שלום לכל חברי הפורום כאן אלי מונסי לתת לכם סיקור מיוחד מההופעה שהתקיימה בחול המועד סוכות תשע"ו. סיקור מיוחד במינו! אני מקווה שאתם תהנו מהסיקור שלי למרות שאני יותר אוהב לקרוא את הסיקורים שלכם יכול להיות שהסיבה זה בגלל קשה לי לפעמים להתבטא בעברית וגם באנגלית קשה לפעמים... אין כאן שאלה. תמיד נהנים ממך! בהופעות אחרונות היגעתי מאוחר בגלל הפקק הנורא שיש לנו בניו יורק ובפרט השבוע שנפגשים בהאו"ם (מי שחבר שלי בפייסבוק רואה תמיד איך אני שונא אותם בדיוק שהם שונאים אותנו...) אז יצאתי מאוד מוקדם מהעבודה כדי להגיע בזמן לההופעה. כאמור היגעתי בערך שעה לפני ההופעה נכנסתי לאולם והיו באמצע לנקות את האולם אחרי הופעה שהסתיים ממש לפני. ובחוץ היה מנין לתפילת מנחה... רגע מה? אהה מישהו שואל אותי מי היה הבעל תפילה התשובה: אתם זוכרים זוכר לפני הרבה שנים איזה ילד נכנס עם טלית והתחיל לשיר "ירושלים הרים סביב לה"? אהה נכון יושי בנדר... בסדר בהופעה הזה הוא היה בני" אחרי מנחה רצתי החוצה לשים עוד כסף להחנייה כדי לא יקבל דו"ח חס ושלום... כשחזרתי נכנסתי לאולם ומתיישב וממש תוך כדי כמה דקות אני רואה כמה אנשים מחפשים מקום ושמעתי אותם מדברים בעברית מיד הרגשתי שהם חברי הפורום שהגיעו לההופעה וכמובן צדקתי... כתוב על המצח:-) חיפשתי את חנניה ביגון אבל לא ראיתי אותו...ישבתי ליד ההורים של יהודה ברוין והוא אמר לי "שהוא לא יודע כמה זמן הוא יישאר במקהלה. כמה מילים לפני...אני חושב שאמרתי את זה פעם שאני לא כ"כ אוהב את האולם הזה קודם כל זה יותר קטן ואני גם מרגיש שבברוקלין קולי'ג מרגישים אחרת הופעה רצינית יותר. ובההופעה הזה הרגשתי שחסר מנחה נורמלי כמו יואלי קר שעשה עבודה נפלא בההופעות אחרונות. כמה מכם כבר כתבו את דעתיהם לגבי הקרקס וזה גם דעתי בנושא הזה אז אני לא יאריך בנושא הזה.ואני שמח שהפעם הכרטיסים לא עלה הרבה כסף רק 45 דולר. זה נתון שחובה להדגישו שוב ושוב: המחיר היה שווה לכל נפש! נחזור לעניין מיד שמתי לב שאין תזמורת מוכן על הבמה אז קודם חשבתי אולי בגלל הקרקס אבל בסוף התאכזבתי מאוד שלא היה תזמורת רק פלייבק ההופעה התחיל ב6:46 אחה"צ עם כמה הוראות שלא הקשבתי בכלל... ותוך כדי ראיתי מישהו מחלק דגלים להילדים. יש למישהו דגל להראות לנו? ההופעה התחיל עם "נחת" שכבר הופיע במופע של פרחי מיאמי פתח עם השיר לא נפסיק את השמחה וכשסיים הוא הציג את עצמו ואמר שהוא גם יהיה המנחה (כתבתי נכון?) הערב ושר את השיר "מי כעמך ישראל. כתבת מצויין! אח"כ הוא הזמין להבמה הקוסם מארק גרפינקל (לא אכתוב כלום רק שהיה משעמם לי) אח"כ נכנס בני והתורה קידס 4 סולני פרחי מיאמי עם יושי בנדר בתור "בני" ופתחו עם מחרוזת שירים: תורה ציווה – ושמחת בחגך – וסיים עם Hashem is hereשיר מאוד מוכר לכל ילד בארה"ב.(עוד מעט גם הבן שלי ישיר את השיר הזה...) יש לי קצת ווידיאו מהקטע הזה ואח"כ שרו השיר השם הוא אחד במנגינת של השם מלך של גד אלבז ואח"כ שיר באנגלית "Tomorrow" גם מהשיר הזה יש לי קצת ווידיאו. בנוגע ל'בני והתורה קידס' בניגוד לשנה שעברה(כפי שעבר לראות בדוגמית לדיסק ביוטיוב) הפעם החולצות היו בחוץ. טוב זה מה שאני יכול לראות כעת מהתמונות:-) אח"כ נכנס הכושיים (גם עכשיו אני לא אכנס לפרטים) ואח"כ הקטע עם האופניים שגם לא מעניין... אהההההה סוף סוף היגיע הזמן לפרחי מיאמי להופיע. אני ספרתי 16 ילדים והסולן שהכי אהבתי הוא שלמה גרוס ושמעו את זה גם מהקהל כשירחמיאל הציג את הילדים.. מי עזב מפסח האחרון? כתריאל יבנה דוד פרלמן, יוסף חיים סטילר. אני צודק? תקנו אותי אם לא... נכנסו עם ה"גיטרות" ושרו "קול קול" ומיד התחילו עם מחרוזת דוי הסר (שלדעתי ירחמיאל "חייב" לחפש כבר שירים אחרים...)השירים דוי הסר – מצווה גדולה – וסיימו עם השיר יבא. (שמתם לב שהפעם הם אמרו את המילה "משיח" עם סגל במקום "מְשִׁיחַ") יש לו מחרוזות לא חסר. מוזר... אח"כ שרו את השיר "צור ישראל" וסיימו החלק הראשון של ההופעה עם השיר "שמח" הפסקה של בערך 15 דקות שזה נתן לי הזדמנות לחפש את "ניורק"... ספר קצת על המפגש - אם מותר לבקש:-) אחרי ההפסקה נכנס שוב הקוסם ואח"כ בני והתודה קידס עם השיר "Wake Up" ואח"כ השיר מה רבו וסיממו עם שיר הדגלים. ו"נחת" שוב נכנס ושר את השיר צור ישראל" ואח"כ השיר חתן כלה מזל טוב וכשהוא סיים שוב הפעלולנים הכושים ואח"כ פעלולי אופניים היה קצת מעניין אבל לא בשביל זה באתי לההופעה... פרחי מיאמי נכנס שוב עם השיר "פתחו לי" ואח"כ ירחמיאל נכנס ודיבר על השיר החדש "דור לדור"( שזה לא נכנס לאלבום ואמר שבעוד כמה שבועות כולם יקבל את השיר באימייל ומי שלא קנה כרטיס אונליין שישלח לו אימייל והם יקבלו השיר)והמקהלה ביצע את השיר "דור לדור" שיר קצבי ויפה לדעתי (לא כמו אט אט) אח"כ שרו את השיר "בואי כלה" (אני לא זוכר שכתבתי בסיקור קצר שלי על הדיסק שאני מאוד אוהב השיר הזה) ואחרי השיר ירחמיאל הציג הילדים (יש לי ווידאו אבל חסר לי הילד הראשו) אחרי זה סיימו את הערב עם השיר "אט אט" אחרי ההופעה התקיימה ראיונות עם כמה פרחים אבל את זה אני ישאיר למיאמוש לספר לכם...אני אישי פגשתי את ירחמיאל לא הצלחתי לשאול אותו כלום כי הוא מיהר מאוד להיכנס להאוטו שלו. אבל כן שאלתי את יושי בנדר איך שהוא מרגיש להיות שוב על הבמה אחרי שהוא עזב את המקהלה והוא ענה שבהתחלה הוא היה קצת "Nervous" (סליחה לא יודע איך אומרים את זה בעברית למרות שמיאמוש כבר אמרה לי אבל שחכתי...)אבל עכשיו אחרי האלומני הוא כבר מרגיש בנוח... לפי תרגום 'גוגל' = עצבני. עד כאן הסיקור שלי... אני מיד מעלה תמונות ומי שרוצה לקבל הקליפים שיבקשו ממני עדיף לא בתיבה פרטית רק באימייל שזה [email protected] ולכתוב איך אתם רוצים את הווידיאו להורדה או לינק חסוי ליוטוב לצפייה ישירה ואני מדגיש שאני ישלח "רק" לחברים פעילים בפורום וכמובן בתנאי שלא מעבירים את זה הלאה.
אני אשמח שגם אתם תכתבו סיקור אחרי צפייה בווידיאו. חובה !
יישר כח על הסיקור המפורט והמושקע - כמו תמיד!!!
|