| נשלח ב-6/11/2015 01:05 |
|
| |
| פרומערית כתב: |  | וטום..תנסה לחשוב מה מרגישה בחורה שכל חייה חינכו אותה להיות צנועה...ופתאום מי שפולש לה לעיניים זה דווקא בחור חרדי!אני דווקא מעריך..את בליעת הלשון והרגשת ההתפדחות..זה מצביע על עדינות נפש וצניעות..את האמת..צדקת..תני לזמן..לעשות את שלו.ותגלי שאת יכולה להבין את ההתמודדות של הבחור ההוא..ברמה של..לא להתפדח אלא להתעלם.. הנה, ניסיתי ללמד עליו זכות: אולי הוא לא ראה בת מימיו ;) מה שלא נכון כמובן...
אדרבה, תנסה לעזור לי להבין אותו! לך עצמך קרה דבר כזה או דברים כאלה מהצד הבוהה? |
|
בגיל הטיפש עשרה קרה גם קרה..(מי שיאמר לך שלא קרה לו או שקרן..או גיי) וודאי שלא ברמה כזאת של עזות..לבהות כשהבחורה קולטת..
זה נובע ממנטליות כוללת...של עזות..גם מהבחינה שהעלה ניוטרל..וגם בקטע היצרי.. אין מה ללמד זכות..הבחור מתמודד ..ומה יעלה בגורלו לא נדע.. השאלה היא איך את צריכה לראו את זה..והתשובה..לדעת להתעלות מעל ההרגשת המבוכה..ופשוט להתעלם....וזה יבוא עם הזמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:13 |
|
| |
מה שהזוי היה שהוא נראה כזה בחור עדין... וכשהזקן המרוקאי התחיל לשגע אותו הוא דווקא שיתף פעולה בסבלנות אין קץ... האמת שבקטע הזה דווקא הייתה לי חתיכת תכנית בידור... זקן מרוקאי שמדבר עם חסיד צעיר על המצב הביטחוני;)
אתה מבין שקשה להתעלם כשנועצים בך מבט? בדרך כלל האינסטינקט הוא להסתכל לכיוון שממנו הגיעו המבטים. ואז זה כבר לא נחשב להתעלמות?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:17 |
|
| |
מבין את הקושי.. אבל ככל שמעכלים את זה...שזה מציאות העולם..שמתמודדים איתה אנשים..מי יותר טוב ומי פחות. ומה דרוש ממני לעשות יהיה לך יותר קל..גם אם לא להתעלם לחלוטין..כי כשנועצים מבט..קשה להתעלם. להתעלות מעל ההרגשות השליליו..ולא להתייחס..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:18 |
|
| |
ואכן יכול להיות מאוד שהוא עדין.. זה לא אומר שאין לו יצר..וזה לא הופך אותו למשוקץ..הוא צריך להתמודד איתו..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:21 |
|
| |
אשתדל מעכשיו... אבל לא מבטיחה ובכלל מקווה שזה לא יקרה לי שוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:22 |
|
| |
בהצלחה... תמצאי את הבשאערט..ולא תתמודדי עם שום דבר כזה.:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:30 |
|
| |
מציאת הגבר וחתונה לא פותרים את הבעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:32 |
|
| |
תוקן על ידי uניק ב- 06/11/2015 01:31:44
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 01:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 03:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 08:50 |
|
| |
מה כ"כ מפריע לך שהוא בוהה בך? עוד טמבל מוזר.. מעקמים את האף וממשיכים הלאה בחיים עם גיחוך קל ובי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2015 09:23 |
|
| |
| uניק כתב: |  | | מציאת הגבר וחתונה לא פותרים את הבעיות. |
|
את הבעייה הזאת כן.. כי כנשואה..יש את הביטחון העצמי המוחלט לנפנף בחור כזה מהראש... למרות שגם כרווקה...אבל יש כאלה שהנישואין יעשו א זה..
|
|
|
|
|