|
|
| נשלח ב-13/11/2015 01:32 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
גם הופעה מבלוס אנג'לס וגם פגישה אישית עם ירחמיאל והפרחים?!!
|
|
לפני 4 שנים הופיעו גם בלוס אנג'לס(איני יודע אם זה היה באותו מקום שיהיה הפעם.) הנה הקישור:
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 01:34 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | |
|
יש שם עוד שלושה שבסוכות כבר לא עמדו על הבימה(למשל כתריאל יבנה...) בקיצור כל הדיון על התמונה חסר ערך מבחינתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 01:46 |
|
| |
ההופעה בלוס אנג'לס (קליפורניה)
A MIAMI EREV CHANUKAH CELEBRATION! Motzei Shabbos Dec. 5, 745pm @ The Millineum Master Theater in Brooklyn. Coming off their latest hit album UT UT, Yerachmiel Begun & the Miami Boys Choir are coming to Brooklyn Chanukah time, for the first time in 17 years! This show will be on the night BEFORE Chanukah s, and so it promises to be a rousing simcha & celebration entering into Chanukah. Joining MBC and performing on their own will be the highly acclaimed Miami Alumni Choir, who appeared on the new album, at the MIAMI 36 show, and other performances. Also Starring Yoeli Greenfeld (who is releasing in a few days his new Album 'ZEH'), as well as Michoel Pruzansky singing his hit albums. With surprise Special Guest stars, all accompanied by the Shirainu Orchestra. WIth Gal Gershovsky, Shai Ba, Jim Hynes & the full ensemble. To top it off there will be the full stage LED screen video for an amazing audio visual experience. Tickets will be in great demand, and there is ONE SHOW ONLY! So get your tickets now at Jewishtickets.com & choose your own seat there as well. tickets are $25,30,35, VIP. For groups sales go to the website or call 718 419 6080. Family & separate setting available.
תוקן על ידי netson ב- 13/11/2015 01:48:09
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 01:53 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | שינויים קלים בין שני הקונצרטים: א. בעוד שבקונצרט הראשון, בניו יורק, מתכוננים הפרחים לארח את יואלי גרינפלד ואת מיכאל פרוזנסקי [בוגר המקהלה, אגב], בקונצרט השני, בלוס אנג'לס, הם מתכוננים לארח את יואלי גרינפלד ואת נחת באלדינגר. ב. מחירי מושבי ה –VIP יהיו יקרים יותר בקונצרט השני, בלוס אנג'לס, ויעמדו על סך 100 דולרים לכרטיס [בהשוואה ל- 75 בקונצרט הניו יורקי], זאת משום שחלק מהרווחים מוקדשים לארגון 'הצלה – לוס אנג'לס'. במקביל, הכרטיס מקנה לרוכשיו הטבות נוספות, ביניהם פגישה אישית עם ירחמיאל והפרחים.
|
|
מצפייה באתר הקניות עולה שהמחיר הכי יקר בלוס אנג'לס הוא 45 דולר והמחיר היקר ביותר בברייטון ביטש הוא 75 דולר... זה נראה שירחמיאל ביגן מסתדר בהופעות עם נחת ויואלי גרינפלד מצויין. צריך להיות שינוי גם בנקודה הזאת(ואכן הפעם מיכאל פרוזנסקי יופיע)
אתם רוצים להגיד לי ש -17 שנה מיאמי לא הופיעו חנוכה בניו יורק ?
היה דווקא מתאים שידור חי למחשב...
תוקן על ידי netson ב- 13/11/2015 01:59:58
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 05:28 |
|
| |
| ניורק כתבה: |  |
דוד פרלמן בתמונה, זה אומר משהו??
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 05:29 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
| משוררששיער כתב: |  | במקביל, הכרטיס מקנה לרוכשיו הטבות נוספות, ביניהם פגישה אישית עם ירחמיאל והפרחים.
|
|
מה הפשט? לא נראה לי שהם הולכים לפגוש אחד על אחד... אלא מאי, אולי משהו קבוצתי? א"כ יש תכנית מוסדרת לפגישה? או שמא נכון יותר לומר מפגש מאשר פגישה ו"תן לחכם ויחכם"...
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 05:48 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | שינויים קלים בין שני הקונצרטים: א. בעוד שבקונצרט הראשון, בניו יורק, מתכוננים הפרחים לארח את יואלי גרינפלד ואת מיכאל פרוזנסקי [בוגר המקהלה, אגב], בקונצרט השני, בלוס אנג'לס, הם מתכוננים לארח את יואלי גרינפלד ואת נחת באלדינגר. ב. מחירי מושבי ה –VIP יהיו יקרים יותר בקונצרט השני, בלוס אנג'לס, ויעמדו על סך 100 דולרים לכרטיס [בהשוואה ל- 75 בקונצרט הניו יורקי], זאת משום שחלק מהרווחים מוקדשים לארגון 'הצלה – לוס אנג'לס'. במקביל, הכרטיס מקנה לרוכשיו הטבות נוספות, ביניהם פגישה אישית עם ירחמיאל והפרחים.
|
|
מצפייה באתר הקניות עולה שהמחיר הכי יקר בלוס אנג'לס הוא 45 דולר והמחיר היקר ביותר בברייטון ביטש הוא 75 דולר... זה נראה שירחמיאל ביגן מסתדר בהופעות עם נחת ויואלי גרינפלד מצויין. צריך להיות שינוי גם בנקודה הזאת(ואכן הפעם מיכאל פרוזנסקי יופיע)
תוקן על ידי netson ב- 13/11/2015 01:59:58 |
|
מה פתאום.היתה הרי הופעה לפני כמה שנים בחנוכה של מיאמי עם המכיבטס,ואני בטוחה שהיו גם הופעות אחרי.. העיתוי של מוצאי שבת ממש מוזר מבחינתי. מיד אחרי שיעשו הבדלה- ייסעו לאולם ההופעה? למה לא ביום רגיל? מה שבטוח,לתושבי ל.א לא נראה לי שיש בעיה לשלם כאלה מחירים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-13/11/2015 10:44 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | במקביל, הכרטיס מקנה לרוכשיו הטבות נוספות, ביניהם פגישה אישית עם ירחמיאל והפרחים.
|
|
מה הפשט? לא נראה לי שהם הולכים לפגוש אחד על אחד... אלא מאי, אולי משהו קבוצתי? א"כ יש תכנית מוסדרת לפגישה? או שמא נכון יותר לומר מפגש מאשר פגישה ו"תן לחכם ויחכם"...
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 10:47 |
|
| |
|
| נשלח ב-13/11/2015 10:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 10:53 |
|
| |
|
| נשלח ב-13/11/2015 10:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 12:45 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
| משוררששיער כתב: |  | שינויים קלים בין שני הקונצרטים: א. בעוד שבקונצרט הראשון, בניו יורק, מתכוננים הפרחים לארח את יואלי גרינפלד ואת מיכאל פרוזנסקי [בוגר המקהלה, אגב], בקונצרט השני, בלוס אנג'לס, הם מתכוננים לארח את יואלי גרינפלד ואת נחת באלדינגר. ב. מחירי מושבי ה –VIP יהיו יקרים יותר בקונצרט השני, בלוס אנג'לס, ויעמדו על סך 100 דולרים לכרטיס [בהשוואה ל- 75 בקונצרט הניו יורקי], זאת משום שחלק מהרווחים מוקדשים לארגון 'הצלה – לוס אנג'לס'. במקביל, הכרטיס מקנה לרוכשיו הטבות נוספות, ביניהם פגישה אישית עם ירחמיאל והפרחים.
|
|
תוקן על ידי netson ב- 13/11/2015 01:59:58 |
|
מה פתאום.היתה הרי הופעה לפני כמה שנים בחנוכה של מיאמי עם המכיבטס,ואני בטוחה שהיו גם הופעות אחרי.. העיתוי של מוצאי שבת ממש מוזר מבחינתי. מיד אחרי שיעשו הבדלה- ייסעו לאולם ההופעה? למה לא ביום רגיל? מה שבטוח,לתושבי ל.א לא נראה לי שיש בעיה לשלם כאלה מחירים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מיאמוש-
coming off their latest hit album UT UT, Yerachmiel Begun & the Miami Boys Choir are coming to Brooklyn Chanukah time, for the first time in 17 years!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2015 12:50 |
|
| |
but it isn't true!!
|
|
|
|