נכדי החביב סיפר לנאוות ביתי כי נפשו חפצה בספרי קריאה כמתנת דמי חנוכה. אני שואל: אילו ספרים אתם ממליצים לי לקנות עבורו והוא בן 11 שנים בלבד? חשבתי שאולי לקנות לו את סדרת הספרים 21 ילדים בבית אחד אל נמלכתי בדעתי שאולי אלו ספרים לילדות ונכדי החשוב הוא כאמור בן.
נשלח ב-26/11/2015 12:10
לדעתי מומלץ ספר מסדרת הבלשים של נ. צביאלי. אצלנו כאשר מביאים אותו מהספרייה, אחיי ממש מרותקים לספר... אפשר ספר מסדרת ילדים מספרים על עצמם,ואגב 21 בבית אחד גם הולך אצלנו טוב (גם אחי בן ה15 יושב מרותק ונקרע מצחוק..) כנ"ל תריסר ילדי קיסר-גם מומלץ.
יש גם את ילדי ש"י, ספרי חיים ולדר (לא רק ילדים מספרים על עצמם. גם נגיד "קוראים לי צביקי גרין" הולך טוב), ואם אתה בעניין להשקיע סכום, אולי שווה להוסיף ספר שנותן קצת יותר מבחינה רוחנית כמו "סיפור לשבת" של יאיר וינשטוק (אצלינו במשפחה כולם התלהבו, בגילאים שונים. הסיפורים כתובים היטב ומאוד מעניינים)
תודה רבה לכם. הייתי בטוח שאולי עד חנוכה אי מי ייזכר לענות לי תשובה. אני חושב שאצא עם נכדי לעבר העיר בני ברק וביחד נזכה לשעת איכות טובה סבא עם נכד ונבחר ספר. אני מקווה שאף נאוכי הזקן אהנה מספרים אלו.
נשלח ב-26/11/2015 13:31
קוףמכוער כתבה:
תודה רבה לכם. הייתי בטוח שאולי עד חנוכה אי מי ייזכר לענות לי תשובה. אני חושב שאצא עם נכדי לעבר העיר בני ברק וביחד נזכה לשעת איכות טובה סבא עם נכד ונבחר ספר. אני מקווה שאף נאוכי הזקן אהנה מספרים אלו.
אני בטוחה.:) הבלשים גם אני קוראת.. זאת חבורת ילדים נחמדה שלא מפספסת לקיים אף לא מצווה אחת, שנקלעת להרפתקאות מעניינות.. ואגב,אם הוא באמת אוהב מתח,יש את הספר "הצוללת הצהובה" גם של נ.צביאלי,שהוא ספר יפה,מותח,ומלא דמיון.
אני לא ממש אוהבת את הספרים שלו.הם כולם אותו סגנון ואותה עלילה (חטיפה, שב"כ,ערבים, רוסים) בעוד שהמסר היהודי לא מודגש כ"כ (גיבור הסיפור חזר בתשובה/גילה שהוא יהודי..)