בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים ממופעי 'cirque miami' – חול המועד סוכות ה'תשע"ו + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2015 01:58 לינק ישיר 

מיאמוש- איזה סיקור מפורט! אגיב עליו יותר מאוחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:16 לינק ישיר 

ניורק כתבה:

אגב מיאמוש בקשר למארק הקוסם.. אני ישבתי ביציע למעלה ממש, וכשהוא עשה איזה קסם עם קלפים הוא העיף בצורה מיוחדת איזה קלף שנפל ממש לרגליי.. הייתי בהלם.. אז הוא כן קוסם... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2015 07:18 לינק ישיר 

ניורק כתבה:

כן, מיאמוש מתי נראה את הסרטונים? ראיונות? 

אוו...חכו בסבלנות:-)
צריך לערוך את הסרטונים זה לא כזה פשוט..;-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2015 07:52 לינק ישיר 

netson כתב:

ניורק כתב:
לא היו צלמים רישמיים, שאלתי שתיים את עיזגאוי ועוד אחד ואמרו לי זה לא מעניין.. 

את עיזגאווי המופע הבא יותר מעניין? מוזר..
קישור

לא תמיד נושאים הצלמים את רגליהם רק אל אירועים המעניינים אותם. במקרים רבים (ניתן אף לומר, ברוב המקרים) הם מכתתים רגליהם לפי הזמנת האתר במסגרתו הם עובדים או לחילופין לפי הזמנת הפקות האירועים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:54 לינק ישיר 

netson כתב:

משוררששיער כתב:

netson כתב:
היו שם צלמים רישמיים?
בשנה שעברה היה מאיר דהן, וגם שמעון גיפטר...

תמיהני מה הופך צלם לרישמי?...

חשבתי שהם מוזמנים על ידי ירחמיאל...

לאו דווקא.

בעולם תיעודי הסטילס של קונצרטים, יש קונצרטים בהם הצלמים אכן מוזמנים אחר כבוד על-ידי ההפקה [בקונצרטים של ירחמיאל, אגב, בודדים הם הקונצרטים להם מוזמנים צלמים רשמיים], ואולם יש קונצרטים רבים אחרים בהם הצלמים מזמינים את עצמם (לפי שיקול דעתם או לפי שיקול דעת המערכת במסגרתה הם עובדים), כשההפקה מצידה רק מכירה בהם כצלמים, דבר שבדרך כלל יעניק להם כרטיסי כניסה חינמיים. בבחינת 'מוכר שאינו רשמי'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:55 לינק ישיר 

netson כתב:

משוררששיער כתב:

elmonsey כתב:

כאמור היגעתי בערך שעה לפני ההופעה נכנסתי לאולם והיו באמצע לנקות את האולם אחרי הופעה שהסתיים ממש לפני. ובחוץ היה מנין לתפילת מנחה... רגע מה? אהה מישהו שואל אותי מי היה הבעל תפילה התשובה: אתם זוכרים זוכר לפני הרבה שנים איזה ילד נכנס עם טלית והתחיל לשיר "ירושלים הרים סביב לה"? אהה נכון יושי בנדר... בסדר בהופעה הזה הוא היה בני"

אחרי מנחה רצתי החוצה לשים עוד כסף להחנייה כדי לא יקבל דו"ח חס ושלום...

ילמדו דור העתיד של כותבי הסיקורים: הפרטים הללו נדמים כלא רלוונטיים והם בהחלט שוליים, אולם להם משקל לא מבוטל בהענקת ה'טעם לשבח' בתוככי הסיקור. הם אלו שהופכים את הסיקור מדיווח ענייני על מהלך הקונצרט למסע מוסיקלי בן שלוש שעות, כשבנקודה ספציפית זו הקורא מתחיל לפשפש בכיסיו, תוך שהוא מנסה להיזכר בעצמו אם אכן הכניס די מטבעות לתשלום החניה...

משורר אכבד את כבודו לכתוב את הטיפ באשכול 'טיפים לסיקור הופעות' כאן
יישר כח!

חשש כבד מקנן בליבי כי אם אפתח את האשכול ואתחיל בכתיבת טיפים, טיפין טיפין יהפכו סעיפי הטיפים לסימני שולחן ערוך שלם. אז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:57 לינק ישיר 

netson כתב:

משוררששיער כתב:

netson כתב:

משורר- דבריי על "מידע צופה פני עתיד" דבריי לא הובנו כהלכה.

לדוגמא: כל חברה בורסאית חייבת מידי פעם לפרסם לציבור דו"ח בו יתואר ויסוכם פעילותה לזמן ספציפי. כ"ש וק"ו בחברה שעוסקת בהשקעות מסוכנות(שאפשר להרוויח במאות אחוזים או להפסיד הכל) חייבת כמו כל חברה אחרת לפרסם מידי כמה זמן למשקיעים ולציבור הכללי היכן היא נמצאת בתחום עיסוקה בזמן ספציפי. לאחר כל המידע הזה (שלפעמים יכול להיות ורוד במאוד), מחוייבת החברה לכתוב בדוחותיה שאין כל וודאות שיתממש משהו מהבטחותיה, וזהו הכוונה "מידע צופה פני עתיד".

לכן תמשיך לדווח כמו תמיד, רק תוסיף תמיד איזו שורה שבה יהיה כתוב "שייתכנו שינויים של הרגע האחרון וכדומה או שעדיין ישנם פרטים לא סופים או שאין להסתמך על המידע באופן מוחלט". 
ברגע שתעשה זאת זה ישחרר אותך מכל מיני ספקות האם להגיד ומה להגיד. כמובן שאיני מטיל דופי בכל מידע שאתה אומר. אדרבה ואדרבה! מפיך יוצאים דברים ברורים ומבוררים רק תמיד יכולים להיות שינויים של הימים האחרונים ממש

מדוע הנחת כי המונח לא הובן כהלכה?

המונח מתייחס לכל הערכה או מידע אחר הנוגעים לאירוע עתידי שהתממשותם אינה ודאית ואינה בשליטתו של המפרסם בלבד. בתנאים מסויימים, המפורטים בחוק, המפרסם נפטר מכל אחריות אם לבסוף הוא התממש בצורה שונה מכפי שנצפה והוערך בתחילה.

בדבריי לעיל התכוונתי רק להביע את צערי מכך שמידע זה הנוגע לאירוע עתידי שאינה בשליטתי בלבד [המוגדר בהחלט כ'מידע צופה פני עתיד'], שהיה בידי ופורסם על-ידי, הביא לעגמת נפש. את זאת ציינתי בדבריי כי "חבל לי שפרסום מוקדם של 'מידע צופה פני עתיד' בו העליתי תחזית מידע מוקדם, הביא לאכזבה מיותרת".

עכשיו הבנתי!

ידעת ומצאת – תאמין!...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:57 לינק ישיר 

netson כתב:
במחשבה שנייה: טוב שהתנגנה בהופעה מחרוזת "דווי הסר - מצווה גדולה - יבוא".
פרטים בסיקור שלי שיעלה אבל לא בימים הקרובים!

מחכים לתובנה בסיקור שיעלה. מקווה שאהיה כאן בימים הלא קרובים בצורה אקטיבית פעילה, כך שיהא בידי לתרום לתגובות ולהשתתף בהמולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:58 לינק ישיר 

netson כתב:

משוררששיער כתב:

[...וזו, אגב, הסיבה שבכל מכלול כתיבותיי הקפדתי להשתמש במילה 'מופע' ולהימנע מהגדרתו במילה 'קונצרט']... 

משורר - לאנשים ועמך (כמוני) אינם עושים הבחנה בין מופע לקונצרט... ואפי' לא מודעים שיש הבדל...

לא עיינתי במילון אבן שושן, אולם לטעמי (האישי?) המונח 'מופע' יתייחס לכל הצגה או מחזה, ללא הקשר מוסיקלי מודגש, כשהמונח 'קונצרט' יתייחס אך ורק למופע מוסיקלי וביצוע פומבי ליצירה מוסיקלית. משכך, המונח 'מופע' הוא שנבחר אחר כבוד לשמש ב... מופע האחרון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 07:59 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

netson כתב:

משוררששיער כתב:

elmonsey כתב:

כאמור היגעתי בערך שעה לפני ההופעה נכנסתי לאולם והיו באמצע לנקות את האולם אחרי הופעה שהסתיים ממש לפני. ובחוץ היה מנין לתפילת מנחה... רגע מה? אהה מישהו שואל אותי מי היה הבעל תפילה התשובה: אתם זוכרים זוכר לפני הרבה שנים איזה ילד נכנס עם טלית והתחיל לשיר "ירושלים הרים סביב לה"? אהה נכון יושי בנדר... בסדר בהופעה הזה הוא היה בני"

אחרי מנחה רצתי החוצה לשים עוד כסף להחנייה כדי לא יקבל דו"ח חס ושלום...

ילמדו דור העתיד של כותבי הסיקורים: הפרטים הללו נדמים כלא רלוונטיים והם בהחלט שוליים, אולם להם משקל לא מבוטל בהענקת ה'טעם לשבח' בתוככי הסיקור. הם אלו שהופכים את הסיקור מדיווח ענייני על מהלך הקונצרט למסע מוסיקלי בן שלוש שעות, כשבנקודה ספציפית זו הקורא מתחיל לפשפש בכיסיו, תוך שהוא מנסה להיזכר בעצמו אם אכן הכניס די מטבעות לתשלום החניה...

משורר אכבד את כבודו לכתוב את הטיפ באשכול 'טיפים לסיקור הופעות' כאן
יישר כח!

חשש כבד מקנן בליבי כי אם אפתח את האשכול ואתחיל בכתיבת טיפים, טיפין טיפין יהפכו סעיפי הטיפים לסימני שולחן ערוך שלם. אז...

זה עדיף מאשר שהאשכול ישאר לו בדד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2015 08:00 לינק ישיר 

greenie כתב:
צפיתי בקליפים (תודה אלי), לא התרשמתי מי יודע מה, מצד שני, גם לא היו לי ציפיות מדי גדולות, בסופו של דבר, היה מדובר בהופעה משפחתית שכוונה לילדים. לא הייתה כאן השקעה עליונה בהופעה מיוחדת, אלא חלק ממופע כולל.

מילה בסלע.

קולו של שלמה גרוס השתפר מאד.

אכן. ההחלטה לקחתו אחר כבוד להרכב ה'Torah Kids' היתה פשוט נבונה ומוצלחת כפריטה, וחשוב מכך: היא היתה ממש בעיתה. מעל גבי בימה זו קולו זוכה למקטעי סולו רבים יותר, כך כולנו יכולים ליהנות ממנו בשנים הספורות בטרם יתחלף בקול הבוגר.

בשיר 'פתחו לי' רציתי לבכות בקטע הסולו של דוד פרלמן.

זאת למרות היעדרות קולו של דוד מעל-גבי הסט (ומחמת הביצוע המרטיט שלו בהווה), או דוקא מחמת היעדרות קולו של דוד מהסט?... בעצם, לבי מאותת לי שכבר יש לו ניחוש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 08:01 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
בע"ה אעלה סיקור בימים הקרובים!

איזו זריזות! ה'ימים הקרובים' הפכו לשמחתינו ל'שעות הקרובות'. איך מצינו בדברי הברייתא [תלמוד בבלי, מסכת פסחים דף מח עמוד ב]? "אמר רבי עקיבא: דנתי לפני רבן גמליאל, ילמדינו רבינו בנשים זריזות". ויותר מדוקדק בדברי הברייתא כארבעים דפים לאחר מכן [שם, דף פט עמוד א]: "מעשה וקדמו בנות לבנים, ונמצא בנות זריזות ובנים שפלים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 08:02 לינק ישיר 

בינתיים, אין מישהו שהצליח להכנס לרגליו של דןד פרלמן.
למרות שלכולם יש קולות טובים מאוד..אבל דוד פרלמן הוא ליגה אחת מעל כולם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/10/2015 08:02 לינק ישיר 

משורר - מקווה שתהיה‎:) ‎‏. אל תשכח לסבר את אוזנינו מה הסיפור של השיר 'לדור ודור' ולמה הוא נק' שהוא שייך לדיסק 'אט אט'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2015 08:04 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:
בע"ה אעלה סיקור בימים הקרובים!

איזו זריזות! ה'ימים הקרובים' הפכו לשמחתינו ל'שעות הקרובות'. איך מצינו בדברי הברייתא [תלמוד בבלי, מסכת פסחים דף מח עמוד ב]? "אמר רבי עקיבא: דנתי לפני רבן גמליאל, ילמדינו רבינו בנשים זריזות". ויותר מדוקדק בדברי הברייתא כארבעים דפים לאחר מכן [שם, דף פט עמוד א]: "מעשה וקדמו בנות לבנים, ונמצא בנות זריזות ובנים שפלים"...

אחרי שפרקתי את המזוודות החלטתי לכתוב כדי שלא יישכחו ממוחי ההתרחשויות..:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים ממופעי 'cirque miami' – חול המועד סוכות ה'תשע"ו + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.