|
|
| נשלח ב-12/11/2015 12:58 |
|
| |
איזה יופי את כותבת! תענוג!
ולעיניינינו שמבררים אצלי על חבר/ידיד/שכן/ רע/אחד שפעם עשיתי לו שלום עם היד, אני משקר בלי להתבלבל, אחרת ח"ו, הרווקים ישארו רווקים, והרווקות תשארנה רווקות וגלמודות ושיערן יהפך לבן...
צריך לעשות קצת בלהה בלהה שדברים יזוזו, איך הבוס שלי אומר כולנו בשר ודגים...
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 13:27 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | בסד
אהבתי איזה מתוקה את(=.... אחלה כתיבה...יש משו אחר חוץ מתוקה? הפסקתי להיות מתוקה בגיל שלושה חודשים;) |
|
בסד
חחחח(= אין עלייך...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 18:04 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אהבתי איזה מתוקה את(=.... אחלה כתיבה... |
|
מצטרף לתגובה של חייכנית, שאנל חייבת להיות מתוקה, עם התיאורים שלה והשמחה שלה, ואיך שהיא מגיבה יפה לכולם   לא משנה שאולי לא מבינים בדיוק מה שאנלה מתפייטת לה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| המבין יבין....לא סיפרתי לך שאני פייטנית בבכנסת של התמנים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 18:06 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | איזה יופי את כותבת! תענוג!
ולעיניינינו שמבררים אצלי על חבר/ידיד/שכן/ רע/אחד שפעם עשיתי לו שלום עם היד, אני משקר בלי להתבלבל, אחרת ח"ו, הרווקים ישארו רווקים, והרווקות תשארנה רווקות וגלמודות ושיערן יהפך לבן...
צריך לעשות קצת בלהה בלהה שדברים יזוזו, איך הבוס שלי אומר כולנו בשר ודגים...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 18:08 |
|
| |
אחלה חודש חברים..כן כן גם לאלו שמסתכלים עכשיו ולא מגיבים כי נגמר להם הדיו במקלדת.. או סתם לא רוצים לרדת לעם.. מפרגנת הייתי שם....
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 19:59 |
|
| |
אין מי שלא נתקל בסיטואציה כזו, בין אם הוא (השעון) הדובר, ובין אם הוא המדובר, בין אם זה בשידוכים או בקבלה לעבודה, בין אם זה בן / בת משפחה חבר/ה / ידיד/ה.
יש אנשים שנבראו עם תחושה שכל העולם רובץ על כתפיהם, ואם הם לא יקחו יוזמה כל העולם יתמוטט.
יש שיודעים להתמודד עם זה, ויש שלא.
שורה תחתונה? יש להפנים:
אמונה זה הסוד, למנוע שבר ושוד, גם אם זה שכן או דוד, ה'פה' הוא חנית עם חוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 20:13 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | |
יוניקה... חודש יפה כמוך אחות .
אגב תעשי מצווה... גשי לפרומערית ותגידי לה שהבחור שנעץ
בה מבט באוטובוס.. זה היה אני... לפני שהגעתי לקוסמטיקאית...
פעם הבאה שניפגש הכל יהיה סבבה ;;;))))))) כי אני אחרי הטיפול 10.000;)))
|
|
חח איזה גזורה את... איך הלך בפגישה?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 10:46 |
|
| |
דרך הגב, בזמנינו מתקשרים ל 1344 ומקבלים פירוט גדול יותר של מס' טלפונים, מיותר חברות מאשר ב 144 זה מה ידוע לי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 07:04 |
|
| |
[quote]בסד
אהבתי איזה מתוקה את(=.... אחלה כתיבה...יש משו אחר חוץ מתוקה? הפסקתי להיות מתוקה בגיל שלושה חודשים;)
בסד
חחחח(= אין עלייך...[/quoteבזה אין עוררין;) עכשיו יש לי שאלה...הייתי שבוע שעבר אצל חבדניקית אחת מדהימה והיא הראתה לי תמונות של השלוחים ב770 עכשיו אני עומדת ומסתכלת...מה זה! כולם העתק הדבק אין שינוי בעולם!! חוץ מצבע מגו של האייפון... לולא הייתי חבדניקית...היה לי כבר חתן פלוס חמש לחלקי חילוף... כולם נראים דה סיים..ולכולם אותו השקפות ושאיפות בחיים... מה זה הדבר הזה? הרג אותי.... את חייבת לבוא איתי תוך שלושים שניות יש לך חתן עם איזה צבע מגן שאת רוצה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 07:06 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | אין מי שלא נתקל בסיטואציה כזו, בין אם הוא (השעון) הדובר, ובין אם הוא המדובר, בין אם זה בשידוכים או בקבלה לעבודה, בין אם זה בן / בת משפחה חבר/ה / ידיד/ה.
יש אנשים שנבראו עם תחושה שכל העולם רובץ על כתפיהם, ואם הם לא יקחו יוזמה כל העולם יתמוטט.
שורה תחתונה? יש להפנים:
אמונה זה הסוד, למנוע שבר ושוד, גם אם זה שכן או דוד, ה'פה' הוא חנית עם חוד. |
| שבוע טוב! בהחלט צודק והעתקתי את המשפט האחרון..:) יש איזה טיפ לאנשים שיידעו איך להתמודד עם זה ?(פרצוף מובך)...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 07:08 |
|
| |
| uניק כתב: |  |
יוניקה... חודש יפה כמוך אחות .
אגב תעשי מצווה... גשי לפרומערית ותגידי לה שהבחור שנעץ
בה מבט באוטובוס.. זה היה אני... לפני שהגעתי לקוסמטיקאית...
פעם הבאה שניפגש הכל יהיה סבבה ;;;))))))) כי אני אחרי הטיפול 10.000;)))
חח איזה גזורה את... איך הלך בפגישה?!?!
|
| רץץץץץץ! זתומרת אני רצתי...תגידי ..יש לך כמה נקודות זכות להלוות?? יצאו לי קרניים מה קורסים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 07:10 |
|
| |
| רציף כתב: |  | דרך הגב, בזמנינו מתקשרים ל 1344 ומקבלים פירוט גדול יותר של מס' טלפונים, מיותר חברות מאשר ב 144 זה מה ידוע לי נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בזמנינו... לכולם יש אגרון על המחשב...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 11:05 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | דרך הגב, בזמנינו מתקשרים ל 1344
ומקבלים פירוט גדול יותר של מס' טלפונים, מיותר חברות מאשר ב 144
זה מה ידוע לי
|
| בזמנינו... לכולם יש אגרון על המחשב... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 13:14 |
|
| |
חח מקווה שאת שומרת את כל הפוסטים האלה אפשיהו.. חבל שייזרק.. ולגופו של עניין, היטבת לתאר את הלך הרוחות בנישה הזו. אם כי לדעתי אצל הספרדים זה פחות מצוי. שם יותר אומרים את האמת, אולי בגלל שלא יודעים לשקר במקצועיות(;
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2015 13:56 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | אין מי שלא נתקל בסיטואציה כזו, בין אם הוא (השעון) הדובר, ובין אם הוא המדובר, בין אם זה בשידוכים או בקבלה לעבודה, בין אם זה בן / בת משפחה חבר/ה / ידיד/ה.
שורה תחתונה? יש להפנים:
אמונה זה הסוד, למנוע שבר ושוד, גם אם זה שכן או דוד, ה'פה' הוא חנית עם חוד.
שבוע טוב! בהחלט צודק והעתקתי את המשפט האחרון..:) יש איזה טיפ לאנשים שיידעו איך להתמודד עם זה ?(פרצוף מובך)... |
|
שבוע וחודש טוב ומבורך.
אם העתקת את המשפט אז הטיפ נמצא בראשיתו, אין עוד מלבדו, זהו סודו, של 'הוא ואין בלתו'. (ואין מה להיות מובך/ת).
|
|
|
|
|