בית פורומים בחדרי חרדים

מה יהיה עם הפקקים האין סופיים בכביש רמות כל בוקר??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2016 09:26 לינק ישיר 

אפשר ליצור חניון וממנו שאטלים להר חוצבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2016 10:31 לינק ישיר 

בעדונגד כתב:

ומשם הם צפו על הפקקים וראו את הקטסטרופה על כוס קפה?
ואני ציפיתי לראות אותם הבוקר בצומת רמות או משהו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי פווווווווו ב- 06/11/2016 10:31:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2016 22:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2016 23:00 לינק ישיר 

אבל מה הקסם? בימים האחרונים כמעט ואין פקק. מה קרה, ברקת בא לביקור והמיס את הפקק בעיניו החודרות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2016 00:11 לינק ישיר 

בוחן_כליות כתב:

אבל מה הקסם? בימים האחרונים כמעט ואין פקק. מה קרה, ברקת בא לביקור והמיס את הפקק בעיניו החודרות?

בשני בבוקר צפיתי בתנועה עומדת על הגשר בצומת רמות.
יתכן שזה לא היה הפקק עליו דנו חכמים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2016 10:50 לינק ישיר 

היום באתי מקרית ספר בשמונה וחצי והיה בסדר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2016 14:20 לינק ישיר 

משהו קרה בימים האחרונים, התנועה זורמת כמו שצריך, ובחמש דקות נוסעים מה שהיה לוקח יותר מחצי שעה.

אולי האריכו את הרמזורים בכניסה שמאלה להר חוצבים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 11:33 לינק ישיר 

אז כל הגאונים וכל מומחי התחבורה עשו סוף סוף כל מה שילד בגיל שלוש הבין.ונתנו עוד ירוק לכיוון הר החוצבים וב"ה כמעט ואין פקקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 11:54 לינק ישיר 

בוודאי נראה עכשיו כותרות בעיתונים על זה שבזכות ראש העיר/ יועצו המסור/ חבר מועצה זה או אחר/ עסקן/ מנהל/ שדרן או לא יודע מה במאמצי על ובהשקעת ענק מצאו פתרון

אבל האמת היא שהפתרון הקליל הזה רק מעצים את הכעס והמרמור על העיריה הבטלנית: 5 שנים של שריפת אלפי שעות מידי בוקר ואף אחד לא טרח אפילו לנסות?! באפס השקעה ובטירחה אפסית ככה פתרו את הבעיה! ואיפה הייתם עד היום איפה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 12:43 לינק ישיר 

בוחן_כליות כתב:

בוודאי נראה עכשיו כותרות בעיתונים על זה שבזכות ראש העיר/ יועצו המסור/ חבר מועצה זה או אחר/ עסקן/ מנהל/ שדרן או לא יודע מה במאמצי על ובהשקעת ענק מצאו פתרון

אבל האמת היא שהפתרון הקליל הזה רק מעצים את הכעס והמרמור על העיריה הבטלנית: 5 שנים של שריפת אלפי שעות מידי בוקר ואף אחד לא טרח אפילו לנסות?! באפס השקעה ובטירחה אפסית ככה פתרו את הבעיה! ואיפה הייתם עד היום איפה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 14:29 לינק ישיר 

אני לא מבינה על איזה פתרון כולם פה מדברים, הוא פשוט עצר את הרמזורים בתוך שכונת רמות והגדיל לעשות ברמזור הראשון ברמות, לבאים מכיוון גבעת זאב, ששינה אותו לאור ירוק לזמן קצרצר ביותר ואז רוב הפקק מחוץ לשטח המוניציפאלי של ירושלים, פשוט פתרון גאוני

(לבאים מכיוון רמת שלמה/הגבעה הצרפתית/כביש 443 יש בהחלט שיפור משמעותי)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 19:14 לינק ישיר 

פוווווו זה אכן הגיוני לקצר את הרמזור הזה עם כל האי נעימות לתושבי גבעת זאב
בנו בהשקעה רבה כביש חדש ויפה המחבר את 443 לבגין ללא רמזורים בין היתר בשביל שתושבי רמות ורמת שלמה יוכלו להגיע למרכז העיר בצורה שפויה
קיצור הרמזור למעשה מאלץ את הנהגים המגיעים מ443 ליסוע דרך הכביש החדש ולא דרך כביש רמות מה שמאזן את התנועה בין הכבישים
ספציפית לגבי קיצור הרמזור הנ"ל, אם הוא אכן ישמש רק את תושבי גבעת זאב זה בהחלט מספיק. זו השאיפה.
ועדיין תמוה למה חבורה כל כך גדולה של אנשים לכאורה מוכשרים צריכים לחכות 5 שנים ולהגיע פיזית למקום כדי ליישם פתרון שכל ילד בשכונה כבר זועק שנים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 20:20 לינק ישיר 

כל הרמזורים בתוך רמות קוצרו, הפקקים פשוט זזו לאחור וצומת רמות משוחרר יחסית.
אני לא יודעת איך נוסעים אלו שמגיעים מכיוון מודיעין ולאן הם פונים בצומת מחנה עופר, אבל כל תושבי גבעת זאב ורמות (בעיקר ג+ד) נתקעים בפקק בתוך רמות וזמן ההגעה להר חוצבים נשאר זהה.

אולי שווה להתחיל לשקול לצאת לכיוון מחנה עופר ומשם להמשיך עם 443 עד צומת רמות, אפילו מסוף רמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 20:54 לינק ישיר 

כבר בהודעה הראשונה חשדתי שאין לך מושג על מה את מדברת. בהודעתך האחרונה חשפת את זה:

לאיזה רמזור בדיוק תושבי רמות ג ממתינים ביציאה לשדרות גולדה?

יש להם פניה חופשית בכל הצמתים!

יצאתי השבוע כמעט מכל הרמזורים לאורך השכונה ולא היה עומס בשום מקום. ובכלל, נראה לך שזה מה שפתר את הפקק? לא הנכנסים מ443, לא הרמזורים בהר חצבים, כלום, רק כמה מכוניות פחות מרמות ד?!! מה הרעיון סתם לקשקש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2016 21:12 לינק ישיר 

נתחיל מתושבי רמות ד', אלו שיוצאים ממינץ עומדים כבר ברמזור השני, אלו שיוצאים ממירסקי עומדים ברמזור השלישי.
תושבי רמות ג' אלו שיוצאים מהכיכר גם עומדים ברמזור השלישי.
תמיד אפשר לנסוע בתוך רמות ולצאת ברמזור האחרון לפני צומת רמות או בפניה ימינה מרמות אלון (מי אמרת שלא מכיר את רמות?)

חוץ מזה, למה אתה מזלזל בתושבי גבעת זאב והר שמואל, רק בגלל שהם לא משלמים ארנונה לברקת אפשר לעצור אותם מחוץ לשטח המוניציפאלי של ירושלים?

ופרט לכל הנאמר לעיל, הבוקר בשעה 7:40 עדיין צומת רמות היתה פקוקה, לא ברמה היסטרית אומנם, אבל ממש ממש לא הימים היפים מלפני 6-7 שנים שאני זוכרת שהיה מתחיל פקק קטנצ'יק בפניה ימינה לבגין בשעה שמונה ועד לשם הכל היה נראה כמו 6:45 של היום..
(ואני זוכרת, טוב מאוד, כבר 15 שנה שאני נוסעת בציר הזה בוקר בוקר)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה יהיה עם הפקקים האין סופיים בכביש רמות כל בוקר??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.