בחור מעשן בערך 5 -8 סיגריות ליום . מפריע לכן? וגם גברים מה דעתכם על בחורה מעשנת? תודה
נשלח ב-15/10/2015 18:57
עישון זה ריח לא נעים וגם בזבוז אדיר של כספים
נשלח ב-15/10/2015 19:02
הרבה רופאים אומרים שסיגריה אחת ביום מומלצת ובריאה מכיוון שהניקוטין מפעיל את פעולת המעיים ואת חילוף החומרים שבגוף, בעוד שכמות העשן קטנה, ולכן הגוף מתמודד איתה בקלות ומתנקה ממנה כך שלא נשאר פחם בריאות וכדומה...
לגבי אישה מעשנת- אני לא בטוח מה הדעת תורה, אבל כפונקציה של טעם אישי- כל עוד זה לא עניין של עישון רציני וקבוע (למשל 1-3 סיגריות בשבוע) ובשקט בבית, שתעשן בכיף שלה...
גברים ? אין לי בעיה לא מפריע לי בעיה שלו שהורד לעצמו את הריאות. אישה? דוחה אותי מגעיל אותי כי זה לא רק העישון אלא הדברים מאחורי זה.... מצטערת אבל זו דעתי
נשלח ב-15/10/2015 19:48
א. כנראה שלעולם לא אסכים להיפגש עם בחור שמעשן אפילו סיגריה אחת ביום. אני רגישה מאד לריח הנוראי של זה, גם כשהוא נודף מבגד. במשפחה שלי אין אפילו אחד שמעשן - כולל דודים ובני דודים. ב'. הכרתי רק חרדית אחת מעשנת, והיא חזרה בתשובה בגיל 30 ככה שלא נראה לי שזה קיים אצלנו...
נשלח ב-15/10/2015 20:32
עישון דוחה אותי ברמות על, אין סיכוי שאתחתן עם בנאדם מעשן. שאנל - לאיזה דברים מאחורי זה התכוונת?
בחור מעשן בערך 5 -8 סיגריות ליום . מפריע לכן? וגם גברים מה דעתכם על בחורה מעשנת? תודה
בחורה? מעשנת?
אתה חרדי?
המציאות מוכיחה שבציבור החרדי זה כמעט לא קיים (יודע שיש כאלו שכן... בחדרי חדרים...)
הריח באמת דוחה.
על העלות אתה בוכה.
ולבריאות אתה לא זוכה.
עדיין, מי שמעשן קשה לו לפרוש, וזה מובן.
אבל כבר ראיתי כאלו שעשו את זה, וחלקם עשו את זה באירוסין כחלק מהחלטה זוגית בעקבות בקשת הצד השני.
אז לגברברות... אל תשללו... גם אם הוא מעשן יש סיכוי לסיום (לא שתמיד הייתי בונה על זה)
נשלח ב-15/10/2015 23:08
נועם_ושלום כתבה:
Boyman כתב:
בחורה? מעשנת? אתה חרדי?
המציאות מוכיחה שבציבור החרדי זה כמעט לא קיים (יודע שיש כאלו שכן... בחדרי חדרים...) הריח באמת דוחה. על העלות אתה בוכה. ולבריאות אתה לא זוכה.
עדיין, מי שמעשן קשה לו לפרוש, וזה מובן. אבל כבר ראיתי כאלו שעשו את זה, וחלקם עשו את זה באירוסין כחלק מהחלטה זוגית בעקבות בקשת הצד השני. אז לגברברות... אל תשללו... גם אם הוא מעשן יש סיכוי לסיום (לא שתמיד הייתי בונה על זה)
לא הייתי רוצה מישהו מעשן אבל לא אוריד בגלל כזה דבר. לא. אני לא נגעלת מזה. בעיניי זה גברי (למרות ובלי להתייחס לכל התחלואה של זה).
נשלח ב-16/10/2015 00:07
נועם_ושלום כתב:
בחורה? מעשנת?
אתה חרדי?
המציאות מוכיחה שבציבור החרדי זה כמעט לא קיים (יודע שיש כאלו שכן... בחדרי חדרים...)
הריח באמת דוחה.
על העלות אתה בוכה.
ולבריאות אתה לא זוכה.
עדיין, מי שמעשן קשה לו לפרוש, וזה מובן.
אבל כבר ראיתי כאלו שעשו את זה, וחלקם עשו את זה באירוסין כחלק מהחלטה זוגית בעקבות בקשת הצד השני.
אז לגברברות... אל תשללו... גם אם הוא מעשן יש סיכוי לסיום (לא שתמיד הייתי בונה על זה)
ברי ושמא - בריא עדיף! למה להיפגש מראש עם אדם שלא יציעו לי? מה יותר פשוט וכדאי לציין מראש בפני השדכנית שאני לא מעוניינת בהצעה שכזו? (של בחור מעשן הכוונה)
נשלח ב-16/10/2015 09:24
חניחניחני כתב:
עישון דוחה אותי ברמות על, אין סיכוי שאתחתן עם בנאדם מעשן. שאנל - לאיזה דברים מאחורי זה התכוונת?
סיגריה זה הכל דאווין אחד ענק. או שסיפרו לה שזה מרגיע ר ק סיגריה אחת ליום... או שזה נראה לה מ ג נ י ב כזה שוואללה במקום אורביט היא מוציאה סיגריה כמו הגדולים.. ככה שבחורה נורמטיבית לא תתחיל לעשן באמצע החיים .
נשלח ב-16/10/2015 12:26
חניחניחני כתב:
יששש אנחנו מסכימות על משהו ב100%
נשלח ב-17/10/2015 00:00
בחורה חרדית שמעשנת?
לא חושב שחרדית ומעשנת הולכת יחד......... כך שלא בהכרח ריח הסיגריה יפריע אלא משהו ברוחניות יפריע!!!