| נשלח ב-3/11/2015 08:33 |
|
| |
מה יהיה עם הפקקים האין סופיים בכביש רמות כל בוקר??
דרך של 5 דקות לוקחת 45 דקות והכל בגלל כניסות ורמזורים להר החוצבים שתוכננו באופן לקוי,עשרות אלפי תושבים שורפים שעות בדבר שיכול להפתר בקלות ולאף אחד זה לא מזיז. ותודה לירח טוקר שהציף את הנושא בטוויטר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 08:37 |
|
| |
| בעדונגד כתב: |  |
יכול להפתר בקלות ולאף אחד זה לא מזיז.
|
|
איך???
אולי תציע כאן, אולי מישהו יראה ויפנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 08:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 08:53 |
|
| |
| בעדונגד כתב: |  | |
|
אחורית מכביש 9?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 09:07 |
|
| |
| בעדונגד כתבה: |  |
למשל לעשות כניסה אחורית חהר החוצבים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 09:18 |
|
| |
העובדה ששכונות שלמות בירושלים נמצאות בכתר נושם כל בוקר בגלל העובדים של הר החוצבים שכל עובד מגיע עם שלוש רכבים,והעובדה שמאחרי הר החוצבים התנועה זורמת,במקום להשקיע מיליונים במרוץ פורמולה שישקיעו מינימום שיכלו לזוז בעיר הזאת. פלא על הנציגים החרדיים שלא משמעים קול על סבלם של תושבי רמות ורמת שלמה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 09:34 |
|
| |
בהעדר פיתרון כבישים, יש לטפל ברמזורים שהדרך להר החוצבים תהיה פנויה לחלוטין בשעות הבוקר, ובנוסף להתיר לבאים מרמת שלמה והגבעה הצרפתית לפנות פניית פרסה שמאלה בהמשך כביש 1 (לפני מנהרת הארזים), כך שירד הלחץ מהרמזור בצומת. . (אם היה אסור לנשים לנהוג בין 8-9 בבוקר בכביש זה, הכל היה נפתר ).
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 09:49 |
|
| |
| בעדונגד כתב: |  | למשל לעשות כניסה אחורית חהר החוצבים.
|
|
גם שביל עפר זמני יכול לעזור הרבה, כפי המסומן בורוד

|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 09:52 |
|
| |
זוועת עולם! אנחנו הקדמנו לצאת ב-7 בבוקר כל יום ועדיין פקוק מהרמזור ליד היציאה לכביש בגין עד הר חוצבים. יש שם בעית תשתית רצינית, כמויות מטורפות של רכבים שמגיעים להר חוצבים (על בעית החניה שם אחרי 9 בבוקר אני כבר לא מדברת..) שמגיעים מכיוון רמות, מכיוון מנהרת הארזים ומהמחלף של בגין, מנגד כמויות של רכבים שצריכים את היציאה של בגין מה שיוצר בלאגן שלם על הכביש, רכבים שחותכים מהנתיב הכי שמאלי ליציאה של בגין, רכבים שמגיעים ממנהרת הארזים ומנסים להשתלב לנתיב הכי שמאלי כי הם צריכים את הכניסה השניה בהר חוצבים.. שמח זו מילה עדינה למה שקורה שם כל בוקר. וזה תוקע את כל התנועה עד לקניון רמות וצפונה. מי שיוצא אחרי 8 בבוקר שיקח איתו קפה גדול, סוללה טעונה ועיתון למקרה שהבטריה תגמר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 09:57 |
|
| |
הבעיה בקטנה יותר זה בחזור מהשעה 3 ,גם שמה סגרו פניה שהיתה להר החוצבים,בריזור בית באייר וישיבת חורב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 10:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 10:19 |
|
| |
| בעדונגד כתבה: |  |
הבעיה בקטנה יותר זה בחזור מהשעה 3 ,גם שמה סגרו פניה שהיתה להר החוצבים,בריזור בית באייר וישיבת חורב.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 10:20 |
|
| |
אגב, מי שמכיר, מנהלת הר חוצבים ניסתה לעשות פיילוט לשאטלים חינם שיגיעו משכונות דרום ומערב העיר כדי לחסוך ברכבים שנכנסים להר חוצבים בבוקר ונראה שזה לא ממש הצליח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 11:25 |
|
| |
מה שמוכיח את דבריו של נחום ברנע לאחר בחירת ברקת, שאחרי ה"הישג" החילוני בבחירת ברקת, אין על מה לשמוח, אדיוט שעשה הרבה כסף . הרי מה יש לנו כאן, הברחת אוכלוסיה מהסוג שברקת מעונין מאוד שתהיה ירושלמית, ההשקעה בכך זניחה ביחס לתוצאה, ובכל זאת"הישג" אדיר של אי נוחות לעובדי הייטק בירושלים ביחד עם סבל נוראי לתושבי האיזור בהחלט כישרון נדיר .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 11:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2015 11:38 |
|
| |
אם זה היה רק בכביש רמות. תנסה לצאת מנוה יעקב בבוקר. כל התחבורה בעיר הזאת, קטסטרופה. ויש שיגידו בכל הארץ.
|
|
|
|
|