קצת מבולבל, שמעתי ציטוט מבחורה, היא חרדיה עם השקפות חרדיות, אבל זה מה שאמרה: "אני לובשת קצר וג׳ינס, אבל בפנים רוצה בית נאמן בישראל". בהמשך גם ציינה ששבחינוך הילדים היא שמרנית וכו. ולשאלה: האם יש דבר כזה שאפשר גם וגם? מילא מודרנית, אבל בגד קצר לפעמים זה גובל בבעיית צניעות..
בקיצור, מה הייתם אומרים אם היו מציעים לכם את בחורה כזו.
אם ישלך איך להיות בטוח שההסטוריה שלה נקיה (דעתי האישית היא שאם הקב"ה מוחל אז אנחנו מוכרחים למחול ולא לנבור בעבר אלא להתמקד בהווה, אבל אני יודע שזה דעת מיעוט) אז למה לא להפגש? לדעתי החשק ללבוש קצת זה בא למלא חלל שנקרא רווקות...ולא פשוט הדבר. כשהיא לובשת קצת זה יכול לגרום לה להרגיש יותר יפה, או כדומה... לא בטוח שהייתי מאשים בחורה שכל שאר הדברים אצלה טובים ותקינים.
לרגע חשבתי ונבהלתי שמדובר בי.. אבל נזכרתי שהאחרון שיצאתי ממש לא היה רגוע..
לבשתי ארוך ולא אמרתי כלום על ג׳ינס;) ככה שנרגעתי ברוך השם:)
לנושא... זה תלוי נורא בבחורה.. מאיפה היא באה ולאן היא הולכת.. מדוע לובשת ככה ..
תעשה סיכום נתונים ותחליט אם זה בשבילך או לא!! בכולופן שיהיה רק הצלחה.
נשלח ב-4/11/2015 17:40
שאנל_22 כתב:
לרגע חשבתי ונבהלתי שמדובר בי.. אבל נזכרתי שהאחרון שיצאתי ממש לא היה רגוע..
לבשתי ארוך ולא אמרתי כלום על ג׳ינס;) ככה שנרגעתי ברוך השם:)
לנושא... זה תלוי נורא בבחורה.. מאיפה היא באה ולאן היא הולכת.. מדוע לובשת ככה ..
תעשה סיכום נתונים ותחליט אם זה בשבילך או לא!! בכולופן שיהיה רק הצלחה.
תודה בהתחשב בתגובות לעיל, זה נשמע חיובי. מה גם שהובהר לי בנושא שהחצאיות אמנם קצרות אך לא בניגוד להלכה. אז לא אמורה להיות בעיה, אבל נראה,,
נשלח ב-4/11/2015 17:41
IAF990 כתב:
אם ישלך איך להיות בטוח שההסטוריה שלה נקיה (דעתי האישית היא שאם הקב"ה מוחל אז אנחנו מוכרחים למחול ולא לנבור בעבר אלא להתמקד בהווה, אבל אני יודע שזה דעת מיעוט) אז למה לא להפגש? לדעתי החשק ללבוש קצת זה בא למלא חלל שנקרא רווקות...ולא פשוט הדבר. כשהיא לובשת קצת זה יכול לגרום לה להרגיש יותר יפה, או כדומה... לא בטוח שהייתי מאשים בחורה שכל שאר הדברים אצלה טובים ותקינים.
השאלה שלי הייתה אם זה מראה על צדדים שהבחורה מסתירה.. כי זה קצת ניגוד להיות עם השקפות עולם שמרניות ולהתנהג כליברל
נשלח ב-4/11/2015 18:18
אני באמת לא רוצה לקרוא לילד בשמו, אבל 'עבר' לא התכוונתי --נראלי-- למה שאתה התכוונת. אלא לנפילות קטנטנות. אם בחורה עשתה בתשובה שלימה?!?! הרי זה אופי יותר חזק ומעולה מכל אחת אחרת שמעולם לא באה לידי נסיון
אני באמת לא רוצה לקרוא לילד בשמו, אבל 'עבר' לא התכוונתי --נראלי-- למה שאתה התכוונת. אלא לנפילות קטנטנות. אם בחורה עשתה בתשובה שלימה?!?! הרי זה אופי יותר חזק ומעולה מכל אחת אחרת שמעולם לא באה לידי נסיון
בחורה שהייתה בקשר עם בחור, וכל שכן לא שמרה נגיעה ואפילו אם זו הייתה מעידה קטנה, מבחינתי זה נקרא עבר., אבל יודעת מה? חז"ל אמרו ש'אין מזווגין אדם אלא לפי מעשיו'. בכל ההצעות שהיו לי עד היום ראיתי את זה מתממש בדיוק. כל בחורה שהציעו לי הייתה בול כמוני לפחות ברמה הרוחנית. בסוף לא קודם מבחינות אחרות אבל המסלול הרוחני של שנינו היה זהה לחלוטין. ושוב, לגבי הבחורה ההיא, לא חושב שהיה עבר אך לא יודע בוודאות