| נשלח ב-11/10/2015 01:30 |
|
| |
דיון: בני והתורה-קידס + וידאו
נראה לי אשכול כזה הוא נצרך, כדי לעמוד על מהות הפרוייקט הזה וכדי לדון עליו שלא בדווקא בקשר לאלבום שלהם או למופע.
תוקן על ידי netson ב- 13/10/2015 23:54:39
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 01:40 |
|
| |
לדעתי ירחמיאל פשוט הוציא מופע לילדים, שיהיה אפשר להזמין אותו לא בתור קונצרט ומשהו רציני וכבד, אלא לכינוסי ילדים, תוכניות בבית הספר היסודי או הגנים, כשהילדים הם סוג של מותג, יחד עם החולצות המיוחדות שלהם, כשלכל אחד יש צבע קבוע (ולכן לדעתי הילדים עוד לא התחלפו. זו גם הסיבה, לדעתי, שצריך את בני- מישהו שעליו התוכנית יכולה לעמוד, כדי שיישאר בה משהו קבוע במשך שנים).
הפיילוט של התוכנית היה בשנה שעברה במופעים שהם עשו (אני זוכרת נכון שאלו היו מופעי רחוב?), והשנה הם לקחו את זה קדימה, כנראה בעקבות ההצלחה, והוציאו דיסק שירים, וערכו "מופע השקה" לזה, שכולו היה מיועד לילדים על מנת שהם אלו שיכירו את התוכנית.
אני חושבת שלא יזמינו אותם לקונצרטים רציניים, אלא שירחמיאל יסתפק בשלושת המופעים שהיו בסוכות וימשיך לשווק את התוכנית באופנים אחרים, לקהל היעד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2015 18:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/10/2015 18:56 |
|
| |
| אסתרק כתבה: |  | לדעתי ירחמיאל פשוט הוציא מופע לילדים, שיהיה אפשר להזמין אותו לא בתור קונצרט ומשהו רציני וכבד, אלא לכינוסי ילדים, תוכניות בבית הספר היסודי או הגנים, כשהילדים הם סוג של מותג, יחד עם החולצות המיוחדות שלהם, כשלכל אחד יש צבע קבוע (ולכן לדעתי הילדים עוד לא התחלפו. זו גם הסיבה, לדעתי, שצריך את בני- מישהו שעליו התוכנית יכולה לעמוד, כדי שיישאר בה משהו קבוע במשך שנים).
הפיילוט של התוכנית היה בשנה שעברה במופעים שהם עשו (אני זוכרת נכון שאלו היו מופעי רחוב?), והשנה הם לקחו את זה קדימה, כנראה בעקבות ההצלחה, והוציאו דיסק שירים, וערכו "מופע השקה" לזה, שכולו היה מיועד לילדים על מנת שהם אלו שיכירו את התוכנית.
אני חושבת שלא יזמינו אותם לקונצרטים רציניים, אלא שירחמיאל יסתפק בשלושת המופעים שהיו בסוכות וימשיך לשווק את התוכנית באופנים אחרים, לקהל היעד. |
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 00:30 |
|
| |
יש גם סרטון(ותמונות) של בתשכה בדרייב של הפורום, בתקייה ששמה: "הופעת סוכות תשע"ו: מאת בתשכה"
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 00:33 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | לדעתי ירחמיאל פשוט הוציא מופע לילדים, שיהיה אפשר להזמין אותו לא בתור קונצרט ומשהו רציני וכבד, אלא לכינוסי ילדים, תוכניות בבית הספר היסודי או הגנים, כשהילדים הם סוג של מותג, יחד עם החולצות המיוחדות שלהם, כשלכל אחד יש צבע קבוע (ולכן לדעתי הילדים עוד לא התחלפו. זו גם הסיבה, לדעתי, שצריך את בני- מישהו שעליו התוכנית יכולה לעמוד, כדי שיישאר בה משהו קבוע במשך שנים).
אני חושבת שלא יזמינו אותם לקונצרטים רציניים, אלא שירחמיאל יסתפק בשלושת המופעים שהיו בסוכות וימשיך לשווק את התוכנית באופנים אחרים, לקהל היעד. |
|
לא נראה לי שזו התכנית של ירחמיאל ושזו התכנית של הילדים... הפרחים עצמם גם צריכים להיות בבית הספר.... זה רק למופעים גדולים כמו שהיה בסוכות השנה וכמו בשנה שעברה. אולי באופן פרטי הם מגיעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 00:35 |
|
| |
אני חושב : 1)שיש מסר בשירים. 2) שירים יפים. 3) קולות טובים. בקיצור הילד יכול לקבל ישר לראש את מה שהוא צריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 00:49 |
|
| |
אמא שלי אומרת ש raise your torah flag מזכיר לה מנגינה של מחזמר.. אני מאוד אוהבת את השירים שבדיסק (עד שאחים שלי צוחקים עלי שאני שומעת דיסק לילדים קטנים...) אבל באמת השירים יפים!וכמובן עם תוכן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-16/10/2015 06:26 |
|
| |
וואו מיאמוש ואיסתרק כל הכבוד על ההשקעה!! מי כמוני יודעת מזה לעמוד כל ההופעה עם המצלמה ולנסות לקחת תמונות תודה רבה רבה על ההסרטות!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 09:21 |
|
| |
תודה לך בתשכה על כל התמונות!:-)
|
|
|
|