בית פורומים שידוכי חרדים

בעלי מידות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/10/2015 21:39 לינק ישיר 

אנורקסיות זו מחלה

עודף משקל או חוסר משקל זה בעיה תזונתית שניתן לטפל בזה בדרכים פשוטות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2015 21:48 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:
רציף כתבה:
חניחניחני כתבה:
אתה קראת מה כתבתי בתגובה לפני? תתיחס אליה.
קראתי,מה יש לי להגיב ?...זה לא אמור להעליבאם מישהו כותב כאן למשל :שהוא נמשך לבנות ממש רזות
העליב והכעיס כי השתמע מדבריך שאנרוקסיה זה חמוד ומושך...אין שום דבר חמוד באנורקסיה!!! היא מחלה נוראית!!מחלה איומה , הבן אדם גווע -פשוטו כמשמעו- מול העיניים, ואין איך לעזור. שלד מהלך !!הכל מתחיל מדיאטה תמימה ומרצון להתאים לסטנדרטים שלא ריאליים לכל אחת, ומסתבך לבעיה נפשית שכמעט ואי אפשר להינצל ממנה.על הדרך, המחלה הורסת ,שוברת ומתישה -בעיקר נפשית, את המשפחה.מאחלת לך שבחיים לא תכיר ותיחשף להשלכות העצובות של המחלה."חיים ומוות ביד הלשון"....נשלח מהאנדרואיד שלי

'' בקיץ הזה נצא מן הדעת ואחר כך נדע שלווה...''

זה דוחהשאנשים שחושבים שמראה של ילדה נצחית - גם אם זה טבעי ולא מחמת דיאטות שונות ומשונות - זה דבר יפה.גועל. לא אפרט יותרזה נכון, בדיוק אותו דבר עם הורדת שיער... אבלללל - מה שכתבת באשכול השני - הגישה הזו בדיוק מביאה לציפיה כזו מהנשים. שגברים אוהבים להיות 'גברים' ולגונן על האישה - טיפה יותר הם ירצו מישהי צעירה - ובהמשך זה מביא לרצות מראה צעיר. מידי.

לא מזדהה עם מה שכתבת על הורדת שיער. סליחה.
ובואי לא נדון על זה כי זה גובל בחוסר צניעות..

דבר שני,
אני בעד הפרדה בין האישיות הכוללת של האדם, לבין דיעה שלו בעניין אחד.
ולכן אני חושבת שמה שכתבתי באשכול ההוא נשאר באשכול ההוא. וכך גם מה שאת כתבת.

דבר שלישי,
אני לא חושבת שזב קשור. להיפך, על פי כל מיני מחקרים שנעשו, המוח הגברי - אצל רוב מוחלט של גברים - נמשך דווקא לא לרזון מוקצן אלא ליחס שבין ה90-60-90 ללא קשר מהו היקף המותניים כל עוד הוא שומר על היחס הנ"ל.
המשיכה לרזון נובעת משטיפת המוח של הפרסומות כיום, שנערכות בעולם האופנה השורץ פדו***ים למיניהם, או סתם אנשי אפונה שמודעים לכך שהבגדים נראים הכי טוב על היצור שהכי דומה לקולב.
זה הכל.
וזה חייב להיפסק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2015 21:58 לינק ישיר 

מסתבר שלפעמים תוקפים אותך
למרות שרק הבעת דיעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2015 21:58 לינק ישיר 

זאת מדינה דמוקרטית
גם התוקפים הביעו דיעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2015 22:03 לינק ישיר 

פרומערית כתב:
רציף כתבה:
חניחניחני כתבה:
קראתי,מה יש לי להגיב ?...זה לא אמור להעליבאם מישהו כותב כאן למשל :שהוא נמשך לבנות ממש רזות
העליב והכעיס כי השתמע מדבריך שאנרוקסיה זה חמוד ומושך...אין שום דבר חמוד באנורקסיה!!! היא מחלה נוראית!!מחלה איומה , הבן אדם גווע -פשוטו כמשמעו- מול העיניים, ואין איך לעזור. שלד מהלך !!הכל מתחיל מדיאטה תמימה ומרצון להתאים לסטנדרטים שלא ריאליים לכל אחת, ומסתבך לבעיה נפשית שכמעט ואי אפשר להינצל ממנה.על הדרך, המחלה הורסת ,שוברת ומתישה -בעיקר נפשית, את המשפחה.מאחלת לך שבחיים לא תכיר ותיחשף להשלכות העצובות של המחלה."חיים ומוות ביד הלשון"....נשלח מהאנדרואיד שלי

זה דוחהשאנשים שחושבים שמראה של ילדה נצחית - גם אם זה טבעי ולא מחמת דיאטות שונות ומשונות - זה דבר יפה.גועל. לא אפרט יותרזה נכון, בדיוק אותו דבר עם הורדת שיער... אבלללל - מה שכתבת באשכול השני - הגישה הזו בדיוק מביאה לציפיה כזו מהנשים. שגברים אוהבים להיות 'גברים' ולגונן על האישה - טיפה יותר הם ירצו מישהי צעירה - ובהמשך זה מביא לרצות מראה צעיר. מידי.לא מזדהה עם מה שכתבת על הורדת שיער. סליחה.ובואי לא נדון על זה כי זה גובל בחוסר צניעות..דבר שני,אני בעד הפרדה בין האישיות הכוללת של האדם, לבין דיעה שלו בעניין אחד.ולכן אני חושבת שמה שכתבתי באשכול ההוא נשאר באשכול ההוא. וכך גם מה שאת כתבת.דבר שלישי,אני לא חושבת שזב קשור. להיפך, על פי כל מיני מחקרים שנעשו, המוח הגברי - אצל רוב מוחלט של גברים - נמשך דווקא לא לרזון מוקצן אלא ליחס שבין ה90-60-90 ללא קשר מהו היקף המותניים כל עוד הוא שומר על היחס הנ"ל.המשיכה לרזון נובעת משטיפת המוח של הפרסומות כיום, שנערכות בעולם האופנה השורץ פדו***ים למיניהם, או סתם אנשי אפונה שמודעים לכך שהבגדים נראים הכי טוב על היצור שהכי דומה לקולב.זה הכל.וזה חייב להיפסק

הורדת שיער זה בדיוק הקטע של מראה ילדה נצחי. זה בדיוקקקקקק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2015 22:10 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:
רציף כתבה:
חניחניחני כתבה:

זה דוחהשאנשים שחושבים שמראה של ילדה נצחית - גם אם זה טבעי ולא מחמת דיאטות שונות ומשונות - זה דבר יפה.גועל. לא אפרט יותרזה נכון, בדיוק אותו דבר עם הורדת שיער... אבלללל - מה שכתבת באשכול השני - הגישה הזו בדיוק מביאה לציפיה כזו מהנשים. שגברים אוהבים להיות 'גברים' ולגונן על האישה - טיפה יותר הם ירצו מישהי צעירה - ובהמשך זה מביא לרצות מראה צעיר. מידי.לא מזדהה עם מה שכתבת על הורדת שיער. סליחה.ובואי לא נדון על זה כי זה גובל בחוסר צניעות..דבר שני,אני בעד הפרדה בין האישיות הכוללת של האדם, לבין דיעה שלו בעניין אחד.ולכן אני חושבת שמה שכתבתי באשכול ההוא נשאר באשכול ההוא. וכך גם מה שאת כתבת.דבר שלישי,אני לא חושבת שזב קשור. להיפך, על פי כל מיני מחקרים שנעשו, המוח הגברי - אצל רוב מוחלט של גברים - נמשך דווקא לא לרזון מוקצן אלא ליחס שבין ה90-60-90 ללא קשר מהו היקף המותניים כל עוד הוא שומר על היחס הנ"ל.המשיכה לרזון נובעת משטיפת המוח של הפרסומות כיום, שנערכות בעולם האופנה השורץ פדו***ים למיניהם, או סתם אנשי אפונה שמודעים לכך שהבגדים נראים הכי טוב על היצור שהכי דומה לקולב.זה הכל.וזה חייב להיפסקהורדת שיער זה בדיוק הקטע של מראה ילדה נצחי. זה בדיוקקקקקק.
אמרתי שלא כאן המקום והזמן להתדיין על זה... מצטערת

תוקן על ידי פרומערית ב- 14/10/2015 22:09:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2015 15:06 לינק ישיר 

פרומערית כתב:
רציף כתבה:
חניחניחני כתבה:

זה דוחהשאנשים שחושבים שמראה של ילדה נצחית - גם אם זה טבעי ולא מחמת דיאטות שונות ומשונות - זה דבר יפה.גועל. לא אפרט יותרזה נכון, בדיוק אותו דבר עם הורדת שיער... אבלללל - מה שכתבת באשכול השני - הגישה הזו בדיוק מביאה לציפיה כזו מהנשים. שגברים אוהבים להיות 'גברים' ולגונן על האישה - טיפה יותר הם ירצו מישהי צעירה - ובהמשך זה מביא לרצות מראה צעיר. מידי.לא מזדהה עם מה שכתבת על הורדת שיער. סליחה.ובואי לא נדון על זה כי זה גובל בחוסר צניעות..דבר שני,אני בעד הפרדה בין האישיות הכוללת של האדם, לבין דיעה שלו בעניין אחד.ולכן אני חושבת שמה שכתבתי באשכול ההוא נשאר באשכול ההוא. וכך גם מה שאת כתבת.דבר שלישי,אני לא חושבת שזב קשור. להיפך, על פי כל מיני מחקרים שנעשו, המוח הגברי - אצל רוב מוחלט של גברים - נמשך דווקא לא לרזון מוקצן אלא ליחס שבין ה90-60-90 ללא קשר מהו היקף המותניים כל עוד הוא שומר על היחס הנ"ל.המשיכה לרזון נובעת משטיפת המוח של הפרסומות כיום, שנערכות בעולם האופנה השורץ פדו***ים למיניהם, או סתם אנשי אפונה שמודעים לכך שהבגדים נראים הכי טוב על היצור שהכי דומה לקולב.זה הכל.וזה חייב להיפסקהורדת שיער זה בדיוק הקטע של מראה ילדה נצחי. זה בדיוקקקקקק.אמרתי שלא כאן המקום והזמן להתדיין על זה... מצטערת

בכללי - אם את מסכימה איתי, או שלא ומוכנה לתת לי להסביר לך - אפשר בפרטי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2015 16:26 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:
רציף כתבה:
חניחניחני כתבה:

זה דוחהשאנשים שחושבים שמראה של ילדה נצחית - גם אם זה טבעי ולא מחמת דיאטות שונות ומשונות - זה דבר יפה.גועל. לא אפרט יותרזה נכון, בדיוק אותו דבר עם הורדת שיער... אבלללל - מה שכתבת באשכול השני - הגישה הזו בדיוק מביאה לציפיה כזו מהנשים. שגברים אוהבים להיות 'גברים' ולגונן על האישה - טיפה יותר הם ירצו מישהי צעירה - ובהמשך זה מביא לרצות מראה צעיר. מידי.לא מזדהה עם מה שכתבת על הורדת שיער. סליחה.ובואי לא נדון על זה כי זה גובל בחוסר צניעות..דבר שני,אני בעד הפרדה בין האישיות הכוללת של האדם, לבין דיעה שלו בעניין אחד.ולכן אני חושבת שמה שכתבתי באשכול ההוא נשאר באשכול ההוא. וכך גם מה שאת כתבת.דבר שלישי,אני לא חושבת שזב קשור. להיפך, על פי כל מיני מחקרים שנעשו, המוח הגברי - אצל רוב מוחלט של גברים - נמשך דווקא לא לרזון מוקצן אלא ליחס שבין ה90-60-90 ללא קשר מהו היקף המותניים כל עוד הוא שומר על היחס הנ"ל.המשיכה לרזון נובעת משטיפת המוח של הפרסומות כיום, שנערכות בעולם האופנה השורץ פדו***ים למיניהם, או סתם אנשי אפונה שמודעים לכך שהבגדים נראים הכי טוב על היצור שהכי דומה לקולב.זה הכל.וזה חייב להיפסקהורדת שיער זה בדיוק הקטע של מראה ילדה נצחי. זה בדיוקקקקקק.אמרתי שלא כאן המקום והזמן להתדיין על זה... מצטערת

בכללי - אם את מסכימה איתי, או שלא ומוכנה לתת לי להסביר לך - אפשר בפרטי....

בלי קשר לויכוח הפמיניסטי העקרוני בנושא - לדעתי שכל אחת תעשה איך שהיא רוצה ותיראה איך שהיא רוצה. בדיוק כמו שלאף אחת אין רשות להכתיב לסביבתה מה ללבוש או איך לסרק את השיער ובאיזה בושם להשתמש. שכל אחת תעשה מה שטוב לה.
לגבי נשים נשואות - יש עניין שהמראה יתאים גם לטעם של הבעל.

ולא, אני מכירה את כל הדעות בנושא ולא חושבת שכדאי לנסות לשכנע אותי, משום שאני עצמי אוהבת את המראה שלי איך שהוא, ולא מוכנה שמישהי תשכנע אותי להיראות אחרת.

תודה בכל אופן על האכפתיות :) אני בטוחה שאת מנסה לשכנע רק בגלל זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2015 17:12 לינק ישיר 

פרומערית כתב:
רציף כתבה:
חניחניחני כתבה:

בכללי - אם את מסכימה איתי, או שלא ומוכנה לתת לי להסביר לך - אפשר בפרטי....בלי קשר לויכוח הפמיניסטי העקרוני בנושא - לדעתי שכל אחת תעשה איך שהיא רוצה ותיראה איך שהיא רוצה. בדיוק כמו שלאף אחת אין רשות להכתיב לסביבתה מה ללבוש או איך לסרק את השיער ובאיזה בושם להשתמש. שכל אחת תעשה מה שטוב לה.לגבי נשים נשואות - יש עניין שהמראה יתאים גם לטעם של הבעל.ולא, אני מכירה את כל הדעות בנושא ולא חושבת שכדאי לנסות לשכנע אותי, משום שאני עצמי אוהבת את המראה שלי איך שהוא, ולא מוכנה שמישהי תשכנע אותי להיראות אחרת.תודה בכל אופן על האכפתיות :) אני בטוחה שאת מנסה לשכנע רק בגלל זה

מצחיק שיש לך דעות מאוד פמיניסטיות לפעמים...

לא באתי להעיר לך על המראה, ממש לא, הבנת את זה ממני איכשהו? כי אם כן זו טעות, ואשמח לדעת איפה טעיתי.
וגם לא באתי לשכנע אותך - אני ממש לא בכיוון, רציתי להסביר נקודה מסוימת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2015 17:27 לינק ישיר 

אני לא רואה איך יש לי בדיוק דעות פמיניסטיות
זה שלכל אדם יש בחירה חופשית והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה כל עוד זה לא סותר את דעת התורה - זה לא פמיניזם עד כמה שידוע לי...

לגבי המראה שלי, את רצית להסביר לי את צדקתך לגבי דעתך על הסרת שיער. ואני פשוט ניסיתי לומר שאני לא מעוניינת שיסבירו לי הסברים בנושא.
ואין פה שום כוונה לפגוע... אני מקווה שהבנת את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2015 17:36 לינק ישיר 

פרומערית כתב:
אני לא רואה איך יש לי בדיוק דעות פמיניסטיות
זה שלכל אדם יש בחירה חופשית והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה כל עוד זה לא סותר את דעת התורה - זה לא פמיניזם עד כמה שידוע לי...

לגבי המראה שלי, את רצית להסביר לי את צדקתך לגבי דעתך על הסרת שיער. ואני פשוט ניסיתי לומר שאני לא מעוניינת שיסבירו לי הסברים בנושא.
ואין פה שום כוונה לפגוע... אני מקווה שהבנת את זה

וואל, הייתי מתחילה לפרט, אבל נראלי שלא תקבלי את זה יפה, אז אשתוק.
ולגבי פגיעה - למה למען ה' אנשים לא מתייחסים להערות הקונקרטיות שאני כותבת,
אלא רק כותבים משהו מעורפל, עם הרבה ..... ואז, אם אין להם עוד משהו להגיד - ממהרים להצהיר שנפגעתי, וזה בסדר כי הם לא התכוונו - אם יש לכם משהו להגיד, תגידו, אם לא - וואל, תשתקו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2015 18:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2015 19:46 לינק ישיר 

IAF
אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שלא תגיד (שים לב כמה אני עדינה ולא אומרת לך פשוט לשתוק)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/10/2015 21:24 לינק ישיר 

אנשים מבוגרים דנים עניינית ולא תוקפים אישית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2015 22:42 לינק ישיר 

אייזין כתב:
אנשים מבוגרים דנים עניינית ולא תוקפים אישית

אם התכוונת אלי - לאורך כל הדיון הדיינתי עניינית.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בעלי מידות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.