| נשלח ב-20/10/2015 19:03 |
|
| |
| greenie כתב: |  | | יש את הקטע של להופיע עם שירים חדשים בהופעות......... |
|
הם בכלל לא כדי למלאות את החסר בהופעה... אם נלך בדרך זו אז כל השירים בהופעה הם בעצם למלאות אותה(אלא שבטח לא לכך כיוונת...)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 20:08 |
|
| |
| netson כתבה: |  | לשיטתכם ירחמיאל עשה טעות שקרא לאלבומו בשם 'משיח' ? |
|
לא. זה השיר הכי מוצלח שם זה לא בדיוק אלבום,זה 3 שירים חדשים וכל השאר באמת סתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/10/2015 23:05 |
|
| |
הטעות לא היתה שהוא קרא לאלבום משיח, הטעות היתה שהוא הוציא רבע אלבום.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 03:40 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/10/2015 05:26 |
|
| |
אהבתי את האשכול רעיון ממש מקורי! אני חושבת שהשיר מודים הוא שיר מהמם הוא אמנם filler כמו שהגדרתם והוא גם בכלל יותר סוג של דואט אבל הוא כל כך יפה שהלוואי שיכנס לאיזה אלבום
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2015 06:18 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | אהבתי את האשכול רעיון ממש מקורי! אני חושבת שהשיר מודים הוא שיר מהמם הוא אמנם filler כמו שהגדרתם והוא גם בכלל יותר סוג של דואט אבל הוא כל כך יפה שהלוואי שיכנס לאיזה אלבום |
|
מבלי לחוות דיעה [כרגע, כרגע] על גוף האשכול, הדואט המדהים 'מודים' של ירחמיאל ודוד פרלמן ראה אור באלבום הכפול 'When the Siyum Calls' שיצא לכבוד סיום ש"ס דף היומי האחרון שהתרחש בשלהי שנת תשע"ב [בעיקר לכבוד הסיום האמריקאי ההיסטורי שנערך באיצטדיון 'MetLife' בניו ג'רסי - אותו האיצטדיון בחזיתו צולמו הפרחים בקליפ הוידאו שצורף לשיר הנושא של האלבום. עד שגורשו משם בברוטליות-מה, אך זה כבר סיפור אחר... - בהשתתפות כמאה אלף איש]. האלבום, כאמור, כפול, ומורכב מארבע רצועות שמע המכילות שיעורים והרצאות מפיהם של מגידי שיעור ומרצים שונים, שש עשרה רצועות שמע המכילות ששה עשר משירי המקהלה העוסקים ב'התעלות תורתית', כשאליהם נוספו שתי רצועות שמע המכילות שני שירים חדשים שהולחנו לכבוד הסיום: 'When the Siyum Calls' בביצוע המקהלה כולה, ו-'מודים' בדואט של ירחמיאל ודוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2015 12:13 |
|
| |
האמת שכשהייתי בבורו פארק וקניתי את הדיסק של בני והתורה קידס,התלבטתי אם לקנות את הדיסק או לא. העובדה שכל הדיסק כולל בתוכו (כמעט) רק שירים ישנים,שיש לי אותם מקניות של הדיסקים הנוסטלגיים,גרמה לי להחליט שלא לקנות. את שני השירים,כשהסיום קורא-יש לי,מהקליפ.אין מה לומר.זה קליפ שהייתי רואה אותו מאות פעמים ללא הפסקה.יש בו משהו מחזק וכובש,המעלה רצון להתקרב לקדושה...וזה כבר דיון אחר. את השיר מודים יש לי מהופעת miami in concert בכל מקרה,הייתי בטוחה שהצילומים מול האצטדיון היו בהסכמת בעלי המקום..(גם אמור להיות להם אינטרס אישי.זה פירסום:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2015 12:14 |
|
| |
השיר מודים הוא באמת יוצא דופן.אבל דווקא בגלל זה הוא מיוחד יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2015 21:16 |
|
| |
השיר מי האיש החפץ חיים בדיסק התעוררות. נראה כאילו ירחמיאל חיפש שיר מסויים כדי למלא את הדיסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2015 21:23 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/11/2015 08:28 |
|
| |
לגבי אלבום התעוררות, אני לא הייתה מכניסה את השירים שם תחת פילרס. הוא בחר שירים פופולריים, נוגעים ועמוקים, ועשה בחירה טובה בשירים. אישית, קשה לי קצת עם האלבום שהוא נתן לאותם סולנים לשיר כל כך הרבה שירים. זה קצת הורס את האפקט של האלבום.
דעתי על האלבום הזה:
* היה צריך להקליט ילד שונה בכל שיר * ליווי מקהלה של ילדים או מבוגרים בכל השירים, גם אם זה רקע ולא העיקר היתה משנה איכות השמע. *כתבתי את זה אז, אכתוב שוב: כל האלבום היה שווה עבור גירסת בנימין רבינא אברמוביץ של 'והיא שעמדה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 09:04 |
|
| |
מסכימה איתך בחלק מהנקודות שציינת. בפרט שהיה חסר שם הנופך של המבוגרים או מקהלת רקע של ילדים. הפייבוריט שלי הוא שאול אלסון. קניתי את הדיסק רק ובגלל המאמע רוחל שלדעתי עולה על הביצוע המקורי [שוואקי] אין על הקול שלו. אין על הדיוק שלו, אין על הביצוע שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 09:09 |
|
| |
| greenie כתבה: |  | לגבי אלבום התעוררות, אני לא הייתה מכניסה את השירים שם תחת פילרס. הוא בחר שירים פופולריים, נוגעים ועמוקים, ועשה בחירה טובה בשירים. אישית, קשה לי קצת עם האלבום שהוא נתן לאותם סולנים לשיר כל כך הרבה שירים. זה קצת הורס את האפקט של האלבום.
דעתי על האלבום הזה:
* היה צריך להקליט ילד שונה בכל שיר * ליווי מקהלה של ילדים או מבוגרים בכל השירים, גם אם זה רקע ולא העיקר היתה משנה איכות השמע. *כתבתי את זה אז, אכתוב שוב: כל האלבום היה שווה עבור גירסת בנימין רבינא אברמוביץ של 'והיא שעמדה'. |
|
נכון. אני,עם כל זה שממש אוהבת את הקול של יאיר, לא מסוגלת לשמוע 4 שירים עם הקול שלו..זה ממש מיותר. יש כמה שירים שהעיבנכון. אני,עם כל זה שממש אוהבת את הקול של יאיר, לא מסוגלת לשמוע 4 שירים עם הקול שלו..זה ממש מיותר. יש כמה שירים שהעיבוד שלהם מעולה בעיני-אני מאמין,מאמע רוחל ווהיא שעמדה.אלו 3 השירים שאני שומעת לעיתים קרובות. נראה לי שכל האלבום הזה הוא פילר אחד גדול (כמו לייט אפ זה נייטס-הדיןןידי) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/11/2015 12:15 |
|
| |
| רבקה_הקלה כתב: |  | מסכימה איתך בחלק מהנקודות שציינת. בפרט שהיה חסר שם הנופך של המבוגרים או מקהלת רקע של ילדים. הפייבוריט שלי הוא שאול אלסון. קניתי את הדיסק רק ובגלל המאמע רוחל שלדעתי עולה על הביצוע המקורי [שוואקי] אין על הקול שלו. אין על הדיוק שלו, אין על הביצוע שלו. |
|
מסכימה ב100%. הקול שלו שם מדהים!!
|
|
|
|
|