| נשלח ב-6/10/2015 01:41 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | איזה מאמצים..כל הכבוד:)
כמנהל..ללקוחות וותיקים:) |
|
פשששש רק איפה התוצר?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2015 02:06 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  |
שני חמישי ושני אצל הרבי מזוויעל, זו סגולה שעובדת ! היה לי שמה ניסים ונפלאות באיזה עניין שבקשתי להעביר לצדיק. וכן זה כחצי שנה שבקשתי על שידוך שני חמישי ושני ומאז זרם ההצעות לא פוסק, זה כאילו שהצדיק מרמז לי ; הלו רבי רציף לא שכחתי אותך, עובדים בשבילך, הנה הנה הכלה מופיעה בעזרת ה'  |
|
הכתרת את עצמך לרבי...
אני הייתי שם פעמיים.... ועדיין לא נושעתי...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2015 02:08 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| ציקבעריתוש כתב: |  | | רציף כתבה: |  |
שני חמישי ושני אצל הרבי מזוויעל, זו סגולה שעובדת ! היה לי שמה ניסים ונפלאות באיזה עניין שבקשתי להעביר לצדיק. וכן זה כחצי שנה שבקשתי על שידוך שני חמישי ושני ומאז זרם ההצעות לא פוסק, זה כאילו שהצדיק מרמז לי ; הלו רבי רציף לא שכחתי אותך, עובדים בשבילך, הנה הנה הכלה מופיעה בעזרת ה'  |
|
|
|
גם הוא לא, רק שהרבי לא שכח אותו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2015 14:16 |
|
| |
גם בכלל לא ידוע מה המקור של 40 יום
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 01:41 |
|
| |
סגולה שים זרוע של הקערה בפסח בכיס המדובר או המדוברת
הבעיה שאין לה כיס
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 07:55 |
|
| |
תגידו, מה נסגר איתכם? תפילות לקב"ה זו הדרך היחידה. זה מריח קצת כמו ע"ז האשכול הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 10:53 |
|
| |
| Married כתבה: |  |
תגידו, מה נסגר איתכם?
תפילות לקב"ה זו הדרך היחידה.
זה מריח קצת כמו ע"ז האשכול הזה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 11:06 |
|
| |
יש המון סגולות שלא עובדות ! ומצווה לפרסם : כמו כוס הישועות, 40 יום בכותל, טלית שעשו עליה סיבובים בעמוקה, מים קדושים מקברי צדיקים, כל מיני הבטחות של וועד הרבנים, תפילות של כוילל קבר רחל, עמוקה, שיר למעלות לפני שמסיימים את התפילה, כוס זכוכית דקה לחופה, תפילות על קברי צדיקים, וכנראה גם על קבר הרב שיק מיבניאל שממש ממש הבטיח.. ברכת המזון מתוך סידור, כל התרייג מצוות - הם לא בידיוק מתכון להגשמת משאלות, תיקונים למיניהם, שאלה באיגרות קודש, ברכת המזון וזימון מתוך כוס, קניית טבעת או שאר צרכי החתונה, לשבת על הכסא של הכלה או החתן, בושות שעושים לפעמים בחתונות למי שהגיע זמנו להתארס, טיעטוע הסוכה, פרק שירה, שיר השירים, יג פעמים יג יום פרק יג שבתהילים, תיקון הכללי, אומן ראש השנה, הפרשת חלה, תפילה זרועברכת הלבנה, ועוד הרבה סגולות שלא עוזרות ! וסתם מבלבלים לנו בשכל   ועוד דוחפים לנו זרוע מריחה לחליפה של החג.. זה לא עובד רבותייי !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/10/2015 11:10:32
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 22:05 |
|
| |
סגולה צריך להאמין בה כדי שהיא תעזור ואסור לצחוק או לזלזל
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 00:56 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | Married כתבה: |  |
תגידו, מה נסגר איתכם?
תפילות לקב"ה זו הדרך היחידה.
זה מריח קצת כמו ע"ז האשכול הזה.
|
|
|
|
בטח שמביא! אמנם לא תמיד בטיימינג שאנחנו מזמינים.. אבל בואו נזכור שאנחנו עובדים אצל ה' - ולא הוא אצלנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2015 16:32 |
|
| |
סגולה לבחור לעלות עליה רביעית בפרשיות מחוברות כי זאת העליה שמחברת בין שתי הפרשיות
וזה סגולה לזיווג והתחברות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 16:42 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | סגולה צריך להאמין בה כדי שהיא תעזור ואסור לצחוק או לזלזל |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 16:43 |
|
| |
| אייזין כתבה: |  | סגולה לבחור לעלות עליה רביעית בפרשיות מחוברות כי זאת העליה שמחברת בין שתי הפרשיות
וזה סגולה לזיווג והתחברות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 17:34 |
|
| |
כל גדולי הרבנים שליט"א אומרים שהסגולה הכי טובה היא להרבות בתפילה. אז תפסיקו עם כל האמונות הטפילות האלו וכל האייקונים המטופשים שלא קשורים לכאן, כי הקב"ה מחכה לתפילות שלנו ולא שנלך כמו עדר אחרי ממציאי הסגולות למיניהם.
|
|
|
|
|