|
|
| נשלח ב-13/10/2015 13:02 |
|
| |
אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה פשוט לכתוב דברים עם יותר רגישות לזולת, הפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ומכיל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 13:05 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה פשוט לכתוב דברים עם יותר רגישות לזולת, הפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ומכיל
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 13:21 |
|
| |
| נוודת כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
מתנצלת לא התכוונתי לפגוע.... פשוט אני אישית מאד רזה בטבעי ולא מבינה למה אחד שמבקש כזו כבר נהפך לעבריין שרוצה אנורקסית חולה... |
|
אין בכך שום בעיה כשזה טבעי וגנטי כמו שאין בעיה בדיאטה שפויה/ בתזונה בריאה ובמידה ובעשיית כושר הבעיה מתחילה כשאנורקסיה נחשבת כדבר נחמד.. זה הכל:) נשלח מהאנדרואיד שלי
בסד
ברור..אנלא חושבת שיש אדם שפוי שרוצה אישה חולנית....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 14:20 |
|
| |
הנה חייכנית. עכשיו למשל, דיברת על הפרעת אכילה - ואמרת שמי ירצה אישה חולנית. זה לא בסדר. זה טריגרי, זה מוביל לבעיות, זה גורם להרגשה מזעזעת לבעלות הפרעת אכילה שתקראנה את זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 14:25 |
|
| |
בסד
את בעצמך דיברת נגד בחור שרוצה אנורקסית.אז גם מזה בחורה עם הפרעה יכולה להיפגע... אין לזה סוף. מי שאין לה בטחון עצמי בסיסי תפגע מכל דבר שזז. את יודעת כמה צוחקים עלי שאני רזה?אז מה?אני שמה פס ומשתדלת לאהוב את עצמי כפי שאני ומאידך מנסה לעלות במשקל קצת...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 14:30 |
|
| |
אני דיברתי נגד הדיון הזה בנושא -זה לא עשה שום טריגר. ואני מבינה שקשה לך! בעיות של דימוי עצמי יש לרוב הנשים! אבל למה את לקחת ישר נגדך כשדיברתי נגד עידוד של אנורקסיה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 14:57 |
|
| |
בסד
חחח כי אני חצי אנורקסית מה לא ברור?חחח(= ואם יש בחור שאוהב אתזה זה רק מחמיא לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 15:09 |
|
| |
את רזה או עם הפרעת אכילה? וואו, את ממשיכה לצחוק על זה. או יש לך הפרעת אכילה - זה משהו אחר. אבל אם אין לך -אל תקראי לעצמך סתם אנורקסית, ואל תיקחי את זה כמחמאה. רזון לא נותן לך זכות להגן על מישהו שאמר שהוא רוצה מישהי עם הפרעת אכילה ובעצם עודד את זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 15:17 |
|
| |
בסד
מי אמר אתזה?לא ראיתי כאן תגובה כזו כשחיפשתי....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 15:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 17:41 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  |
אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה פשוט לכתוב דברים עם יותר רגישות לזולת, הפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ומכיל
|
|
בואי נתמקד בחיובי, בפורום הזה מבקרים חופשי, גם על דברים שאין להם שחר.. וכמעט אף פעם אין כאן מחמאה או תגובה אוהדת, חוץ מלאשכולות של שאנל שהן באמת יפהפיות  אז מי שמבקשת לתקן, בבקשה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 18:59 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  |
אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה פשוט לכתוב דברים עם יותר רגישות לזולת, הפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ומכיל
|
|
בואי נתמקד בחיובי, בפורום הזה מבקרים חופשי, גם על דברים שאין להם שחר.. וכמעט אף פעם אין כאן מחמאה או תגובה אוהדת, חוץ מלאשכולות של שאנל שהן באמת יפהפיות  אז מי שמבקשת לתקן, בבקשה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אשכולות יפהפיים... אין בעיה, רוצה להעיר וכו? רוצה שהפורום לא יהיה נחמד? בכיף, מעניין למה עכשיו הוא לא פעיל כמו שהוא יכל להיות אם רק כעשירית מכמות הצפיות היתה מלווה בתגובות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 19:09 |
|
| |
|
|
בואי נתמקד בחיובי, בפורום הזה מבקרים חופשי, גם על דברים שאין להם שחר.. וכמעט אף פעם אין כאן מחמאה או תגובה אוהדת, חוץ מלאשכולות של שאנל שהן באמת יפהפיות  אז מי שמבקשת לתקן, בבקשה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אשכולות יפהפיים... אין בעיה, רוצה להעיר וכו? רוצה שהפורום לא יהיה נחמד? בכיף, מעניין למה עכשיו הוא לא פעיל כמו שהוא יכל להיות אם רק כעשירית מכמות הצפיות היתה מלווה בתגובות... |
|
הערתי לך בעדינות. לדעתי הערת לי בעדינות ובחן על טריגר שעלול לפגוע, ולא היא. כל אחד מותר לו להתבטא מה מושך בעיניו, בלי לחשוש מטריגרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 19:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  | אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה פשוט לכתוב דברים עם יותר רגישות לזולת, הפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ומכיל |
|
בואי נתמקד בחיובי,בפורום הזה מבקרים חופשי,גם על דברים שאין להם שחר..וכמעט אף פעם אין כאן מחמאהאו תגובה אוהדת,חוץ מלאשכולות של שאנלשהן באמת יפהפיות  אז מי שמבקשת לתקן, בבקשה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אשכולות יפהפיים...אין בעיה, רוצה להעיר וכו? רוצה שהפורום לא יהיה נחמד? בכיף, מעניין למה עכשיו הוא לא פעיל כמו שהוא יכל להיות אם רק כעשירית מכמות הצפיות היתה מלווה בתגובות... |
|
הערתי לך בעדינות. לדעתי הערת לי בעדינות ובחן על טריגר שעלול לפגוע, ולא היא. כל אחד מותר לו להתבטא מה מושך בעיניו, בלי לחשוש מטריגרים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ניתן למנהל הפורום להחליט. בכל מקרה כדאי שתדע שאתה מרחיק א.נשים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 22:39 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  | אני חושבת שכדאי שכולנו ננסה פשוט לכתוב דברים עם יותר רגישות לזולת, הפורום יהיה מקום הרבה יותר נחמד ומכיל |
|
בואי נתמקד בחיובי,בפורום הזה מבקרים חופשי,גם על דברים שאין להם שחר..וכמעט אף פעם אין כאן מחמאהאו תגובה אוהדת,חוץ מלאשכולות של שאנלשהן באמת יפהפיות  אז מי שמבקשת לתקן, בבקשה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אשכולות יפהפיים...אין בעיה, רוצה להעיר וכו? רוצה שהפורום לא יהיה נחמד? בכיף, מעניין למה עכשיו הוא לא פעיל כמו שהוא יכל להיות אם רק כעשירית מכמות הצפיות היתה מלווה בתגובות... |
|
הערתי לך בעדינות. לדעתי הערת לי בעדינות ובחן על טריגר שעלול לפגוע, ולא היא. כל אחד מותר לו להתבטא מה מושך בעיניו, בלי לחשוש מטריגרים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ניתן למנהל הפורום להחליט. בכל מקרה כדאי שתדע שאתה מרחיק א.נשים |
|
|
|
|
|
|