בית פורומים שידוכי חרדים

נו כבר ווקשע תתחתני! \ מתגרשת?בחפיף אחותי ..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/12/2015 17:42 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

בכולופן לכאן ולכאן הגישה היתה מעט מעצבנת.. אבל לא חשוב עבר.כל מה שאמרת בהודעה השניה.. מה אגיד לך.. משתקליד..יא סקאז'ו амен !חזרה להודעה שלפני מה נראה לך לא חיפשתי ? פשוט אני מתקשרת כל היום והמזכיר ולדימיר עונה לי ואומר און זאני און זאני.. אמרתי הוא עסוק כלכך להשכין שלום בעולם..מי אני הנביאה הדלה תפריע לחכם מבוכריה.. אבל עדיף מאוחר מלעולם לא..שנית.. חעעעע שמחה שאתה שמח שהלכה העבודה.. אממה ? הכסף הזה אמור היה ללכתלדמי חנוכה לאחים..מה אני עושה עכשיו? פשוט הכנסות דמי החנוכה שלי הולכים כל ההכנסות קודש..(ק-ניות ו-מציאת ד-ילים ש-ופינג) אבל ציפור לחשה לי שיש לך איזה קשרים עם חברה ממש עמידים.. שהשכנת להם שלום.. יש מצב אתה מבקש תמלוגים ? עושה לי איזה מגבית וזה? שלישית בהקשר לגרוזינים.. בהחלט יש כמה זוגות במשפחתינו וזה זיווג של שוקו ולחמניה.. רביעית.. זזתי להכין אורז..(מרוב שהשבוע עובר מהר זה כאילו אני חיה מהרתחת מים לאורז להרתחת מים לאורז..;))

אורז פרסי!?!

החונה פה עיר הקודש אומן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2015 20:22 לינק ישיר 

אהבתי את ה'חיה מהרתחת מים לאורז להרתחת מים לאורז'...השחזה פה השחזה שם, וזה משפט שחייבים למצוא לו שיר שיאמץ אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2015 20:27 לינק ישיר 

רגוע222 כתבה:

רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:

רגוע222 כתב:
מה שתמר אמרה, אסור לתת לאישה הזו להופיע בפני בנות, בטח לא בנות בגיל הזה שמושפעות מכל אמירה של דמות ולעיתים יהיה מאוחר לשנות אצלם את הגישה בגיל מאוחר יותר. צודק..רק תן דעתך לנושא...אצל מי הטעות בחשיבה כי למרות הכל יש לה "תובנות חיים" תרתי משמע..ובהקשר לגדזילה..אתה מכיר את הזאנר של העבודה הזו..לא כל יום נותנים לך לסקר רק מלכות יופי:)))לפעמים יש עניינים פחות הצד האהוב שלך..אבל בשביל להתקדם חייב להתחיל איפהשהוא..על המזל שלי..נפלתי על שרק..אוקי, לגופו של עניין: נישואין צעירים לא נכונים מכמה סיבות וזה לא המקום לפרטן. אך קודם לכן צריך להפריד, לא דומה בחור צעיר שמתחתן ובחורה צעירה שמתחתנת. בחור צעיר שמתחתן, פחות מומלץ, מאחר והוא צריך להיכנס בבת אחת מחיי הוללות ללא שום מחוייבות (גם בהיבט הכלכלי) לניהול חיי נישואין עם אינסוף מחויבויות ולכן תמיד זה לא מומלץ אלא אם הבחור בוגר ברמה חריגה. בדרך כלל אלו שממליצים להם להתחתן, הם 'פרפרים' ככה שזה שבכל מקרה עדיף להימנע. לגבי בחורה זה תלוי. עקרונית אין בעיה, כי הבחורה לא צריכה להיות בוגרת בשביל חיי נישואין, אלא היא צריכה להיות בעיקר כפופה לבעל שהוא זה שינהל את הבית. ולפני שהפמיניסטיות קמות עליי, אסביר: יש בעולם 2 סוגי בחורות, יש דעתניות שתמיד יהיו אופוזיציה לכל מי שינהל עמן ויכוח. ויש ממושמעות, יותר כנועות ויותר עדינות, כמו רוב הבנות. אדגיש, *זה לא דבר שלילי* ככה רוב הבנות, בטח בציבור החרדי. לענייננו, אם הבחורה צעירה ודעתנית, היא תתערב בניהול הבית, וחוות דעתה הצעירה עלולה להיות לרועץ לבני הזוג. אם הבחורה לא דעתנית, הרי שאם נשדך לה בחור בוגר וחכם, יהיה כאן שידוך נפלא למרות שהיא רק בת 18, בגלל שמי שינהל את הבית זה הבעל. לגבי האמירות של המורה, אין חולק שצריך להרחיק אותה מהבנות. הנזק שהיא גורמת הוא בל יתואר. בשנים אלו נבנית אישיותן של הבנות ודברים שנחרטים להם בשנים הללו, לא במהרה נמחקים. אגב, זה נכון לגבי בנות, לא לגבי בנים. גברים בונים את אישיותם בעצמם. ברור שיש השפעה של מוסד לימודים וכדו, אבל זה מגיע בשלב הרבה יותר מוקדם. בגיל ה'טיפש עשרה' אין עם מי לדבר אצל גברים, המרדנות טבועה בדמם גם אם הם לכאורה צדיקים ולא בעיתיים, אבל זה נושא לפוסט אחר..
היו שם 20 בנות לערך.. כל אחת חוץ ממני בעלת 2 עיניים.. רציתי לחשוב חוץ לקופסא ובמקום 20 זוגות עיניים רשמתי 40 עיניים נוצצות..:) אל תכניס לי לפה מילים שלא אמרתי ;)ובהקשר למה שאמרת.. אתה צודק אבל עדיין.. היום כמו שיש קורס נהיגה ככה צריך קורס להקמת בית בישראל.. לבדוק אם יש לה את הקישורים להחזיק את הדבר הזה..ולא! בימיינו אמנם אנחנו משוכללים ומתקדמים וכזה... אבל כל מה שקשור בהקמת בית זוגיות וגידול ילדים... אנחנו בדיליי... ובטח היום עם כל מה שמראים לנו בדוסינט..;))))קשה לי לראות בחורה בשנות העשרה שרק קנו לה אייפון וישר אומרים לה חתונה...

סליחה,
יש שיעורים כאלה ואחרים,
וגם ספרים והרצאות
בכל מיני פלטפורמות
שהמון המון בנות ובנים
מתוודעים אליהם,

ויש אצל החרדים
הדרכה פרטנית מעולה
לפני הנישואין

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם הבנתי אותך נכון, אז אתה טוען שיש שיעורים להתנהלות כלכלית. אכן, יש. אבל יש לך מושג כמה אחוזים מהציבור משתתפים בהם? אחוזים בודדים!!! כמו שכל חתן וכלה הולכים להדרכה זוגית לפני החתונה ובלי זה אין להם כלים לחיי אישות, כך גם זה צריך להיות בכלכלה. אממה, לא עושים את זה. בטח לא בישיבות הליטאיות ההארדקור שכל מה שמריח כלכלה ואפשרות פרנסה בעתיד, מוחרם לאלתר. 

דרך אגב,
דברתי על שיעורים בזוגיות,

ולא על שיעורים בכלכלה.

היות ושאלת
אז עניתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2015 20:40 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
בכולופן לכאן ולכאן הגישה היתה מעט מעצבנת.. אבל לא חשוב עבר. כל מה שאמרת בהודעה השניה.. מה אגיד לך.. משתקליד..יא סקאז׳ו амен ! חזרה להודעה שלפני מה נראה לך לא חיפשתי ? פשוט אני מתקשרת כל היום והמזכיר ולדימיר עונה לי ואומר און זאני און זאני.. אמרתי הוא עסוק כלכך להשכין שלום בעולם.. מי אני הנביאה הדלה תפריע לחכם מבוכריה.. אבל עדיף מאוחר מלעולם לא.. שנית.. חעעעע שמחה שאתה שמח שהלכה העבודה.. אממה ? הכסף הזה אמור היה ללכת לדמי חנוכה לאחים..מה אני עושה עכשיו? פשוט הכנסות דמי החנוכה שלי הולכים כל ההכנסות קודש.. (ק-ניות ו-מציאת ד-ילים ש-ופינג) אבל ציפור לחשה לי שיש לך איזה קשרים עם חברה ממש עמידים.. שהשכנת להם שלום.. יש מצב אתה מבקש תמלוגים ? עושה לי איזה מגבית וזה? שלישית בהקשר לגרוזינים.. בהחלט יש כמה זוגות במשפחתינו וזה זיווג של שוקו ולחמניה.. רביעית.. זזתי להכין אורז..(מרוב שהשבוע עובר מהר זה כאילו אני חיה מהרתחת מים לאורז להרתחת מים לאורז..;))

היה..
ספסיבה בולשואי. יא פוניל. גרוזין פאנימאית פרוסקי!!
אין לי מזכיר, יש לי מזכירה.
קוראים לך דבורה ולא ידעתי? ;)
"עדיף מאוחר מאשר לעולם לא" תקף להרבה תחומים. והחי יתן אל ליבו. והמשכיל בעת ההיא ידום.
אני בהחלט חושב שעדיף בלי העבודה הזו ומהנימוק שהעלתי כשכתבתי את זה. ואני בטוח שאת תסתדרי אומניה צ'בושקה.
זה זיווג של שוקו ולחמניה או לחמניה עם נקניק?
א(ור)ז פרסית ובוכרי זה גם הולך אצלכם במשפחה? הכל בצחוק וברוח התגובה. אז לא להגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2015 20:41 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:

tamar8 כתב:
אין לי תשובה ממש מוחלטת עבורך,
מכיון,
שאם הגיל, באים הוויתורים, שלפעמים הם כואבים מאד,
אז, האם אני רוצה להתחתן בכל מחיר?

אני רוצה להתחתן נקודה.
כל מחיר זה דבר מאד אינדודואלי,
אצל אחת זה גם במחיר של להינשא  לקרח, שמן,  ננס, עם גיבנת , ולא חכם
ואצל השניה זה לא!
(וכמובן שזה בהגזמה, יש דברים מהותיים יותר, ממראה...)
אני יכולה לשפוט? ממש לא!
מכיון שאצל כל אדם בריא בנפשו, יש את הרצון בשיתוף לאהוב ולהיות נאהב.
אצל אחת הרצון גובר על עקרונות מסוימים
ואצל האחרת, התנאים לא יתקימו, בלי העקרונות.
אני מניחה שבגיל מסוים אנשים עושים ויעשו פשרות למען האידאל הזה.
עד כמה להרחיק לכת...?
כל עוד ההגיון סובל את העניין,
להינשא רק די להינשא, ואז אח"כ להתגרש?
לצאת מבור כדי לקפוץ לבור עמוק יותר?
אין הגיון עקום, מטופש וחסר תכלית מזה..
המילה מופרך מסמיקה לעומת זה...

הכל נכון..
רק כפי שאמרת מדובר באדם שמגיע למצב של להתפשר..
זתומרת עבר מספר גדול של פגישות או הגיע לגיל מסויים...

אממה?
להיכנס לעולם השידוכים בגיל 18 וישר לקחת מה שיש 
בגלל שהלווווו צריך להתחתן זה מה אלוקים אמר..
עושה לי כאבי בטן..ולא..לא אכלתי סופגניה..

וזה מה שנאמר ..ותאמת? בתקופה האחרונה נאמר לי די הרבה..
אחרי שהנני נשאלת בת כמה אנוכי..

אני אישית לא מעדיפה לקפוץ לאש..בלי בגד חסין אש..
ואמצעים מתאימים..

מי אומר לך לקחת מה שיש ?? !!

את מקצינה ומעלילה עלילות,

או שאת מדמיינת ומרגישה דברים,

ומפרשנת דברים כוונות ומבטים.

(והופכת את המקום
לפורום של קישקושים, כמו
הפורום בחדרי חרדים)

מחילה, לא אתן לכן לסטות מהאמת

תקשיב אדון רציף!! אתה צודק בהכל אני צריכה לגדול והכתיבה שלי אינה ברורה ומלאה שטויותוהבלים.. אני ממלאת את הפורום בסמול טוק וכלום לא מובן..ומלא שגיעות כתיבאתה צודק בהחלט.. מלעשות אני דיסקלטית מלידה ובעלת אייקיו -10 ובהחלט כבודו הרבה יותר חכם ממני..אבל עם כל המגרעות שלי אין לך רשות לפנות אלי בצורה מזלזלת ודוחה כזו הבנת אותי?יש לך כאן יציאות ממש לא במקום שלא מכבדים אותך בלשון המעטה...אני מודעת למגרעות שבי ..רק מכאן ולבוא לבזות בפומבי ואז לבוא וללקק בפרטי.. רחוקה הדרך! ראה הוזהרת ואני ממש לא צוחקת.. תתחיל לכבד פה את כולם בשביל שיכבדו אותך בחיים... זה הכל

הכוונה שלי,

וכתבתי את זה ברור,

שהרגש מסיטה את מבטך
מלראות נכון דברים,

זה קורה להרבה אנשים .

כולם הבינו את זה ככה .

נכון שאפשר היה לעדן יותר את הניסוח
שלי

כנראה, הגזמת באיזה עניין ,
ואז עניתי לך כגמולך הטוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2015 10:28 לינק ישיר 

שאנל, תמר,
היקרות והחביבות ני"ו

עדיין לא קראתי כאן את כל התגובות.

התבוננתי מה שקרא כאן,

אני יכול להגיד לכן שב"ה
הגעתי למסר מעלף,

בלי לשים לב,
התגובות שלי היו בסיגנון של ;
להשיב מלחמה,

וכשאני לעצמי הרגשתי
שאני עונה לכן באותה מטבע .

כעת אני יודע שזה לא נכון,
אף פעם אין מקום להתקפה,
כן, זה בעצם היה חריף מדי

ואף אחד לא בא הרי בהתקפה נגדי
או מחרף את תורתינו הקדושה ביודעין,
החיים מובילים אותנו לכל מיני פינות..

אפילו
כשהרשע בהגדה של פסח (בתורה)
בא בהתרסה ; מה העבודה הזאת לכם ?..
אז עונים לו בקצרה ;
בעבור זה עשה ה' לי בצאתי ממצרים,

כי אין מקום לוויכוח סרק שכזה,

כמו בתוכנית פופוליטיקה..

ואף לא מכים את שיניו של הרשע,
אלא מקהים לו את שיניו,

כלומר ; מערערים לו את טיעוניו .

אני למדתי כאן לקח עצום,

שלעולם אין להשיב מלחמה,

אפשר להאיר ולהסביר,

אין מקום לויכוח עם התלהמות.

שאנל,
אני לא חנפן,
ואני לא יודע איך מתחנפים
ומציגים מצג שווא,

כתבתי שאת מלכה בפורום,

ואני עדיין חושב כך .

שבת שלום ומבורך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2015 12:03 לינק ישיר 

אני בטוחה ששאנל הקצינה , ואלו לא היו הדברים שנאמרו בדיוק שם. ומאמינה שאם כל אלו שקוראים פה  היו שומעים את ההרצאות שנאמרו היו מדברים אחרת.

ואם כבר מדברים על נושא הרצאות מה שמעצבן אותי (!!!!!!!) בנושא הרצאות, זה שמרצה דגולה אומרת "אישה כשרה עושה רצון בעלה" או "כל כבודה בת מלך פנימה"  ועוד בלה בלה מעין אלו. במקום להיות פרקטית בנושא שלום בית ובניית כשר ויפה שבנוי על הדדיות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2015 20:33 לינק ישיר 

ניוטרל כתבה:

רציף כתבה:

ניוטרל כתבה:

רציף כתבה:

שאנל_22 כתבה:

רגוע222 כתב:
מה שתמר אמרה, אסור לתת לאישה הזו להופיע בפני בנות, בטח לא בנות בגיל הזה שמושפעות מכל אמירה של דמות ולעיתים יהיה מאוחר לשנות אצלם את הגישה בגיל מאוחר יותר. צודק..רק תן דעתך לנושא...אצל מי הטעות בחשיבה כי למרות הכל יש לה "תובנות חיים" תרתי משמע..ובהקשר לגדזילה..אתה מכיר את הזאנר של העבודה הזו..לא כל יום נותנים לך לסקר רק מלכות יופי:)))לפעמים יש עניינים פחות הצד האהוב שלך..אבל בשביל להתקדם חייב להתחיל איפהשהוא..על המזל שלי..נפלתי על שרק..

אוקי, לגופו של עניין: נישואין צעירים לא נכונים מכמה סיבות וזה לא המקום לפרטן. אך קודם לכן צריך להפריד, לא דומה בחור צעיר שמתחתן ובחורה צעירה שמתחתנת. בחור צעיר שמתחתן, פחות מומלץ, מאחר והוא צריך להיכנס בבת אחת מחיי הוללות ללא שום מחוייבות (גם בהיבט הכלכלי) לניהול חיי נישואין עם אינסוף מחויבויות ולכן תמיד זה לא מומלץ אלא אם הבחור בוגר ברמה חריגה. בדרך כלל אלו שממליצים להם להתחתן, הם 'פרפרים' ככה שזה שבכל מקרה עדיף להימנע. 

לגבי בחורה זה תלוי. עקרונית אין בעיה, כי הבחורה לא צריכה להיות בוגרת בשביל חיי נישואין, אלא היא צריכה להיות בעיקר כפופה לבעל שהוא זה שינהל את הבית. ולפני שהפמיניסטיות קמות עליי, אסביר: יש בעולם 2 סוגי בחורות, יש דעתניות שתמיד יהיו אופוזיציה לכל מי שינהל עמן ויכוח. ויש ממושמעות, יותר כנועות ויותר עדינות, כמו רוב הבנות. אדגיש, *זה לא דבר שלילי* ככה רוב הבנות, בטח בציבור החרדי. 

לענייננו, אם הבחורה צעירה ודעתנית, היא תתערב בניהול הבית, וחוות דעתה הצעירה עלולה להיות לרועץ לבני הזוג. אם הבחורה לא דעתנית, הרי שאם נשדך לה בחור בוגר וחכם, יהיה כאן שידוך נפלא למרות שהיא רק בת 18, בגלל שמי שינהל את הבית זה הבעל. 

לגבי האמירות של המורה, אין חולק שצריך להרחיק אותה מהבנות. הנזק שהיא גורמת הוא בל יתואר. בשנים אלו נבנית אישיותן של הבנות ודברים שנחרטים להם בשנים הללו, לא במהרה נמחקים. אגב, זה נכון לגבי בנות, לא לגבי בנים. גברים בונים את אישיותם בעצמם. ברור שיש השפעה של מוסד לימודים וכדו, אבל זה מגיע בשלב הרבה יותר מוקדם. בגיל ה'טיפש עשרה' אין עם מי לדבר אצל גברים, המרדנות טבועה בדמם גם אם הם לכאורה צדיקים ולא בעיתיים, אבל זה נושא לפוסט אחר..
היו שם 20 בנות לערך.. כל אחת חוץ ממני בעלת 2 עיניים.. רציתי לחשוב חוץ לקופסא ובמקום 20 זוגות עיניים רשמתי 40 עיניים נוצצות..:) אל תכניס לי לפה מילים שלא אמרתי ;)ובהקשר למה שאמרת.. אתה צודק אבל עדיין.. היום כמו שיש קורס נהיגה ככה צריך קורס להקמת בית בישראל.. לבדוק אם יש לה את הקישורים להחזיק את הדבר הזה..ולא! בימיינו אמנם אנחנו משוכללים ומתקדמים וכזה... אבל כל מה שקשור בהקמת בית זוגיות וגידול ילדים... אנחנו בדיליי... ובטח היום עם כל מה שמראים לנו בדוסינט..;))))קשה לי לראות בחורה בשנות העשרה שרק קנו לה אייפון וישר אומרים לה חתונה...

סליחה,
יש שיעורים כאלה ואחרים,
וגם ספרים והרצאות
בכל מיני פלטפורמות
שהמון המון בנות ובנים
מתוודעים אליהם,

ויש אצל החרדים
הדרכה פרטנית מעולה
לפני הנישואין

פחחחחחחחח....

אז שוב, כמו בהרבה דברים,
אם אתה אחראי ורציני
אתה דואג לעצמך
ולילדים שלך.

והרוב הגדול מקבל הדרכה
והדרכה טובה עד מעולה

בטח הדרכה כל כך טובה
שאחוזי הגירושין בציבור החרדי הולכים וגדלים!

ועוד איזה מדריכים/ות!?!
בסגנון של הרעבנית שהתגרשה כמה פעמים!?!
אוי ואבוי להדרכה שכזו!
ושאנל הפראיירית שתקה לה
חלף להקהות את שיניה!

למה, שאנל היא פרייערית ?

זה שיש יותר גירושין
זה לא אומר שההדרכה לקויה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2015 20:38 לינק ישיר 

היא פראיירית!
כי היא שתקה למשמע דברי ההבל של המרצה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2015 20:47 לינק ישיר 

ניוטרל כתבה:

היא פראיירית!

זה ראיה ששאנלוש היא נורמלית ושקולה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2015 21:43 לינק ישיר 

שטויעס כתבה:

אני בטוחה ששאנל הקצינה , ואלו לא היו הדברים שנאמרו בדיוק שם. ומאמינה שאם כל אלו שקוראים פה  היו שומעים את ההרצאות שנאמרו היו מדברים אחרת.

ואם כבר מדברים על נושא הרצאות מה שמעצבן אותי (!!!!!!!) בנושא הרצאות, זה שמרצה דגולה אומרת "אישה כשרה עושה רצון בעלה" או "כל כבודה בת מלך פנימה"  ועוד בלה בלה מעין אלו. במקום להיות פרקטית בנושא שלום בית ובניית כשר ויפה שבנוי על הדדיות. 

לגבי החלק הראשון בדברייך, יפה כתבת,

ולכן הגבתי מה שהגבתי.

לגבי החלק השני,
כמובן שלנשים יצטטו
"כל כבודה ..." ו"אישה כשירה ...."

ולגברים יצטטו שאשתו כגופו,
ויכבדה יותר מגופו וכו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2015 01:48 לינק ישיר 

רציף כתבה:

ניוטרל כתבה:

היא פראיירית!

אולי בעבורה טוב ששתקה
אך לא עבור הבנות האחרות!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2015 10:38 לינק ישיר 

ניוטרל כתבה:

רציף כתבה:

ניוטרל כתבה:

היא פראיירית!

אולי בעבורה טוב ששתקה
אך לא עבור הבנות האחרות!

הבנות לא טפשות,
הן יותר חכמות מהמורות שלהן, מסתבר,
הן קולטות מצוין את הנאמר,
ואת מה שהמורה הגזימה,

תיהיה בטוח שהמורה המצחיקה הזאת
שהתגרשה 3 פעמים
הפכה לבדיחת השבוע,

ובכלל, הן קולטות מצוין
עם איזה מורות יש להן עסק.

קרוב לוודאי
שלא קרא שום אסון שהמסר לא היה מדויק כל כך,

אם אכן המסר לא היה כל כך ברור
כמו ששאנלוש מתארת את זה,
ואם בכלל היה סיפור כזה.

זה לא סוד שגירושין
זה אופציה כשממש אין ברירה אחרת.

כולן יודעות זאת היטב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2015 10:54 לינק ישיר 

גם אם היא תהיה לבדיחה.
בסופו של דבר
דבריה שמורים באיזה תא עלום במוח
ובטוחני שיעשה בהם שימוש אפילו לא בולט!
מספיק כשמשתתפת בהרצאה תחפוץ להתגרש
דברי המטופשת הנל יחלפו במוחה
שלהתגרש זה לא נורא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2015 10:59 לינק ישיר 

tamar8 כתבה:

נועם-ושלום,
קבל איקון קד קידה!
שאפו ענק!
אם כי יש לי עדיין כמה סמני שאלה.
אבל אין לי כח להרחיב,
כי אני מקטרגת, מרכלת, וקופצת,
ומקשקשת על כל הציבור החרדי...
לא רוצה להכשיל חלילה אנשים תמימים, צדיקים, ויראי שמיים...
יהיה עוד כמה דברים שאני לא מבינה....

אבל תגובתך, כל מילה פנינה!!

אני אישית אשמח
על כל שאלה שתשאלי
בצורה ראויה.

וכמו שכתבתי כאן,
שעשיתי חושבים ;
שבכל מקרה
עדיף להגיב עניינית
גם במקרה של הנחות מוטעות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נו כבר ווקשע תתחתני! \ מתגרשת?בחפיף אחותי ..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.