק מצליחה להעביר את התחושה שלי בנוגע לזה אבל נסתפק בכך. אני חולק בצורה גמורה על משוואה הזאת: מצגת במסך = ילדים קטנים. כך אני מבין מדברייך...

* השיר החדש באמת חמוד, ויש לו סגנון קצת מיוחד ולא מדי שגרתי, אבל בגלל שכל המופע ישבתי מאוכזבת וחסרת אנרגיות (בניגוד למופע הקודם) לא התלהבתי ממנו בזמן המופע והייתי די אדישה אליו. זה טבעי וקורה בדר"כ לכולם... אני מסכימה עם מיאמוש שהיה אפשר לתת לו ביצוע מיוחד יותר.

*השירים המוכרים היו די משעממים, באמת חבל שירחמיאל לא חידש אפילו במעט (חוץ מהשיר החדש) וחזר על דברים חפורים. מה שכן, נהניתי מהשיר הראשון, קול קול, הגיטרות ממש חמודות והפעם גם כולם העתיקו משלמה גרוס ושמו חוט והיה להם נח יותר... "העתיקו". לא נראה לי שלשלמה גרוס היתה בהופעה הקודמת ההברקה של חוט.  ולפי זה צריך עיון למה בהופעה הקודמת ירחמיאל דאג רק לו ? ואם בכ"ז ההברקה של שלמה לא מתאים לירחמיאל שלא חשב כל כך מלכתחילה...

* החיסרון של דוד פרלמן יותר ממורגש. כמו גריני, גם לי היה בא לבכות מהסולו של יהודה בראון, על אף שיש לו קול סביר לגמרי, רק שליד דוד פרלמן זה נורא.... אין לו תחליף. שלמה גרוס חמוד, אבל זה לא מספיק. מה שכן, שלמה גרוס נראה כמו אחד שהולך ומשתבח עם השנים ובגלל הגיל שלו (אולי המראה מטעה?!) נראה שיש לו עוד זמן לבלות במיאמי, להשתפשף ולהנעים לנו...

* היה ממש כייף להשיג כזאת כמות של ראיונות קצרים עם פרחים. כל הכבוד למיאמוש!! ולעוזרות שלה;), הם לא מדי ארוכים אבל אני בטוחה שלא תתאכזבו. אני יכול כבר לומר שהם ראיונות יפים, דברים שלא היה בראיונות הקודמים!

* היה מעצבן הקטע של ההפרדה אבל כבר פירטתי על זה בארוכה. אני מקווה לשלוח מייל מפורט לירחמיאל (מיאמוש, תעזרי לי לתרגם? ;)), ולחכות לתגובה שלו.

*ממש ממש ממש חבל שלא היה את השיר "הקהל". א' כי אני לא מכירה אותו;), ב' כי זו שנת הקהל, ומעמד הקהל בבית המקדש היה בסוכות, וזה כזה פספוס. אני רוצה לכתוב לירחמיאל גם על זה. מי יודע, אולי נזכה לכך בפסח:). את השיר 'הקהל' גם מיאמוש העלתה וגם בתשכה בזמנו(כמדומני) ואם הם יתנו רשות אשים כאן להורדה.
האמת, נראה לי רק הרבי עושה מ"הקהל" כזה שטורעם, וכל כך חבל שלא כולם יודעים מזה... (חחח איך רואים שחזרתי מ770). אסתרק- יש אותו במייל של הפורום. אולי 'שטורעם' הרבי עשה הרבה אך ברצוני לספר לכם על כינוס הקהל ענק שהיה ברחבת הכותל בחוהמ"ס האחרון בו השתתפו עשרות אלפי יהודים(יודגש: לא ' ברכת כהנים שגם בה ישתתפו עשרות אלפים). היו שם הרבנים הראשים ונשיא המדינה שגם עלה לתורה - אני חושב...
זה מה שאני זוכרת בינתיים, אם אזכר בעוד נקודות- אשתף. כל נקודה אקרא בשקיקה!

יישר כח על כל הסיקור והנקודות שהעלית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 14:51 לינק ישיר 

netson כתבה:

משוררששיער כתב:

אסתרק כתב:

טוב שלא לבשו מצד אחד.. אבל היו צריכים לבוש אחר מהחליפות הלבנות.
הלבוש של חוהמ"פ הינו לבוש למעמדים והופעות יותר מרכזיות. לבוש יותר תכובד דבר שיוצר אירוע גדול. אי אפשר ללבוש אותו בכל הופעה. זו דעתי...

במחשבה שנייה אתם צודקים לגמרי:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2015 14:57 לינק ישיר 

נטסון, אפשר להגיב בגוף ההודעות ותדגיש לי את מה שכתבתי?
מסובך מהפלאפון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2015 15:00 לינק ישיר 

בבקשה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 16:40 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

אסתרק כתב:

* היה מאכזב. כמו שכולם ידעו מראש בעצם, המופע הזה הוא יותר קרקס מאשר מיאמי. מה שכן, המופע התחלק לשניים כשבאמצע הייתה הפסקה, ואני לתומי חשבתי שכל השטויות (המשיגינערס:)) יתרכזו בתחילת המופע על מנת שמיאמי יקבלו במה מכובדת מספיק. כ א ן באמת התאכזבתי, כשגם בתחילתו של החלק השני עוד היינו צריכים להנות מהקרקסים השונים.

המבנה הקבוע של הקונצרטים בנוי בדרך כלל כך שהקונצרט מחולק לשני חלקים - ביניהם הפסקה, כשכל חלק מחולק אף הוא לשנים - בחלקו הראשון יופיעו האורחים ובחלקו השני יופיעו הפרחים. כך בדיוק סידרו אף את מפרט קונצרט זה. מה שמביא למסקנא המתבקשת, כי מבחינת זמן המופע של הפרחים לא היה כל הבדל אם שני חצאי המופע שלהם היו מתרכזים לחלק השני של המופע. אם-כי מבחינת האווירה, כמו גם סידור הבמה, היה אכן מקום לסדר זאת כך. אלא שכאן יש לקחת בחשבון - וכך אכן נעשה - את הצורך (האלמנטרי, יש לומר) והזכות הבסיסית של הפרחים לנוח מעט לאחר שהם נותנים בלחנים את קולם ובקיפוצים את כולם. הם זכאים לכך, לא? שנה שעברה פריד היה רק בחלק הראשון של המופע ואחריו היו רק הפרחים, לכן עלתה לי מחשבה כזאת.

* לא ממש התלהבתי מבני והתורה קידס, אני מאמינה שילדים קטנים אמריקאים נהנו מזה מאד, אבל אני אישית אוהבת את מיאמי בגלל סגנון השירים שלהם (פסוקי תורה ושירים באנגלית) ולא רק מיפי הקולות שלהם, כך שלסגנון החדש של שירי הילדים אני לא מתחברת. מחשבות ארוכות שלי בנוגע אליהם באשכול החדש שפתחתי- בני והתורה-קידס

בהתחשב בעובדה כי הלחנים הללו אף הם מבית היוצר של ירחמיאל, הרי שסגנון הלחנים אמור להיות זהה לשירי הפרחים אף כשהם יוצאים מפי בני וחבר 'בניו'. אם-כי צודקים דברייך (אם לכך התכוונת) כי ניחוח המלודיה אכן שונה מהשירים להם הורגלנו עד כה, כשהם מלווים בטעם מודגש של הגיל הרך.

*היה קצת טפשי שבמסך מאחור הקרינו תמונות. היה נראה שזה כדי להמחיש את המילים בתמונות (כאילו אנחנו ילדים קטנים. בעצם, זה אכן היה מופע לידלים קטנים...), אבל זה אפילו לא היה עשוי יפה או ברמה. אני לא מספיק מצליחה להעביר את התחושה שלי בנוגע לזה אבל נסתפק בכך.

עצם קיומו של המסך הוא חידוש מבורך, כשרק בקונצרטים הללו נוסף לתורף הקונצרט - מעבר לפן האודיטורי המהווה את בסיס הקונצרט - מימד שלישי לפן הויזואלי, כשנוסף על חוויה חושית של תאורה וצללים ניתן לצפות גם במקטעי מולטימדיה המרצדים על המסך מאחורי הזמרירים. אלא שכאן - כמו בכל נושא ניהול הבמה, בו נגעתי באחרונה - תופס לו מקום של כבוד האדם עליו נפל הפור לבצע זאת, ובנקודה זו אני בהחלט מסכים כי המולטימדיה שהוענקה לקונצרט בחול המועד סוכות בשנה הקודמת היתה מקצועית יותר, ואף לה כברת דרך לא קצרה להתקדם. עצם המסך מצויין, במיוחד כשרואים בו בגדול מה שיש על הסמה, סולואים וכדומה. אבל האופן שהשתמשו במסך השנה היה אכן ברמה קצת ירודה.

* השיר החדש באמת חמוד, ויש לו סגנון קצת מיוחד ולא מדי שגרתי, אבל בגלל שכל המופע ישבתי מאוכזבת וחסרת אנרגיות (בניגוד למופע הקודם) לא התלהבתי ממנו בזמן המופע והייתי די אדישה אליו. אני מסכימה עם מיאמוש שהיה אפשר לתת לו ביצוע מיוחד יותר.

ביצוע מיוחד יותר מאיזו בחינה? כוריאוגרפיה, צליל שירה, אחר? לא יודעת ממש להגדיר. הוא היה כמו עוד שיר ולא קיבל במה מכובדת. נראה לי שגם השיר עצמו מעט קצר. נחכה לראות איך תהיה רצועת השמע שנקבל במייל, אם כי אני מאמינה שהיא לא תהיה שונה בהרבה כי במופע היה את הפלייבק ולא תזמורת.

*השירים המוכרים היו די משעממים, באמת חבל שירחמיאל לא חידש אפילו במעט (חוץ מהשיר החדש) וחזר על דברים חפורים. מה שכן, נהניתי מהשיר הראשון, קול קול, הגיטרות ממש חמודות והפעם גם כולם העתיקו משלמה גרוס ושמו חוט והיה להם נח יותר...

ארצה להתייחס בקצרה לגימיק הגיטרות, בהשוואה לגימיק כדורי 'הקהל' (תרתי משמע) בו עסקו מעט בחבורות. נדמה לכם שכל-כך קשה היה לירחמיאל 'לשדרג' את הגימיק, ולהורות לפרחים בתום השיר להשליך את ה'גיטרות' אל תוככי הקהל, מה שללא ספק היה מביא להתלהבות מרקיעה שחקים בקרב רבים מיושבי הקהל?אוי, ממש לא הייתי מצפה מהם לזרוק את הגיטרות...

אלא שכאן נכנסים להם שיקולי ה'כובד ראש', או יותר מדויק: רגעי המחשבה הצלולה, ומצביעים כאחד בפס קול אחיד כי הדבר אינו נכון הן מבחינה מוסיקלית – אין קונצרט שמכבד את עצמו שיאפשר להשתוללות הזו לתפוס מקום במסגרתו [טוב, מן הראוי לסייג זאת ולציין כי זה כבר תלוי בסוגת המוסיקה, באמן המבצע, ועוד], ובראש ובראשונה: מבחינה יהודית – אין צורך להכביר במילים...

שלמה יחגוג אי"ה בר מצוה בחודש הקרוב. כך שהחשבון לא סבוך מדי. אוי הוא גדול...

* היה ממש כייף להשיג כזאת כמות של ראיונות קצרים עם פרחים. כל הכבוד למיאמוש!! ולעוזרות שלה;), הם לא מדי ארוכים אבל אני בטוחה שלא תתאכזבו.

כל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה .. הקב"ה ישלם שכרם.

אני לא חושב שהתגובה שלו תחדש לך משהו מעבר לדבריי שפוזרו כאן בין בתרי התגובות, אולם אם להצטרף לרשימת הדיוור המקוונת של ההפקה – כבר שווה מכתב האזעקה. נו נו, גם זה טוב

*ממש ממש ממש חבל שלא היה את השיר "הקהל". א' כי אני לא מכירה אותו;), ב' כי זו שנת הקהל, ומעמד הקהל בבית המקדש היה בסוכות, וזה כזה פספוס. אני רוצה לכתוב לירחמיאל גם על זה. מי יודע, אולי נזכה לכך בפסח:).
האמת, נראה לי רק הרבי עושה מ"הקהל" כזה שטורעם, וכל כך חבל שלא כולם יודעים מזה... (חחח איך רואים שחזרתי מ770)

אכן. חבל שלא היתה לו עדנה. בפרט לאור העובדה שבאלבום מקומו נפקד, ולדעתי, לא לגמרי בבינה.בכלל לא בבינה:-)

זה מה שאני זוכרת בינתיים, אם אזכר בעוד נקודות- אשתף.

תוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 16:57:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2015 16:52 לינק ישיר 

netson כתבה:

אסתרק כתב:

*היה קצת טפשי שבמסך מאחור הקרינו תמונות. היה נראה שזה כדי להמחיש את המילים בתמונות (כאילו אנחנו ילדים קטנים. בעצם, זה אכן היה מופע לידלים קטנים...), אבל זה אפילו לא היה עשוי יפה או ברמה. אני לא מספיק מצליחה להעביר את התחושה שלי בנוגע לזה אבל נסתפק בכך. אני חולק בצורה גמורה על משוואה הזאת: מצגת במסך = ילדים קטנים. כך אני מבין מדברייך...לא זאת ההשוואה. לכן אמרתי שאני לא מצליחה להעביר את התחושה. האופן שבו הוצגו התמונות היה ברמה קצת ירודה. בתגובה שלי למשורר פירטתי עוד משהו דומה

* השיר החדש באמת חמוד, ויש לו סגנון קצת מיוחד ולא מדי שגרתי, אבל בגלל שכל המופע ישבתי מאוכזבת וחסרת אנרגיות (בניגוד למופע הקודם) לא התלהבתי ממנו בזמן המופע והייתי די אדישה אליו. זה טבעי וקורה בדר"כ לכולם... אני מסכימה עם מיאמוש שהיה אפשר לתת לו ביצוע מיוחד יותר.

*השירים המוכרים היו די משעממים, באמת חבל שירחמיאל לא חידש אפילו במעט (חוץ מהשיר החדש) וחזר על דברים חפורים. מה שכן, נהניתי מהשיר הראשון, קול קול, הגיטרות ממש חמודות והפעם גם כולם העתיקו משלמה גרוס ושמו חוט והיה להם נח יותר... "העתיקו". לא נראה לי שלשלמה גרוס היתה בהופעה הקודמת ההברקה של חוט.  ולפי זה צריך עיון למה בהופעה הקודמת ירחמיאל דאג רק לו ? ואם בכ"ז ההברקה של שלמה לא מתאים לירחמיאל שלא חשב כל כך מלכתחילה...באמת מסקרן מה הלך שם...

* היה ממש כייף להשיג כזאת כמות של ראיונות קצרים עם פרחים. כל הכבוד למיאמוש!! ולעוזרות שלה;), הם לא מדי ארוכים אבל אני בטוחה שלא תתאכזבו. אני יכול כבר לומר שהם ראיונות יפים, דברים שלא היה בראיונות הקודמים!

*ממש ממש ממש חבל שלא היה את השיר "הקהל". א' כי אני לא מכירה אותו;), ב' כי זו שנת הקהל, ומעמד הקהל בבית המקדש היה בסוכות, וזה כזה פספוס. אני רוצה לכתוב לירחמיאל גם על זה. מי יודע, אולי נזכה לכך בפסח:). את השיר 'הקהל' גם מיאמוש העלתה וגם בתשכה בזמנו(כמדומני) ואם הם יתנו רשות אשים כאן להורדה.
האמת, נראה לי רק הרבי עושה מ"הקהל" כזה שטורעם, וכל כך חבל שלא כולם יודעים מזה... (חחח איך רואים שחזרתי מ770). אסתרק- יש אותו במייל של הפורום. אולי 'שטורעם' הרבי עשה הרבה אך ברצוני לספר לכם על כינוס הקהל ענק שהיה ברחבת הכותל בחוהמ"ס האחרון בו השתתפו עשרות אלפי יהודים(יודגש: לא ' ברכת כהנים שגם בה ישתתפו עשרות אלפים). היו שם הרבנים הראשים ונשיא המדינה שגם עלה לתורה - אני חושב...אויש צורם ההקבלה בין הקהל לעלייה לתורה של נשיא המדינה... בררר... וסליחה מכל הציוינים כאן:-) מזכיר לי את המכתב שכתב הרבי ליצחק בן צבי, המכתב שבסופו הרבי כותב "מיום הולכי לחיידר ועוד קודם לכן,,,"
זה מה שאני זוכרת בינתיים, אם אזכר בעוד נקודות- אשתף. כל נקודה אקרא בשקיקה!

יישר כח על כל הסיקור והנקודות שהעלית

תוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 16:59:31

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2015 17:00 לינק ישיר 

אסתרק תעברי בבקשה כעת שוב.

תוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 17:00:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2015 17:15 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ממופעי 'cirque miami' – חול המועד סוכות ה'תשע"ו + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.