בית פורומים יד בנימין

סרטן הלבלב. "מקום המשפט מקום הרשע" או רשלנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/12/2015 12:44 לינק ישיר 
סרטן הלבלב. "מקום המשפט מקום הרשע" או רשלנות

לפני כחודש נחתה עליי הבשורה המפחידה שכאבי הבטן שהיו לאבי הם בעצם סמפטום של סרטן הלבלב. אבי בשבילי הוא הרבה יותר מאבא רגיל הוא המצפן שלי. אדם מאוד חכם שהקים את חבד בארץ, סגן אלוף, רב, עורך דין ועוד אלף דברים. אדם ישר מאוד שממנו למדתי מהי מלחמה ציבורית וחשיבותה. אשמח ואודה למי שיתפלל לרפאתו יוסף ישראל בן רחל טעמערל בתוך שאר חולי עמך ישראל. את עולם הרפואה אני מכיר אבל נדהמתי מהתהליכים ומהחשיבה המוזרה והמעוותת סביב סרטן הלבלב. במדינת ישראל חולה בסרטן הלבלב נחשב כמת ורופאים שעלולים להידקר למוות בירידה לרחוב מרשים לעצמם להקציב חיים עפ"י סטטיסטיקות (מזכיר את הבדיחה על ההוא שתבע למוות בבריכה שעומקה הממוצע הוא מטר אחד). למזלנו הגענו לרופא וארץ שבה סרטן הלבלב היא מחלה כרונית ומתפללים לבורא עולם שכיוון שניתנה רשות לרופא לרפא... לאחר בדיקת דם בעייתית ולאחר פרוטקציות הצלחנו להשיג סיטי בתוך יום ולמזלנו רופא ידיד פיענח באותו יום את הסיטי והתחלנו את התהליך ונכנסנו לסטטיסטיקה....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2015 13:08 לינק ישיר 

יום לפני הסיטי כשאני הופך עולמות ומוטרד וחושש ביותר אני מגיע הביתה ומוצא בדלת מעטפה מעורך דינו של תורג'מן מהדיור המוגן, הודעה על תביעה נגדי. תביעה קנטרנית על כך שפרסמתי את תוכניות הבניה ושפניתי לגורמים המוסמכים עפ"י ובהתאם לחוק. תביעה שהגיעה לאחר נסיון סחיטה נגדי ודרישה להתנצלות מוכתבת על כך שאני מעז להיות מוטרד מהפקרותה של וועדת שורקות בנושא יד בנימין והפיכתה לפרבר במערב הפרוע. לקח לי כמה ימים טובים להתעסק בתת רמתה של התביעה וניסיון ההפחדה ומכוון שאני לא ממש מכיר את כל עולם המשפט ומוזרותו חשבתי לעצמי שמכוון שהתביעה נתקעה בדלת ללא מסירה כחוק, יש בידי הזמן להתעסק בבעיות אמתיות ומטרידות ושאמתין עד שאמצא זמן מתאים להטריד את אבי בנושא זה ובפרט שחשבתי שבית המשפט אמור לשלוח לי החלטה שאני צריך לענות לכתב התביעה (שהוגשה בבית משפט שלא בשטח שיפוטו כחוק כדי לנסות להפחיד אותי). בהשגחה פרטית הקב"ה שלח לי בשבוע שעבר את שליחו ששאל אותי האם הגשתי כתב הגנה. הופתעתי כשהוא הסביר לי שיש לי 30 יום להגיב ושכ 80 אחוז מהתיקים בבית המשפט נסגרים לרעת הנתבע מכיוון שלא ידע חוק זה. נשארו לי בדיוק יומיים לסיום אותו זמן וב"ה הצלחתי ברגע האחרון בהסכמת העו"ד של תורג'מן לדחות את זמן ההגשה של כתב ההגנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2015 13:17 לינק ישיר 
מסקנות זמניות בהחלט

כרגע אני עם אבי שב"ה מצבו משתפר ואני מקווה לרפאותו ומחכה להתייעץ עמו. כשהקב"ה מעדיף לטפל כמו שצריך בהפקרות ביד בנימין לא יעזור לי כלום ואאלץ להיות שליחו. לטפל ברשלנות או בטיפשות של בית המשפט, בעז"ה לא אניח אבן עד שאטפל בהתנהלות זו. לא ייתכן שבעמוד המודפס והמחייב את התובע להודיע לנתבע על פתיחת התיק לא יהיו כל ההסברים וההוראות החוקיות למהלכים שעל הנתבע לעשות כדי להתגונן אל מול התביעה ולא יתכן שלתובע תהיה דלת ישירה לתיק בבית המשפט דרך האינטרנט והנתבע אפילו לא יקבל החלטות בצורה מיידית ויאלץ להתקשר בכל יום כדי לקבל עידכונים בע"פ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2015 13:49 לינק ישיר 
תזכורת לעצמי

1. מדוע כשאזרח פונה למשרד ממשלתי שלא בתחומו הוא נדחה על הסף ובבית המשפט הנתבע נדרש לקחת עורך דין כדי להעלות טענה זו. 2. מדוע התובע לא נדרש להסביר לתובע את חוקי בית המשפט לאור פתיחת התיק ומדוע בית המשפט לא מוסיף את חוקיו בדף פתיחת התיק. 3. מדוע לנתבע אין אפשרות לכניסה לתיק דרך האינטרנט ומדוע חברות פרטיות שודדות את האזרח כדי לקבל מפתחות לכניסה לתיק אישי בבית המשפט 4. אשמח לכל שאלה נוספת. אני מתכוון להביא לחקיקה בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > סרטן הלבלב. "מקום המשפט מקום הרשע" או רשלנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext