|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:00 |
|
| |
יש כאלו שאוהבים את עצמם רק בלילה שלא רואים איך הם נראים באמת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:33 |
|
| |
זה לא 'את' אלא נשים בכלליות. (היי אשה, אם את מתכוונת לקפוץ ולכתוב 'אני לא' -שימי לב שכתבתי 'בכלליות'...כמובן שיש יוצאות מן הכלל) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:37 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | זה לא 'את' אלא נשים בכלליות. (היי אשה, אם את מתכוונת לקפוץ ולכתוב 'אני לא' -שימי לב שכתבתי 'בכלליות'...כמובן שיש יוצאות מן הכלל) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא הצלחתי להבין מה כתבת משום מה..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:42 |
|
| |
כלום כלום? חחחח סליחה...לפעמים אני כותב דבר שנראה בעיני מובן ואולי גם מוצלח, כשבפועל זה לא ככה... אגב, אשמח לטיפ לשיפור, במקום סתם 'לנעוץ' בי איזה משפט מעניין כמו 'לא הבנתי מילה'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:44 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | כלום כלום? חחחח סליחה...לפעמים אני כותב דבר שנראה בעיני מובן ואולי גם מוצלח, כשבפועל זה לא ככה... אגב, אשמח לטיפ לשיפור, במקום סתם 'לנעוץ' בי איזה משפט מעניין כמו 'לא הבנתי מילה'. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
התכוונתי ברצינות! לא הבנתי מה אמרת בהקשר למה ולמה??? אז איכה אוכל לייעץ לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 01:47 |
|
| |
כתבת שגם 'את' לוקה לפעמים בלא לאהוב את עצמך. אז כתבתי שזה לא דווקא את אלא כל המין הנשי (כמעט) והסוגרים מיועדות כביכול לאי מי מהבנות פה שקראו את המשפט הראשון ורצו (wanted, לא העבר של 'לרוץ') לצעוק לי שהנה הן נשים והן דווקא אוהבות את עצמן מאוד, ולא 'לוקות' במה שכתבת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 00:29 |
|
| |
לכל אדם יש תקופות שהוא נראה יותר טוב ולפעמים פחות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 10:57 |
|
| |
אני עדיין לא מבינה מה הקשר של השרשור הזה! מילא היו פה עצות, או לפחות התייחסות נאותה לעניין - אני לא מבינה איך א.נשים מסוגלותים להיות כלכך רדודים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 11:20 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  | אני עדיין לא מבינה מה הקשר של השרשור הזה! מילא היו פה עצות, או לפחות התייחסות נאותה לעניין - אני לא מבינה איך א.נשים מסוגלותים להיות כלכך רדודים. |
|
אני לא מבין, איך את לא מבינה שמעניין וראוי לשוחח על חיצוניות עד כמה שאפשר, ועל כל נושא שראוי לשוחח עליו, אם משוחחים אז הנושא ניהיה ברור יותר, ורק מרוויחים מזה. זה שהפורום גלוי ופתוח, זה לא אומר שאנחנו אמורים להצטנף בתוך הקנוכיה שלנו, ולא לשוחח על נושאים חשובים וגורליים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 11:22 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  | אני עדיין לא מבינה מה הקשר של השרשור הזה! מילא היו פה עצות, או לפחות התייחסות נאותה לעניין - אני לא מבינה איך א.נשים מסוגלותים להיות כלכך רדודים. |
|
אני לא מבין, איך את לא מבינה שמעניין וראוי לשוחח על חיצוניות עד כמה שאפשר, ועל כל נושא שראוי לשוחח עליו, אם משוחחים אז הנושא ניהיה ברור יותר, ורק מרוויחים מזה. זה שהפורום גלוי ופתוח, זה לא אומר שאנחנו אמורים להצטנף בתוך הקנוכיה שלנו, ולא לשוחח על נושאים חשובים וגורליים ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וואל, לא הבנת אותי. ראוי ורצוי לדבר על כל נושא, השאלה היא רק איך. תסתכל על התגובות שלך ועל השרשור בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 12:27 |
|
| |
שלום לכולם, אני חדשה כאן ותודה למנהל על האישור המיידי. קצת בשונה ממכם, אני גרושה (חזרתי שוב לעולם השידוכים) וכבר הייתי בסרט הזה לפני כמה שנים (התחתנתי בגיל לא צעיר כ"כ). קראתי קצת את האשכולות שלכם בימים האחרונים ורק עכשיו כשקיבלתי אישור כתיבה, אני מעזה להכנס ולכתוב כאן ובבקשה אל תתרעמו עלי. אני מסכימה מאד מאד עם חני ועם כל האחרים שמצודדים כמוה. כאחת שהיתה שנים בשידוכים ולצערי, חזרתי למערכה הזו, אני לא חושבת שמתאים וראוי לדבר עליה בפורום חרדי. אם כל ניק יעלה פה ויכתוב מה מושך אותו ומה עושה לו טוב בבחורה וכן להיפך.. לא מתאים. ממש לא. חבל שלא מתמקדים בדברים הבאמת חשובים ומועילים.
בהצלחה לכולם!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 12:45 |
|
| |
אכתוב זאת כסיכום. הפורום הוא מתבסס על מגוון רחב של ניקים וניקיות עם דעות מדעות שונות. ולכן לומר כיוון שהנושא הזה לטעמי ולהשקפתי אינו שייך לפורום חרדי. אינה נכונה.כי אין לדבר סוף,כי כמו שידוע על כל שתי יהודים יש שלושה בתי כנסת. אני לא נוח לי מההיא היא לא נוח לה מההוא..אז נמחק את כל האשכולות וזהו?? רק אשכול שחורג ממש את הגבול ימחק. מי שלא נוח לו ..אין בעייה..שלא יכנס לאשכול וזהו..מה הבעייה?? אף אחד לא מכריח אותך להכנס..דלגי או דלג לאשכול הבא.. מכאן והילך כל תגובה שלא תהיה עניינית לנושא..אלא תחזור בפעם האלף שלא מתאים וכו תמחק. כי הנושא מוצה עד לעייפה.. תודה רבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 13:16 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אכתוב זאת כסיכום. הפורום הוא מתבסס על מגוון רחב של ניקים וניקיות עם דעות מדעות שונות. ולכן לומר כיוון שהנושא הזה לטעמי ולהשקפתי אינו שייך לפורום חרדי. אינה נכונה.כי אין לדבר סוף,כי כמו שידוע על כל שתי יהודים יש שלושה בתי כנסת. אני לא נוח לי מההיא היא לא נוח לה מההוא..אז נמחק את כל האשכולות וזהו?? רק אשכול שחורג ממש את הגבול ימחק. מי שלא נוח לו ..אין בעייה..שלא יכנס לאשכול וזהו..מה הבעייה?? אף אחד לא מכריח אותך להכנס..דלגי או דלג לאשכול הבא.. מכאן והילך כל תגובה שלא תהיה עניינית לנושא..אלא תחזור בפעם האלף שלא מתאים וכו תמחק. כי הנושא מוצה עד לעייפה.. תודה רבה.. |
|
אוקי, לא אמרתי מה מתאים או לא מתאים לפורום, ואני לא חושבת שזה המקום שלי להגיד. אבל - יש דברים שלא צריכים להיות - כמו שמנופוביה, עידוד לרזון, ובכללי שיפוט של מראה גוף. אני חושבת שכדאי לכלול את זה בתקנון. הבעיה בעניינים האלה שדבר ראשון - הם מעליבים ועלולים לגרור א.נשים למקומות ממש לא טובים, ע"ע הפרעות אכילה. ודבר שני - הם מאוד טריגריים - כלומר עלולים להחזיר א.נשים עם בעיות בדימוי גוף והפרעות אכילה למקום הרע מהעבר. וזה לא בסדר. זה לא אמור להיות פה. ואני מצפה ממך, בתור מנהל אחראי, לאסור דברים כאלה פה ולהפוך את הפורום למקום בטוח ומכיל.
טריגר זו מילה שנכתבת ככותרת לנושא שעלול להיות קשה לקריאה, לעורר רגשות קשים עבור הקורא. אקח ג"כ את הדוגמא הנ"ל לגבי נפגעת תקיפה מינית. היא מעוניינת להעלות את הקורות אותה על הכתב, היא עושה זאת ובכותרת מציינת "טריגר" - על מנת להבהיר את תוכן העיניינים שאלו קשים לקריאה. פירוש המילה trigger הינו הדק, והכוונה בנושאים הנ"ל שכביכול זה יכול ללחוץ על ההדק ולעורר דברים קשים.
|
|
|
|
|