| נשלח ב-19/10/2015 17:55 |
|
| |
| uניק כתב: |  | אחרי שנכוותי עם לובשי השחור-לבן (ולא שאני מזלזלת בכולם) הגעתי למסקנה שהבגד לא עושה את האדם. אמנם יש קשר בין החיצוניות לפעילות/מעשים של האדם אבל, זה לא מעיד על מעלתו של האדם! שאנל, אם את סובלת מהפרעת אישיות, בקצב הזה כל האנשים צבועים.... אני גם בסירה כמוך, גדלתי בבית מאוד מסויים ומכירה רק את הלובשי צבעוני והיתה הערכה ללובשי השחור-לבן אבל, קיבלתי כזו סטירה לפנים וכל התדמית שלהם ירדה בעיניי והתחלתי לחשוב אחרת. אני מעדיפה את האדם "הפשוט הצבעוני" על פני השחור-לבן. |
| מיוחדת שלי... אולי המצלמה שלך על אפקט שחור לבן שני לצבעוני..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:55 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | בגדול הבגד משפיע על האדם או משחק אותה כמוהו במקומות מסוימים...אבל לדעתי בדורות האחרונים זה לא מחייב...פעם מי שהיה לובש איקס וואי זד היה נקרא ככה או ככה היום זה לא מחייב ,נכון שיש בגדים שמשייכים לסגנן מסוים אבל עדיין א"א לדעת כלום ועל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן.."
ולדעתי צריך לחפש מישהו שדומה לנו בשאיפות כדי להקים בית בצורה נכונה ובריאה...(ויש יוצאים מן הכלל)כמה שהגבר והאשה יבואו ממקום דומה תמיד יהיה הרבה דברים שצריכים שינוי,ויתור וכו אז למה להקשות?...אתגר זו גם חוויה:)
אתגר זמני זאת חוויה..לא אתגר ספציפי לכל החיים ובמיוחד לא אתגר כזה..תחשבי על בעתיד עם כל מה שמסתעף ממנו..
אחותי..יאללה תתחתני:)כל יום שעובר עולות לי עוד סיבות מדוע לא להתחתן ..;) לאן את רצה???;) |
|
וואלה אצלי זה הפוך..כל יום שעובר רק מגביר תרצון....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:58 |
|
| |
באמת בארץ איבדו את הצפון בנוגע לחיצוניות וכל ה'מה יגידו/יחשבו' מי שרוצה יכול לראות הרבה תשובות בהרבה עניינים שר' משה פיינשטיין כתב שהוא לא מבין מנהגים x וy של יהודי ארץ ישראל, ואפילו מזלזל בכל מיני דברים... (כרגע עומד לי בראש שאלה ששלח לו איזה מנהל מוסד בישראל שרצה לבנות במוסד בריכת שחיה, ורצה לשאול אותו האם מותר... והרב תמה ביותר מה השאלה הרי זה דבר מאוד חשוב לבריאות ולעוד דברים ואיך בכלל הגענו למצב ששואלים שאלה כזו) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 18:59 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/10/2015 20:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 06:42 |
|
| |
פותחת האשכול מנופפת בזה שחיה חלק מחייה בקהילה באירופה. ושלובשת חצאיות ג'ינס. ושיש לה מלא שירים לועזיים. ומכשיר לא כשר. ושהיא חיה ב2015 וכ'ו
והוא .נופף בגלאקסי שלו
אם את שואלת אותי אתם נשמעים מתאימים בול!!!!!
(בעברית קוראים לזה ילדים מתלהבים)
תוקן על ידי לומד_עובד ב- 20/10/2015 06:43:15
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 08:39 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
|
מזהירים לפני שמרחיקים סופית..
וודאי שכאן בפהרסיא..
כל מקרה בפרטי יטופל..בתנאי שהניקית המוטרדת באמת מפריע לה והיא רוצה לטפל..
אם היא זורמת עם המטריד בפרטי..זה על אחריותה הבלעדית..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 08:52 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | פותחת האשכול מנופפת בזה שחיה חלק מחייה בקהילה באירופה. ושלובשת חצאיות ג'ינס. ושיש לה מלא שירים לועזיים. ומכשיר לא כשר. ושהיא חיה ב2015 וכ'ו
והוא .נופף בגלאקסי שלו
אם את שואלת אותי אתם נשמעים מתאימים בול!!!!!
(בעברית קוראים לזה ילדים מתלהבים)
תוקן על ידי לומד_עובד ב- 20/10/2015 06:43:15
|
| צודק גם צודק אדוני המשורר... רק מה? אם לילדיי יש אמא מתלהבת... חייבת לחפש אני להם בחור שאינו מתלהב!! כי יש להם אמא מתלהבת כבר! כך שתודה על ההצעה המדהימה אבל היא כבר לא רלוונטית מצטערת...;(
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 08:53 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
| מה הדפוק אמר עכשיו? ואל תפנה למנהל זה לא כלכך עוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 08:54 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | בגדול הבגד משפיע על האדם או משחק אותה כמוהו במקומות מסוימים...אבל לדעתי בדורות האחרונים זה לא מחייב...פעם מי שהיה לובש איקס וואי זד היה נקרא ככה או ככה היום זה לא מחייב ,נכון שיש בגדים שמשייכים לסגנן מסוים אבל עדיין א"א לדעת כלום ועל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן.."
ולדעתי צריך לחפש מישהו שדומה לנו בשאיפות כדי להקים בית בצורה נכונה ובריאה...(ויש יוצאים מן הכלל)כמה שהגבר והאשה יבואו ממקום דומה תמיד יהיה הרבה דברים שצריכים שינוי,ויתור וכו אז למה להקשות?...אתגר זו גם חוויה:)
אתגר זמני זאת חוויה..לא אתגר ספציפי לכל החיים ובמיוחד לא אתגר כזה..תחשבי על בעתיד עם כל מה שמסתעף ממנו..
אחותי..יאללה תתחתני:)כל יום שעובר עולות לי עוד סיבות מדוע לא להתחתן ..;) לאן את רצה???;)
וואלה אצלי זה הפוך..כל יום שעובר רק מגביר תרצון....:) |
| אין צורך לדחוק השעה זה יקרה בעזרת השם עם תפילות אבל עד אז תהני כל שניה מימי הרווקות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 14:36 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | מה הדפוק אמר עכשיו? ואל תפנה למנהל זה לא כלכך עוזר |
|
למה לא עוזר? ניסית פעם לבקש ממנו לגבי הטרדה?.....לי הוא עזר:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 16:18 |
|
| |
אדם עשה עבודה מדהימה בנוגע למטרידנים בפרטי ! לא חייב להפריע לו במה שאפשר להסתדר לבד.. בפורום מקווה שיבחין לבד
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 16:49 |
|
| |
לא חייב להפריע?..לדעתי אין צורך אבל כל אחד מה שחושב....
|
|
|
|
|