|
|
| נשלח ב-7/10/2015 15:25 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | חייכנית להיות לחוץ מעבודה זה לא נורא...וזה דבר חולף, ולדעתי חבל לפספס בן זוג בגלל שבמצטבר, חודש חודשיים בשנה הוא מידיי לחוץ. מה שהכרחי לדעת, זה האם זה חלק מהאופי שלו ושכשיגיעו 2 ילדים לעולם- זה יהפוך להיות לחץ של 8 חודשים בשנה, וכו' וכו' שכל דבר מלחיץ אותו... נשלח מהאנדרואיד שלי
בסד
פה זה נשמע בן אדם לא מאוזן.חשדן.לא נותן אמון באף אחד מלבדו... עד שלא ילך לטיפול חזק ומעמיק אני לא הייתי נותנת את ידי. |
| מה הקשר? גם אני לא הייתי סומכת בכל מה שקשור לכסף... וכבר אמרתי שזה לא עניין של מזומנים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 15:27 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תחשבי אם עצמך עם בא לך להתמודד עם בחור כזה...
|
| השאלה אם הטוב שבדבר עולה על הרע או ההפיך... ופגישות לא יעזור אלא מצלמת גו פרו ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 15:37 |
|
| |
זה כבר תלוי באופי שלך שאנל, את מכירה את המצב מספיק טוב...נשאר לך לשקלל עד כמה זה יפריע לך. תוכלי לחיות עם זה? או לא? אל תחשבי עח זה כעל מום חלילה, אלא כעל איזה חלק מהבחור, לא כדבר שלילי וחיובי...למשל כאילו זה איזו נקודת חן- פשוט תחשבי אם זה מפריע לך מידיי או שלא, וחבל להפסיד בחור טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 16:18 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | דווקא אלה הטובי לב הרכים - הם המה החלשים והתלותיים אחרי העבודה בשיא המרץ.. את יכולה לצאת איתו והוא יוכיח לך שהוא לוקח סוכן לעסק, ועדיין להשאר תקוע בעסק ומכור לעבודה, זה לא איזה בעיה קטנה של כפיתיות שכזאת, נכון ?... ככה זה נראה . עזבי אותו. או שהוא מוכר את העסק אולי.. ? וזה יוכיח שהוא רציני, והוא יתחיל חיים נורמליים ?... אני לא רואה פיתרון אחר, בינתיים הנער נשוי לעסק, יהיה לך כסף - לא יהיה לך שותפה לדרך  |
| אתה החלטי מדי... זה לא בכוונה תחילה אלא זה חלק ממנו.. |
|
לא בדיוק הבנתי. ולכן הצעתי שימכור את העסק ויתחייב לעבוד בעבודה נורמלית, אם הוא מבקש את ידך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 16:21 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תחשבי אם עצמך עם בא לך להתמודד עם בחור כזה...
|
| השאלה אם הטוב שבדבר עולה על הרע או ההפיך... ופגישות לא יעזור אלא מצלמת גו פרו ;) |
|
כן, תלכי על זה.
הוא נשמע בחור זהב.
השאלה אם יש לו רצון ברזל, למכור את העסק עכשיו, ולהתעסק בעבודה נורמלית.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/10/2015 16:23:23
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 18:19 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | מנמ"ד... ילמר"מ...
החונה פעה"ק אומן תובב"א!
|
| שלמא"מאל ? חגב"חכ.... וסחטיין תעשו חיים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 18:36 |
|
| |
איזה למכור את העסק?# אתה חי בסרט! הבנאדם השקיע דם בליצור עסק מוצלח יש מאין. למה שהוא ימכור אותו בשביל בחורה שהוא אפילו לא מכיר? וגם חוצפה מצד הבחורה לדרוש ממנו למכור את העסק או להתחתן בציפיה שזה יקרה! זו חוצפה ורוע... הבחורה צריכה להחליט אם הוא טוב לה כמות שהוא כחבילה מושלמת הכוללת את הטוב, ואת הלא טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 19:25 |
|
| |
למכור את העסק זה בוודאי לא יקרה. מכן שכן יוכל לשנות את המצב, זה לשבת איתו ולנתח איתו למה הוא רוצה את כל זה. הרי כסף, אמרת שלא חסר. סיפוק? בחיי הנישואין יהיה לו יותר סיפוק. אז כל הבעיה היא פסיכולוגית. כעת זה אולי נראה שהוא במרוץ ואי אפשר לשנות אותו אבל בא לא נשכח שזה בחור רוווק, מעולם הוא לא טעם חיי משפחה "שלו" ולכן אני כן חושב שברגע שהוא יבין את זה הוא ישתתנה. השאלה מתי הוא יבין, אחרי החתונה או לפניה. אם את רוצה לדעתץ כבר בשלב הזה אז אני מציע שתפגשי כמה פעמים ואם יש כימיה פשו לשלוח אליו מישהו שכביכול פונה על דעת עצמו. זה יכול להיות לצורך העניין גם אחיך שאמרת שהוא חבר טוב שלו. בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 20:01 |
|
| |
הגיוני בעיני שהוא ימכור את העסק במחיר טוב, אחרי שהוא יבין שאין מנוס, ואין מצב לחיות ככה חיי נישואים נורמלים, ואיפה תפילות, וקביעת עיתים לתורה.
ואפשר יהיה לדבר על זה בפגישה השניה (אלא אם כן הוא קרא כאן את מה ששאנל כתבה..)
או שהוא יתחייב שבין אם העסק ישאר אצלו ובין אם לאו יש שעה סבירה שהוא חייב להיות בבית,
אלא שעושה רושם שכל זמן שהוא מחזיק בעסק הוא יהיה צמוד ונשוי לעסק. והבטחה להיות בבית בשעה סבירה לא בהכרח שיבוצע כל כך, וגם שאנל תשלים עם העניין איפשהו ובצער, כי הרי צריך פרנסה..
אי לכך אפשר לשוחח איתו ולהוביל אותו למסקנא שימכור עכשיו ברווח טוב, אם הוא רוצה להמשיך עם שאנל
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/10/2015 20:01:43
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 20:45 |
|
| |
נ. ב. אפשר אפילו להגיד מראש דרך השדכנית שזה נשמע הצעה טובה, אלא זה לא מעשי היות ונודע לך שהעבודה שלו היא תובענית מדי, אם הוא ירצה בך אז הוא יקריב מעצמו, הוא הגיע לגיל כדי להבין את זה.. והוא והשדכנית יגיעו יחד למסקנא הנכונה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/10/2015 20:46:05
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 21:20 |
|
| |
לדעתי אם את נפגשת איתו ולא משנה מה יתפתח שם את חייבת לשכוח מהעניין הזה (שאת כאילו מכירה אותו) ולשמוע אותו האם הוא מדבר רק על העסק כל הזמן, האם הוא חושב וטרוד בזה גם אם אינו מדבר רק על זה? האם הוא יודע מהם חיי נישואין והוא ידע לשים את הבית לפני העבודה? אלו דברים שאפשר לבחון בפגישה. היה לי בחור שנפגשתי איתו והוא היה מאוד בסדר הבעיה שכל הפגישות הוא הזכיר משהו שהוא יכוליות נורמלי אבל בטעם, ואני הבנתי שאצלו זה סוג של שיעבוד... (הוא היה מתאמן ועושה פעילות ספורט)- משהו קצת מוגזם ביחס לבחור ישיבה, כנראה... ואני בדקתי את זה וגיליתי שמבחינתו זה יבוא גם ע"ח דברים שלדעתי חשובים יותר.. את כמובן לא תדברי איתו רק על זה ותראי אם באמת הוא חי רק שם ותוך כדי מתעניין בחיי נישואין. דבר שני- לא משנה מה יהיה במקרה שלך אבל באופן כללי האישה צריכה לאהוב את מה שבעלה עושה וצריך לעניין אותה הדברים בהם הוא מתעסק לעזור אפילו ולשתף פעולה כשצריך, אם את מלכתחילה שונאת ובאה בגישה אנטית כלפי ההתעסקות שלו בעבודתו אז זה רק ילך וידרדר חלילה.
בקיצור- אל תגבשי דעות ממחשבות, חפשי עובדות!
ולגבי סגירת עסק- שלא יבלבלו לך את המח:)
המון הצלחה וסיעתא דישמיא!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 22:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 23:15 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | אמת שאלה גדולה שאלת בחור שבמהותו מענטש..אבל.. המהות נמדדת דווקא היכן שהיא מאתגרת. יכול להיות שכרווק שאין לו אא ד אמות ששל מסחר בעולמו. אכן שם בפרונט את העסק אך כשיקים בית זה ישתנה.. הכל תלוי במקסימום בגרות ומינימום אגו וכוחי ועוצם ידי. אין ספק שאם הבחור נשוי לעבודתו..זה מתכון לחיי נישואין כושלים. בעולם המערבי המון בתים הצתפרקו רק בגלל שהבעל היה נשוי למשרתו יותר מלאשתו. ראי ערך הזוג פרס וסוניה.. בכל מצב..צריך לבדוק יותר במהות של האדם. אם הבחור נטול אגו כלל..יש סיכוי לחיי אושר ועושר. אם לא..עושר כן..אושר..רק באושר עד:) בהצלחה!!
הבעיה שהוא מודע למצבו... אבל לא כלכך שולט בו... ולא קשור לחתונה רווק או לא... זה הטבע שלו |
|
אם הוא מודע למצבו..ולא שולט בו.הייתי פוחד לגשת לאדם שלא שולט בדבר עם השלכות כל כך חשובות..וממונו חביב עליו מגופו..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 23:19 |
|
| |
אני גם מכיר בחור כזה שכל כולו לב ומצליח אבל העבודה תופסת לו את כל היום ומונע ממנו קשר טוב עם משפחה וחברים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 00:44 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אמת שאלה גדולה שאלת בחור שבמהותו מענטש..אבל.. המהות נמדדת דווקא היכן שהיא מאתגרת. יכול להיות שכרווק שאין לו אא ד אמות ששל מסחר בעולמו. אכן שם בפרונט את העסק אך כשיקים בית זה ישתנה.. הכל תלוי במקסימום בגרות ומינימום אגו וכוחי ועוצם ידי. אין ספק שאם הבחור נשוי לעבודתו..זה מתכון לחיי נישואין כושלים. בעולם המערבי המון בתים הצתפרקו רק בגלל שהבעל היה נשוי למשרתו יותר מלאשתו. ראי ערך הזוג פרס וסוניה.. בכל מצב..צריך לבדוק יותר במהות של האדם. אם הבחור נטול אגו כלל..יש סיכוי לחיי אושר ועושר. אם לא..עושר כן..אושר..רק באושר עד:) בהצלחה!!
|
|
פרסומת סמויה
|
|
|
|
|