שדוף/ה? חטוב/ה? (שרירי גם נכלל.. ) רזה ? מלא/ה? (אממ במקומות הנכונים ) רחב/ה? שמן/ה?
ועד כמה המידות של המועמד/ת ישפיעו על בחירתכם או אי בחירתכם בו/ה כבן/ת זוג?
נשלח ב-7/10/2015 02:04
כבר קרה לי שפגשתי בחורה ששכחתי לברר על המראה שלה, בפועל בפגישה ראשונה לא אהבתי, ההורים שכנעו להמשיך, וזה המשיך...פגישה שניה- פחות שמתי לב...פגישה שלישית- לא הפריע לי בכלל (צצו דברים אחרים שהפריעו לי, ולכן לא הייתה פגישה רביעית).
אז מסתבר שכל עוד זה לא איזה משהו נורא ביותר- אם נחמד לזוג, לדעתי הם יתגברו על נושא החיצוניות.
קצת שטחי ככה לכתוב נתונים כמו מפרט טכני, אבל בעיני יותר חשוב כושר. מה זה כושר? הממ אני מניח שזה יכולה לרוץ 5 קמ ב20-25 דקות פלוס, 80 -90 כפיפות בטן. לא בשביל הכושר הגופני, כושר זה משהו באופי.
נשלח ב-7/10/2015 08:51
ליטאי613 כתבה:
קצת שטחי ככה לכתוב נתונים כמו מפרט טכני, אבל בעיני יותר חשוב כושר. מה זה כושר? הממ אני מניח שזה יכולה לרוץ 5 קמ ב20-25 דקות פלוס, 80 -90 כפיפות בטן. לא בשביל הכושר הגופני, כושר זה משהו באופי.
ולי מושך יותר בעיניי גבר גבוהה...(גם בשכלו) אז למה לי קוראים רדודה ולך לא??? אנורקסית??? אתה באמת יודע מה אתה מבקש? או שיותר מידיי ז׳ורנלים ומגזינים אתה קורא?
נשלח ב-7/10/2015 16:10
שאנל_22 כתבה:
רציף כתב:
מה זו שדוף ?... אנורקסית ?....
נשמע די חמוד..
היא חייבת להיות רזה, או מאוד רזה. מליאה זה לא אסטתי בעיני
והכי חמוד זו רזה ושרירית אם יש לה תחביב להתעמל אות הוא שהיא נראית חבל"זוש
ולי מושך יותר בעיניי גבר גבוהה...(גם בשכלו) אז למה לי קוראים רדודה ולך לא??? אנורקסית??? אתה באמת יודע מה אתה מבקש? או שיותר מידיי ז'ורנלים ומגזינים אתה קורא?
היא חייבת להיות רזה, או מאוד רזה. מליאה זה לא אסטתי בעיני
והכי חמוד זו רזה ושרירית אם יש לה תחביב להתעמל אות הוא שהיא נראית חבל"זוש
ולי מושך יותר בעיניי גבר גבוהה...(גם בשכלו) אז למה לי קוראים רדודה ולך לא??? אנורקסית??? אתה באמת יודע מה אתה מבקש? או שיותר מידיי ז'ורנלים ומגזינים אתה קורא?
"משיכה" זה עניין הורמונלי שלא אמור להעסיק חרדי ממוצע בגלל חוסר הצניעות שבדיבור על העניין... אבל אם תשאלי איזה מראה אני מעדיפה - אומר לך שאני מעדיפה בחור לא רזה עד מלא קצת. אבל אם יהיה בחור רזה או יותר שמן מהעדפה שלי - כל עוד זה לא באופן קיצוני יש על מה לדבר בהתחשב בפנימיות שלו..
נשלח ב-8/10/2015 01:40
לעניין המקורי של האשכול, מה הכי מושך אותי? מישהי צדיקה...ולצערי זה מגיע יחד עם חוסר משיכה ממישהי שהיא לא (כמה שפחות ערכית וצדיקה- ככה פוחתת לי המשיכה)... יש משהו מאוד קוסם ומושך בבחורה שלא מתביישת לא לרדוף אחרי צווי האופנה והטכנולוגיה האחרונים, אלא יותר מחוברת לעצמה ולרוחניות...
לעניין המקורי של האשכול, מה הכי מושך אותי? מישהי צדיקה...ולצערי זה מגיע יחד עם חוסר משיכה ממישהי שהיא לא (כמה שפחות ערכית וצדיקה- ככה פוחתת לי המשיכה)... יש משהו מאוד קוסם ומושך בבחורה שלא מתביישת לא לרדוף אחרי צווי האופנה והטכנולוגיה האחרונים, אלא יותר מחוברת לעצמה ולרוחניות...