| נשלח ב-5/11/2015 07:12 |
|
| |
פוסט שהעלה אתמול בערב חבר עירית ירושלים ומחזיק תיק התחבורה בעיר, מר תמיר ניר.

|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 08:10 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אגב, מי שמכיר, מנהלת הר חוצבים ניסתה לעשות פיילוט לשאטלים חינם שיגיעו משכונות דרום ומערב העיר כדי לחסוך ברכבים שנכנסים להר חוצבים בבוקר ונראה שזה לא ממש הצליח.
|
|
הפתרון הוא בנוסף לשאטלים לסגור הכניסה להר חוצבים לכלי רכב פרטיים בין השעות 7 - 9 בבוקר.
לאפשר רק כניסת כלי תחבורה ציבוריים, רכבי נכים ורכבים עם 4 נוסעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 08:39 |
|
| |
נו,באמת מישהוא חושב שעובד הייטק שיש לו חניה במשרד,ישאיר את הרכב ויסע בשאטל?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 09:26 |
|
| |
גינגי, הידיעה שהבאת היא ממש פלא פלאים: עובדי ציבור וחברי וועדות עסוקים בדרך כלל בכסת"ח וברדיפת כותרות. פה נפלה לידיהם הזדמנות פז לצאת בכותרות ענק על ה"יוזמה הברוכה" לפיתרון מצוקת התחבורה ובלה בלה בלה מה זה חשוב שמדובר בתוכנית הזויה שתחריף את הבעחה עשרת מונים. והנה, ככה במקצועיות ראויה הם דוחים את התוכנית רק בגלל הנימוק שרבע פתרון שכזה לא מהווה תוכנית ראויה כל זמן שלא מטפלים בשאר הכשלים שמסביב. מרשים מה שכן, אני די משוכנע שברקת ברוב להיטותו להראות עשייה ידחוף את התוכנית בכח עד להוצאתה לפועל על חשבון כולנו. כמדומני שהעבודות בשטח להכשרת המסוף הזה התחילו כבר במלוא המרץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 11:15 |
|
| |
| בעדונגד כתב: |  | נו,באמת מישהוא חושב שעובד הייטק שיש לו חניה במשרד,ישאיר את הרכב ויסע בשאטל?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין בעיה.
שיגיע לעבודה עם רכב בשעה 10:00 ויצא בשעה 20:00.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 20:44 |
|
| |
| בוחן_כליות כתב: |  | יש פתרון זול זמין ופשוט, אבל הסיכוי שיוציאו אותו לפועל קטן עד בלתי קיים:
1. לסגור את הפניה שמאלה מכיון רמות/בגין להר חוצבים 3 (NDS). עובדי הבנין הזה ימשיכו לצומת הבאה ויעשו פרסה. אפשר לסגור רק בשות העומס כמובן.
2. לבטל את קטע הנת"צ מהר חוצבים לכיון בגין. קטע קטן זה מיותר, לא משמש ולא מועיל לאף אחד ובוודאי שלא לתחבורה ציבורית, הוא משמש רק כנתיב השתלבות לנת"צ.
3. להפוך את הפניה להר חוצבים 2 (תחנת דלק) לדו מסלולית על חשבון הנת"צ. גם יזרז את קצב הכניסה וגם יתן זמן לאלו שצריכים לעשות פרסה כאמור בסעיף 1.
מכיון שרוב העומס נוצר מהפניה הראשונה להר חוצבים (כניסה 3 NDS), ביטול שלה כבר יצור הקלה גדולה בלי פגיעה משמעותית בעובדים כי תוספת הנסיעה לצומת הבאה וביצוע פרסה תגזול מהם בקושי חצי דקה. גם כך הם עומדים ארוכות ברמזור הקיים. בנוסף ביטול הנת"צ יוסיף נתיב לכביש בשני הכיוונים ויקל גם על היציאה בשעות הצהרים העמוסות.
מאידך, הסיכוי שהתוכנית תמומש אפסי, כי לפגוע בנת"צ גם אם מדובר בקטע קטן וחסר שימוש, בעיני עיריית ירושלים שקול להחזרת הכותל לידים ירדניות.
תוקן על ידי בוחן_כליות ב- 03/11/2015 13:37:42 |
|
שטויות.
הקטע לא כ"כ מיותר, ובוודאי שזה לא מה שיפתור את כל הבעיות. לא יוכלו יותר רכבים להיכנס בכל רמזור, כי אתה מרחיב רק עד הרמזור, ולא אחריו, ועיקר העומס הוא שרכבים נכנסים לתוך הר חוצבים לעיסה אחת ענקית של רכבים, ואין לאן להיכנס בכלל. כך שלא משנה אם בסוף הפקק יעמדו 10 מכוניות בטור להיכנס ברמזור, או 20.
הפתרון הוא לעודד מעבר לתחבורה ציבורית וחניונים מרוחקים יותר, פתיחת כניסות נוספות להר חוצבים, וכו'
הבעיה, שלא נראה שזה מעניין מישהו
תוקן על ידי ארוןספרים ב- 05/11/2015 20:44:51
תוקן על ידי ארוןספרים ב- 05/11/2015 20:45:22
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 21:39 |
|
| |
| בוחן_כליות כתבה: |  | כמדומני שהעבודות בשטח להכשרת המסוף הזה התחילו כבר במלוא המרץ.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2015 23:41 |
|
| |
להעיף את כל הרכבים הפרטיים מהכבישים, כל הארץ רכבות.
טוב, אולי קצת הגזמתי, אבל לא רחוק מזה.
זאת צריכה להיות המגמה הנחרצת.
וכמה מעלות טובות כפולות ומוכפלות לדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:07 |
|
| |
| מואי כתב: |  | נו,באמת מישהוא חושב שעובד הייטק שיש לו חניה במשרד,ישאיר את הרכב ויסע בשאטל?? נשלח מהאנדרואיד שלי
אין בעיה.
שיגיע לעבודה עם רכב בשעה 10:00 ויצא בשעה 20:00. |
|
עובדי הייטק לא יוצאים ב7 לעבודה..... הפקקים זה מתלמידים\ת ומעובדים רגילים בהייטק אנשים נורמאלים (לא חרדיות) מגעים ב9
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:10 |
|
| |
למיטב ידיעתי המצב אצלינו טוב יחסית להרבה ארצות מפותחות. צריך לשפר, אבל תשארו בפרופורציות. נכון שהדברים שיכולים להיפתר בקלות מעצבנים נורא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:43 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | למשל לעשות כניסה אחורית חהר החוצבים.
גם שביל עפר זמני יכול לעזור הרבה, כפי המסומן בורוד

|
|
מדובר בהבדלי גובה של להערכתי 15-20 מטרים, לא מעשי לחלוטין, בטח שלא שביל עפר, יש שם קיר בטון... אולי גשר ארוך (כמו בהולילנד). בעבר ראיתי פעם דיווח על תוכנית לכרות מנהרה מסוף בגין שתצא באמת בחלק האחורי של הר חוצבים, כמדומני זה היה במעריב. מאז לא שמעתי על זה דבר... מצד שני, קיימת תכנית לבנות מול הכניסה לרמת שלמה גשר שיחבר אותה ישירות להר חוצבים בכניסה הראשונה, שיכלול גם מחלף שיפתור את הפקקים ברמזור בכניסה לשכונה. זה יוכל גם לשרת את מי שמגיע מכביש 9 כדי להיכנס משם להר חוצבים, או גם את מי שמגיע מבגין וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 08:00 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | עובדי הייטק לא יוצאים ב7 לעבודה..... הפקקים זה מתלמידים\ת ומעובדים רגילים בהייטק אנשים נורמאלים (לא חרדיות) מגעים ב9 |
|
לתלמידים יש הסעות.
לעובדים "רגילים" יכולים לבוא בשאטל או להתקבץ מספר אנשים ברכב אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 08:57 |
|
| |
הדיונים ההנדסיים שלכם קצת :-) . לפני שאתם בונים גשרים ומבטלים רמזורים בכח הסברא, תזכרו ש אין תח"צ סדירה להר חוצבים זה דבר שקל לנסות לאמוד את תועלתו בלי להכנס לפרויקט תשתית מסובך שנתקעים איתו לשלושים שנה. קו מהיר בין 7-9 בבוקר להר חוצבים כל 10 דקות מתחנה מרכזית וממלחה יכול לעשות שינוי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2015 16:18 |
|
| |
עומס התחבורה בבירה: תושבי רמות בירושלים זועמים: ׳הפקקים בבוקר הפכו בלתי נסבלים, אנחנו בסגר של ממש כל בוקר'.
הפקקים הרבים בכל רחבי הארץ מוכרים היטב לנהגים שסובלים בדרכם הביתה או למקום העבודה. אולם יש אתרים בהם הפקקים בלתי נסבלים והעובדה שלא נעשה דבר בנידון הוא לא פחות משערוריה.
פקק תנועה שכזה הוא זה הקיים בכל בוקר בכביש רמות בירושלים, כביש קצר יחסית, בן קילומטר וחצי בלבד, אך נסיעת בוקר שגרתית עליו אורכת בו למעלה מארבעים דקות.
מדובר על כביש מוכר מקניון רמות ועד הר חוצבים, כאשר הסיבה העיקרית לפקק שהפך לסיוט עבור תושבי רמות, הם מקומות העבודה הרבים בשכונת הר חוצבים והעובדה כי רוב הנהגים שמגיעים מחוץ לירושלים למקומות עבודתם בהר חוצבים, עושים זאת דרך כביש 443, שמוביל לכביש רמות וכך חוסמים למעשה את דרכם של תושבי השכונה אל בתי הספר והשכונות הסמוכות.
אחד הנהגים הקבועים מספר בשיחה עם 'בחדרי חרדים': "הסיוט כה קשה עד שאם מגיעים לכביש הקניון ברמות בשעה 07:30, לוקח לעתים שעה תמימה להגיע עד צומת רמות, מרחק קילומטר בקושי. אם אני יוצא בשבע ועשרים, אני יוצא מהכביש הזה תוך שלוש ארבע דקות. אם אני מגיע בשבע וחצי - יקח לי שעה לצאת מהשכונה כי אז מצטברים כל הרכבים שמגיעים לעבודה בהר חוצבים׳".
אחד מתושבי האזור הוא יועץ התקשורת ירח טוקר, בשיחה עם 'בחדרי חרדים' הוא אומר: "האבסורד הוא שאיש לא חושב איך לפתור את הבעיה שבעצם מטילה סגר על כל תושבי רמות בשעות הבוקר, עזוב לרגע סיוט שגרתי שלי כנהג, ושל הילדים שמחכים שעה ברכב סתם, לפעמים רואים אמבולנסים שבאים לטפל בתושבי השכונה ונתקעים חצי שעה בפקק האימתני שקיים בכל בוקר מחדש".
לטענת תושבי רמות הבעיה החריפה בחודשים האחרונים מאז עבר בנק ישראל גם הוא לבניניים חדשים בהר חוצבים.
"מדובר במאות עובדים שמגיעים דרך כביש רמות וחוסמים לנו את השכונה, אי אפשר לצאת מהבית עד עשר בבוקר", אומר הרב דוד כץ משכונת רמות ג׳. "הפיתרון המעשי הוא לייצר מחלף מ-443 ישירות אל הר חוצבים, או לנווט תנועה למקום אחר, כי חייינו הפכו בלתי אפשריים".
טוקר גם הוא מצידו הזמין את שר התחבורה ואת ראש העיר להצטרף בוקר אחד לנסיעת בוקר שגרתית ולראות ולהרגיש את הסיוט שעוברים תושבי רמות. לבינתיים ההצעה לא נענתה וספק אם תיענה. עד אז ימשיכו אלפי תושבי רמות והסביבה לסבול מסגר של ממש בכל בוקר.
בתגובה לדברים אומרים בדוברות משרד התחבורה כי אנשי התכנון מודעים היטב לבעייה ולפיכך מתוכנן כביש חדש - כביש 22 - מצפון לעבר הר חוצבים ושישחרר את התנועה הנכנסת לאזור מצפון. הכביש יעבור מצומת רמת שלמה-יגאל ידין לצומת מלון רמת תמיר וכבר עבר את האישורים הסטטוריים והעבודות עליו יחלו בקרוב.
עוד מתוכנן שינוי כולל של מפת התנועה באזור, כולל הארכת מת"צ גולדה, הקמת חניוני חנה וסע הקמת מסופי תנועה לתח"צ באזור הר חוצבים ועוד.
מפת התנועה החדשה כוללת גם הפעלת קו רכבת 'הקו הכחול' העובר על ציר רמות כפתרון לתחבורה הציבורית וקו רכבת נוסף 'הקו הירוק' שיעבור בציר בר אילן.
"כל אלה הינן תוכניות שיישומן יתן פתרון ארוך טווח ויישומן יקח זמן", אומרים במשרד התחבורה, "כפתרון מיידי, פועלת עיריית ירושלים יחד עם משרד התחבהורה מול מינהלת הר החוצבים כדי ליזום את חלוקת כניסה תנועת העובדים לאזור כך שתתפזר לאורך היום ולא תהיה מרוכזת לשעות מעטות על פני היממה".
 |
|
|
|
|
|