|
|
| נשלח ב-20/1/2016 02:05 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
ניוטרל את מה שאני צטטתי באשכול שלי בשם ר שלוימה העלית כבר? |
|
אני מביא ציטוטים מכאן https://play.google.com/store/apps/details?id=bsd.apps.quote.carlebach יש גם גרסה באנגלית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2016 19:19 |
|
| |
הכלה צריכה ללכת לחופה לאט. אני מברך אותך שההליכה לחופה תתן לך כח, כשילדייך יבכו באמצע הלילה, תקפצי ותרוצי אליהם. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 18:24 |
|
| |
אם אתה כן, אתה לא תהיה גאותן, וגם לא תהיה שחצן. כי כל עניין הגאוה והשחצנות מגיע מזה שהנך משקר לעצמך. אני מאחל לכם הרבה אמת. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2016 00:46 |
|
| |
אין שמחה גדולה יותר מלדעת שה' שומע את התפילות שלנו, זו השמחה הגדולה ביותר בעולם. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2016 16:29 |
|
| |
כלה, אני רוצה שתקבלי את הטבעת עם כל הנשמה, עם כל הלב ועם כל החיים, לא רק עם היד והאצבע. אני רוצה שתקבלי את הטבעת מהמקום הכי עמוק בנשמתך (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2016 18:29 |
|
| |
העולם חושב, שאם שוברים כוס זה הסוף, אבל אתה לוקח כוס שובר אותה, ואומר לכלה שלך: ''לא אנחנו. כל העולם יכול להתמוטט, אבל אני ואת נשארים ביחד לנצח נצחים''. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 01:21 |
|
| |
יש לי הרגשה שבגלל שלאברהם ושרה לא היו עדים, הם באים לכל חתונה. הם רוצים להיות שותפים לכל חתונה. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/2/2016 18:48 |
|
| |
קניין בא מהמלה ''קן'', ששורים בתוכו. כל מלה צריכה לשרות בתוך ליבך, כל מלה צריכה להיות עמוקה בתוך ליבך (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2016 21:08 |
|
| |
טוב, מעניין...\ומה דעדתך ניוטרל לגוון ולהביא כמה אמרות מספר אחר? כבר השתכנעתי לקנות את הספר
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2016 20:13 |
|
| |
רבי זושא אומר משהו עמוק מאוד: ''מילה אחת של שקר הופכת אותך לזר כלפי ה'''. קשה לדבר עם זר. כל שקר שאתה אומר, עושה אותך יותר זר לה'. להיות זר לה', זה הדבר הנורא ביותר. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 12:58 |
|
| |
זה עצוב כאשר בני הזוג "מכירים האחד את השני". אסור להפסיק ללמוד זה את זו אף פעם () נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 13:08 |
|
| |
. לברוח זה דבר אחד, אבל להתעלם זה יותר גרוע, כשאני בורח ממך זה אומר שאתה קיים ואני בורח ממך. כשאני מתעלם ממך זה אומר שבספר שלי אתה לא קיים. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2016 23:18 |
|
| |
ישנה אמת גלויה וישנה אמת נסתרת. אמת נסתרת היא יותר אמיתית, מכיוון שהיא יותר פנימית ועמוקה. הדבר הכי נסתר בעולם הוא ה' יתברך, בגלל שהוא כה אמיתי. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2016 18:46 |
|
| |
הטלית מחברת אותך לכל הניסים שבעולם, הניסים שה' עשה ולניסים שהוא יתברך רוצה שאתה תעשה. (מקודשת,טלית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2016 23:27 |
|
| |
חתן, אני רוצה שתדע משהו. אני בטוח שאתה רוצה לשאת את כלתך לאשה, אך אני רוצה שתעורר את כל הרצון שלך (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|