|
|
| נשלח ב-19/10/2015 16:41 |
|
| |
| גינגונת כתב: |  | החלפת לפון כשר? יווווו אשרייך תמשיכי ככה
ברור שצריך לחפש התאמה ושאיפות משותפות כבר עכשיו ולא לקוות שזה יגיע אחר כך. ממש לא. מי שאומר אחרת סתם עובד על עצמו. יש פערים שניתן להשלים איתם אבל לא ברמת שאיפות ומצטרפת על הביגוד למה שנועם אומר. |
| לא אני לא החלפתי פון.. לקחתי הפסקה חודש בשביל לנסות בלי הסמארט אבל לא עכשיו הפכתי אדמורית..:) רק ביננו? יש אנשים שהייתי מעדיפה שהסתבבו עם הסמארט הכי מתקדם ויעשו מה שעושים בפומבי ולא ינפנפו לי בפון הכשר שלהם ויגידו סתכלי עלי אני טהור יש לי פון כשר!! המבין יבין... לכן לא קונה אותי פון כשר לא כשר... ואני סתם ככה אוהבת את האייפון כי זה נוח לי להשתמש.. בקושי גולשת בו ... ככה שזה לא אומר הרבה.. ואגב תודה על ההשקאעה בברכת מומולדת אין עלייך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 16:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
מתוקה את... אני חושבת שאחרי הכל צריך להתאים את החיצוניות לדרך שאת רוצה לבחור... |
| בנט כולם מתוקים נשמה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 16:50 |
|
| |
זה לא שיש לך דעות פרומיות וזה לא שאת מודרנית או לא. את פשוט 2סגנון2.... ואת צריכה לחפש סגנון כמוך שיקבל אותך כמו שאת ואת תקבלי אותו כמו שהוא... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:17 |
|
| |
אנסה להסביר שוב אולי לא הצלחתי... אני גדלתי וחונכתי בחינוך חרדי לגמרי אבא לובש שחור לבן ולמדתי בסמינר ויסודי בית יעקב. רק כשהחיים שלך הם גם עוברים בקהילה באירופה ששם חרדי הוא לא נקרא כך בגלל לבושו והאייפון שלו.. אלא לפי התנהגותו בלבד! מידות חפיראת שמים ודרך ארץ ... מה שכאן בארץ זה ההיפוך בשלמות! קודם כל תיהיה פינגווין אחר כך נדבר... ואני לא חושבת כך !!! כן אני ממש מתלבשת שונה כאן בארץ ורואים את זה הרבה ישר יגידו לי אם אני מקומית או לא... אבל לא! כך גדלתי וחונכתי... והבחור ההוא בא ממשפחה של רבנים גדולים וראשי ישיבות! אבא הרגיש כבוד! אבל הבת שלו הרגיע אותו זריז שיחזור לקו החינוך שנתן לנו... קודם מידות טובות ויראת שמים ! לא כמה ישיבות אבא שלו מחנך.... זה הכל סליחה !
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:28 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | אנסה להסביר שוב אולי לא הצלחתי... אני גדלתי וחונכתי בחינוך חרדי לגמרי אבא לובש שחור לבן ולמדתי בסמינר ויסודי בית יעקב. רק כשהחיים שלך הם גם עוברים בקהילה באירופה ששם חרדי הוא לא נקרא כך בגלל לבושו והאייפון שלו.. אלא לפי התנהגותו בלבד! מידות חפיראת שמים ודרך ארץ ... מה שכאן בארץ זה ההיפוך בשלמות! קודם כל תיהיה פינגווין אחר כך נדבר... ואני לא חושבת כך !!! כן אני ממש מתלבשת שונה כאן בארץ ורואים את זה הרבה ישר יגידו לי אם אני מקומית או לא... אבל לא! כך גדלתי וחונכתי... והבחור ההוא בא ממשפחה של רבנים גדולים וראשי ישיבות! אבא הרגיש כבוד! אבל הבת שלו הרגיע אותו זריז שיחזור לקו החינוך שנתן לנו... קודם מידות טובות ויראת שמים ! לא כמה ישיבות אבא שלו מחנך.... זה הכל סליחה ! |
|
שאנל, כולנו נעריך אדם לפי האישיות שלו ולפי היראת שמים שלו, אממה, יש בארץ יותר דגש על הלבוש, וזה במידה רבה בהכוונת החכמים, ואין מקום להכריז על כל מנהג ראוי שזה קריזה של מישהו ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:33 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | סיפרו?
יש הרבה סיפורי "צדיקים"... לצערי.
יש גם סיפורי צדיקות...
בפגישות רשמיות באמת יש הרבה הצגה ובהחלט מובן למה הוא שיחק יפה.... וכן... יש הרבה בחורים כאלו בישיבות...
יש כאלו בצ'טים, יש כאלו בפורומים, ועוד... (לא ארחיב כדי שלא יחשבו שזה אישי כלפי מישהו כאן, כי זה מציאות כואבת)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 19/10/2015 16:35:03 |
| לא שחלילהבאתי ללכלך בסך הכל בחור סבבה עד מעונן חלקית.. מחכה לו אחת שבשבילה הוא יהיה מושלם... לא באתי ללכלך רק להבין היכן הם עומדים! בתאכלס צדקתי שלא יצאתי עם דבר כזה לפני אלא מה שבעיניי היה מתאים... אך מסתבר שאלו לא בדיוק נעים להגיד שאתה מנסה לשאוף לבית בלי נט (לשאוף! מקווה ליישם!) זה נשמע פיצול אישיות ! ככה מרגישה אנוכי...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:34 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | בגדול הבגד משפיע על האדם או משחק אותה כמוהו במקומות מסוימים...אבל לדעתי בדורות האחרונים זה לא מחייב...פעם מי שהיה לובש איקס וואי זד היה נקרא ככה או ככה היום זה לא מחייב ,נכון שיש בגדים שמשייכים לסגנן מסוים אבל עדיין א"א לדעת כלום ועל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן.."
ולדעתי צריך לחפש מישהו שדומה לנו בשאיפות כדי להקים בית בצורה נכונה ובריאה...(ויש יוצאים מן הכלל)כמה שהגבר והאשה יבואו ממקום דומה תמיד יהיה הרבה דברים שצריכים שינוי,ויתור וכו אז למה להקשות?... |
| אתגר זו גם חוויה:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:35 |
|
| |
דונט פוש יט;)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:38 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | בגדול הבגד משפיע על האדם או משחק אותה כמוהו במקומות מסוימים...אבל לדעתי בדורות האחרונים זה לא מחייב...פעם מי שהיה לובש איקס וואי זד היה נקרא ככה או ככה היום זה לא מחייב ,נכון שיש בגדים שמשייכים לסגנן מסוים אבל עדיין א"א לדעת כלום ועל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן.."
ולדעתי צריך לחפש מישהו שדומה לנו בשאיפות כדי להקים בית בצורה נכונה ובריאה...(ויש יוצאים מן הכלל)כמה שהגבר והאשה יבואו ממקום דומה תמיד יהיה הרבה דברים שצריכים שינוי,ויתור וכו אז למה להקשות?...אתגר זו גם חוויה:) |
|
אתגר זמני זאת חוויה..לא אתגר ספציפי לכל החיים ובמיוחד לא אתגר כזה..תחשבי על בעתיד עם כל מה שמסתעף ממנו..
אחותי..יאללה תתחתני:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:46 |
|
| |
שאנל אם אני בחור ישיבה אסור לי לצאת עם מודרנית?????
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:46 |
|
| |
אחרי שנכוותי עם לובשי השחור-לבן (ולא שאני מזלזלת בכולם) הגעתי למסקנה שהבגד לא עושה את האדם. אמנם יש קשר בין החיצוניות לפעילות/מעשים של האדם אבל, זה לא מעיד על מעלתו של האדם! שאנל, אם את סובלת מהפרעת אישיות, בקצב הזה כל האנשים צבועים.... אני גם בסירה כמוך, גדלתי בבית מאוד מסויים ומכירה רק את הלובשי צבעוני והיתה הערכה ללובשי השחור-לבן אבל, קיבלתי כזו סטירה לפנים וכל התדמית שלהם ירדה בעיניי והתחלתי לחשוב אחרת. אני מעדיפה את האדם "הפשוט הצבעוני" על פני השחור-לבן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:53 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | בגדול הבגד משפיע על האדם או משחק אותה כמוהו במקומות מסוימים...אבל לדעתי בדורות האחרונים זה לא מחייב...פעם מי שהיה לובש איקס וואי זד היה נקרא ככה או ככה היום זה לא מחייב ,נכון שיש בגדים שמשייכים לסגנן מסוים אבל עדיין א"א לדעת כלום ועל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן.."
ולדעתי צריך לחפש מישהו שדומה לנו בשאיפות כדי להקים בית בצורה נכונה ובריאה...(ויש יוצאים מן הכלל)כמה שהגבר והאשה יבואו ממקום דומה תמיד יהיה הרבה דברים שצריכים שינוי,ויתור וכו אז למה להקשות?...אתגר זו גם חוויה:)
אתגר זמני זאת חוויה..לא אתגר ספציפי לכל החיים ובמיוחד לא אתגר כזה..תחשבי על בעתיד עם כל מה שמסתעף ממנו..
אחותי..יאללה תתחתני:) |
| כל יום שעובר עולות לי עוד סיבות מדוע לא להתחתן ..;) לאן את רצה???;)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:54 |
|
| |
וואי ואייי וואי...מזה ההכללות האלה???
בכל מגזר וצבע יש הכל בכל כל, להגיד שציפיתן למשהו אחר?..לכו למקומות הנכונים....נשמע מדבריכן שרק אלה שצבע החולצה שלהם צבעוני הם האמיתיים...לא נכון!!!! גם בהם יש כל מיני סוגים וכן בכל גווני הדת...
אתן רוצות את הבחורים האמיתיים ולומשנה צבע החולצה ..אוקי אבל איך שזה נכתב....
סורי זה ממש צרם לי!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:54 |
|
| |
| Boyman כתב: |  | | שאנל אם אני בחור ישיבה אסור לי לצאת עם מודרנית????? |
| תגיד איזה שתי מילים קראת מכל מה שרשמתי את הסוף או ההתחלה?
|
|
|
|
|