| נשלח ב-20/11/2016 08:48 |
|
| |
יום ראשון בבוקר וכביש גולדה זורם. באמת מדהים שלקח שנים לנסות את הפתרון הזול והפשוט הזה. כליות, תתחיל לעבוד על ועדת חקירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/11/2016 13:37 |
|
| |
אם אפשר להתרשם תוך כדי עבודה, נראה שהופכים את מרכז הר חוצבים למעגל תנועה גדול, המרפא חד סיטרי לכניסה וקרית מדע חד סיטרי ליציאה. מישהו מבין איך זה הולך לעזור?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2016 14:55 |
|
| |
אכן, ראיתי את השלטים המוסתרים, העלו כאן בעבר מפה כלשהי ששרטטה את המתווה הזה, נראלי שזה בעיקר לנתב את התנועה בסוף היום בתוך הר חוצבים ולאפשר תנועה בשני נתיבים, בלי קשר לפקקים בבוקר. אגב, המצב בימים האחרונים חזר לקדמותו, אין שום הבדל (חוץ מאתמול שהיה קטסטרופלי אבל בהתחשב בתאונות שהיו בכמה מוקדים, אפשר להגיד שלזה לפחות ברקת לא קשור). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2016 21:36 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | (חוץ מאתמול שהיה קטסטרופלי אבל בהתחשב בתאונות שהיו בכמה מוקדים, אפשר להגיד שלזה לפחות ברקת לא קשור). נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתמול. אתמול בבוקר סיוט!!! מלפני הסיבוב לגבעת זאב קצת אחרי המחסום פקק עד הר חוצבים. מעל שעה נסיעה (ישיבה במכונית). ודווקא אלו שנסעו ממודיעין דרך גבעת זאב לקח להם פחות זמן. והוויז בכלל הנחה לקחת שמאלה אחרי מחנה עופר וליסוע דרך עטרות....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 07:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 10:29 |
|
| |
שלום רב, אנא שימו לב לשינויים הבאים בהסדרי התנועה בהר-חוצבים, שיחלו בשבוע הראשון של דצמבר 2016. ככר התנועה ליד תחנת הדלק "פז" תבוטל. הרחובות הבאים יהפכו חד-סיטריים: | רחוב המרפא בקטע שבין הכניסה מתחנת הדלק "פז" עד לרחוב זאב לב – המסומן בירוק. רחוב זאב לב בקטע שבין רחוב המרפא ורחוב קריית מדע – המסומן בצהוב. רחוב קריית מדע מתחילתו ועד לרחוב זאב לב – המסומן באדום. התנועה ברחובות אלו תתאפשר רק בכיוון החיצים הכחולים. |
| היציאה מהר חוצבים תתאפשר מרחוב קריית מדע, עם שני נתיבים ימינה לכיוון כביש בגין ורמות, ושני נתיבים שמאלה לכיוון צומת בר אילן. בשלב זה אין שינוי בהסדרי בתנועה ברחוב הרטום. במקביל יחלו גם העבודות לסלילת כביש שיחבר בין רחוב שלמה הלוי ורחוב קריית מדע, לטובת חיבור האזור המערבי להר-חוצבים ויציאה נוספת מהפארק. למידע נוסף, אנא היכנסו אל אתר מנהלת הר חוצבים.
תוקן על ידי asi414 ב- 23/11/2016 10:29:49
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2016 10:30 |
|
| |
אולי היציאה תהיה נורמלית...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2016 10:34 |
|
| |
| asi414 כתב: |  |
שלום רב, אנא שימו לב לשינויים הבאים בהסדרי התנועה בהר-חוצבים, שיחלו בשבוע הראשון של דצמבר 2016. ככר התנועה ליד תחנת הדלק "פז" תבוטל. הרחובות הבאים יהפכו חד-סיטריים: | רחוב המרפא בקטע שבין הכניסה מתחנת הדלק "פז" עד לרחוב זאב לב – המסומן בירוק. רחוב זאב לב בקטע שבין רחוב המרפא ורחוב קריית מדע – המסומן בצהוב. רחוב קריית מדע מתחילתו ועד לרחוב זאב לב – המסומן באדום. התנועה ברחובות אלו תתאפשר רק בכיוון החיצים הכחולים. |
| היציאה מהר חוצבים תתאפשר מרחוב קריית מדע, עם שני נתיבים ימינה לכיוון כביש בגין ורמות, ושני נתיבים שמאלה לכיוון צומת בר אילן. בשלב זה אין שינוי בהסדרי בתנועה ברחוב הרטום. במקביל יחלו גם העבודות לסלילת כביש שיחבר בין רחוב שלמה הלוי ורחוב קריית מדע, לטובת חיבור האזור המערבי להר-חוצבים ויציאה נוספת מהפארק. למידע נוסף, אנא היכנסו אל אתר מנהלת הר חוצבים.
תוקן על ידי asi414 ב- 23/11/2016 10:29:49 |
|
כל בוקר אני בהיכון כשאני נכנסת להר חוצבים כדי לא לטעות בכיווני הנסיעה ועדיין השינויים לא נכנסו לתוקף. מישהו יודע מה קורה עם זה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2016 14:39 |
|
| |
ההתקדמות נראית ממש באצלתיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2016 10:03 |
|
| |
מישהו יודע למה הופסקו העבודות בהר חוצבים (שהתחילו באינטנסיביות מבטיחה) והבוקר אפילו הורידו את הסימון מעל השלטים החדשים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2017 10:04 |
|
| |
"באיחור קל..." מהבוקר הר חוצבים בכיוון אחד. כל התנועה נכנסת דרך רחוב המרפא ויוצאת דרך קרית מדע
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2017 11:32 |
|
| |
מגוון פעולות שהובטחו התחילו בביצוע. אין לי מושג אם יועילו או רק יקלקלו את המצב על כל פנים עושים משהו:
1. השלמת חיבור הכניסה השלישית (רח' שלמה הלוי) לטבעת הפנימית של הר חוצבים (רחוב קריית מדע מאחורי טבע).
2. מסוף התח"צ בצומת רמות נראה ממש מפחיד מה שבונים שם משני עברי כביש 9.
3. מחלף בכניסה לרמת שלמה שלהבנתי אמור לחבר את הר חוצבים ישירות לכביש 9.
ימים יגידו האם פעולות אלו יחסלו את הפקקים או שמא רק יכבידו (אני חושש בעיקר ממסוף התח"צ שיוסיף אלפי אוטובוסים הן בינעירוניים שיגיעו לשם והן עירוניים שיובילו אנשים לשם ומשם.)
|
|
|
|
|