| נשלח ב-26/11/2015 18:29 |
|
| |
לקראת שבת: הפורום לחזנות מגישים "כבודו"
לקראת השקת המופע והאלבום בשבוע הבא (1/12), הפורום לחזנות מגישים סינגל נוסף. הסולן אודי אולמן וחברי הפורום בביצוע צעיר ומרענן ליצירתו של ואנגליס - מרכבות האש (iots of Fire) "כבודו" מתוך תפילת מוסף של שבת קודש.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 00:20 |
|
| |
יצירה של גוי וגם אנטישמי בעמדך לפני הבורא? אתמהה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 00:30 |
|
| |
יעקובוביץ-מה דעתך על מאות ואולי אלפי לחני-מקור של יצירות של גויים ,בחלקם גם-אנטישמים -שגוירו ע"י חצרות-אדמורי"ם שונים ונאמרים ביראת כבוד בעומדם לפני הבורא ??,,,,,,,,,,,,,,,,,תפסיק להיתמם ותתחיל להיות מציאותי (דוגמא קרובה -חלק מלחני הדלקת נרות חנוכה ועוד יותר חלק משירי-חנוכה האורטודוקסיים )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 27/11/2015 00:34:18
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 05:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 10:53 |
|
| |
כשהמגייר הוא אדמור וצדיק וגדול בתורה - חיובי. לא בשום מקרה אחר!
ולא כל הרוצה ליטול את השם יבוא ויטול!!! ובקשר להערתך על "זו המציאות" גם אם חצי העם ישירו כאלו - זו מציאות פסולה לא המציאות הנהוגה אצל העם שבשדות וזמריהם תקבע את הראוי והפסול ביהדות!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 12:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2015 13:33 |
|
| |
יש גם אמרה 'זכות הציבור לדעת'... שניהם כאחת נוגדים היהדות
יש עוד הרבה אמרות כאשר צדיק וקדוש לוקח ניגון מגויים לעבודתו - זה יקבל קדושה כאשר בעל תפילה קל דעת ישיר רומאו ויוליה לממקומך - זה יביא טומאה !!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2015 18:29 |
|
| |
יעקובוביץ-ומה קורה כאשר:1)בעל המנגן של "החצר" לוקח ניגון כזה -הגם לזה ייקרא קדושה ,,,,,,,2)ומה קורה כאשר ,הצדיק קדוש" לוקח ניגון מגויים בעוד שהוא נמצא ,בניצים וחרמות, עם אחיו/בני משפחתו בגין ריבי ירושה בעוד שגם יו"כ לא כיפר על עוונותיו שהרי נאמר,,,,,,,(אתה בוודאי יודע את הציטוט(,,,,,,,,,,,,
יעקובוביץ -הבנתי שאתה נמצא כאן על תקן "משמרות הצניעות" -אם כך,מוטב שתעשה עבודתך כדין בערי הקודש ב"ב /י-ם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2015 19:08 |
|
| |
כשזה קורה תחת כנפיו ובאישורו של הצדיק - אין שום בעיה בזה. כי ממילא הוא מעלה את תפילות כל חסידיו. אינני משמרת הצניעות כמו שהיית רוצה שיהיה, אני מוסיקאי, בעל תפילה וכל ימי גדלתי בחצרות יראי השם, ומשתדל להיות ירא שמיים ויש עיוותים שצורמים לי. מצד אחד גדל ב"ה דור של חזנים יראי השם בני תורה שמטרתם לחמם לבם של יהודים להתלהב לתפילה עם כוונות ובקשות הלב מבורא כל עלמין, ואני מאד מטפח ומעודד מגמה זו וכבר הפניתי מתאימים להמשך לימוד מקצועי יותר ומצד שני יש המון טרמפיסטים שקפצו על העגלה רק כדי לעשות קריירה, לחלקם יראת שמים מבולבלת או בכלל מהם והלאה ומבחינתם כל מנגינת גויים מתאימה כדי שיהללו את "מקוריותם". את אלו אני שולל מכל וכל. אם ארצה לשמוע אריה טובה אשמע אותה ישירות מטנור גוי ולא מיהודי שהשיל את יראת השמיים שלו בעמדו מול ארון הקודש!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2015 19:34 |
|
| |
| שרגאפייבל כתב: |  | יעקובוביץ-מה דעתך על מאות ואולי אלפי לחני-מקור של יצירות של גויים ,בחלקם גם-אנטישמים -שגוירו ע"י חצרות-אדמורי"ם שונים ונאמרים ביראת כבוד בעומדם לפני הבורא ??,,,,,,,,,,,,,,,,,תפסיק להיתמם ותתחיל להיות מציאותי (דוגמא קרובה -חלק מלחני הדלקת נרות חנוכה ועוד יותר חלק משירי-חנוכה האורטודוקסיים )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 27/11/2015 00:34:18 |
|
למה לא מיליוני 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2015 20:37 |
|
| |
ומה קורה שאדם שלילי שר שיר קדוש!?! העיקר הוא השר לא השיר/ניגון! הנה מי ששומע נגינה ממנגן רשע, קשה לו לעבודת הבורא. וכששומע ממנגן כשר והגון, אזי טוב לו, כמו שיתבאר. ראה כאן: (קרא אף את ההערה שם:)
תוקן על ידי ניוטרל ב- 28/11/2015 20:38:37
|
|
|
|
|