הציעו לי מישהיא עם מטפחת, למה זה מרגיש לי שאין מצב ?!
היא חוזרת בתשובה, ויש לי רתיעה ממטפחת שהיא לא כל כך מובנת לי, כי הרי בבית - כל הנשים הכשרות מכוסות עם מטפחת כלשהיא, וגם אמא שלי.. אז מה השתנה לי בבית או ברחוב ?...
אלא שמרגיש לי שאחת עם מטפחת ברחוב זה סיגנון אחר, והיא מטופחת פחות..
כמובן, זה לא מלבב במיוחד שאשתי תלך עם מטפחת או שביס, וכנראה עם לבוש "צבעוני" יותר כיאה לחוזרות בתשובה צדיקות..
כי לא נעים שניהיה שונים מהסביבה, ולזכות למבטים.
מה שהכי מרתיע אותי זה אישה שמעוטרת עם מטפחת ברחוב, שנדמות בעיני לנשים מטופחות פחות, ואולי מוזנחות יותר.. ורק לחשוב על זה זה נשמע לי מוזר, כי ככה הורגלתי..
ואולי זה גם מעיד על אחת בעייתית שממציאה חומרות, ועושה מה בא לה, ואין לדבר סוף מבחינתה..
מה דעתכם והרגשתכם בנידון - חברים וחברות יקרים ?...
השאלה לא עוסקת - איזה כיסוי ראש עדיפה או מותרת או אסורה, השאלה עוסקת בהרגשה למי שהנשים בסביבה שלו רגילות ללכת עם פיאה ברחוב, ואף בבית לפעמים, ובעיקר לכבוד שבת, והנה מציעים לנו הצעה מעניינת שכזו,
האם יש לנו את העוז לשים פס על כולם ?... או שאין עניין ללכת נגד הזרם, במקרה הזה, וזה גדול עלינו ?...
יכול להיות שזה מעיד על דברים, אבל גם יכול להיות שלא יהיה אכפת לך מהדברים האלה...תפגשו, ואם היא תרצה אותך ואתה תרצה אותה תעלה אתזה לדיון, ולדעתי כדי לרצות אותך היא תסכים לשנות לפאה או וואטאבר שמתחשק לך.
היא חוזרת בתשובה,
ויש לי רתיעה ממטפחת
שהיא לא כל כך מובנת לי,
כי הרי בבית - כל הנשים הכשרות מכוסות עם מטפחת כלשהיא, וגם אמא שלי..
אז מה השתנה לי בבית או ברחוב ?...
אלא שמרגיש לי שאחת עם מטפחת ברחוב
זה סיגנון אחר, והיא מטופחת פחות..
כמובן, זה לא מלבב במיוחד שאשתי תלך עם מטפחת או שביס, וכנראה עם לבוש "צבעוני" יותר
כיאה לחוזרות בתשובה צדיקות..
כי לא נעים שניהיה שונים מהסביבה,
ולזכות למבטים.
מה שהכי מרתיע אותי זה אישה שמעוטרת עם מטפחת ברחוב, שנדמות בעיני לנשים מטופחות פחות, ואולי מוזנחות יותר..
ורק לחשוב על זה
זה נשמע לי מוזר,
כי ככה הורגלתי..
ואולי זה גם מעיד על אחת בעייתית
שממציאה חומרות, ועושה מה בא לה, ואין לדבר סוף מבחינתה..
מה דעתכם והרגשתכם בנידון
- חברים וחברות יקרים ?...
השאלה לא עוסקת - איזה כיסוי ראש עדיפה
או מותרת או אסורה,
השאלה עוסקת בהרגשה למי שהנשים
בסביבה שלו רגילות ללכת עם פיאה ברחוב, ואף בבית לפעמים, ובעיקר לכבוד שבת,
והנה מציעים לנו הצעה מעניינת שכזו,
האם יש לנו את העוז לשים פס על כולם ?...
או שאין עניין ללכת נגד הזרם, במקרה הזה,
וזה גדול עלינו ?...
אולי אתה לא מחפש אשה כשרה? ובכל מצב..תפגש ותכיר אותה..אם תהיה כימיה...המטפחת לא תשנה כבר
נשלח ב-20/10/2015 14:11
אם באמת אוהבים אפשר להגיע להבנה בנוגע לכיסוי הראש
נשלח ב-20/10/2015 20:00
אישית לא חושבת שאלך עם מטפחת, אבל מכירה כאלו שכן הולכות. לא תמיד זה מצביע על משהו אסתטי כמו שציינת. יש כאלו שזו קבלה שלהם, יש כאלו שכך הן מהבית. תבדוק.. אבל טוב אמרת בהשוואה שבין הבית לרחוב שלכאורה מה ההבדל...
היא חוזרת בתשובה, ויש לי רתיעה ממטפחת שהיא לא כל כך מובנת לי, כי הרי בבית - כל הנשים הכשרות מכוסות עם מטפחת כלשהיא, וגם אמא שלי.. אז מה השתנה לי בבית או ברחוב ?...
אלא שמרגיש לי שאחת עם מטפחת ברחוב זה סיגנון אחר, והיא מטופחת פחות..
כמובן, זה לא מלבב במיוחד שאשתי תלך עם מטפחת או שביס, וכנראה עם לבוש "צבעוני" יותר כיאה לחוזרות בתשובה צדיקות..
כי לא נעים שניהיה שונים מהסביבה, ולזכות למבטים.
מה שהכי מרתיע אותי זה אישה שמעוטרת עם מטפחת ברחוב, שנדמות בעיני לנשים מטופחות פחות, ואולי מוזנחות יותר.. ורק לחשוב על זה זה נשמע לי מוזר, כי ככה הורגלתי..
ואולי זה גם מעיד על אחת בעייתית שממציאה חומרות, ועושה מה בא לה, ואין לדבר סוף מבחינתה..
מה דעתכם והרגשתכם בנידון - חברים וחברות יקרים ?...
השאלה לא עוסקת - איזה כיסוי ראש עדיפה או מותרת או אסורה, השאלה עוסקת בהרגשה למי שהנשים בסביבה שלו רגילות ללכת עם פיאה ברחוב, ואף בבית לפעמים, ובעיקר לכבוד שבת, והנה מציעים לנו הצעה מעניינת שכזו,
האם יש לנו את העוז לשים פס על כולם ?... או שאין עניין ללכת נגד הזרם, במקרה הזה, וזה גדול עלינו ?...
אני דוגל במשפט האלמותי של יהונתן גפן.
כי לאהבה אין מדינה..
תפגש..אם היא האחת שלך..תשבור כל מוסכמה וקבעון..בשביל האהבה
נשלח ב-21/10/2015 18:26
מה הבעיה עם מטפחת. אתה לא באמת חושב שזה ששמים פאה (שבדרך כלל נראה יותר טוב משיער אמיתי) זה כיסוי ראש. ואם תמצי לומר שרוב העולם נהגו ללכת עם פאה, רוב העולם גם נוהגים לשוחח לשון הרע.
נשלח ב-21/10/2015 18:51
ליטאי613 כתבה:
מה הבעיה עם מטפחת. אתה לא באמת חושב שזה ששמים פאה (שבדרך כלל נראה יותר טוב משיער אמיתי) זה כיסוי ראש. ואם תמצי לומר שרוב העולם נהגו ללכת עם פאה, רוב העולם גם נוהגים לשוחח לשון הרע.