|
|
| נשלח ב-12/10/2015 22:16 |
|
| |
ברור שאני יכול להתבר על זה וזה גם לא אכפת לי...סתם הערתי מאחר שזה עלה...מצידי שיבושם לכן שתכתבו-נא כמה שלבכן חפץ(ה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2015 23:53 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  |
למה לדבר בלשון זכר על אישה וגבר? נשגב מבינתי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 00:01 |
|
| |
ממה שהתרשמתי, בחורה בת 20 היא כבר בוגרת, היא ממש ממש לא ילדונת, וזה קורה בגיל 20. תחשבי קצת שאין כאן מה לפחד, אמנם יש סיכוי קטן שמשהו לא בסדר עם הבחור, מצד שני - אין שום הכרח שזה ככה, אז אין מה לחשוש, יש לברר לעומק כמו שמבררים תמיד, מה שחשתם - זה מה שאפשר לחוש בפגישה, זה לא כל התמונה. הבחור לא אמור להיות פמניסטי ולכתוב בלשון נקיבה, הוא אמור להיות בחור טוב וכו' ולא רק עם כישרון לכבוש בנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 10:10 |
|
| |
כלומר, האיש נשמע מדהים, לרוב, זה לא קורה, לרוב, הקשר בין גברים ונשים הוא לא תמיד מדהים ויש קצרים והתלבטויות, אז יתכן והוא מומחה בפלירטוטים עם בנות והוא למד איך להקסים ושאר ירקות,, ובכלל, כשהדמות שלפנינו היא מדי מקסימה, אות היא שיש כאן מה לבדוק, כי בחיים - קשה להיות כל כך מקסים וכובש לאורך זמן, אז אולי מדובר בהצגה או בכישרון להקסים, או אולי מדובר באישיות איכותית וערכית לא אמרתי שיש כאן בעיה, אני אומר שיש להפנות את המבט והבדיקה בקטעים מסוימים, יתכן שזה לא הכימיה ביניכם בדווקא וההתאמה המופלאה ביניכם, אלא זה הכישרון שלו להקסים, ולמכור לך סיפורים שתאהבי לשמוע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 10:13 |
|
| |
אגב, מהניסוח שלך, לרגע חשבתי שאת יוצאת עם מישהיא  ולכן יש כללי ניסוח בעברית ובלשון הקודש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 10:41 |
|
| |
אז ככה - כשבאמת תקפידו על כל כללי הדקדוק ותכתבו בעברית מושלמת -אשקול להיכנע לכלל הזה. ורציף - באמת, אני נראית לך אחת שתתפתה לחיזורים? באמת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 14:23 |
|
| |
ורציף - מזתומרת הבחור לא אמר להיות פמיניסט? אני רוצה להתחתן עם בנאדם שחושב שמגיע לי שיוויון זכויות, גם אם לך לא נראה כך. והסטטיסטיקה מראה שיש מתאם בין מנת המשכל לפמיניזם. -כלומר שככל שבנאדם יותר חכם יש סיכוי גבוה יותר שהוא יהיה פמיניסט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 15:05 |
|
| |
בסד
לא חושבת שיש בעיה גדולה אם יש התאמה גדולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 19:15 |
|
| |
ורציף - מזתומרת הבחור לא אמר להיות פמיניסט? אני רוצה להתחתן עם בנאדם שחושב שמגיע לי שיוויון זכויות, גם אם לך לא נראה כך. והסטטיסטיקה מראה שיש מתאם בין מנת המשכל לפמיניזם. -כלומר שככל שבנאדם יותר חכם יש סיכוי גבוה יותר שהוא יהיה פמיניסט.
|
|
אין שוויון זכויות ! מסכמים מה מתאים לכל זוג. לרוב, האישה יותר מבינה בבישולים ואפיה, והאיש מבין בתיקונים ובלפרנס. מסכמים מי יעשה מה, וכמובן שכל אחד מכבד אוהב מפנק מחמיא ומתחשב       נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 19:26 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  |
ורציף - מזתומרת הבחור לא אמר להיות פמיניסט? אני רוצה להתחתן עם בנאדם שחושב שמגיע לי שיוויון זכויות, גם אם לך לא נראה כך. והסטטיסטיקה מראה שיש מתאם בין מנת המשכל לפמיניזם. -כלומר שככל שבנאדם יותר חכם יש סיכוי גבוה יותר שהוא יהיה פמיניסט.
|
|
אין שוויון זכויות ! מסכמים מה מתאים לכל זוג. לרוב, האישה יותר מבינה בבישולים ואפיה, והאיש מבין בתיקונים ובלפרנס. מסכמים מי יעשה מה, וכמובן שכל אחד מכבד אוהב מפנק מחמיא ומתחשב       נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש שיווון זכויות. וחיים שותפיים בבית. וזה מה שיהיה אצלי בעז"ה. ואני לא אתפשר על 'פינוקים'. ו'האיש מבין יותר בלפרנס'? וואו. בנתיים אני לא מכירה גברים חרדים נורמלים שירוויחו יותר ממני. אולי כמוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 22:37 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  |
|
|
אין שוויון זכויות ! מסכמים מה מתאים לכל זוג. לרוב, האישה יותר מבינה בבישולים ואפיה, והאיש מבין בתיקונים ובלפרנס. מסכמים מי יעשה מה, וכמובן שכל אחד מכבד אוהב מפנק מחמיא ומתחשב       נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש שיווון זכויות. וחיים שותפיים בבית. וזה מה שיהיה אצלי בעז"ה. ואני לא אתפשר על 'פינוקים'. ו'האיש מבין יותר בלפרנס'? וואו. בנתיים אני לא מכירה גברים חרדים נורמלים שירוויחו יותר ממני. אולי כמוני. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 09:27 |
|
| |
בסד
חני גם אני הייתי בסרט שלך. כדאי שתתפקחי ומהר...עדיף שתרוויחי פחות אבל בחיאת תני להם להיות גברים ולך להיות אישה. כי זה מה שבריא לנפש שלך ולזוגיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 09:54 |
|
| |
אני לא רואה את זה שאני מרוויחה יותר כפוגע בגבריות של בן זוגי. ממש לא. הוא יישאר גבר גם אם לא יהיה האלפא. הפחד של גברים מנשים חזקות רק מגחיך אותם. בנאדם שלא בטוח בעצמו ובגבריותו, מפחד מאשה. בנאדם חזק, לא ירגיש מאוים מבנאדם אחר. אני לא באה לסרס גברים, אני לא חושבת שהם פחותים ממני, אבל אני גם חושבת שהם לא יותר. אני אכבד את בנזוגי, וכך גם הוא יכבד אותי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2015 10:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
חני גם אני הייתי בסרט שלך. כדאי שתתפקחי ומהר...עדיף שתרוויחי פחות אבל בחיאת תני להם להיות גברים ולך להיות אישה. כי זה מה שבריא לנפש שלך ולזוגיות. |
|
לא, למה שחני תרויח יפה ! למי זה מפריע ?.... יש איזה קטע שלא בדיוק הבנתי איך מבצעים את זה : שהגבר יתן את הטון בבית, לתת לו להגיד את המילה הראשונה, אולי כי הוא בא ממוטט מהעבודה אז זה לא לעניין להתעמת איתו ולהגיד לו : לא, ובמיוחד לפני שהוא אוכל. (והיינו הך אם האישה מגיעה ממוטטת מהעבודה..) וגם האישה, רוצה שיהיה ככה, שיש מי שמנווט את העניינים בבית, ובהתחשב בדעתה. דבר שני, בורא עולם טבע תכונות מיוחדות לאישה לעשות את התפקיד הכי חשוב עלי אדמות : לתת אהבה ויחס סבלני ומסור לילדים, ולחנך אותם לחמלה לרגישות לדרך ארץ ולדרכים ישרות, וגם לעבוד מחוץ לבית - אם צריך ויש לה פנאי וכוח. (כי יש הרי שוויון זכויות..) האישה והאיש קיבלו את התכונות הנצרכות להם לחיים. ואפשר לראות את זה בשטח, שהאישה, לרוב, טובה וסבלנית בלתת שירות וכו' וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|