|
|
| נשלח ב-18/4/2016 00:40 |
|
| |
תחת החופה ה' נותן לך טעימה בפעם הראשונה איך להיות עם מישהו ממש לנצח, אף פעם לא למות. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 01:23 |
|
| |
מדוע שלושת האבות וארבעת האמהות נקראים ''אבות'' ו''אמהות''? החסידות מסבירה: אברהם אבינו מהרגע הראשון בחייו הכין את עצמו להיות ''אבא''. (מקודשת,ילדים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 03:14 |
|
| |
ה' נותן לנו את הזכות לשקר, בגלל שיש שני סוגי אמת, אמת שיש בה בחירה, ואמת שאין בה בחירה. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2016 23:32 |
|
| |
השאלה איננה כמה אתם אוהבים האחד את השני, השאלה היא כמה אתם אוהבים האחד את השני גם כשאתם לא מסתדרים האחד עם השני. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2016 15:57 |
|
| |
מתי אני יודע שנפגשתי עם בת זוגתי האמיתית? כשאני מסתכל על בת זוגי ואני מרגיש שאני מכיר אותה אלפיים שנה. בעצם, אני לא יכול אפילו לדמיין שהיה זמן שלא הכרתי אותה. היא הייתה כבר חקוקה על ליבי () נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2016 14:07 |
|
| |
כשאברהם ושרה התחתנו, לא היו להם עדים, כי עדיין לא היו עוד יהודים. אז מי היו העדים? ''האזינו השמים ואדברה ותשמע הארץ אמרי פי'', השמים והארץ היו העדים. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2016 22:47 |
|
| |
הבעל שם טוב מלמד על אמת, והוא אומר:דבר ראשון, אדם צריך להחליט שהוא רוצה להגיד את האמת ואינו רוצה אף פעם לשקר, ואז ה' יעזור לו, וכל מה שיעשה יהיה אמיתי (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2016 10:47 |
|
| |
ניוטרל, תודה רבה ויישר כוח על ההתמדה בהגשת האמרות המחכימות  קיץ בריא שקט וטוב לכולם שליט"א שנשמע ונתבשר בשורות טובות, שפע ברכה והצלחה בכל העניינים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2016 15:09 |
|
| |
לקדוש ברוך הוא יש הרבה כסף בחשבון בנק בשבילך, אבל לפעמים אתה שוכח ללכת לכספומט למשוך אותו (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/5/2016 15:30 |
|
| |
מדוע כשאנשים מתחתנים הם נעשים קצת יותר דתיים ממה שהיו קודם לכן? הם שמים לב שהמצווה הראשונה היא להתחתן ולהביא ילדים לעולם, והם אומרים ''המצווה הראשונה היא כל כך יפה אולי כל המצוות הן כאלו יפות''. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/5/2016 17:47 |
|
| |
החלק הכי אמיתי אצלי הוא הרגליים. לפעמים אתה הולך לחתונה בראש כבד, אבל הרגליים רוצות להגיע לשם מהר, בגלל שהן אמיתיות. (מקודשת,אמת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-10/5/2016 20:39 |
|
| |
''ענני במרחב יה''. – רבונו של עולם ענה לי עם האות החמש עשרה שבאלף בית , תן לי ''ס'' קטנה כדי שאנשא לזווג שלי ואז ארגיש ממש טוב, אז ארגיש ממש רחב. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/5/2016 16:43 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/5/2016 16:48 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
החסידות אומרת, שעדים צריכים לעשות תשובה, אבל איך אפשר לעשות תשובה? הרי אף אחד מאתנו לא יודע איך לעשות תשובה! המדרש אומר: בזכות החתן והכלה ה' סולח לעדים. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רבותינו הקדושים אומרים שהעדים חייבים להיות אנשים שמעולם לא חטאו, אז איך אנחנו יכולים להיות עדים? אלא שבזכות החתן והכלה העדים מתנקים מכל העבירות שלהם. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/5/2016 18:43 |
|
| |
שרה אמנו מהרגע שיכלה לחשוב, כל מה שהיא חשבה היה: ''רבונו של עולם, תן לי ילדים שאהיה אמא טובה בשבילם''. (מקודשת,ילדים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|