|
|
| נשלח ב-2/10/2015 17:22 |
|
| |
| elmonsey כתבה: |  |
| netson כתב: |  | יישר כח על הכל! תמונות באיכות טובה! מה הסיפור מאחורי התמונה של שלמה גרוס? |
|
אין סיפור זה תוך כדי הראיון שהתקיים עם מיאמוש... |
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 17:23 |
|
| |
|
| נשלח ב-2/10/2015 17:43 |
|
| |
סה"כ יןצא שראיינו 10 ילדים עוד 1 שלא רצה להתראיין (צילמנו אותו) עוד 3 שראינו ולא הספקנו לראיין .אחד צילמנו. סהכ 14 ילדים מתוך 16 שהיו בהופעה!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/10/2015 20:27 |
|
| |
וואו זה שיא של כל ההופעות נראה לי, כל הכבוד. אז זה היה הופעה מיוחדת סו"ס, לפחות בקטע של הפורום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 20:57 |
|
| |
וואו אלימונסי התמונות מאד איכותיות!! וגם אהבתי את הסיקור אני בהחלט מקווה בעז"ה לתת סיקור אחרי הצפיה בוידאו מיאמוש-כבר אמרתי ואני יגיד שוב-את גדולה מהחיים!!!!!!אני מחכה כבר בקוצר רוח לוידאו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 22:48 |
|
| |
| ניורק כתבה: |  | וואו זה שיא של כל ההופעות נראה לי, כל הכבוד. אז זה היה הופעה מיוחדת סו"ס, לפחות בקטע של הפורום. |
|
תודה תודה!! ממש רעדתי כשראיינתי את יהודה בראון (שהיה הראשון) פחדתי שראו את זה עליי..אבל למזלי אסתרק ובתשכה אמרו שלא ראו עליי את זה.. תאמינו לי שכשחשבתי שאני שליחה של הפורום-זה ממש חיזק אותי. :-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/10/2015 22:49 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  | וואו אלימונסי התמונות מאד איכותיות!! וגם אהבתי את הסיקור אני בהחלט מקווה בעז"ה לתת סיקור אחרי הצפיה בוידאו מיאמוש-כבר אמרתי ואני יגיד שוב-את גדולה מהחיים!!!!!!אני מחכה כבר בקוצר רוח לוידאו |
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 23:57 |
|
| |
כשדיברתי עם אמא של יהודה בראון ואמא של דוד יונתן סרברו,הם רצו לדעת מה זה הפורום וכו.המשפט שאמרתי לשתיהן היה "אנחנו לא מרשים מעריצים משוגעים" ( we dont allow crazy fans( רציתי לומר שיש לנו כללים וכו'((אבל קצת הסתבכתי עם האנגלית) אז זה היה התמצית של מה שהתכוונתי להגיד :-) כשדיברתי עם שלמה גרוס-המסר שלו היה חמוד מאוד.חכו לווידאו:-) כשדיברתי עם יהודה בראון, בהתחלה התחלנו להסריט ולשאול תשאלות, ואז אמא שלו התערבה ואמרה שעדיף שקודם נשאל אותו תשאלות ואחכ נסריט.אז ככה עשינו :-) אגב , יש סיכוי גדול מאוד שמי שפגשנו ןנתנו לו כרטיס ביקור,יייכנס לפורום... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/10/2015 00:20 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | כשדיברתי עם אמא של יהודה בראון ואמא של דוד יונתן סרברו,הם רצו לדעת מה זה הפורום וכו.המשפט שאמרתי לשתיהן היה "אנחנו לא מרשים מעריצים משוגעים" ( we dont allow crazy fans( רציתי לומר שיש לנו כללים וכו'((אבל קצת הסתבכתי עם האנגלית) אז זה היה התמצית של מה שהתכוונתי להגיד :-) כשדיברתי עם שלמה גרוס-המסר שלו היה חמוד מאוד.חכו לווידאו:-) כשדיברתי עם יהודה בראון, בהתחלה התחלנו להסריט ולשאול תשאלות, ואז אמא שלו התערבה ואמרה שעדיף שקודם נשאל אותו תשאלות ואחכ נסריט.אז ככה עשינו :-) אגב , יש סיכוי גדול מאוד שמי שפגשנו ןנתנו לו כרטיס ביקור,יייכנס לפורום... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 00:24 |
|
| |
אגב גם אני דיברתי קצת עם אמא של דוד יונתן סרברו בזמן שמיאמוש ראיינה אותו והיא שאלה מזה הפורום ולמה ההסרטות אז אמרתי לה שיש הרבה אנשים בישראל שאוהבים מיאמי אבל הם לא יכולים לבוא לכל הופעה אז אנחנו רוצים לתת להם קצת לראות את הילדים וכו,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 00:30 |
|
| |
|
| נשלח ב-3/10/2015 22:01 |
|
| |
מיאמוש ובתשכה - שליחות נאמנות אתן לפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 22:02 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | סה"כ יןצא שראיינו 10 ילדים עוד 1 שלא רצה להתראיין (צילמנו אותו) עוד 3 שראינו ולא הספקנו לראיין .אחד צילמנו. סהכ 14 ילדים מתוך 16 שהיו בהופעה!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2015 22:04 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
| מיאמוש כתבה: |  |
יצאו- יוסף חיים סטילר דוד פרלמן כתריאל יבנה
|
|
דוד הראל? ואוו. זה הסיפור כאן! אולי הוא לא פרש? אם אני זוכר טוב, דוד אריה סטרן לא היה בהופעת פסח ופתאום עכשיו הוא חזר. אולי יש לו סיבה שהוא לא יכל להופיע...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2015 02:55 |
|
| |
דוד אריה סטרן אולי באמת לא יכל להופיע בפסח..דווקא הקול שלו ממש בסדר הוא שאל אותי איפה זה יתפרסם וסרב לשיר סולו. .(כנראה מלחיץ אותו שירחמיאל יוכל לראות שהוא שר סולו שחא בהופעה ..) דוד הראל הלוואי שלא יצא.יש לו קול טוב שלא נוצל מספיק. נחיה ונראה בהופעת פסח הקרובה או לחילופין בהופעת חנוכה (אם תהיה..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|