| נשלח ב-16/10/2015 13:09 |
|
| |
אימת הג'וקים בהגזמה
בס"דלפני כשבוע פגשתי חברה נושנה באירוע. תוך כדי חילופי קריאות שלום נרגשות ו"איך שיפה לך כיסוי הראש", ישבנו לדבר לנו בניחותא על הא ועל דא ועל איך שהזמנים עברו. ופתאום במהלך השיחה עלה לו נושא שלא ממש חשבתי עליו. סתם כך נפלט לי פתאום שכבר יצא לי "להציל" כמה פעמים את 30 וכמה בנות כיתתי מג'וק אומלל וחסר אונים.  -"את לא מפחדת מג'וקים?" היא שאלה בפליאה -"לא", עניתי. וכי למה שאפחד מיצור כה קטן שרועד רק מלראות את גופי ענק הממדים, לעומתו, רוכן לעברו ורק מחכה לכפכף שיגמור את חייו?!  ואז חברתי הנשואה אומרת לי בידענות: "את יודעת שאת תהי חייבת להתחיל לפחד, כן?" "למה"? שאלתי לתומי והגברת ענתה, בלי להתבלבל: "גברים צריכים להרגיש גברים. כשתתחתני את תהי חייבת לתת לו "להציל" אותך מאיזה מקק. זה יעשה לו את החודש! תראי" היא אומרת "גם אני לא מפחדת מג'וקים, אבל היום למשל כשראיתי גו'ק, התקשרתי לבעלי כשאני צועקת ב"היסטריה" מדומה, רק כדי לתת לו את ההרגשה הכל כך חשובה הזו" שתקתי.  לא, לא שלא היה לי מה להגיב. פשוט לא ראיתי צורך לבזבז את תגובתי על ידענית שכמוה.. אבל מהרגע שנפרדנו לשלום באותו ערב חגיגי, המחשבות מנקרות בי. בתחילה חשבתי שיש משהו בדבריה, ואולי באמת כדאי לתת לו לגבר את ההרגשה הגברית הזו "להציל" את אישתו הענוגה שרועדת מאימה לעומת ייצור כה קטן. אבל למה בעצם צריך לשחק אותה ולהציג הצגה שלימה שכל כולה תרמית, רק כדי לגרום לו להרגיש גבר?! מה, חסרים תחומים אחרים שבהם הוא יוכל לעזור לי ולהרגיש הדמות הגברית ביותר עלי אדמות?!?! אז מה אם אני בחורה שלא קופצת על כיסא וצווחת ככרוכיא כל אימת שיצור חי על 2/3/4 או יותר רגליים ניצב בפניה? אז מה אם אני לא אקפוץ על בעלי בהיסטריה כל פעם שאראה עכבר קטנטן או יונה שנכנסה בטועות אל ביתי? מילא, כל אותן הבנות שכן רועדות מאימת כל יצור חי, יתנו לבעליהן את התחושה הנעלית שבהצלת נפש אישה מישראל...  אבל לא הבנתי, איך יכול להיות שאישה נשואה עושה הצגות לבעלה רק כדי שתהיה גם לו את ההרגשה העילאית הלזו. האם אין בזה משום שקרים בחיי הנישואים? איך הוא ירגיש כשייוודע לו - במוקדם או במאוחר - שאשתו היקרה "עבדה" עליו כשהיא חושבת אותו לייצור חמוד שמשווע להרגשה גברית ולכן החליטה ברוב חסדה לתת לו אותה? האם הוא לא ירגיש מטופש ומושפל עוד יותר? ועוד שהיא טרחה להתקשר אליו על מנת להציג לו את ההצגה המטופשת הזו - למרות שאילו לא הייתה עושה כך הוא אפילו לא היה יודע שהיום היה בביתם יצור קטן ודוחה בצבע חום. ויותר מזה, אולי עצם השיחה דווקא העמידה אותו במצב של חוסר אונים - הרי דרך הטלפון הוא לא יכול להושיע את אשתו ה"אומללה"!!
מה דעתכם, ניקים נכבדים: גברים: 1. איך אתם מרגישים בקשר לנושא - האם כדאי לבחורה לשחק משחקים והצגות לפני בעלה כשהדבר לא נכון לגביה - כדי לגרום לו להרגיש גבר? 2. אם היית מגלה שאשתך עבדה עליך בצורה כזו - איך הייתם מרגישים? נשים: 1. הייתן מוכנות לשחק את המשחק ולעבוד על הגברבר שלכם - ע"י שקר - כדי שירגיש מעט יותר "גבר"? 2. האם הייתן רוצות שגם הגבר שלכם ישחק אותה בשבילכם יותר גבר ממה שהוא? אני אישית, לא הייתי עושה דבר כזה. מבחינתי שידע מהפגישה הראשונה שאני בת "מוזרה" לעומת אחיותיו ואני יכולה להרוג ג'וקים במו כפכפי או בעזרת מטאטא/ K300... זאת אני! והוא התחתן איתי ולא עם מישהי אחרת!  למרות שכמובן אין לי בעיה לתת לו את העבודה השחורה...  ולא, לא הייתי רוצה גם שבעלי ישחק אותה מה שהוא לא.
תוקן על ידי פרומערית ב- 16/10/2015 13:10:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 14:53 |
|
| |
לפי הכותרת, ואורך התחביר, הייתי בטוח בהתחלה שמצאת באינטרנט איזו כתבה נחמדה או איזה חיבור משעשע והחלטת להעלות פה לעניין הציבור, אז דילגתי כי אני דיי עסוק היום...אבל כשראיתי את שכתבת בסמולטוק, הבנתי שזה משהו שאת כתבת כי את רוצה תשובות אז בהחלט מן הראוי להתאמץ ולתת חוות דעת... 1. לי אישית אין שום עניין שאשתי לעתיד תפחד משטויות, זה מתסכל אותי החוסר הגיון שבפחד כזה, ואני מקווה אדרבה שאשתי לא תשגע ת'שכל בטלפון בהול על כל מקק שחדר למבצר שלנו. 2. אוי ואבוי לה אם תתגלה כזו תרמית, שהיא לא פוחד והציגה כדי לתת הרגשה גברית, זה להרגיש הכי מרומה בעולם, ונותן את ההרגשה הכי פחות גברית והכי משפילה עלי אדמות (ההרגשה היא "אני עד כדי כך נשי שאשתי צריכה לרמות אותי כדי לטפטף לי קצת אגו?!?!") מקרה כזה יכול להיות חתיכת בומבה לנישואים...כמובן שבגלל שהנושא שטותי מן הסתם קל להתגבר עליו אחרי כמה ימים שהעלבון שוכח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 14:58 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | לפי הכותרת, ואורך התחביר, הייתי בטוח בהתחלה שמצאת באינטרנט איזו כתבה נחמדה או איזה חיבור משעשע והחלטת להעלות פה לעניין הציבור, אז דילגתי כי אני דיי עסוק היום...אבל כשראיתי את שכתבת בסמולטוק, הבנתי שזה משהו שאת כתבת כי את רוצה תשובות אז בהחלט מן הראוי להתאמץ ולתת חוות דעת... 1. לי אישית אין שום עניין שאשתי לעתיד תפחד משטויות, זה מתסכל אותי החוסר הגיון שבפחד כזה, ואני מקווה אדרבה שאשתי לא תשגע ת'שכל בטלפון בהול על כל מקק שחדר למבצר שלנו. 2. אוי ואבוי לה אם תתגלה כזו תרמית, שהיא לא פוחד והציגה כדי לתת הרגשה גברית, זה להרגיש הכי מרומה בעולם, ונותן את ההרגשה הכי פחות גברית והכי משפילה עלי אדמות (ההרגשה היא "אני עד כדי כך נשי שאשתי צריכה לרמות אותי כדי לטפטף לי קצת אגו?!?!") מקרה כזה יכול להיות חתיכת בומבה לנישואים...כמובן שבגלל שהנושא שטותי מן הסתם קל להתגבר עליו אחרי כמה ימים שהעלבון שוכח. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה כזה חיבור ארוך? ראיתי ארוכים מזה בחיי...
1. דווקא מאחיי שמעתי שגברים שידעו שאני לא מפחדת מכל שטות עלולים לחשוב שמשהו דפוק אצלי.. כי הרי אני בת! אבל ב"ה שאני ועוד איך בת בהרבה דברים אחרים. 2. בדיוק מה שחשבתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 15:01 |
|
| |
איזו השקעה! אני חושבת שאין קטע ל'עבוד' על בן הזוג... ואני חושבת שגבר שצריך להרוג את המקקים בשביל להרגיש גבר, הוא לא באמת גבר... את לא צריכה להשפיל את מי שאת בשביל להגביה אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 15:05 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | | איזו השקעה!אני חושבת שאין קטע ל'עבוד' על בן הזוג...ואני חושבת שגבר שצריך להרוג את המקקים בשביל להרגיש גבר, הוא לא באמת גבר...את לא צריכה להשפיל את מי שאת בשביל להגביה אותו. |
|
תודה אז ב"ה שהעולם לא איבד את שפיותו..אני מאד מקווה שהגברת הזאת היא מיעוט, או שהמדריכת כלות שלה החליטה לפרוש..
תוקן על ידי פרומערית ב- 16/10/2015 15:05:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 15:07 |
|
| |
בעלך יהיה גאה בך !      השאלה כתובה וערוכה יפה יפה  נכון, שכנות חשובה לנישואין ולחיים, יתכן שזו מנטליות מסוימת, כשכולם מודעים להצגה ומשחקים אותה, יתכן שהאישה היתה צריכה צומי, והיא לא שמה לב לזה, ובתור גבר, אפשר לקבל כל מיני יציאות שלה, למרות שזה קצת מוגזם, שאבוא הביתה כדי לחסל ג'וק, כשהיא יכולה לעשות זאת ! כמובן, שברצון אקבל אישה שמסתדרת לבד עם ג'וקים, ובמיוחד אישה שיודעת לחסל עכבר, כי אני לא יוצא לעימות עם עכבר  אנסה להעיף את העכבר עם יאה החוצה, לאויר הצח של בני ברק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2015 15:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בעלך יהיה גאה בך !      השאלה כתובה וערוכה יפה יפה  נכון, שכנות חשובה לנישואין ולחיים, יתכן שזו מנטליות מסוימת, כשכולם מודעים להצגה ומשחקים אותה,יתכן שהאישה היתה צריכה צומי, והיא לא שמה לב לזה, ובתור גבר, אפשר לקבל כל מיני יציאות שלה, למרות שזה קצת מוגזם, שאבוא הביתה כדי לחסל ג'וק, כשהיא יכולה לעשות זאת ! כמובן, שברצון אקבל אישה שמסתדרת לבד עם ג'וקים, ובמיוחד אישה שיודעת לחסל עכבר, כי אני לא יוצא לעימות עם עכבר אנסה להעיף את העכבר עם יעההחוצה, לאויר הצח של בני ברק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
1. אבל איך היית מרגיש אם היית מגלה שהיא שיחקה אותה? 2. למה יש כל כך הרבה מלכודות היום? ורעל עכברים? חוץ מזה שלהוציא יצור חי לאוויר ה"צח" של בני ברק זה ממש התעללות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 01:09 |
|
| |
את חמודה ממש! אישית,אחים שלי מאדד מפחדים מזוחלים/ מעופפים וכדו.. לכן חלק מהם מאד שמחו כשגילו שנשותיהם לא מפחדות והורגות את החיות....
ולא. לא חסר להם כלום בגבריות. ממש לא!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ציקבעריתוש ב- 18/10/2015 01:08:47
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 04:20 |
|
| |
חח לא רק שלא אכפת לבעלי שאני לא מפחדת מג'וקים ושאר מרעין בישין, הוא אפילו שמח... כי למרות שהוא לא מפחד הנפש העדינה שלו לא בנויה להתמודד עם רעש המחיצה הקראנצ'י (:
והוא יודע שהגבריות שלו לא נמדדת בהספק של רצח ג'וקים.
שבוע טוב, מלא בבשורות טובות!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 09:35 |
|
| |
אני מפחד מגוקים=)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 11:08 |
|
| |
רוב הבנות אכן מפחדות מג'וקים. ואת לא צריכה להרגיש פגם במיניות שבך בגלל אי הפחד. אבל גבר שמפחד, זה קצת מוזר..... חברה שלך די מטומטמת(ותסלחי לי על המשפט הזה) אם אני אגלה שהגבר שלי משחק את עצמו כגיבור, אני יעריך אותו על האומץ!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 14:14 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | בעלך יהיה גאה בך !      השאלה כתובה וערוכה יפה יפה  נכון, שכנות חשובה לנישואין ולחיים, יתכן שזו מנטליות מסוימת, כשכולם מודעים להצגה ומשחקים אותה,יתכן שהאישה היתה צריכה צומי, והיא לא שמה לב לזה, ובתור גבר, אפשר לקבל כל מיני יציאות שלה, למרות שזה קצת מוגזם, שאבוא הביתה כדי לחסל ג'וק, כשהיא יכולה לעשות זאת ! כמובן, שברצון אקבל אישה שמסתדרת לבד עם ג'וקים, ובמיוחד אישה שיודעת לחסל עכבר, כי אני לא יוצא לעימות עם עכבר אנסה להעיף את העכבר עם יעההחוצה, לאויר הצח של בני ברק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
1. אבל איך היית מרגיש אם היית מגלה שהיא שיחקה אותה? 2. למה יש כל כך הרבה מלכודות היום? ורעל עכברים? חוץ מזה שלהוציא יצור חי לאוויר ה"צח" של בני ברק זה ממש התעללות!!! |
|
חחח ממש ככה , חוצפן העכבר שחדר לבית שלנו ברגל גסה  אגב, מעולם לא ראיתי עכבר בבית שלנו, פעם אחת פגשתי עכבר מקפץ בחדר המדרגות, ממהר לאן שהוא  זה היה מרגיז אם אשתי היתה עושה הצגה כזאת, אבין אותה די מהר - אם זה יהיה במידה סבירה, כי גלוי וידוע לפני שיש לנשים קריזות מקריזות שונות  וכל זמן שהיא בסדר פחות או יותר אז בכיף, נסתדר עם זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 14:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 14:45 |
|
| |
| Fake_smile כתבה: |  | חח לא רק שלא אכפת לבעלי שאני לא מפחדת מג'וקים ושאר מרעין בישין, הוא אפילו שמח... כי למרות שהוא לא מפחד הנפש העדינה שלו לא בנויה להתמודד עם רעש המחיצה הקראנצ'י (:
והוא יודע שהגבריות שלו לא נמדדת בהספק של רצח ג'וקים.
שבוע טוב, מלא בבשורות טובות! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 15:20 |
|
| |
בסד
אני אישית חייבת גבר שיודע להרוג ג'וקים... אנלא מפחדת אך לא אוהבת להרוג...
ולדעתי זה לא גברי לפחד להרוג... אם מג'וק הוא מפחד איך הוא יגן עלי ברחוב מכל מיני טיפוסים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 20:52 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אני אישית חייבת גבר שיודע להרוג ג'וקים... אנלא מפחדת אך לא אוהבת להרוג...
ולדעתי זה לא גברי לפחד להרוג... אם מג'וק הוא מפחד איך הוא יגן עלי ברחוב מכל מיני טיפוסים? |
|
|
|
|
|
|