|
|
| נשלח ב-28/10/2015 20:45 |
|
| |
כי ירושלים יכולה להבנות רק מאנשים שיכולים לקחת כוסות שבורות ולבנות מהן בית מקדש. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2015 22:24 |
|
| |
היית יכול להביא את הכל בתגובה אחת:)
יישר כוח על ההעלאה...והזכרת היארצייט..
תוקן על ידי טום888 ב- 28/10/2015 22:24:23
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2015 22:34 |
|
| |
קצת קשה ומסורבל...
|
| נשלח ב-29/10/2015 11:09 |
|
| |
| ניוטרל כתבה: |  |
חתן יקר, אני רוצה שתדע משהו, ה' באהבתו ובחמלתו האין סופיים הסתכל על כל העולם, ובחר בשבילך את האשה הכי מתאימה לך והכי אוהבת אותך. (מקודשת)
|
|
ענק ! יישר כוח ! ביום השנה של רבי שלמה קרליבך, הוא יום השנה של הרב הקדוש מאיר כהנא, ויום השנה של הרב אודסר, הרב של הנחנחים. זכרונם לברכה 3 אנשים מעניינים שעשו רבות למען הכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2015 00:58 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
| ניוטרל כתבה: |  |
חתן יקר, אני רוצה שתדע משהו, ה' באהבתו ובחמלתו האין סופיים הסתכל על כל העולם, ובחר בשבילך את האשה הכי מתאימה לך והכי אוהבת אותך. (מקודשת)
|
|
ענק !
יישר כוח !
ביום השנה של רבי שלמה קרליבך, הוא יום השנה של הרב הקדוש מאיר כהנא, ויום השנה של הרב אודסר, הרב של הנחנחים.
זכרונם לברכה
3 אנשים מעניינים שעשו רבות למען הכלל
|
|
לא! יום הקבורה של ר' שלמה יצא בח"י רם חשוון! אך יום הפטירה הינו ט"ז רם חשוון! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/11/2015 15:49 |
|
| |
כך שיהיה לך ברור שבלי הכלה שלך, אתה האדם הכי עני בעולם, ואיתה אתה האדם הכי עשיר בעולם. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/11/2015 00:49 |
|
| |
ישנם שני סוגי בגדים. יש בגד שלובשים אותו על פי מידות, כמו חולצה או מעיל. ויש בגד אין סופי, וזה טלית. טלית לא מודדים. כשהכלה נותנת לך טלית היא הופכת אותך לאין סופי. (מקודשת,טלית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 00:55 |
|
| |
יש גם אמרות שפונות לכלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 01:02 |
|
| |
כשיש לך יום הולדת: תודה לכולם על הברכות. אני אסיר תודה. כשאתה מתחתן: תודה לכולם על הברכות. אני אסיר. תודה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 01:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | ניוטרל כתבה: |  |
|
|
ענק ! יישר כוח ! ביום השנה של רבי שלמה קרליבך, הוא יום השנה של הרב הקדוש מאיר כהנא, ויום השנה של הרב אודסר, הרב של הנחנחים. זכרונם לברכה 3 אנשים מעניינים שעשו רבות למען הכלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אגב..
כהנא ור שלמה למדו ביחד בליקווד.. יחד איתם היו גם מוישה הירש...וברג...
נדמה שר שלמה היחיד שהציץ בפרדס ויצא בשלום...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 10:26 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
|
|
ענק ! יישר כוח ! ביום השנה של רבי שלמה קרליבך, הוא יום השנה של הרב הקדוש מאיר כהנא, ויום השנה של הרב אודסר, הרב של הנחנחים. זכרונם לברכה 3 אנשים מעניינים שעשו רבות למען הכלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אגב..
נדמה שר שלמה היחיד שהציץ בפרדס ויצא בשלום... |
|
ר שלמה יצא בשלום ?.... אולי הרב כהנא יצא בשלום, היום רואים כמה הוא צדק, וכמה היה נחוץ להגיד את האמת על המחבלים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 11:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 14:26 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
חתן יקר, אני רוצה שתדע משהו, ה' באהבתו ובחמלתו האין סופיים הסתכל על כל העולם, ובחר בשבילך את האשה הכי מתאימה לך והכי אוהבת אותך.
(מקודשת)
|
|
ענק !
יישר כוח !
ביום השנה של רבי שלמה קרליבך,
הוא יום השנה של הרב הקדוש מאיר כהנא,
ויום השנה של הרב אודסר, הרב של הנחנחים.
זכרונם לברכה
3 אנשים מעניינים שעשו רבות למען הכלל
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אגב..
כהנא ור שלמה למדו ביחד בליקווד..
יחד איתם היו גם מוישה הירש...וברג...
|
ר שלמה יצא בשלום ?....
אולי הרב כהנא יצא בשלום,
היום רואים כמה הוא צדק,
וכמה היה נחוץ להגיד את האמת על המחבלים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
"הרב כהנא"
צדק אמת..בזכותו ממשיכיו המטורפים עולים להר הבית ויצרו התגרות באומות..ומציאות של פיקוח נפש של יהודים רבים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 21:45 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
|
|
|
אגב..
|
כמדומני שאין זה מדוייק! כי ר' מאיר דוד כהנא היה צעיר מר' שלמה קרליבך ב5 שנים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2015 22:45 |
|
| |
|
|
|
|
|