|
|
| נשלח ב-10/11/2015 13:12 |
|
| |
| ניוטרל כתבה: |  |
| טום888 כתבה: |  | לא הוכח... אפילו תיק במשטר ניו יורק לא נפתח...ברמת חשדות..כי לא היו מתלוננות.. היה ארגון מסויים שטען עליו את שטען.. כמו שבזמנו טענו על אריק אינשטיין ואורי זוהר ..דברים שלא היו ולא נבראו.. |
|
טענות המתלוננות לא נתבררו. בשנת 2004, כאשר ביקשו לקרוא רחוב בניו יורק על שמו של קרליבך, יצא "מרכז המוּדעות" (The Awareness Center) בארצות־הברית וגורמים נוספים כנגד היוזמה, ובכך הביאו לביטולה. המרכז המשיך לפרסם טענות בדבר מעשים דומים, על אף שהם מעולם לא הוכחו (מתוך ויקי. אפשר לראות זאת שם)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 13:17 |
|
| |
כמעט כל אדם שנחשב סלב..או בעל השפעה שיש סביבו מעריצות..או עובדות מתחתיו, חשוף לטענות מעין אלה.. בהרבה מן המקרים הדברים לא היו ולא נבראו.. כמו למשל התוכנית של אורלי וגיא בערוץ 10 על אורי זוהר..שניסה לאנוס כביכול ..וכן על זה הדרך. המרכז למוןדעות התבסס על שמועות, ולא היה אכפת לו לאמת אותם עובדתית.כדי להכפיש. ויש להם כח..וכן הצליחו לבטל את שם הרחוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 15:30 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
כמעט כל אדם שנחשב סלב..או בעל השפעה שיש סביבו מעריצות..או עובדות מתחתיו, חשוף לטענות מעין אלה.. בהרבה מן המקרים הדברים לא היו ולא נבראו.. כמו למשל התוכנית של אורלי וגיא בערוץ 10 על אורי זוהר..שניסה לאנוס כביכול ..וכן על זה הדרך. המרכז למוןדעות התבסס על שמועות, ולא היה אכפת לו לאמת אותם עובדתית.כדי להכפיש. ויש להם כח..וכן הצליחו לבטל את שם הרחוב.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 18:33 |
|
| |
דבר ראשון - 'אפילו' תיק במשטרה לא נפתח? אתה יודע מה עוברות מתלוננות על תקיפה מינית כשהן באות למשטרה? אתה חושב שתיק במטרה הוא חותמת על נקיות? נשים, והרבה, הרבה יותר מכמות התיקים במשטרה נאנסו, אבל הן לא מתלוננות. למה? כי כשהן באו חקרו אותן בצורה מזעזעת, לא האמינו להן, השפילו אותן, ועוד. אז אל תכתוב 'אפילו תיק במשטרה'. זו לא ערובה. ומי אמר לך שאריק איינשטיין ואורי זוהר לא עשו כלום? משום מה גברים, ואני לא סתם מכלילה, נוטים לרחם, תמיד, אבל תמיד, על התוקפים. שהם אשמים כל עוד לא הוכחה חפותם (כן, בדיוק. לא מתלוננות על דבר כזה סתם, במיוחד לא כמה - ואם תגיד, אני לא יודע שהיו - אתה רוצה שהן תבואנה ותגדנה לעולם את זה? באמת? חלק מהרגשות שיש לנפגעת תקיפה הן רגשות אשמה, ובושה) עוד מעט תגיד שאייל גולן הוא צדיק תמים (סמיילי מקיא)
ולהביא מידע מויקיפדיה זה לא באמת הוכחה או משהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 20:12 |
|
| |
גברת! הרבה מקרים כאלו התברר שההר אפילו לא הוליד עכבר! כל עוד ואין עדויות מוצקות אפילו על רצח (מבחינה הלכתית) אי אפשר לעשות דבר! (ואגב לפי ויקי מי שפרסם את הכתבה השם מצלצל מאוד... >אחרי מותו של הרב קרליבך פרסם מגזין הנשים היהודי "לילית".< יהודי ול***ת זה תרתי דסתרי!!!) עוד משהו ארה"ב זה לא ישראל! ואם היה איזה ספק בנושא זה היה מטופל כי הוא היה איש רגיל ולא חבר מאפיה!!!
אגב באומן בחנוכה דיברתי על זה עם אמריקאי 1 ואף הוא אמר שאין זה נכון! ולראיה הוא הביא שם של איזה רב שכן טופל על ידי השלטונות שם בנושא...
תוקן על ידי ניוטרל ב- 10/11/2015 20:13:17
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2015 22:37 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | | ניוטרל כתבה: |  |
| טום888 כתבה: |  | לא הוכח... אפילו תיק במשטר ניו יורק לא נפתח...ברמת חשדות..כי לא היו מתלוננות.. היה ארגון מסויים שטען עליו את שטען.. כמו שבזמנו טענו על אריק אינשטיין ואורי זוהר ..דברים שלא היו ולא נבראו.. |
|
טענות המתלוננות לא נתבררו. בשנת 2004, כאשר ביקשו לקרוא רחוב בניו יורק על שמו של קרליבך, יצא "מרכז המוּדעות" (The Awareness Center) בארצות־הברית וגורמים נוספים כנגד היוזמה, ובכך הביאו לביטולה. המרכז המשיך לפרסם טענות בדבר מעשים דומים, על אף שהם מעולם לא הוכחו (מתוך ויקי. אפשר לראות זאת שם)
|
|
דבר ראשון - 'אפילו' תיק במשטרה לא נפתח? אתה יודע מה עוברות מתלוננות על תקיפה מינית כשהן באות למשטרה? אתה חושב שתיק במטרה הוא חותמת על נקיות? נשים, והרבה, הרבה יותר מכמות התיקים במשטרה נאנסו, אבל הן לא מתלוננות. למה? כי כשהן באו חקרו אותן בצורה מזעזעת, לא האמינו להן, השפילו אותן, ועוד. אז אל תכתוב 'אפילו תיק במשטרה'. זו לא ערובה. ומי אמר לך שאריק איינשטיין ואורי זוהר לא עשו כלום? משום מה גברים, ואני לא סתם מכלילה, נוטים לרחם, תמיד, אבל תמיד, על התוקפים. שהם אשמים כל עוד לא הוכחה חפותם (כן, בדיוק. לא מתלוננות על דבר כזה סתם, במיוחד לא כמה - ואם תגיד, אני לא יודע שהיו - אתה רוצה שהן תבואנה ותגדנה לעולם את זה? באמת? חלק מהרגשות שיש לנפגעת תקיפה הן רגשות אשמה, ובושה) עוד מעט תגיד שאייל גולן הוא צדיק תמים (סמיילי מקיא)
ולהביא מידע מויקיפדיה זה לא באמת הוכחה או משהו... |
|
אני לא אכנס לויכוח מה כמות האחוזים המובילה, של הגברים התוקפים או של הבנות המעלילות. כאחד שמכיר משהי שמאוד אוהב שעברה אונס..אני האחרון שאפשר להטיף או ללמד אותו מה עוברים נשים..ולהאשים אותי ברחמים על התוקפים..זה הכללה מעוותת.. אריק אינשטין ואורי זוהר..היו להן המון מעריצות שהיו מוכנות לעשות הכל...ולבא לומר שבאמצע צילום סצנת אונס בסרט אורי זוהר באמת ניסה לאנוס..מול כל צוות הצלמים וההפקה..זה כזה רדוד ופסיכי... כנ"ל לגביו של הרב קרליבך.. אם להאמין לארגון שממונע ממניעים פוליטים...חובת ההוכחה עליו..והם אף פעם לא הוכיחו חוץ מלעשות כותרות שפרסמו את עצמם..
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 01:18 |
|
| |
כשאנשים רוצים להתחתן, כל החברים שלהם משתגעים משמחה כדי לאחד את החתן והכלה. אותו דבר בינינו לבין ה', אם אתה לא מלא שמחה אתה לא אחד עם ה'. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 09:29 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | ניוטרל כתבה: |  | | טום888 כתבה: |  | | לא הוכח...אפילו תיק במשטר ניו יורק לא נפתח...ברמת חשדות..כי לא היו מתלוננות..היה ארגון מסויים שטען עליו את שטען..כמו שבזמנו טענו על אריק אינשטיין ואורי זוהר ..דברים שלא היו ולא נבראו.. |
|
טענות המתלוננות לא נתבררו. בשנת 2004, כאשר ביקשו לקרוא רחוב בניו יורק על שמו של קרליבך, יצא "מרכז המוּדעות" (The Awareness Center) בארצות־הברית וגורמים נוספים כנגד היוזמה, ובכך הביאו לביטולה. המרכז המשיך לפרסם טענות בדבר מעשים דומים, על אף שהם מעולם לא הוכחו (מתוך ויקי. אפשר לראות זאת שם) |
| דבר ראשון - 'אפילו' תיק במשטרה לא נפתח? אתה יודע מה עוברות מתלוננות על תקיפה מינית כשהן באות למשטרה?אתה חושב שתיק במטרה הוא חותמת על נקיות? נשים, והרבה, הרבה יותר מכמות התיקים במשטרה נאנסו, אבל הן לא מתלוננות.למה? כי כשהן באו חקרו אותן בצורה מזעזעת, לא האמינו להן, השפילו אותן, ועוד. אז אל תכתוב 'אפילו תיק במשטרה'. זו לא ערובה.ומי אמר לך שאריק איינשטיין ואורי זוהר לא עשו כלום? משום מה גברים, ואני לא סתם מכלילה, נוטים לרחם, תמיד, אבל תמיד, על התוקפים. שהם אשמים כל עוד לא הוכחה חפותם (כן, בדיוק. לא מתלוננות על דבר כזה סתם, במיוחד לא כמה - ואם תגיד, אני לא יודע שהיו - אתה רוצה שהן תבואנה ותגדנה לעולם את זה? באמת? חלק מהרגשות שיש לנפגעת תקיפה הן רגשות אשמה, ובושה) עוד מעט תגיד שאייל גולן הוא צדיק תמים (סמיילי מקיא)ולהביא מידע מויקיפדיה זה לא באמת הוכחה או משהו...אני לא אכנס לויכוח מה כמות האחוזים המובילה, של הגברים התוקפים או של הבנות המעלילות.כאחד שמכיר משהי שמאוד אוהב שעברה אונס..אני האחרון שאפשר להטיף או ללמד אותו מה עוברים נשים..ולהאשים אותי ברחמים על התוקפים..זה הכללה מעוותת..אריק אינשטין ואורי זוהר..היו להן המון מעריצות שהיו מוכנות לעשות הכל...ולבא לומר שבאמצע צילום סצנת אונס בסרט אורי זוהר באמת ניסה לאנוס..מול כל צוות הצלמים וההפקה..זה כזה רדוד ופסיכי...כנ"ל לגביו של הרב קרליבך..אם להאמין לארגון שממונע ממניעים פוליטים...חובת ההוכחה עליו..והם אף פעם לא הוכיחו חוץ מלעשות כותרות שפרסמו את עצמם.. |
|
הבנות המעלילות. רק להגיד את זה כך זה לא בסדר. תבדוק אחוזים של תלונות שווא. הכללה מעוותת? זה בדיוק מה שאתה עושה כרגע ובכל התגובות בשרשור הזה. ועם כל הכבוד - היכרות עם שורדת אונס לא נותנת לך את הזכות להגן בכל תוקף על בנאדם שאין לך שום הוכחה שהוא לא עשה כלום, לי לעומת זאת יש ידע שהוא כן. היו להם הרבה מעריצות שמוכנות לעשות הכל? זה נכון, אבללל - אסור להם לנצל את זה. ניצול של סמכותם זה אונס.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 09:33 |
|
| |
אצל ר שלמה קרליבך יש רק שמועה או שמועות על הטרדה, ותו לא, והטרדה עשויה להיות איזה מילה לא במקום ומישהיא מההזויות שסביב ר שלמה עשתה מזה רעש.. חני, בן אדם הוא זכאי כל עוד לא הוחכה אשמתו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 09:34 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | גברת! הרבה מקרים כאלו התברר שההר אפילו לא הוליד עכבר! כל עוד ואין עדויות מוצקות אפילו על רצח (מבחינה הלכתית) אי אפשר לעשות דבר! (ואגב לפי ויקי מי שפרסם את הכתבה השם מצלצל מאוד... >אחרי מותו של הרב קרליבך פרסם מגזין הנשים היהודי "לילית".< יהודי ול***ת זה תרתי דסתרי!!!) עוד משהו ארה"ב זה לא ישראל! ואם היה איזה ספק בנושא זה היה מטופל כי הוא היה איש רגיל ולא חבר מאפיה!!! אגב באומן בחנוכה דיברתי על זה עם אמריקאי 1 ואף הוא אמר שאין זה נכון! ולראיה הוא הביא שם של איזה רב שכן טופל על ידי השלטונות שם בנושא...
תוקן על ידי ניוטרל ב- 10/11/2015 20:13:17
|
|
וואלה, דיברת עם אמריקאי, זתומרת יש לך הוכחה מוחלטת, כי הרי אמריקאים יודעים הכל. שם של רב שכן טופל - איזו ראיה זו? מאיפה אתה יודע מה קורה בדיוק בארה"ב, ניסית להתלונן שם? זה בברור יותר טוב מהארץ, אבל המצב שם לא טוב.
וברור שבהמון מקרים ההר הוליד עכבר... דבר ראשון, סטטיסטית זה לא נכון. דבר שני - לא קראת את מה שכתבתי? איזה חוסר רגישות. כן, תמשיך להגן עליו. כי המצב פשוט מושלם, וגברים לא תוקפים, ונשים מתלוננות סתם, תמיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 10:40 |
|
| |
איזהו חכם המכיר את מקומו! כל 1 שיהיה מה שצריך להיות! צריך לדעת שכמו שיש גברים זבלות יש גם נשים זבלות! תהיי גזעית ואמיצה ולא נחיתית! (אמא שלי. כאשה, שיש דברים במין הנשי שלא מוצאים חן בעיניה היא תאמר זאת בקול בלי להתחשב בסביבה!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 13:51 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | | ניוטרל כתבה: |  | | טום888 כתבה: |  | | לא הוכח...אפילו תיק במשטר ניו יורק לא נפתח...ברמת חשדות..כי לא היו מתלוננות..היה ארגון מסויים שטען עליו את שטען..כמו שבזמנו טענו על אריק אינשטיין ואורי זוהר ..דברים שלא היו ולא נבראו.. |
|
טענות המתלוננות לא נתבררו. בשנת 2004, כאשר ביקשו לקרוא רחוב בניו יורק על שמו של קרליבך, יצא "מרכז המוּדעות" (The Awareness Center) בארצות־הברית וגורמים נוספים כנגד היוזמה, ובכך הביאו לביטולה. המרכז המשיך לפרסם טענות בדבר מעשים דומים, על אף שהם מעולם לא הוכחו (מתוך ויקי. אפשר לראות זאת שם) |
| דבר ראשון - 'אפילו' תיק במשטרה לא נפתח? אתה יודע מה עוברות מתלוננות על תקיפה מינית כשהן באות למשטרה?אתה חושב שתיק במטרה הוא חותמת על נקיות? נשים, והרבה, הרבה יותר מכמות התיקים במשטרה נאנסו, אבל הן לא מתלוננות.למה? כי כשהן באו חקרו אותן בצורה מזעזעת, לא האמינו להן, השפילו אותן, ועוד. אז אל תכתוב 'אפילו תיק במשטרה'. זו לא ערובה.ומי אמר לך שאריק איינשטיין ואורי זוהר לא עשו כלום? משום מה גברים, ואני לא סתם מכלילה, נוטים לרחם, תמיד, אבל תמיד, על התוקפים. שהם אשמים כל עוד לא הוכחה חפותם (כן, בדיוק. לא מתלוננות על דבר כזה סתם, במיוחד לא כמה - ואם תגיד, אני לא יודע שהיו - אתה רוצה שהן תבואנה ותגדנה לעולם את זה? באמת? חלק מהרגשות שיש לנפגעת תקיפה הן רגשות אשמה, ובושה) עוד מעט תגיד שאייל גולן הוא צדיק תמים (סמיילי מקיא)ולהביא מידע מויקיפדיה זה לא באמת הוכחה או משהו...אני לא אכנס לויכוח מה כמות האחוזים המובילה, של הגברים התוקפים או של הבנות המעלילות.כאחד שמכיר משהי שמאוד אוהב שעברה אונס..אני האחרון שאפשר להטיף או ללמד אותו מה עוברים נשים..ולהאשים אותי ברחמים על התוקפים..זה הכללה מעוותת..אריק אינשטין ואורי זוהר..היו להן המון מעריצות שהיו מוכנות לעשות הכל...ולבא לומר שבאמצע צילום סצנת אונס בסרט אורי זוהר באמת ניסה לאנוס..מול כל צוות הצלמים וההפקה..זה כזה רדוד ופסיכי...כנ"ל לגביו של הרב קרליבך..אם להאמין לארגון שממונע ממניעים פוליטים...חובת ההוכחה עליו..והם אף פעם לא הוכיחו חוץ מלעשות כותרות שפרסמו את עצמם..
הבנות המעלילות. רק להגיד את זה כך זה לא בסדר. תבדוק אחוזים של תלונות שווא.
הכללה מעוותת? זה בדיוק מה שאתה עושה כרגע ובכל התגובות בשרשור הזה.
ועם כל הכבוד - היכרות עם שורדת אונס לא נותנת לך את הזכות להגן בכל תוקף על בנאדם שאין לך שום הוכחה שהוא לא עשה כלום, לי לעומת זאת יש ידע שהוא כן.
היו להם הרבה מעריצות שמוכנות לעשות הכל? זה נכון, אבללל - אסור להם לנצל את זה. ניצול של סמכותם זה אונס. |
|
הנקודה היא שלא הכללתי..זה ההבדל..
את יודעת על הרב קרליבך..על המטוס המלזי ועל התוכנית הגרעיניצת של איראן..ברור..
יש נשים..זבל ויש גברים זבל..לקחת את מה שכתבתי לויכוח מי יותר..זה רדוד..
וכן בגלל שיש משהי שיקרה לי שעברה חוויה כזאת..אני יכול לומר שיש לי יותר רגישות לנושא..מכל פמניסטית..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2015 18:57 |
|
| |
הצדיקים אומרים שהכלה היא כל כך קדושה עד כדי כך שהיא לא קשורה לעולם הזה, היא יותר גבוהה משמים וארץ. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 16:10 |
|
| |
| ניוטרל כתבה: |  |
הצדיקים אומרים שהכלה היא כל כך קדושה עד כדי כך שהיא לא קשורה לעולם הזה, היא יותר גבוהה משמים וארץ. (מקודשת)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 16:25 |
|
| |
אם כבר מדברים על רבי שלמה הצדיק. כדאי שיהיה ברור, היו חשדות על תקיפה או הטרדה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|