|
|
| נשלח ב-12/10/2015 11:13 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
לבעל או לאשה? או אולי לשניהם?
והעיקר, לכן אשתו של הרב שטיינמן נפטרה לפניו? (בגיל?)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 11:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 13:23 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
את צודקת....(= לכן אני רגועה למרות הכל... אבל אף אחד לא חסין מפני האהבה שלפעמים פוגעת בנו מכיוון בלתי צפוי. |
| לגמרי.. כשאני מסתכלת לעבר.. אם הייתי מתחתנת בגיל 18 אפילו... עם הרצונות שלי שהיו דאז והיום... אין סיכוי שלא הייתי אומללה או חלילה אפילו.. גרושה.. מודה בפה מלא!!! |
|
נשמע מוזר, שאנל, את יכולה להסביר יותר ? סליחה ? בגיל 18 היית נכבשת על ידי העיניים היפות של הגבר ?.... נשלח מהאנדרואיד שלי פשוט מאד! אם הייתי לוקחת גבר כפי שרציתי בגיל 17-18.. היום נשמע לי כמו בדיחה ולעולם לא הייתי מסתדרת עם סגנון כזה... השתנה לי הכיוון 180 מעלות ! מודה להשם שנתן לי שכל לא להתחתן בגיל כזה! |
|
בסד
גם אני חושבת כמוך...למרות שלפני שנה ומשו היה לי דעה טובה יותר מהיום בקשר לבחירת בן זוג... היום הגעתי למצב שלא בטוח שאמשך לבחור טוב מבחינה רוחנית כי כבר הכסף מהווה אצלי גם שיקול-מה שלא היה לי בעבר. וגם התקשורת,התשוקה והמשיכה -מהווה אצלי מרכיב חשוב-מה שלא היה לי בעבר. לא בטוח שזה באמת הולך לכיוון טוב עם הגיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 13:29 |
|
| |
אני מרגיש אחרי כל בחורה ו בחורה שאני פוגש איך שמצטמצם לי טווח הגמישות, ואיך שהולך ונהיה יותר ויותר מדויק מה שאני מחפש... מה שבתכלס כמובן מקשה וגורם לי לפעמים לפסול בנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 14:33 |
|
| |
| miryama15 כתב: |  | שידוך זה לא עניין של כבוד. ולא מה יגידו החברות והשכנות והמשפחה. אבל יש התפשרויות שמבחינתי הן מוגזמות וקיצוניות. גם כשהייתי רווקה, חשבתי כך והתחתנתי קרוב לגיל 30 וגם כעת כשאני גרושה, אני חושבת ככה. לא חייבים להתחתן בכל מחיר!! |
| נשמעת בחורה מעניינת ! רוצה להיות חברה שלי? אני בסך הכל ילדה טובה.. באמת׳ אני מחצה את כל הזקנות את הכביש ואוכלת את כל הגלידה במקרר בשביל שאחיותי לא ישמינו ..;) אגב.. אפשר לשאול שאלה חצופה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 14:42 |
|
| |
שאלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:01 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אוחחח שאנל.. אני ממש מתמוגגת לקרוא את הפוסטים שלך, וזה לא הוגן, זה ממש צרות של אחרים.. אבל את משכילה להפוך אותם לענינים קלילים וחמודים, ובחיי, שכל פעם שאני מסיימת פוסט מלא בדרמות וסיפורי מתח, אני חושבת בלב, חייבים להכיר לבחורה הזאת חברות יציבות... לכל אחת מהחברה יש חיים מטלנובלה:) בכל מקרה, כתבו לפני הרבה דברים חכמים ונבונים, ואין לי הרבה מה להוסיף, אבל,להתחתן רק בגלל לחץ חברתי, צריכים להיות בצב נפשי מאד מסוים. בד"כ גם שיש לחץ מאד גדול ברגע האמת, אנשים הגיונים עם משפחה נורמטיבית, ואישיות ממוצעת. ישכילו להבחין בין מעשה הגיוני להתאבדותי..(ואם הם רוצים להתאבד, הרי יצאו מכלל הגיוניים)
חברה שלך שלמדה בוולף וסיימה תואר שני, והייתה פרח כלשונך, עשתה את השיקולים שלה בעצמה, מסתבר שלא שיתפה אותך,אולי בכולם. ברור שהיו עוד כל מיני כיוונים חוץ מלגמור עם זה.. ואם היא התחתנה רק בגלל התובנה המאד מאד רדודה הזאת, אזי היא במקום מסוים, שכינראה זה מה שיכלה להגיע אליו, כי בחור שקול לא מתחתן עם בחורה רק בגלל שהיא רוצה לסיים את תקופת השידוכין..
בכל מקרה, אני רוצה להאמין שחברתך בחורה נבונה ומודעת, והתחתנה עם הנל, כי שיכלית זה היה מתאים, ואולי גם רגשית. ואלוקים יעזור לה ולו, שיחיו בטוב ובנעימים בעושר ובאושר, אם כ באושר ובעוני גם יכול להתקיים בהם. רק שאני מפרגנת:) |
| תודה לך יקרה! ובהקשר למה שרשמת.. מסתבר שאני לא טעיתי וכן צדקתי... הילדה דיי מתחרטת על הצעד הזה שעשה ומודה שעשתה זאת בפזיזות (לא יכולתי והתקשרתי אליה.. נבעך אני יודעת..) היא מנסה לשמוח במה שיש ולהינות,.. אבל אם את שואלת אותה אם היא מתחרטת.. היא תענה לך בחיובי... ובהקשר לחברות שלי... לפעמים יש כאלה שחושבות אני כותל המערבי.. עוד שניה ישימו לי פתק באוזן.... אבל תודה על הדאגה !
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:03 |
|
| |
בסד
חחח את מצחיקה...(=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:06 |
|
| |
שנאל העלת פה נושא ככ נכון! זה לחץ חברתי שגם אני מרגישה אותו בחברה החרדית!אני בת 21 ומרגישה זקנהה כי עוד מעט יש לי יום הולדת 22 ואני לא נשואה!אז כן אני מתחילה להתפשר על כל מיני דברים שמאוד חשוביםם! כי אני בלחץ שאני נהיית זקנה ואשאר רווקה זקנה וכולם נשואות! אז כן בגיל שלה אפשר להגיעה לכזה טעות רק בגלל החברה החרדית שבגיל 26 את נילשבת לזקנהה ועלובה אם לא התחתנת למרות שבחורות האלה יכולות להיות הכי מעולות שיש אבל עדין האחד לא הגיעה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:36 |
|
| |
בסד
נכון למרות שאת רוב המחשבות אנחנו יוצרות בעצמנו ובמוחנו האפל כי לנו העצמנו לא נוח מהגיל...ואף אחת לא אומרת לנו אתזה בפה מלא...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:43 |
|
| |
| miryama15 כתב: |  | | שאלי |
| אם היה באפשרותך להחזיר הגלגל לאחור .. היית מתחתנת וחיה את החיים כפי שקרו או שהיית מעדיפה לא להתחתן ולהישאר רווקה עד לגילך הנוכחי?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:46 |
|
| |
ברור לי כשמש, שכל מה שעבר עלי נגזר מלמעלה ולא בכוחי לומר אם היה ככה וככה. זה רצון הבורא! כשנגזר על אדם ליפול בפח, אז מה שהוא לא יעשה - לא יעזור כלום! כך שזה ממש לא תלוי במה שאני מעדיפה שיקרה או לא. בתכלס, לא היה לי טוב בנישואין. אבל למדתי הרבה הרבה בחיים האלו והשלמתי עם הגזירה שקבלתי מלמעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:47 |
|
| |
בסד
מתוקה את.אוהבת את האמונה הפשוטה הזו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 15:48 |
|
| |
זה לא היה מליצי. זו כל האמת שאני חיה בה.
|
|
|
|
|