|
|
| נשלח ב-5/6/2016 18:48 |
|
| |
הרס של שלום בית זה לא בגלל דברים שבשגרה, זה רק בגלל משהו חד פעמי שהוא לרגע אחד, רגע אחד שעשו טעות קטנה במקום להיות כ"כ קרובים () נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2016 02:07 |
|
| |
האור הנפלא ביותר זה להיות לבד עם עוד בן אדם, כשאף אחד לא יכול לראות זאת. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2016 11:45 |
|
| |
הרבה אנשים לא משקרים במילים, אך הם משקרים במחשבותיהם. הם משקרים עמוק בתוך נפשם. אתה צריך ממש להיות מוכן למות, ולא לשקר לעצמך ולנפשך. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/6/2016 01:38 |
|
| |
אתם יודעים מדוע אנשים מתגרשים? בגלל שהיה אדם אחד בבחינת עמלק (שמטיל ספק), מתחת לחופה שאמר ''אני לא בטוח שזה ילך''. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2016 18:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 01:09 |
|
| |
יהי רצון שתהיה יותר אמת בעולם, יהי רצון שתהיה יותר אמת בליבנו. בואו ניתן שתהיה יותר אמת בעולם. צריך לעבוד כל החיים להגיע לאמת. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 01:12 |
|
| |
מדוע שוברים כוס מתחת לחופה? רוצים להגיד בזה, שאפילו אם אחד מכם ישבור כוס, השני יתקן זאת. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 10:50 |
|
| |
כאשר אתה הולך לחופה, אתה לא רק נהיה הבעל הכי טוב בעולם, אתה נהיה באותו רגע גם האבא הכי טוב בעולם. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/7/2016 17:49 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
אך כשהמשיח יגיע, הכלה גם תדבר מתחת לחופה כמו שנאמר בירמיהו: ''עוד ישמע בערי יהודה קול חתן וקול כלה'' (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רבותינו הקדושים שואלים: החתן אומר מתחת לחופה: ''הרי את מקודשת לי'', מדוע הכלה לא אומרת כלום? היא אפילו לא פותחת את פיה. אלא שאם היא תפתח את פיה, אז היא תגלה את הסודות העמוקים ביותר של העולם (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/7/2016 19:14 |
|
| |
כולם שואלים מדוע מכריזים בשמים על זווג עוד לפני שנולדים? ... אחת התשובות העמוקות היא, שלחבר שני אנשים זה לא קורה בעולם הזה, (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2016 01:09 |
|
| |
לפני קבלת התורה, ה' אמר למשה: ''כה תאמר לבית יעקב'' ופירשו רבותינו ''אלו הנשים''. כלומר, ה' בקש ממשה רבינו שילחש את התורה לנשים בלשון הכי רכה. אף אחד לא יודע מה הוא אמר להן. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2016 16:10 |
|
| |
חתן יקר, אני רוצה לברך את ההורים שלך, שיום אחד הם יראו את המלאכים של כלתך, את המלאכים שלך ואת המלאכים של ילדיכם. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-24/8/2016 14:27 |
|
| |
יותר קל לא לשקר לאנשים מאשר לא לשקר לעצמך, זה הכי קשה בעולם. אין דבר בעולם שה' אומר להתרחק ממנו יותר משקר. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2016 00:41 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
ה' נותן לנו את הזכות לשקר, בגלל שיש שני סוגי אמת, אמת שיש בה בחירה, ואמת שאין בה בחירה. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כשאני אומר את האמת, זו אמת שמגיעה ממדרגה גבוהה יותר, מכיוון שיש לי בחירה. (מקודשת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2016 20:58 |
|
| |
האריז"ל אומר, אם אתם זוכרים, למדנו את זה, כי בכל חודש יש אות מיוחד, ואת האות של החודש אלול הוא יו"ד, ואם אתם זוכרים, המזל לחודש אלול הוא מזל בתולה, לאמר שאנחנו סגורים לגמרי, ואנחנו נפתחים רק להקב"ה () נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|