|
|
| נשלח ב-4/12/2015 14:39 |
|
| |
טסת פעם במטוס!?! חפש בערוץ שלי נחיתה מעורפלת (מעוננת)... בלילה מעונן (מעורפל) מי מנחית את המטוס!?! יש מושג שנקרא נחיתת מכשירים (כמדומני)... פה עיר הקודש אומן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2015 15:10 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | טסת פעם במטוס!?!
חפש בערוץ שלי נחיתה מעורפלת (מעוננת)...
בלילה מעונן (מעורפל) מי מנחית את המטוס!?!
יש מושג שנקרא נחיתת מכשירים (כמדומני)...
פה עיר הקודש אומן.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אם בחלק המשלי עסקינן
אז לא טסתי מתא הטייס, את אותו תא אני מכיר רק מאבא שלי הודות לחיל האוויר,ובית חרושת הוליווד:)
הטייס עצמו שם את המטוס על אוטומט בנחיתה ולא רק..נכון
הדגשתי את העניין שנחיתה בערפל היא על אוטומט רק לחידוד הנמשל..לגבי נושא הפקקים שנערת בזק העלתה..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2015 18:23 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 22:17 |
|
| |
| tamar8 כתבה: |  | אלופה שכמוך!!! אוחחח כמה אהבתי, את המבנה, את ההגדשים את החזרתיות את "טוב, לא כ-ל החיים חלק גדול מהם.. את החיים, המתוארים פה התקוות,התסכולים, האכזבות, הכימעט עצבים, וכימעט אדישות אבל הכל רק בכמעט, כ היא עולה לכביש כל פעם מחדש.. עם תקווה שהפעם אולי אולי הדרך תהיה חלקה.. וזה סוד קיסמה... נערה, ניראה לך היא בסוף תישבר? |
|
נערתהבזק-כתיבה מהממת!! אהבתי את העומק העצור והשלוש נקודות מאחורי כל משפט מצומצם. תמר-מצטרפת לכל מילה!! למרות מה שנקרא , לא נשארתי עם טעם של יאוש. בין ההתפכחות וההשלמה ,התקווה מבצבצת לה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/12/2015 22:56 |
|
| |
החיבור שלך ממש יפהפה... סליחה שאין לי מה להגיד בנושא יותר מזה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 10:23 |
|
| |
עד כמה שאני מבין בשירים.. זה כתוב היטב, יפה מאוד, מבינים מה היא רוצה. אפשר לפתח את זה שיש עקיפות בדרך וכו' ועוד משהו, אין בשיר מענה לבחילות, ומה פתאום בחילות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 12:49 |
|
| |
קודם כל- תודה! תודה! השיר נכתב מתוך תחושת עיכוב אבל מתוך פקק אמיתי בדרך השלום ובאמת נוצרה בחילה.. :) הבחילה באה לבטא את החלק של הקושי בעיכול..
|
|
|
|
|